VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Rosa Armbandet
    21 Oct 2009

Det går bra nu

Kategori: Rosa Armbandet / 2009

Jag har redan uppnått mitt mål för min Rosa Armbandetinsamling trots att jag inte sålt alla än! Målet var 500 kr eftersom jag ju hade tio armband. Men så har jag ju själv bidragit, min pojkvän ville också vara med, har fått in ett anonymt bidrag som inte har nåt med armbanden att göra samt att söta Evamar bidrog med hela 100 kr när hon köpte sitt armband :) Det är SÅ roligt det här! Men trots att målet är uppnått så fortsätter jag ju såklart, vem vet hur långt man kan gå ;)

Så hittills tackar jag Evamar, Clara L, Erica P, Anna S, Sandra H och Victoria O för era bidrag!!


   


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► evamar
21 Oct 2009 - 17:34
............................................................................................................................................................................................................

Och jag tackar för armbandet som trillade in i brevlådan idag och för att vi kunde hjälpas åt att bidra till Rosa Bandet.PS. Till er som läser: Armbandet är superfint. Beställ nu om du inte redan har beställt!

2
► Stephanie
29 Oct 2009 - 18:38
............................................................................................................................................................................................................

Snyggt armband, synd att jag inte har pengar för att köpa ett :-(

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?