VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    18 Dec 2009

Utmaning/Award!

Kategori: Utmaningar / 2009
Fick denna av Anna för länge sen men jag är ju känd för att inte ta tag i sånt där på en gång men nu hade jag lite tid över så här kommer den :) Tack söt!!


Med awarden följer en utmaning också, att berätta 10 saker om sig själv så här får ni veta lite onödiga grejer om mig då!

1. Jag tar ALLTID bort de två första bitarna av toapapperet på offentliga toaletter. Nån kan ju ha tagit i det med äckliga kissiga fingrar? Man vet aldrig vad för snusk det finns där ute!

2. Jag hatar kyla och vintern, är väldigt frusen av mig, men det är inte förrän det blir kallt jag börjar vara ute och gå. Skitkonstigt.

3. Jag tror att ingenting är omöjligt, man kan bara man vill och försöker!

4. Jag klickade just på det röda krysset och stängde ner hela fönstret, bara sådär av ingen anledning alls så jag vart tvungen att skriva om skiten, men det är ju heeelt normalt :p

5. Jag älskar att köpa saker och gör det alldeles för ofta. Det har blivit som nån slags drog :p Dock handlar jag aldrig för mer än vad jag har råd med, det är ett som är säkert!

6. Jag fascineras av rum, låter knäppt jag vet men vet inte hur jag ska formulera det! Men uppbyggnaden, kantigheten, att stå högt uppe i ett hörn och bara titta ner på rummet och allt som finns i. Eller att vara ute och gå en mörk kväll och kika in hos andra och se hur de har det (inte på det creepy sättet utan från vägen på lagomt avstånd såklart haha)

7. Jag lever som jag vill, gör vad jag vill och bryr mig inte riktigt om vad andra tycker om det. Undviker att göra saker jag inte känner för i största möjliga mån, även om folk kan tycka jag är tråkig på grund av det.

8. Jag är känslig som fan, grinar till det mesta. Alla slags filmer om de innehåller nåt roligt, sorgligt eller fint. Alla händelser i verkliga livet som är roligt, sorgligt eller fint.

9. Jag har inte förrän nu vid 23 års ålder, för bara några veckor sedan, upptäckt en sak jag är allergisk mot! Jag har aldrig haft nån allergi tidigare vad jag vet om, men nu kan jag inte äta Strepsils halstabletter med citronsmak, då sväller mina ögon upp och kliar. Jag kom på vad det var till slut! Udda allergi måste jag säga, men jag ska inte klaga (trots att jag älskar smaken av dom där tabletterna..!)

10. Jag tycker inte om julklappar, julmat eller julsånger. Jag tycker om spontana presenter, lasagne och metal!

Skickar awarden vidare till Miiah, en urgullig tjej med en söt blogg! :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anna
18 Dec 2009 - 21:41
............................................................................................................................................................................................................

Som sagt...bättre sent än aldrig! :)Nr 1... JAG GÖR LIKA DANT!

2
► miiah
18 Dec 2009 - 22:16
............................................................................................................................................................................................................

Åh Heyli, så söt du är! Du är också en toppentjej ska du veta! :) Har gjort awarden nu också för en gångs skull istället för att skjuta upp det.. ;) Men jag kunde inte spara eller kopiera bilden :(Kram på dig!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?