VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

11 st

ÅSIKTER
   Skumt

    Kategori: Vardagen
    28 Feb 2009

Skumt

Kategori: Vardagen / 2009
Haha, gud vad kul det är när Bloglovins sån där ruta repeterar ens meddelanden man skickat in! Det är lite dumt, tänk om man skrev nåt som bara gällde just då? Som jag... Även om det är bra att man slipper betala för det, men inte så kul när man ofrivilligt lurar sina läsare... Jag behöver 30 besök till, innan jag har 100 unika idag!! Bara så ni vet :p

Nu ska vi till huset och greja, städa lite och hoppas att vi orkar bära in vitvarorna själva!

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    27 Feb 2009

Säg hej...

Kategori: Köket / 2009
..till familjen Siemens!! Dom ska bo hos oss och göra våran vardag så mycket enklare, och snyggare! ;)


Har plockat fram vitvarorna ur förpackningarna idag, för typ imorgon ska dom in i köket!! Även ett par bänkstommar är på plats, ska bara skruvas ihop och i väggen och allt sånt. Men bild på det kommer då alla stommarna sitter där :) Jag längtar som fan tills det börjar bli klart, känns som att det är ganska nära iaf! Ganska...

Och vi har planer för resten av huset minsann! Snygga lösningar och coola detaljer! Mer om det kommer då vi ska börja med dessa rum :) Nya idéer ploppar upp hela tiden så man vill ju inte säga nåt som inte kommer bli av. Mycket snack och lite verkstad, sånt kan man inte hålla på med ju! Och jag älskar min pojkvän som har många bra tankar om allt!

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    27 Feb 2009

Jag vill så mycket

Kategori: Music / 2009
Jag får nåt bryt snart, skakar av glädje/längtan/irritation/jag-vill-ångest. Vi lyssnar på Henkes skiva i bilen. Hoppas han inte vill ha tillbaka den snart, för den är underbar! Det är alla möjliga liveversioner av Sonata Arctica på den, och alla lika bra! Så kommer det upp nån låt ibland som jag aldrig väljer att lyssna på men gillar så mycket ändå! My land, Black sheep.

O C H   S Å K L A R T   F A V O R I T E N  F U L L M O O N !

Önskar jag hittade just den versionen jag har i bilen så ni kan få höra, men den här får duga. Jag får gåshud, ända ner till fötterna, och jag lovar er, det är inte mycket som kan fixa det!

Lyssna i början, precis i övergången när pianot börjar, när man fattar att nu är det Fullmoon. Lyssna på rösten, lyssna på hur publiken skriker. Jag vet att jag skrivit det förut, men jag vill igen! Hittade lite klipp från Fullmoon från Huskvarna också, och vi skrek tydligen så det hördes också, så det känns bra :)

Hade ju blivit tipsad om Northern Kings också för nån månad sen, en grupp med fyra redan kända artister, bland annat Tony Kakko från Sonata, och dom gör coverlåtar. We don't need another hero gillade jag redan då, från första gången jag hörde den! Men igår skickade Henke hela två album med dom! Inte så jätteimponerad tyvärr, förmodligen för att jag inte gillar så många av originallåtarna kanske, men visst fanns det ett par bra låtar också! Mina tips; Broken wings, Rebel yell, In the air tonight

Och, Tony Kakko med Apoclayptica - I'm not Jesus!! Jag som älskar Apocalypticas I'm not Jesus! Lägg till Tonys röst = Perfekt.

Här var lite låtar med min favoritsångare, kan inte hjälpa det men jag älskar rösten! Väldigt speciell. Bara att klicka på länkarna så kommer ni till låtarna på youtube, i den bästa kvalité jag kunde hitta, allt för er :) Jag vill att ni ska lyssna och känna som jag..! Det är underbart.

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    27 Feb 2009

Utmaning: 10 saker jag är tacksam över

Kategori: Utmaningar / 2009
Jag antar denna utmaning från Monixx, hon utmanade alla för typ hur länge sen som helst, men jag har haft så svårt att komma på tio saker men helt plötsligt var allt bara självklart. Så här kommer dom!

10 saker som jag är tacksam över

1
. Att jag har sån bra familj, som alltid ställer upp och som vill ens bästa. U N D E R B A R A
2. Att jag har den bästa pojkvännen man kan ha, som verkligen älskar mig och som jag älskar!
3. Att jag har mina vänner, trots att vi inte ses så ofta.
4. Att jag är frisk, har inte ens endaste allergi.
5. Att jag trivs med mig själv och den jag är, och kan vara mig själv hela tiden!
6. Att jag uppnått mitt mål i livet, jag har skaffat hus med min pojkvän! 
7. Att jag har ett jobb, som jag dessutom trivs jättebra med!
8. Att jag är bra på nåt, det trodde jag faktiskt inte för ett par år sen!
9. Att jag (än så länge iaf) har pengar så jag klarar mig och det till och med blir över ibland.
10. Att jag haft det så lätt i livet, har inte varit med om mycket hemskt alls!

Peppar peppar, är det så man säger? Jag säger då det iaf för att vara på den säkra sidan :) Alla som vill kan ju göra denna med, det är en bra utmaning som gör att man tänker lite extra på vad man har här i livet!

21 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    26 Feb 2009

Unik eller bara knäpp?

Kategori: Bloggdesign / 2009
Jag vill inte vara och göra som alla andra, jag älskar att komma på egna saker och allt sånt. Det är som med tröjan jag såg idag, skitsnygg och jag ville bara ha den så fort jag såg den, men slog mig efter ca fem minuter att den kommer alla ha om ett par veckor, och då får det vara för mig. Är jag tråkig? Töntig? Onormal? Knäpp? Whatever. Nu till saken.

Jag har kommit på en ny bloggdesigngrej!! :) Det har ju kommit upp instruktioner för hur man stylar sin kommentarsruta, så som jag för övrigt har haft i över ett halvår på mina bloggar. Jag satt i flera dagar och funderade över och testade mig fram till hur det skulle kunna göras då jag fixade mitt, och nu är det bara att kopiera och klistra in så kan vem som helst ha det. Jättebra för dom som inte kan, men för dom som sitter och testar sig fram och som verkligen kämpar för att fixa saker för att få ha en lite mer unik design, är det inte lika kul alla gånger. Men för min skull spelar det egentligen ingen roll (så längen ingen tar mina koder och skriver ut dom) för jag kommer alltid på nåt ännu bättre :D
 
Jag vill att min design ska vara egen och inte bara en i mängden, så jag fixade nåt nytt med min ruta ;) Gillar ju min bild på Sonatasmyckena så mycket, men det är ju så svårt att kommentera då det är en starkt svartvit bild, och man vill ju att färgen man skriver med ska vara svart också... Så numera skriver ni inte med rosa text, utan med svart och när ni klickar i kommentarsrutan så ljusas bilden upp så det blir enklare för er att se vad ni skriver, och den mörka bilden kommer tillbaka då ni klickar på nåt annat, jättebra eller hur?! Och som vanligt, säg till om det inte funkar, felrapporter uppskattas ALLTID! :)

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    26 Feb 2009

En bild på golvet

Kategori: Köket / 2009
Åhååå idag är ännu bätte än igår!! :D För nu är jag ledig tills på måndag och ska fixa och greja i huset hur mycket som helst! Förhoppningsvis kanske jag får äta tacos med, det vore nåt de. Jimmy la ju klart golvet igår, och idag har pappa vart där med lasern och satt upp reglar på väggen som skåpen ska stå på. Nytt fönster, lite lister och denna bild hade vart perfekt. Men kolla in golvet så länge, jag är grymt nöjd iaf!

9 st

ÅSIKTER
   Haha

    Kategori: Vardagen
    25 Feb 2009

Haha

Kategori: Vardagen / 2009
Positiv respons på susnetgrejen, det gillar vi! Härligt att ni håller med mig :D

Jag har skrattat i omgångar denna dag, har hänt så lustiga saker! Jag minns inte riktigt vad, men jag minns att jag har haft jävligt roligt :) Även fast huvudvärken kom ganska tidigt på dagen, då jag fastnade i ett hål med palllyften och allt tog bara stopp och skakade om hjärnan rätt rejält! Men även det var ju rätt lustigt så :p

Mitt i alltihopa roligt var jag och gjorde cellprovskontroll! Inget jag längtats till direkt men jag tycker sånt där som man blir kallad till automatiskt är jätteviktigt att gå på! Gjorde inte alls ont, visst att det inte är direkt kul att ligga där, men man borde definitivt inte hoppa över det!

Och just ja, vi har gjort sallad idag! Känner tomhetskänslan jag får i magen av sallad. Inte min grej, jag vill ha tacos! Eller dipp och allt som hör till. OCH KÖKSGOLVET BLEV KLART IDAG! Jimpaa fixa han :) Och jag har tagit semester inte nästa vecka men veckan efter så då jävlar ska det hända grejer! Kände att de vart lite mycket "och" nu, men jag har ju så mycket att säga idag :)

Vi kör en favorit i repris, eftersom denna mössa nu är uttöjd så mycket att det enda jag har är denna bild som minne av att den faktiskt satt bra på mitt huvud en gång i tiden :p Plus att jag är så glad idag, så jag tyckte den passade! ;)


Och hej Maja! Kul att du skriver :) Haha sorry för att jag åt upp dina ostkrokar, inget jag minns tyvärr, minns ju knappt va jag gjorde igår så.. :p Du har möjligtvis ingen blogg jag kan få läsa..? :)

16 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    25 Feb 2009

Det här med internet

Kategori: Tankar / 2009
Blir så less på okunniga människor! Allt man gör på internet syns, fattar man inte det?! Kan inte bara människor som säger sig inte vilja ha nåt med mig att göra sluta läsa min blogg?! Syftar särskilt på ett par personer här. Nu kommer det, som jag velat skriva en längre tid, jag kan helt enkelt inte hålla mig längre, efter vad jag såg nyss när jag loggade in på vad jag nu ska berätta om.

Jag har använt mig av susnet.ses tjänster sen maj 2007 då jag började blogga, jag har sett vartenda litet klick ni nånsin gjort på min blogg, vad ni sökt på för att komma dit, vilken länk ni klickat på på min blogg, hur desperata en del har varit, sökt och sökt. Ipnummret har ploppat upp och jag har tänkt, jaha är den inne och kollar igen?! Det senaste halvåret har jag även haft ännu en räknare för att komplettera susnet.

Har även blivit lite skrämd då jag sett att folk läser min blogg, klickar sig vidare på en kommentar, kommer tillbaka till min blogg från den jag kommentat hos, och så vidare tills det inte finns nå kommentarer kvar att läsa. Sånt är läskigt. Det är ingen hemlighet det här med räknare, dom flesta använder sig av det och jag älskar det, det är en bra grej.

Och när jag väl är inne på det, anonyma kommentarer är ingen mening att skicka, jag tar reda på det mesta bara jag vill! Ungefär som "Lisa" som skrev att jag var en mes, faktiskt min enda elaka kommentar i min förra blogg, men det var ju min före detta kompis som skrev den, och det tog jag reda på utan att hon ens kommenterat en endaste gång innan. Jag har stenkoll, utan kontroll fungerar inte jag.

Om nu detta gör att jag får mindre besökare, mindre kommentarer eller vad som helst, det skiter jag fullständigt i. 616 mail, ett för varje dag. Så jag kan se tillbaka också om jag skulle vilja. 2007-05-07, en dag efter att jag börjat blogga. Ja, det är en klickbar bild...


Vad tycker ni om allt detta? Förstår om en del inte blir så glada.

17 st

ÅSIKTER
   Johooo

    Kategori: Vardagen
    24 Feb 2009

Johooo

Kategori: Vardagen / 2009

Livet flyter på, vi har bestämt att nu måste köket bli klart, två veckor max, sen flyttar vi in! :D Lär ju få bo i stök och sånt, men det får vi ta. Kommer tillbringa mesta tiden i köket ändå förmodligen, vi är ju inte direkt bortskämda med att ha ett stort kök så det ska bli jättekul :)

Har inte så mycket mer att säga, jag jobbar mest bara. Längtar efter min kamera.. Hoppas den blir klar snart då blir det roligare att blogga. Tills dess får ni se en inscannad bild på min första kanin som jag hade i hela 7 år :) En dvärghermelin, supersöt precis som Päron ;)

19 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    23 Feb 2009

Ibland är allt bara bäst

Kategori: Tankar / 2009
Hade skrivit ett inlägg nyss, men jag väljer att inte publicera det. Finns så mycket jag vill skriva om, men jag känner att jag inte kan. Finns SÅ mycket som snurrar i mitt huvud nu, till 99% underbara grejer, men ändå, jag får inte ur mig ett ord! Dessutom fick jag en skum/töntig kommentar nyss, inte värd att nämnas eftersom jag inte riktigt kan förstå den, men ja, den som vill kan ju leta reda på den, jag publicerar alla kommentarer :p hahaha

Nån som har nåt tips på vad jag kan skriva om så jag slipper fundera på att skriva ut mina tanker eller inte? :p

26 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    21 Feb 2009

Svartvit

Kategori: Kläder / 2009
Kände mig måttligt Adidasnörd när jag gick ut för att göra rent åt kaninen :p Det var som inget jag tänkte på utan upptäckte sedan när jag kom in. Tycker mest sånt här är pinsamt, allt i samma märke liksom. Tur man hade Frank Dandy på huvudet iaf ;) Skönt med lite varmare väder också, yeeey!!


Nu har pojkvännen kommit hem och vi ska väl fortsätta städningen då som jag inte hann speciellt mycket av innan :p 

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    21 Feb 2009

You’re gonna go far, kid

Kategori: Vardagen / 2009
Pojkvännen har satt en av Offsprings nya låtar på repeat i bilen, och teknisk som man är så vet man inte hur man tar bort de :S Men efter att ha lyssnat på den till och från jobbet i fyra dagar, så börjar den bli rätt så bra :) Gillar just inte Offspring nåt vidare, första albumet jag hörde va Americana i typ mellanstadiet och det är det enda jag tänker på när jag hör Offspring. Men ja, You're gonna go far, kid, den funkar ju tydligen nu iaf, sitter och sjunger med i bilen :p

För övrigt så var gårdagen trevlig med smörgåstårta och släkten :) Fick present av mamma och pappa också, tulpaner, en Mercichokladask och på den massa fasttejpade pengaaar! :D  Jag gjorde ju av med julklappspengarna på hyran, men har nu fått tillräckligt igen så jag kan köpa en systemkamera, även om jag vet att det inte kommer bli av.

Nu ska jag städa tills pojkvännen kommer hem från fjällen! Och måste bara nämna också att Karins blogg blir ju bara bättre och bättre! Gillar ni snygga naglar, renovering och nån som skriver väldigt underhållande, kolla in hos henne! Hon slänger även upp en och annan bild på en KANIN då och då, vilket gör mig överlycklig haha ;)

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    20 Feb 2009

Äntligen ledigt!

Kategori: Vardagen / 2009
Now dance, fucker, dance, he never had a chance, and no one even knew, it was really only you!

Skriver väl nåt mer sen kanske och svarar på kommentarer, för nu blire smörgåståååårta!! :D

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    19 Feb 2009

Coca colaaa! Tack.

Kategori: Vardagen / 2009
Jag fick mig en fjällhare idag, den ploppade upp här i datorn och den var skickad av min pojkvän, den va väl söt? Haha han brukar kunna ta kort på sånt där och skicka till mig då han är borta. Makes me happy!


Nu är det väl dags att mata min egen fjällhare (läs bortskämda vädurskanin), ge han en morot och hoppas han äter upp den innan den blir en ispinne! Sjukt jävla kallt alltså. Ska bädda in djuret i massa hö också så den överlever. Sen borde jag ta tag i allt här hemma, men det känns riktigt jobbigt ska ni veta. Har ett papper jag ska fylla i men hittar inte andra papper som jag behöver kolla på först.. Måste göras, kanske dock inte just idag om jag har tur :p Vill mest bara sova, har vart riktigt skönt att gå och lägga sig vid 11 dom här två dagarna! Menmen, dricka lite Coca cola kanske först... :)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    18 Feb 2009

Nothing to say

Kategori: Vardagen / 2009
Inatt sov jag 12 timmar, sjukt jävla härligt! Hoppas på att komma i säng i tid idag med för jag börjar 8 imorn...... Ikväll har jag firat bror som fyller 20 idag, så grattis! :D Så fick jag en liten försenad födelsedagspresent också av mamma och pappa, en korg med massa mat i :) En till present skulle komma senare sa dom, spännande värre!

 Också har jag hjälpt Linda ikväll att få till hennes meny så den inte ligger över allt annat på bloggen. Hoppas det vart bra, säg gärna till mig om menyn fortfarande sitter konstigt! Förövrigt så saknar jag allt på bilden nedan, men på lördag slipper jag sakna en av dom sakerna iaf :)


Och jag vet att jag blivit ganska tråkig här i bloggen, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det... Kameran är fortfarande på lagning och min gamla håller batteriet i 6 sekunder, och det är ingen överdrift! Måste ha laddningssladden i för att kunna ta kort om man inte är riktigt snabb :p Men ja, det kommer väl en tid då jag blir rolig med förhoppningsvis haha gonatt nu va!

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    17 Feb 2009

Jag har ont i huvet

Kategori: Vardagen / 2009
Jag började åtta imorse, och slutade fyra. Jag har inte haft en sån dag på säkert ett halvår. Kändes himla skumt att få gå hem kl fyra samtidigt som dom flesta andra. Väl hemma däcka jag i soffan i två timmar, sen for vi till huset och mamma och pappa kom förbi och kollade vad som hade hänt där medans dom vart i Thailand :) Pappa bekräftade att golvet var lagt som det ska, såå skönt att höra de! Nu är det ju bara att fortsätta.

Är så grymt trött att jag vet inte hur jag ska orka duscha, men det måste ju göras iaf... Jag har lovat mig själv att innan 11 ska jag sova! Känns dock inte som att det ska bli några problem.
G o d n a t t

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    17 Feb 2009

Snyggast bloggplats har...

Kategori: Övrigt / 2009
...EMMA! Allt passar liksom in och ser bara helt perfekt ut! Väggen och den svarta tavlan, gryyymt! Här skulle jag verkligen trivas att sitta och blogga :) Gillade även dom andra bidragen, men det här var verkligen min stil! SÅ SNYGGT. Håller ni inte med?

Men skulle aldrig ha gjort det till en tävling, resulterade ju bara i dom flesta av er INTE ville visa :p My mistake. Nästa gång blir det bara en utmaning för då slipper ni pressen att det ska vara snyggt haha.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sovrummet
    17 Feb 2009

Sovrummet!

Kategori: Sovrummet / 2009
Jag öppnar nu en ny kategori! SOVRUMMET! Vi har börjat där idag, tagit bort lite grejer och sånt :) Ser riktigt skabbigt ut, men jag lovar, ni kommer inte förstå att det är samma rum när vi är klara ;)

Litegrann har vi hunnit göra här inne idag, slagit bort grejer :) Dom två garderoberna ska öppnas upp och inredas om med vita snygga skivor överallt, och så sätter vi dit skjutdörrar istället. Och förmodligen så måste vi slå upp gips på alla väggarna innan vi kan måla eftersom tapeterna sitter som satan! Och den äckliga heltäckningsmattan ska bortbortBORT! Här ser ni vad vi gjort idag iaf :)


Och jag vet att tävlingen skulle avslutas idag och det har den gjort, inlägget är skrivet, allt är klart förutom att jag väntar på klartecken för att få använda vinnarbilden på min blogg! Förmodligen får jag ju det men man vet ju aldrig, fråga ALLTID om du vill låna nån annans bild, text, eller kod!

23 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    16 Feb 2009

Ge mig bloggtips!!

Kategori: Ni tipsar mig / 2009
Jag letar inredningsbloggar och rockbloggar! Har du en eller vet du nån? Eller kanske du vet om nån pyssel/gör-det-självblogg? Eller nån annan slags inspirerande blogg? Jag vill verkligen ha massa tips nu! Och har du inget speciellt tips, tipsa mig om din egen blogg, vem vet jag kanske fastnar för den? :)

21 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    16 Feb 2009

Idas blogg är klar!

Kategori: Bloggdesign / 2009
Satt hela kvällen igår och grejade med Idas design, och vi hann till och med bli färdiga! Jag är väldigt nöjd. Måste säga det att det är så himla roligt att jobba med snygga bilder i bra kvalité, man blir mycket mer inspirerad då. Här är i alla fall slutresultatet! Ida ska börja sälja Aloe Veraprodukter, så kolla in hennes blogg och hennes fina design :)


Satt även med min design lite emellanåt, fixade mina rubriker så dom blev en länk till inlägget istället för att bara ha ikonen framför som permalink. Så då vet ni det, bara att klicka i rubriken om ni vill ha länk till nåt inlägg av nån anledning :p

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Feb 2009

Sunday, I love

Kategori: Vardagen / 2009
Japp, igår blev det soffan precis som jag trodde :) Såg Lost och One tree hill. Alldeles lagomt liksom. Idag har jag mest suttit här med Idas design, var faktiskt lite nervös när jag sa ja till att göra den, var ju så länge sen jag gjorde en personlig design..! Men jag tror det går bra :)

Här kommer en bild från min och pojkvännens roadtrip i somras, bara för att jag saknar sommaren SÅ mycket! 
 
Och en liten påminnelse bara, jag vill ju se era bloggplatser! Var med och tävla här :)

27 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    14 Feb 2009

Alla hjärtans dag

Kategori: Party och mys / 2009

Jaa nu finns ju dagen och då får man göra det bästa av situationen.
Önskar alla en superhärlig alla hjärtans dag!

Här ska vi förmodligen spendera våran kväll :)

20 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Feb 2009

Fredag den trettonde

Kategori: Vardagen / 2009
Dagen har gått rätt bra, inga stora tabbar :p Strulat lite men nu har jag ju nåt att skylla på iaf hehe. Känner mig mycket gladare idag, somnade vid 12 och det är inte vanligt minsann så jag var rätt så utvilad imorse :)

Imorgon är det lördag den fjortonde och jag tycker dagen kan raderas ur almanackan. Imorgon blir det jobb. Lite annorlunda motför hur fjortonde februari spenderades förra året! Dominikanska Republiken, sol, bad, och VÄÄÄRME! Så borde alla dagar vara. Ohh skicka mig utomlands..!

30 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    12 Feb 2009

En annorlunda dag

Kategori: Vardagen / 2009
Idag har inte varit den bästa dagen... Vet inte varför men jag har känt mig nerstämd och allmänt.. Jaa.. Olycklig? Nä, inte fullt så hemskt, men ja, ni vet en dålig dag helt enkelt. Jag tror det har med kylan att göra, också går det segt med huset eftersom jag vill inte lägga golv utan att veta att vi gör det på rätt sätt. Vore ju tråkigt om man la fel och gick börja om... Plus att jag går upp i vikt som ett tok! Men nu är jag ju sån som kan gå upp ett par kilo på en vecka och sen tappa dom igen nästa vecka, så det är ju normalt för mig men... Tråkigt ändå jag måste ta tag i vad jag äter nu! Lite träning skulle ju inte heller skada men är ju så förbannat kallt ute att jag vill bara sitta inne under min mörklila, supermjuka filt..

Kom och tänka på det också, ibland saknar jag S-vik... Man jobbade hela dagarna från tidig morgon till sena kvällen, upp på hotellrummet och bara tog det lugnt, ingen dator, ingenting. Duschade läänge och smörjde in mig med alla sorters mysiga krämer varenda kväll och gick och la mig vid 10. Sånt gör jag inte hemma. Undra varför...

Men nä, man kan ju inte alltid vara på topp, får hoppas att morgondagen blir bättre helt enkelt! Glöm inte att vara med i min utmaningstävling i inlägget nedanför! Det skulle pigga upp mig rejält vill jag lova! ;)

36 st

ÅSIKTER

    Kategori: Lägenheten
    11 Feb 2009

Tävlingsutmaning: Visa din datorplats!

Kategori: Lägenheten / 2009

Utmaning påhittad av mig själv! :D OCH JAG UTMANAR ALLA SOM LÄSER DETTA!! Jag vill verkligen att alla ska göra den här för jag tycker det är SÅ intressant att se hur andra bor, och dessutom får du chansen att stå med på min blogg i en vecka som "Veckans snyggaste datorplats", och lite gratisreklam för din blogg är väl aldrig fel? ;)

Tre enkla regler:

 1. Ta en bild på stället där din dator finns.
 2. Skriv ett inlägg om att du tävlar om att bli personen med snyggast datorplats hos mig, och länka till min blogg i inlägget. Sen lägger du upp din bild och skriv precis vad du vill om den!
 3. Kommentera i detta inlägg att du är med och skicka gärna direktlänken till inlägget så jag lättare hittar din fina datorplats :)

Tävlingen avslutas 16 februari och vinnaren är den som helt enkelt tar bilden som tilltalar mig mest! Snyggast datorplats vinner liksom. Priset är en länk på min blogg i en hel vecka som "Veckans snyggaste datorplats" längst upp i högra hörnet där jag har mina fyra länkar! Också får din bild vara med där såklart :)

Och hela denna utmaningstävling kom jag ju på för att jag vill lägga upp lite bilder från min egen lägenhet, så här kommer mitt skrivbord!! Japp, jag har nystädat! Ett hett tips för att vinna, städa innan du tar bilden ;)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Lägenheten
    11 Feb 2009

Om lägenheten

Kategori: Lägenheten / 2009
Det är så att alla bilder från lägenheten vi bor i nu ligger i min gamla blogg, och den är typ redan bortglömd av både mig och alla andra! Men när vi flyttar kommer jag vilja ha lite bilder här med, eftersom min gamla blogg är mitt gamla liv, inget är ju sig likt längre :) Men jag vill ändå kunna gå tillbaka och se hur vi hade det. Börjar nästan grina redan nu. Allt som hänt här, alla fester, allt vi byggt, för att få det till "vårat"... Men i alla fall tänkte jag göra nåt lite roligare av det hela än att bara slänga upp massa bilder som ni ändå inte kommer orka kolla igenom eftersom det då blir så mycket på en gång och då blir man ju bara less liksom :p

Så jag gör en utmaning/tävling av det hela!! Jag kommer skriva och visa bilder från en del av vårat hem, och du blir automatiskt utmanad så fort du läser det att visa samma del av ditt hem ;) Frivilligt förstås men jag är verkligen SÅÅ sjukt intresserad av inredning och hur andra människor bor, så jag skulle bli superglad om du ville det :)

Så i slutet av veckan avslutar jag tävlingen och den bild som då tilltalar mig mest av alla bidrag, kommer bli "Veckans snyggaste hem" och få stå på min blogg med bild en vecka bland mina fyra länkar längst upp till höger!

Så, undra om nån skulle tycka detta var kul? Ja vi får väl se, för jag kommer testa detta iaf så får det gå som det går :) Ett inlägg om första tävlingen kommer upp om ett litet tag :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    11 Feb 2009

Tredje varvet!

Kategori: Köket / 2009
Såå nu har jag en bild i dagsljus med tredje varvet färg på väggen! Ser ju lite bättre ut nu, underligt vad lite sol kan göra :) Kom iväg i skaplig tid idag, har hunnit vart iväg på skroten också och slängt bort massa skräp, ikeakökskartonger och annat som är onödigt att ha kvar. Så det vart lite fräschare i hela huset :)
Nu hoppas jag det kommer gå undan, golv, lister, kök, kakel. Ska även in nya vita masoniter och hyllor i dom två garderoberna ni ser där, iiiiinte direkt snyggt med det gula som vart där i förmodligen 40 år :p

Jimpaa far och tränar nu och lämnar mig ensam! Så jag ska snart svara på massa kommentarer, sen dusch och så ska jag tvätta hela kvällen, och fila på ett inlägg som jag har på g! Så håll mig gärna sällskap här ;)

24 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    11 Feb 2009

Målning

Kategori: Köket / 2009

Fick ganska mycket gjort ändå, har målat två varv i köket! Imorgon ska det målas ett till sen är det förmodligen färdigmålat :) Allt känns så himla bra nu, det går framåt och man ser att det blir finare och finare! :D Ja, hoppas ni ser skillanden! Första bilden är gips, andra ett varv med vitfärg och tredje bilden är det två lager färg! Dock ser allt gult ut pga min inte alltför bra-a kamera, mörkret utanför och brunfärgen på golvet tror jag bidrar lite med till gulheten också... Men lägg även märke till att stöket i öppningen minskar för varje bild ;) DET är ju bra!


Orkar inte skriva så mycket mer nu, blogg.se är ju helt stört och jag ska upp imorgon i tid hade jag tänkt!

Oh, och en ful sak bara! Jag hamnade nyss på en blogg som tillhörde killen i kilt som ville pussa mig på Sonata Arctica konserten :p Jag menar, vadå sammanträffande! Han hade snygg header så jag kikade lite i bloggen, och hittade ett inlägg om sonata och han hade till och med skrivit om den där pussen han inte fick av mig hahaha!

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Feb 2009

Jag är dum i huvet!

Kategori: Vardagen / 2009
Vi har inte kommit iväg än! Vaknade 12, eller jag ställde ju klockan på 8 och gick upp och ringde ett litet samtal, det gick bra som fan, älskar när folket på andra sidan är trevliga! Men i alla fall, när jag kom ner kl 12 sa jag att nu måste vi fara annars får vi inget gjort liksom i huset. Så sätter jag mig här och blir sittandes en timme och svarar på alla era fina kommentarer :) Men nu är jag klar och då visar det sig att min söta pojkvän inte ätit frukost än, så jag har tid att skriva ett litet inlägg ändå :) Plus att han kom på att han hade ett möte nu kl 2 haha vi kommer inte få mycket gjort idag :p

Slänger in en superbra låt här på slutet också! Deathstars - Death dies hard, klicka för att lyssna, eftersom jag vägrar sega youtubeklipp i min blogg :) I will deny you, this world belongs to me, you try to fake it but all wounds are there to see

38 st

ÅSIKTER
   Nitar

    Kategori: Mina smycken
    09 Feb 2009

Nitar

Kategori: Mina smycken / 2009
Sa jag att jag hittade min gamla kamera förresten?! Det gjorde jag iaf, att jag dessutom hittade laddaren och sladden till datorn trots att dom inte låg på samma ställe är ju ett under! Dessutom hittade jag allt ganska fort, dvs innan jag rivit ut allt ur garderoben ;)

Har pysslat lite igen, köpte ju ett jättenitarmband men sånt där kan ju jag inte gå omkring med heller, way too big! Meningen var att jag skulle ta nitarna av den och sätta på ett annat läderband, MEN den minsta raden länst upp passade precis på min arm så jag klippte bara av den, och vips! Mitt nya nitarmband ;) Här syns det tillsammans med armbandet jag inte klarar mig utan, lång läderremsa som snurrats fem varv runt armen. Använder det på jobbet, i vardagen och på fest! Fått det av min söta bror, love!

15 st

ÅSIKTER
   Hmm

    Kategori: Vardagen
    09 Feb 2009

Hmm

Kategori: Vardagen / 2009
Kände att jag tänkte ta en liten genomgång om detta med internet, men jag tror jag låter bli faktiskt. Roligt på nåt sätt att se hur folk klantar till det! Japp sånt tycker jag är roligt, underhållande som fan att se människor göra bort sig när dom gör saker dom inte borde göra. Efter att argheten lagt sig förstås. Men jag väntar fortfarande på en ursäkt, väntar ett tag till och ser vad som händer. Jag känner ju liksom igen min egen kod som jag själv skrivit, men det verkar folk inte förstå. Kanske borde lägga in en tydligare text att man inte får stjäla, att det är olagligt, dock borde det vara en självklarhet. Och tack för alla kommentarer, skönt att höra att ni inte håller på med sånt här!

Men annars har dagen vart bra, jag jobbar min tidiga vecka vilket innebär för er som inte har koll att jag börjar kl 8 på morgonen och slutar tidigt på dagen. Och alla blir lika förvånade varje gång denna vecka kommer, "är DU här SÅHÄR TIDIGT?!" Hehe annars börjar jag ju alltid 10 eller 12, och jag älskar mitt schema! Har känt mig på partyhumör mestadels av dagen, liksom, jagmåsteutochstudsapåettdansgolvNU-ångest!! Det värsta är att jag tror det berodde på musiken som spelades på jobbet hahaha verkligen inte min smak men den va svängig hehe ;) Nu ska jag vara ledig två dagar, vi ska vara i huset och greja på typ konstant hoppas jag så vi får nåt gjort!
 
Lägger upp min frysdrink här, jag vet att jag visat den förut, men den gör mig gladare och jag älskar att jag har tagit bilden!

( s å   g e   f a n   i   a t t   s n o   d e n   d e n   ä r   c o p y r i g h t s k y d d a d )

MEN, tycker ni den ser god ut och vill testa den hittar ni receptet här :)

26 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    09 Feb 2009

Om min bloggdesign

Kategori: Bloggdesign / 2009
Alltså jag blir sjukt less på att folk ska sno mina koder!! Jag vet precis vem som gjort det också, väntar bara på en ursäkt om det inte kommer någon blir det polisanmälan. Står klart och tydligt att man INTE får ta mina grejer, och extra sur blir jag då jag kodat dessa grejer själv. Så, ursäkt eller anmälan, du väljer! Inga undantag.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    08 Feb 2009

Utmaning: Sjätte bilden

Kategori: Utmaningar / 2009
Jag blev utmanad av Jerry, en liten bildutmaning! Och som jag sa sist, älskar utmaningar, särslikt lite udda sånna, så fortsätt ge mig ;) Så här ska man göra iaf 


- Gå in i mappen mina bilder.

- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.


Hade faktiskt tänkt lägga upp den här bilden nån gång då jag typ hade lite att göra eller nåt, men nu kommer den här istället då eftersom det var min sjätte bild! :) Tagen från bilen då vi for och köpte alla grejer till köket första gången. Jag gillar bilden, tycker den ser lite mysig ut.

Jag utmanar alla som vill!
Sally ville anta utmaningen! :D Och alla andra kom igen kommentera att du vill bli utmanad så länkar jag dig också ;)

31 st

ÅSIKTER

    Kategori: Pyssel
    08 Feb 2009

Gör egna väggbilder!

Kategori: Pyssel / 2009

Kom ju på det, att jag har ju en till väggmålning förutom denna :) Det är tre assnygga kinatecken, som jag verkligen ville att min pojkvän som jag hade på den tiden skulle tatuera på underarmen då han skulle tatuera sig, men han vägrade så jag smällde upp dom i stort format på muren istället! Dom har suttit där i 4-5 år nu, så jag har ingen bildbeskrivning på hur jag gjorde, men tänkte ändå förklara eftersom jag gjorde dessa på ett annat sätt än väggorden. Bara lite tips liksom, kan ju finnas nån som tycker det är bra iaf :)

 • Fixade fram tecknen på datorn, just då hade jag ingen skrivare så jag tejpade fast ett papper på skärmen och kalkerade av allt :p Lättast är dock att skriva ut om man har en skrivare ;)
 • Sen tog jag ett plastpapper ni vet, som man har på en overheadmaskin, och ritade upp det på det istället.
 • Fixade fram en overheadmaskin, tejpade fast plastpapperet på den och ställde in så det vart en bra storlek, och ritade upp konturerna på muren med tusch. Fyllde sedan i med svart hobbyfärg. Klart!

Dessa tecken betyder fantasi, hoppas jag det var vad det stod iaf,
och jag tycker det passar mig rätt bra ;)

29 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    08 Feb 2009

Believe in nothing but myself

Kategori: Liie / 2009
Någon frågade mig om det är ett kors jag har runt halsen på bilden i headern. Självklart anonym, så lika bra att dra det för er alla då, så det inte blir några missförstånd här!

Nej det är inget kors! Det är ett halsband med Sonata Arcticas logga. För mig finns ingen gud. Jag tror inte på nånting, förutom mig själv. Jag styr mitt eget liv och allt som händer har med vad jag väljer att göra. Jag bryr mig inte om detta  och är inte det minsta insatt i gudar och sånt, så jag ska inte yttra mig mer.

Men måste man absolut ha en religion, så får Sonata Arctica vara min ;)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    08 Feb 2009

Vinnaren av utlottning nr. 3!

Kategori: Vinnare / 2009
Jag har ju glömt att visa hur bloggdesignutlottningen blev som Emma vann!! Var ju ett tag sen jag la in den nu, men här kommer resultatet :) Kolla in hennes blogg här!

 

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Feb 2009

Då var det över

Kategori: Vardagen / 2009
TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALLA SÖTA KOMMENTARER!! :) Verkligen superroligt och jag blir SÅ glad!

Dagen har vart jättebra, har firat konstant med släkten! Även Henke och Tommy och Jessica tittade förbi, trevligt trevligt, hör ju inte till vanligheterna att vännerna kommer och grattar en just på dagen liksom :) Fått jättebra presenter, pengar, presentkort, oljelampa, blommor, trisslotter och en baja päron ;) Precis vad man behöver ju. Tack alla!!

Pojkvännen gav mig en hel helg av att inte behöva göra nånting! Typ, han städar, lagar mat, diskar osv. Vi bestämde att vi inte skulle köpa nåt till varann i födelsedagspresent, jättebra tycker jag! Men han gick ändå och köpte blommor till mig, söthuvet :) 

Nu ska jag snart hoppa i sängen tror jag, ska bli skönt! Ledig imorgon med, får se vad vi gör av den dagen :) Godnatt!

43 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    07 Feb 2009

Min födelsedag!

Kategori: Tankar / 2009
Då var man 23 då helt plötsligt, känner mig inget äldre men :p Undra just hur många av er 100 som är inne och läser varje dag som kommer ta sig tid att skriva grattis? ;)Höhö jag vet, jag är sämst på photoshop :p

28 st

ÅSIKTER

    Kategori: Pyssel
    06 Feb 2009

Gör dina egna väggord!

Kategori: Pyssel / 2009
Detta skrev jag om i min förra blogg med, och folk verkade gilla beskrivningen så jag tänkte dela med mig av den här med! Det är alltså om hur du kan göra egna väggord för nästan inga pengar alls! Ganska pillrigt men förbannat PERSONLIGT! ;) Gjorde mina väggord för lite mindre än ett år sen och älskar dom fortfarande, så jag! Hur dom ser ut i helhet kan ni se här :)

Vad man behöver:
 • Dator att skriva texten i
 • Ett snyggt typsnitt
 • Skrivare och papper
 • Tejp, jag använde maskeringstejp
 • Hobbykniv
 • Skärunderlägg
 • Måttband
 • Dubbelhäftande tejp
 • Valfri färg
 • Stöppelsvamp eller vanlig disksvamp
 • Nåt att slipa ner färgen med som kommer utanför schablonerna, elektrisk nagelfil använde jag
 1. Börja med att välja ut en text, vad som helst, roligast om du kommer på nåt själv eller tar nån bit ur en låt man gillar eller något sånt. Ordspråk kan ju funka med :)

 2. Öppna Word, vänd på papperet så det blir liggande "File -> Page Setup -> Landscape" om det inte redan är så. Välj typsnitt och storlek på texten. Jag valde Monotype Corsiva i storlek 350 nånting tror jag. Skriv sedan ut allt. Är det en hel mening kommer det hamna på flera papper då behöver man tejp.

  Tejpa ihop alla papper som på bilden, då kommer texten hamna rakt!

 3. Lägg det långa papperet på skärunderlägget och ta kniven, så är det bara att börja skära ut bokstäverna! Du måste spara alla a:n och o:n och sånt man skär ut, dom behöver du ha sedan. Var noga, blir finast då även om man kan få lite ont i fingrarna efter ett tag :p


  Här har jag tejpat fast dom viktiga bokstäverna för att vara säker på att inga skulle försvinna!

 4. Vänd sedan på papperet så baksidan kommer upp. Nu behövs dubbelhäftande tejp. Klipp små bitar och sätt fast överallt runt bokstäverna så att alla småflikar inte viks upp om dom skulle fastna med färgen när man duttar på. Till exempel ett M har ju en stor flik i mitten, den måste tejpas fast i väggen för att färgen inte ska komma utanför schablonen. För bästa resultat ha mycket tejp! Är lite pillrigt men det går, jag lovar :)

 5. När all tejp är på plats så ska alltihopa upp på väggen, mät först och rita ut var du ska sätta papperet så blir det enklare. Tejpa fast med tejp, (jag använde maskeringstejp) noga så det inte lossnar när du håller på! Tejpa även upp innehållet i a:n och o:n och det med dubbelhäftande tejp.

 6. Nu börjar målningen! Häll upp lite färg på en plasttallrik eller nåt liknande, doppa sedan svampen i det och dutta på försiktigt. Behöver kanske göras ett par gånger innan det blir heltäckande. Jag gjorde tre gånger. Ta inte ner schablonen mellan gångerna!

 7. När sista omgången är klar så vänta med att ta ner förrän allt är torrt. Schablonen kommer gå sönder när du tar ner den, och det kommer förmodligen sitta kvar lite tejp och papper på väggen, eftersom papperet blöttes upp av färgen och det lär ha sipprat ut lite färg under schablonen med. Syns att det är lite taggigt på vissa ställen.

 8. Nu måste du slipa bort det ojämna för att få och fin och tydlig kant. För att slipa använde jag en elektrisk nagelfil, riktigt behändigt faktiskt! Har man ingen sån funkar nog en bit sandpapper med.
 9. Målade även på lite svartfärg på vissa ställen efter slipningen, så var det klar! Här är mitt resultat. Riktigt nöjd!

Så roligt att göra något eget, har sett så många bilder med väggord som folk beställt och bara klistrat upp, och jag tycker det är lite tråkigt tyvärr, även om det är fint!

Så vad kostade kalaset då? Om man räknar bort allt jag redan hade så kostade det 10 kr för vitfärgen. Köpte vanlig hobbyfärg i en lågprisbutik, funkade utmärkt. Resten av grejerna jag använde hade jag ju redan. Så mycket billigare än att beställa ord för ett par hundra kronor! Hoppas ni gillar beskrivningen, säg gärna till om du använder dig av den, blir bara glad då :)

24 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    06 Feb 2009

Utmaning: Sju sanningar om mig

Kategori: Utmaningar / 2009

Jag blev utmanad av Sandra! Och jag som älskar sånt här måste ju såklart göra denna, inte ofta man blir utmanad!


Regler:

1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.

2. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.

3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Sju sanningar om mig:


1. Jag får ångest av att medvetet kasta stenar i vatten, anledning? Dom sjunker :p
2. Jag ogillar julen, födelsedagar och allt sånt! Varför bara inte ha vanliga dagar jämt?
3. Jag blir alldeles skakig av att lyssna på bra rock. Som ångest att inte få se det live!
4. Jag är rädd för tomten. Har alltid varit, kommer alltid vara. Även dockor och clowner. Huuga...
5. Jag älskar att vara ensam! Bara vara med mig själv och inte göra nåt speciellt.
6. Jag älskar även att umgås, så länge det är med folk jag trivs med!
7. Jag kommer grina dagen jag flyttar till huset. Jag kommer sakna lägenheten!!


Dom flesta har väl gjort denna men jaa.. Jag utmanar:

Joss Lina Sally Monixx Karin


Om ni inte redan gjort den :) Skulle haft två till... Dom två första som säger till att dom vill bli utmanade blir länkade ;)
 

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    05 Feb 2009

Hemma igen!

Kategori: Vardagen / 2009
Vi drog till Birsta idag! Klev upp kl 9 men kom inte iväg förrän halv 12, en jävla kö på banken, hämta bussen, lasta ur, lasta i, tanka. Så var vi iväg! Hämtade kyl/frysen och fläktkåpan, och köpte vita bänkskivor. Nu fattas bara kaklet! En tröja kom med hem också, men det var det enda... Trist när man inte hittar nåt! MEN JAG FICK MIN FÖRSTA SEMLA!! :D Den var god men kunde ju definitivt ha varit mer mandelmassa i den!

Och just ja, lämnade in min kamera också som jag tappat i backen så den gick sönder, skulle ta minst 20 dagar innan jag får tillbaka den..! Ibland blir man SÅ glad att man köpte den där extra garantin ändå för 600 kr, nu behöver jag ju bara betala 125 kr för att laga den eller har jag tur får jag en helt  ny! Jag mena, den kostade ju ändå 3000 kr så lite har man ju tjänat iaf :) Men till saken, jag kommer måsta ta kort med min gamla kamera, om den ens fungerar, och om jag hittar den. Jag hoppas. Blir ju så tråkigt i bloggen annars! Men lovar, kommer lägga upp gamla bilder om jag inte kan ta nya ;)En mobilbild på min älskade semla ;)

20 st

ÅSIKTER

    Kategori: Lägenheten
    04 Feb 2009

En ny tavla?

Kategori: Lägenheten / 2009

Oooh jag har varit KREATIV! Hehe eller ja, jag har äntligen satt upp Sonata Arcticaflaggan på en bit pappkartong, men det är bra nog för att vara mig ska ni veta! Jag brukar aldrig ta tag i sånt, jag vill hela tiden, har idéer och sånt, men gör som sagt aldrig nåt åt det. Men nu är det gjort och den hänger under mina egendesignade väggord :D

Och jag vet, "glömde hon stryka den innan eller?" Jag strök faktiskt, men det vart inte så bra.. Plus att den inte är så spänd men ja, bättre än att den ligger på golvet iaf :p I like it!!


Kommer nog köpa en riktig ram till den sen när den ska till huset! Mer lyxigt så ;)

6 st

ÅSIKTER
   Hej :p

    Kategori: Vardagen
    04 Feb 2009

Hej :p

Kategori: Vardagen / 2009
Vart ingen målning idag, var ju massa mer som skulle spacklas! Så det fick bli en slip/spackeldag igen. Undra just när vi får sätta igång med målningen..! Menmen, det tar den tid det tar. Dagens klädsel var samma som sist, fast med lite mindre slipdamm :p Kom på det nu med, Sanna skrev ju en kommentar till mig!! :) Roligt att du lämnade ett spår efter dig, och såklart man får snoka runt ;) Du har ingen blogg som jag kan snoka i..? :)

Ikväll ska jag pyssla med en grej som ni ska få se senare om det blir någorlunda fint! Hoppashoppas.

Och just ja, hittade en sida idag, brukar inte hålla på med sånt här gratistjafs och grejer, men tänkte se om denna funkar ändå, att man verkligen kan få en miljon besökare av att bara engagera sig ett par minuter sen sköter det sig själv om man tipsar andra! Kommer det hit fler besökare kanske iaf nån fastnar och kommer tillbaka, alltid kul när folk läser bloggen :) Bli gärna medlem genom min länk här http://www.viraltrafik.se/?Heyli och börja få massa besökare du med!

22 st

ÅSIKTER
   Lost

    Kategori: Vardagen
    03 Feb 2009

Lost

Kategori: Vardagen / 2009
Filmkvällen vart superbra, dippen och allt är uppätet och tre avsnitt av Lost har setts. Alltså jag vet inte vad folk tycker om serien egentligen, men min kära pojkvän tycker den har börjat bli lite väl överdriven nu. Jag personligen ÄLSKAR den fortfarande, nog för att det är bra mycket förvirrande än vad min hjärna klarar av, men jag tycker det är så spännande! Och när man kommer på nåt, hittar nåt samband mellan nånting, då känner jag mig smart haha :p Nämen det är ju som typ som en skattjaktsfilm, eller, sån film då man måste hänga med och lista ut saker för att förstå, sånt gillar jag! Jag hoppas verkligen det kommer ett bra slut på det, och att man får svar på allt skumt som hänt, så man inte behöver känna sig besviken...  Menmen, jag kommer i alla fall se Lost tills det slutar, kommer du?

19 st

ÅSIKTER
   Love

    Kategori: Vardagen
    03 Feb 2009

Love

Kategori: Vardagen / 2009

Nu har jag två dagars ledighet!! :D Detta ska firas ikväll med dipp, chips, gurka, morötter och popcorn och COCA COLA! Ska se massa Lost, spännande värre!!

Imorgon ska vi städa i köket och köpa färg och förhoppningsvis börja måla väggarna..! :) Så jävla lycklig, ni fattar inte! Torsdag blir nog Sundsvall för att hämta fläkten och kylskåpet om det kommit. Måste hitta nån bra bänkskiva med, och kakel. Så hoppas jag på massa klädshopping med, garderoben behöver det!! Ooooh, och idag köpte jag ett stort nitarmband billigt som jag ska ta nitarna av och använda till annat :D Tjoohoo nu blir det film! Ha en superbra tisdagskväll alla :)

13 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    03 Feb 2009

Emmas design, KLAR!

Kategori: Bloggdesign / 2009
Suttit med Emmas design nu hela kvällen och vi har äntligen gjort klart den!! :D Hon sa precis hur hon ville ha, och jag gjorde koderna till det. Blev det inte riktigt som hon hade tänkt, ja då ändrade jag. Det är så det går till vetni ;)

Jag har lärt mig sjukt mycket av att göra just denna design, så jag är jätteglad!! Fick till slut till två menyer som låg under headern på varsin sida content ändå, även om det inte syns på hennes design eftersom hon valde att ha vitt i hela bakgrunden. Vilket innebär att jag hade kunnat gjort en fusk och fått till allt mycket snabbare men... Nu kan jag iaf om nån annan är sugen på en, bara att klicka här då va ;) Emmas blogg hittar ni här, den är enkel och stilren. Perfektion helt enkelt.

20 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    02 Feb 2009

1 februari

Kategori: Vardagen / 2009
Jahapp, då var det februari då, den vackraste vintermånaden! 6 dagar kvar till min 23årsdag, eller 5, broende på hur man ser det, och jag längtar inte alls. Har inget problem med att bli äldre, det är det här med att man ska firas... Inte min grej alls. Tycker gott och väl ett grattis via sms/bloggen räcker :pFörsta februaridagen spenderades såhär;

Vakna vid 1, ut till kaninen. Fasen va det blåste! Solen sken dock :)
Satt här en stund, löste en hel del grejer! :D
Iväg på middag till Jimmys mamma med familj!
Hem och duscha och ta det lugnt.
Till sist pratat lite med Emma om designen och allt.

Nu blir det sängen, hoppas jag iaf! Lär väl sluta med att man sitter här en timme till ändå.. :S

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    01 Feb 2009

Internet

Kategori: Övrigt / 2009
Och nu förstår jag varför alla inte kommenterat i översta inlägget! Har ju råkat haft en genomskinlig box där ett par dagar, tänkte inte på att ta bort den eftersom jag tänkte använda den igen ett par minuter nästa vecka haha ingen fattar nånting men ja, så är det.

Har även tagit bort min feedjitgrej, den störde mig för mycket trots att jag gömt den rätt bra :p SÅ FULT! Såg iaf idag på den att nån kommit från 365saker.se?! Hur fan gick det till? Jag har inte kommenterat där och hittar ingen länk på sidan. Läser ju inte ens den bloggen!! Det enda jag kan tänka mig är att nån har skickat in min blogg i deras sån där bloglovin-spotlightruta, men vem skulle göra reklam för nån annans blogg?! Udda, har du ett svar på hur nån kan ha kommit därifrån, skriiiiv snälla..! Jag blir knäpp av att inte förstå!

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    01 Feb 2009

Jag fixade det :D

Kategori: Bloggdesign / 2009
Men ååååh alltså jag blir galen på mig själv! Har ju som ni kanske vet suttit med Emmas design i typ en vecka nu och kodat, och inte fattat varför det inte funkade! Allt jag gjort, allt jag testat, i onödan! Min första stilmall var rätt, bara det att man kanske ska tänka på vart man sätter diven i kodmallen också... :p Det kom jag på idag, smartskalle. Men man har ju lärt dig nåt idag iaf då, det är ju bra :) Känns också bra att veta att jag kan faktiskt själv!!

Men Jonas ska ändå få lite uppmärksamhet här, han har suttit och försökt hjälpa mig, och förmodligen så har allt han sagt också funkat, bara jag hade haft diven på rätt ställe. Så han är superbra han med, ni hittar honon här http://jonaspeterson.blogg.se! Han driver nån slags hjälpsida inom bloggdesign, kolla in!!

Men ja, jag ser iaf sidan som den ska vara, i både Explorer och Firefox, frågan är ju bara.. Hur ser alla andra den..? Vore himla tacksam om ni bara klickade på bilden här nedanför, så kommer ni till min testblogg, kolla in om den ser likadan ut som på bilden och skriv en kommentar sen om det såg rätt ut eller inte! Vill ju inte ge bort en feldesignad blogg..! Ni är supersöta om ni gör det ;) Håller tummarna för att det ser bra ut... Jag vet att det är lite olika mellanrum och så mellan meynerna, men det ska justeras :)