VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER
   Duckie?

    Kategori: Lägenheten
    03 Jan 2009

Duckie?

Kategori: Lägenheten / 2009
Jag vet att julen är slut, men jag är så uttråkad just nu att jag var tvungen att göra nåt! Min enda julprydnad fick agera fotomodell.
Ankan kanske är världens snyggaste, men jag gillar den! För en som jag som är rädd för tomtar är denna prydnad väldigt passande :) Men snart ska den ner i lådan igen, får lika mycket ångest varenda gång haha :p

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► alexandrah
05 Jan 2009 - 01:44
............................................................................................................................................................................................................

haha, how cute! är också rädd för tomtar så.. ;) får nog inskaffa mig något liknande i framtiden..

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?