VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

13 st

ÅSIKTER
   4 år

    Kategori: Vardagen
    30 Apr 2010

4 år

Kategori: Vardagen / 2010


Våran officiella fyraårsdag idag! Sjukt mycket man hunnit med tillsammans på så kort tid, underbart! Och mer ska det bli. I ♥ You.

Haha det är förresten sånna här bilder man ska skicka in till tidningar, ni vet där dom ringar in smurfar som kommit med av misstag :p Men jag kan inte låta bli att gilla bilden ändå ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    29 Apr 2010

Orörlig.

Kategori: Vardagen / 2010
Har förberett ett inlägg nu, om min väg till att vinna laptopen :) Lite tips och så! Men det kommer bli en serie inlägg, så måste fixa iordning fler innan jag publicerar det första, så ni får vänta ett tag till ;) Men det kommer i alla fall, förr eller senare, håll utkik om du är intresserad av bra sätt att ragga röster till tävlingar!

Så lite om min dag då. Inge viktig info alls men :p Vaknade och kunde knappt röra mig på grund av simningen igår. Jag som stod länge efteråt och stretchade. Menmen. På med mina nya arbetsbyxor eftersom de gamla glömde jag i tvättmaskinen en hel dag så de hade bara 7 timmar på sig att torka. Bara det att de nya är mindre, trots att det är samma storlek. Pressade ner mig ändå och har nu fina skavsår på höfterna. Inte nog med det så har jag inte haft någon kassa idag så jag är grymt slut i benen efter allt springande hela dagen. Imorgon är det tydligen sista april också, hade jag helt missat.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    28 Apr 2010

Francesca Battistelli - It's your life

Kategori: Song of the day / 2010

Avviker från powermetalspåret igen och avslutar dagen med en pepplåt. Lite läskigt dock att de tre senaste Song of the day-låtarna varit poplåtar... Poplåtar med känsla dock, inget vanligt skit. Men det var den här jag tänkte ge er i förrgår då ni istället fick en depplåt för jag inte var nå glad. Idag däremot, I'M ON TOP OF THE WORLD. Fan så bra jag mår. Ni är underbara, som tar er tid att kommentera så mycket! Gillade att läsa varenda en kan jag lova. Men ja så nu kommer den bästa låten då med Francesca Battistelli. Inspirerar mig nåt helt otroligt mycket, jag älskar den. Lyssnat på den konstant nu i två dagar ungefär. Brukar ju bara ta med liten del av texten men idag blir det hela, för lyssnar man tillräckligt så tar den, som fan...This is the moment
It's on the line
Which way you gonna fall?
In the middle
Between wrong and right
But you know after all

It's your life
What you gonna do?
The world is watching you
Every day the choices you make
Say what you are
and who
Your heart beats for
It's an open door
It's your life

Are you who you always said you would be?
With a sinking feeling in your chest
Always waiting for someone else to fix you
Tell me when did you forget

It's your life
What you gonna do?
The world is watching you
Every day the choices you make
Say what you are and who
Your heart beats for
It's an open door

To live the way that you believe
This is your opportunity

To let your life be one that lights the way

It's your life
What you gonna do?
The world is watching you
Every day the choices you make
Say what you are and who
Your heart beats for
It's an open door

It's your life
What you gonna do?
The world is watching you
Every day the choices you make
Say what you are and who
Your heart beats for
It's an open door
It's your life
It's your life

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    28 Apr 2010

Tell me when did you forget

Kategori: Vardagen / 2010

Idag har jag mått bra hela dagen, läste era fina kommentarer imorse och kan man börja dagen på bättre sätt? :) Har även varit iväg och simmat en timme, ca 80 längder blir det, helnöjd. Att jag dessutom kom iväg själv utan att ens fråga nån annan, plus för mig!


Haha dessa togs tydligen sist jag var hos Henke, så jävla ful, men glad!

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    28 Apr 2010

Sonata Arctica, Milano - BOKAT!

Kategori: Music / 2010

 


Klickade in mig hos Clara den 15 april och såg den bästa nyheten någonsin. Sonata Arctica ska spela in en ny livedvd i september!! Äger redan den första, och den är helt underbar. Det hela kommer dock utspela sig i Milano, Italien, och direkt tänkte jag att jag vill ju gå men det kommer nog inte bli något av ändå, som vanligt... En timme senare ändrade jag mig, tänkte att om jag vill gå, varför inte göra det då?! Pratade med mig pojkvän och han var absolut på såklart och redan samma dag hade jag fixat semester för de dagarna. Två dagar senare hade även Jimmy otroligt nog fått godkänt att han också får ledigt, trots att han inte ens hade börjat jobba för säsongen än.

Då var det bara väntan kvar. Väntan på idag då biljetterna skulle släppas. Inte för att jag tror att de tar slut på en gång, men jag har gjort misstaget att vänta för länge förut, funderat, väntat på att andra ska fundera klart, och när det väl är bestämt så är biljetterna slut. Numera gör jag som jag vill, bokar direkt och de som inte är på då, de får boka sen själv, och hoppas på att det finns biljetter kvar.

Nu då efter en timme så tror jag att jag har bokat biljetterna. Fan så svårt att boka på italienska! Lyckades dock komma in på en engelsk version av sidan men den var inte direkt lättare, jag vet inte riktigt vad jag godkänt i avtalen och så eftersom det var massa olika ställen man kunde klicka på... Men det blir nog bra. Råkade också klanta till det och skriva både för och efternamn på name, och sen efternamnet igen på surname, så nu ser det ut som att jag har två likadana efternamn... Mailade och frågade om det gjorde nåt, får se om jag får svar.

Det här kommer bli SJUKT KUL alltså!! Är så glad att jag inte längre bara säger att jag vill göra saker utan faktiskt gör dem också. Blir tredje gången vi ser Sonata Arctica nu, så bäst. Ännu bättre är att 2011 kommer vi kunna köpa en dvd och återuppleva hela skiten igen hemma i soffan! :D Man får nog mycket känsla av förra dvdn, tänkt då att se en med sig själv i publiken ;)

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    28 Apr 2010

Are you who you always said you would be?

Kategori: Liie / 2010


Det här året har jag lovat mig själv att vara mer JAG. Mer än både förra året och året före det, även om det var bra år för mig, som stärkte mig enormt. Men jag ska även i år inte tänka så mycket på vad andra säger och tycker om mig. Göra precis vad jag vill. Aldrig lova något jag inte kan hålla. Inte göra saker jag inte vill bara för att vara snäll. Baksidan av det hela är att jag kanske inte kommer ha så många kvar. Grejen med mig är att, jag stöter lätt bort människor genom att bara vara mig själv, det vill säga den tysta som gillar att vara hemma, helt ensam. Jag är tråkig i andras ögon. Det är få som vet att jag faktiskt kan vara rätt rolig att umgås med. Man måste bara lära känna mig väldigt bra innan man ser det och det inte inte många som vill eller orkar det, eftersom jag är så tråkig, right?

Vill ni veta en sak? Jag har inte varit ute på stan och shoppat med en tjejkompis på säkert åtta år. Alltså liksom bara vi två, som normala tjejer gör. Gå i affärer och fika. Jag har ingen sån kompis. Vill ni veta en till sak? Jag har haft sju personer som jag genom livet har kallat min bästa kompis. Men ingen av dem har haft bara mig tillbaka som bästa kompis. Det har alltid funnits någon annan som var snäppet bättre.

För många år sen saknade jag båda dessa saker väldigt mycket, att ha en riktigt bra tjejkompis som jag kunde berätta allt för och som jag visste inte skulle föra det vidare till någon. Visst kommer det stunder nu med då man undrar hur det skulle vara att ha något sånt, MEN jag vet att jag egentligen inte vill ha det. Så fort jag ens kommer i närheten av nåt liknande så orkar jag inte med det. Jag vill inte gå på stan och fika var och varannan dag, jag har ingen lust att prata i telefon eller på msn i timmar och jag orkar inte ses flera gånger i veckan. Jag har fan svårt att bara svara på ett litet sms! Jag träffas gärna och pratar lite och så, nån gång ibland men inte hela tiden, jag behöver vara ensam också. Och hur kul är det att ha en sån kompis? Om man nu inte är likadan själv förstås men jag har inte hittat någon sån än...

Jag hittade däremot min soulmate för lite mer än fyra år sen nu. Det blev min bästa vän och inte långt efter även min pojkvän. En person som faktiskt tycker att jag är den bästa av alla. Jag är så lycklig man kan bli med honom, mitt liv förändrades helt då vi blev tillsammans. Från att gråta flera gånger i veckan till att... inte göra det, underbart. Han har sett precis alla sidor av mig, den tysta sidan, den roliga, udda och totalt urflippade sidan, "jag ska bli bäst och kämpa för det här"-sidan och den nedstämda "vad är det för mening att leva"-sidan. Den sista sidan visar jag inte ofta men den finns där, var och varannan dag. Nästa dag kan jag dock tro att jag är bäst och kan göra vad jag vill. Han om någon får se bevis på mina lätta manodepressiva sidor. Eller cyklotymi är nog mer rätt ord för hur det ligger till. Skrämmande nog insåg jag nyss att 17 av 19 punkter passar in på mig...

Men tillbaka till min underbara sambo då. Att det blev en kille som blev min bästa vän, det gör mig ingenting. Han är den enda jag berättar allt för. Litar på fullt ut. Vi har grymt kul tillsammans, vi gör precis vad vi vill, när vi vill. Han klagar inte ens då jag vill gå i klädaffärer! Fastän jag tror att han kanske inte alltid älskar det ;) Sen att vi är så jävulst lika är helt underbart. Enda skillnaden mellan oss är att han skulle kunna bo tillsammans med alla sina vänner, så mycket tycker han om att umgås. Jag förstår inte, tar det aldrig slut på samtalsämnen för sånna människor..?

ALLA ni som finns med mig idag: Jag älskar er, det ska ni veta. Även om jag inte alltid vill eller orkar ses. Jag undrar just om jag också kan bli normal en dag. Kanske behövs göras en liten förändring i mitt liv, man kanske skulle försöka skaffa sig ett kontorsjobb istället för att jobba i butik? Så kanske känslan av att vilja ses och prata kommer tillbaka?

Så vad säger ni, mina läsare, om allt detta då? Om ni orkade läsa igenom förstås ;) Kunde ni anat det eller kom det som en chock? Kanske finns det någon där ute som känner igen sig? Men den bästa frågan av alla, tycker ni jag är konstig och sjuk i huvudet? Jag vill verkligen veta vad ni tycker. Kommer ni kanske till och med sluta läsa här nu? Var det roligt att läsa? Jag behövde i vilket fall få ur mig detta. Tror jag...

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    26 Apr 2010

Italienska någon??

Kategori: Music / 2010

På onsdag ska jag boka biljetter till en konsert... Inte det lättaste dock då jag måste göra det hela på italienska, på ticketone.it... Jag har testat lite med google översätt men det är nog svårt att läsa avtal på ren svenska, och ännu svårare då en dator försöker översätta...

Någon som bokat på ticketone.it förut?
Någon som kan italienska som vill översätta det svåra åt mig?

Vilka vi ska se, det berättar jag då biljetterna är bokade ;) Om jag nu får till det...

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    26 Apr 2010

Francesca Battistelli - Behind the scenes

Kategori: Song of the day / 2010

Upptäckte en sångerska idag. Singer/songwriter, och jag kände det direkt. Tanken var att lägga upp en väldigt positiv låt som jag totalt älskade från första gången jag hörde den, men medans jag satt och skrev ett väldigt... ...opositivt inlägg som hamnade i utkorgen (som typ 20 procent av alla mina inlägg) så kom den här låten upp istället som helt enkelt passade bättre idag. Förhoppningsvis får ni höra den glada låten imorgon, humörsvängningar you know...


You may think I'm just fine
How could anything ever be out of line?
I take my time to set the stage
To make sure everything is all in place

8 st

ÅSIKTER
   Uhhhhh

    Kategori: Vardagen
    25 Apr 2010

Uhhhhh

Kategori: Vardagen / 2010
TRÖTT.

Igår var vi ju till Birsta då för att hämta våra duschdörrar som vi hade beställt, vilket jag nästan ångrar. Det var visst löning i fredags eftersom den 25 är idag och jag förstår inte, VARFÖR måste man handla direkt då man får lön? Kan man inte spara istället så man kan åka och handla vilket datum som helst som en normal människa? Vi körde dessutom en typ 10 meter lång buss pga duschdörrarna, så att hitta två tomma parkeringsplatser var omöjligt, ni som varit i Birsta vet hur stor den parkeringen är, vi var ändå tvungna att parkera uppe där gamla Onoff var!! Riktigt illa.

Hade jag tänkt lite så hade vi åkt nästa lördag istället eftersom dörrarna ändå inte behövs riktigt än. Det blev att handla lite snabbt, hämta dörrarna, köpa en vattenflaska till kaninen, in på clas olsson och köpa lite trädgårdsgrejer, de enda klädaffärerna jag orkade kolla i var Carlings där jag köpte en mysig tröja, och HM för att jag tänkte kolla på ett par shorts men jag hittade inte de. Orkade verkligen inte med att gå i mer affärer bland alla människor som desperat måste handla bara för att de fått lön..!Efter det skulle vi hämta ett par dörrar som pappa köpt på blocket, åkte ut mitt ut i ingenstans och till slut kom vi fram, var verkligen ett mysigt ställe även om det var helt utanför resten av världen.

Idag är för övrigt ingen bra dag, blä.

37 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    25 Apr 2010

Tävling - Vinn en Voodoll!

Kategori: Tävlingar / 2010

TÄVLINGEN AVSLUTAD, VINNAREN HITTAR DU HÄR!

Här kommer min första sponsrade tävling! Vinsten är valfri Voodoll (endast de för 99:-) från voodolls.se! Att bära eller ge bort en voodoll är ett sätt att sprida lite magi i vardagen. Varje voodoll har sina egna specifika egenskaper... Vill du veta mer om dem, klicka här!

Alla kan delta i tävlingen, med eller utan blogg. Reglerna är enkla:

- Skriv en kommentar till detta inlägg (glöm inte mailadressen!) och berätta vilken voodoll du skulle vilja vinna, motivera också varför. Gå in på
voodolls.se för att se vad du har att välja på, men endast de för 99:- går att tävla om.

Att tipsa om tävlingen i din egen blogg med länkar till både mig och voodolls.se, ger en extra chans att vinna. Bilden under får mer än gärna användas!Tävlingen avslutas 1 maj klockan 23.59, jag kontaktar vinnaren via mail.

Har även fixat en rabattkod till er på 15% på voodolls.se, som jag lägger upp den 2 maj eftersom den gäller endast den dagen. Så vill du ha en voodoll, delta först i tävlingen och vinner du inte kan du köpa en billigare dagen efter tävlingen slutat! ;)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Apr 2010

Hunnit med mycket idag :)

Kategori: Vardagen / 2010
- Städa köket och vardagsrummet.
- Skruva upp två stänger i garderoben (tar längre tid än man tror)

- Mäta och kapa till ett par hyllplan.
- Skriva lite inlägg, bland annat en tävling jag haft på G ett tag!
- Handla. En kratta ska köpas samt lite grejer ni tipsat mig om :)
- Städa båda kaninburarna helt och hållet
- Kolla igenom 12 badrumskataloger som Jimmy dumpade på mig nyss :)

- Fota lite nya smyckesdelar

Ja det är vad jag hunnit med idag, hela fem punkter, plus att jag fick sova ut..! Helt galet bra. Tävlingen kommer upp så snart de godkänt, var länge sen den egentligen skulle vara uppe så var tvungen att fråga om jag fortfarande får ha den :) Har lyssnat på Sabaton hela dagen, så hårt att ljuslyktorna i fönstret vibrerade ner, tre gånger! Efter tredje gången flyttade jag dem till bordet istället.

Mina smyckesdelar kom inte idag så det blir inget fota och hyllplanen blev inte av. Däremot ska jag sätta mig ner och kika på lite resor, jag vet att det kanske inte är bästa tillfället att resa med tanke på vulkanen och det men det är ett par månader kvar innan det bär av och vi MÅSTE chansa helt enkelt. Får gå som det går helt enkelt. Det är nämligen inte bara en utlandsresa, det är dags för en konsert igen.. ;)


Bild från förra året den här tiden. H och K kom förbi och hade av någon anledning ett kilo physalis med sig som vi åt upp och sen byggde vi ett berg av skalen haha. Lättroad som få!

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    22 Apr 2010

Tittaaa, det växer ju för fan!

Kategori: Vardagen / 2010

HAHA KOLLA DEN FULA KOTTLIKNANDE BLOMMAN! :D La mig nyss ute och fotade våran rabatt som faktiskt börjat växa, helt av sig själv! Den kommer inte bli finare än såhär när det har växt klart, men vafan, blommor sucks anyway?!

0 st

ÅSIKTER
   LEDIG!

    Kategori: Vardagen
    22 Apr 2010

LEDIG!

Kategori: Vardagen / 2010
Skönt som fan att jobbveckan äntligen är över nu, har inte riktigt varit mitt rätta jag de senaste två dagarna, helt slut. Men nu ska jag vila. Eller? Saker som jag ska försöka hinna med att göra imorgon:

- Städa köket och vardagsrummet.
- Skruva upp två stänger i garderoben (tar längre tid än man tror)
- Mäta och kapa till ett par hyllplan.
- Skriva lite inlägg, bland annat en tävling jag haft på G ett tag!
- Handla. En kratta ska köpas samt lite grejer ni tipsat mig om :)
- Städa båda kaninburarna helt och hållet
- Kolla igenom 12 badrumskataloger som Jimmy dumpade på mig nyss :)
- Fota lite nya smyckesdelar

Ja det är vad jag vill hinna med. Plus att jag vill sova ut också. Sen kliva upp och äta lite frukost, ta på mig nåt snyggt och sminka mig snyggare än vanligt haha. Så jag vet inte hur mycket jag kommer få stryka från listan men förhoppningsvis ett par punkter iaf! Lördag blir shoppingdag, för våra duschdörrar har kommit så vi måste ju hämta dem ;)

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    21 Apr 2010

Få fem rabattkoder!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2010

Hittade ju idag musen jag vill ha (kanske..? Fortsätt gärna ge era synpunkter)Cdon.se, men det var inte allt jag hittade! Hittade även någon slags prova-på-kampanj, som går ut på att du handlar på Cdon.se innan den 23 april så får du hela fem rabattkoder på vardera 50 kr till Lekmer.se, Bodystore.com, Gymgrossisten.com, LinusLotta.com, och den sidan jag blev gladast av att se rabattkod till, Nelly.com! Har ingen aning om man sedan måste handla för en viss summa för att kunna utnyttja koderna, det står inte men man måste i alla fall använda dem inom en månad efter att man fått dem.


Så jag hoppas jag hinner bestämma mig innan 23 om jag vill ha den där musen eller inte, älskar att få sånna här små extragrejer när jag shoppar ;) De gör kanske ni med? Därför delar jag med mig av det här, nu när jag äntligen har hittat något bra :)

Här hittar du kampanjen och mer viktig information!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    21 Apr 2010

Bluetoothmus?

Kategori: Ni tipsar mig / 2010
Någon som vet något om Bluetooth.. hmm vad säger man, musar eller möss? ;) Vi säger musar för det låter ju rejält mycket sötare! Men jaja, någon som äger en bluetoothmus och tycker du isåfall att den funkar bra? Jag är väldigt skeptisk till allt som är sladdlöst, har aldrig funkat bra för mig, men nu är det ju inte en "sladdlös mus" utan en "bluetoothmus", inte för att jag vet om det är någon skillnad men man kan ju hoppas :)

Den här Logitech V470 Bluetooth Laser Mini Mouse för 399:- från cdon.se tyckte jag skulle matcha min minidator vädligt bra! Så vad säger ni, borde jag köpa en bluetoothmus eller en vanlig med sladd??

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    21 Apr 2010

Jag försov mig!

Kategori: Vardagen / 2010
Japp, vaknade tjugo minuter innan jag skulle börja jobba. Tur man är snabb så man var på jobbet efter tio minuter i alla fall. Hann till och med äta två halvt om halvt omogna bananer med mina arbetskamrater som satt och fikade då jag kom :)

Nu har det "nya" livet verkligen börjat, då jag endast har en väckarklocka plus att jag måste lita på att Jimmy ska ringa och väcka mig en timme innan jag börjar vilket han missade idag :p Det ordnar sig, det blir bra, det blir bra. Ska väl ta mig tillbaka på jobbet nu, längtar tills jag sätter mig i bilen haha för där spelas In the dark på högsta volym! :D Jag är inne i en Sonataperiod nu (igen) UNDERBART!

3 st

ÅSIKTER
   Smile!

    Kategori: Vardagen
    21 Apr 2010

Smile!

Kategori: Vardagen / 2010
Trots att jag är riktigt trött och seg så sitter jag här och svarar på kommentarer i alla fall, för HÄR är inte min vanliga lilla halvkvadratmetersbloggplats, utan nerbäddad med typ 7 kuddar och en filt i soffan tillsammans med min pojkvän! Jag utnyttjar verkligen tiden bättre nu, då jag kan datanörda i tvpauserna och så :) För ni vet tisdag = TVKVÄLL! Hinner visserligen inte ikapp helt, men en sida svarat är bättre än ingenting!

Inlägget blir lite tråkigt eftersom jag inte har någon bild på den här datorn än, så jag lägger in den här haha, min första följ-min-blogg-bild som jag gjorde för ett år sen :) Så följ gärna, blir så glad då jag ser en till prenumerant :) Bara att klicka på bilden!

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    19 Apr 2010

Godnatt igen!

Kategori: Vardagen / 2010
Säger godnatt igen från sängen med hjälp av min lilla Eee Pc! Vet att jag är lite efter men webcamfunktionerna är ju bara för roliga ;)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    19 Apr 2010

Vart tog kraften vägen?

Kategori: Vardagen / 2010

När man inte har tid att leka med sin nya dator förrän fyra dagar efter att man fått den, då är något fel. Jobbade och städade i princip hela förra veckan. Nu är det rent här i alla fall. Smyckesbordet är städat till och med, jag ska börja igen, nångång. Kanske nästa vecka, då livet återigen förändras litegrann. Och nej, jag har inte fått sparken denna gången heller, wohoo ;) Bara det att jag får mer tid över för mig själv, igen. Då kanske bloggen blir trevligare? För just nu orkar jag ingenting, dessutom har jag ingen lust, och jag är inte ledig förrän på fredag. Jag vill sjukt mycket men det tar sig liksom inte längre än till tankarna. Tack för alla era kommentarer i alla fall, de värmer! Godnatt!

33 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    18 Apr 2010

Den har kommit, datorn jag vann!

Kategori: Speciellt / 2010

Den kom i onsdags faktiskt, men jag har jobbat sen dess och fixat i huset att jag inte hunnit med att leka med den förrän idag..! Men den här helgrym, gillar den redan bara efter en dags användning. Man brukar ju ha lite svårt för nya datorer sådär på en gång, men tangentbordet på den här lilla saken känns konstigt nog likadant som det stora jag har till den stationära, skriver lika fort på båda :) Och så har jag ställt in alla inställningar som jag vill ha och så. Batteritiden är bra den med, höll 6 timmar från och med att man drog ur sladden! Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Dessutom är den så FIN! Var lite rädd att den kanske skulle vara rosa, trots att jag en gång ville ha en rosa så vill jag inte det längre, svart eller vitt är ju bäst och vit var den! Alldeles blank :) Storleken funkar den med, 10 tum tror jag det är men faktiskt så ser man väldigt bra trots liten skärm. Ska man sammanfatta helheten liksom vad jag tycker om den så är det ungefär BÄST. Mycket bättre än jag förväntade mig till och med!

Har legat i soffan hela dagen och grejat alltså, så himla mysigt :) Gjorde även upp en eld och satt framför den ett tag men det blev jobbigt att sitta på golvet.. Nu måste vi köpa en fåtölj ;) Nämen en vit mus och en datorväska är något jag måste införskaffa i alla fall, tänk om man skulle råka repa den liksom!

Återigen, ALLA TACK I VÄRLDEN till Asus och alla er som röstade på mig!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Apr 2010

Life is waiting...

Kategori: Vardagen / 2010
Helt slut, ögonen orkar verkligen inte mycker mer nu. Men jag är så himla glad ändå, jag har fått klartecken om semester i slutet av september och det verkade ju inte absolut helt kört för att Jimmy också kanske skulle få de två dagarna som behövs. Jag ska dock inte hoppas alltför mycket men det var inte ett blankt nej i alla fall och det skulle pratas med andra människor med så får vi se. Men går det här igenom så kommer det hamna typ högst upp på topplistan för bästa upplevelser, kan inte tänka mig annat! ;) Mer om det senare om det händer!Har massa annat bra att berätta också men orkar inte. Tar det en annan dag.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    14 Apr 2010

Jävla beslutsångest!

Kategori: Vardagen / 2010

Har mått så himla dåligt sen igår då vi beställde dusch och badrumsmöbel, eftersom jag kom på sen då vi kom hem att möblen inte alls skulle passa. Och som jag skrev om förut så vill jag inte vänta på att saker ska hända, utan ta tag i det som måste göras på en gång, likaså gäller problem. Så när jag kom på vid 21.00 att den inte skulle passa pga att den var alldeles för djup, ja då fick jag ju extrem ångest, då killen sa att när man beställt så måste man köpa eller betala 20% av ordervärdet för att skicka tillbaka till leverantören. MEN han sa även lite luddigt att man kunde nog avbeställa inom 2 dygn för dom skulle ändå inte ha hunnit packa grejerna på den korta tiden. Var ju dock tvungen att vänta till imorse innan vi kunde ringa och fråga om vi kunde få avbeställa och tiden däremellan har varit hemsk, mått illa, snurrig, oroat mig för att bara ringa eftersom jag har telefonskräck osv... Vi tjatade i typ en halvtimme om vem som skulle ringa imorse och ja det blev ju jag då eftersom Jimmy inte heller ville. Gick väldigt bra som tur var, och vi har nu avbeställt badrumsmöbeln utan extra kostnad :) Hoppas jag...

Så här är planen att badrummet ska se ut i alla fall, på ett ungefär :) Klickbar bild.


Så imorse har jag fått två andra bra besked, tre med det här samtalet då så nu mår jag bättre :) Ska dock jobba idag och det är jag inge sugen alls på, grymt trött i ögonen.

 

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Apr 2010

Badanka!

Kategori: Vardagen / 2010
Sitter här och har sån fruktansvärd huvudvärk, haft i flera timmar och det går inte över..! Har suttit och letat badrumsmöbler ett tag nu så vi vet vad vi ska leta efter imorgon då vi förhoppningsvis köper tvättstället och hörnduschen! Så 10x10 kakel till lilla duschhålet. Har även lekt lite i ett badrumsprogram, fy så roligt det är! Kanske visar sen hur badrummet kommer bli :)

Har även hunnit med att simma idag! Tänkte inte alls göra det först så säger jag "Nä jag simmar inget idag" så säger Jimmy "Ska du inte simma nåt?!" så säger jag "Jo det ska jag" och tio minuter senare var jag på hallen :p Ibland ändrar jag mig snabbt precis som mitt humör! Simmade i alla fall i 50 minuter och över 60 längder så det känns bra. Något jag blir galen på dock är att man luktar så himla mycket klor efteråt!! Spelar ingen roll hur många gånger man tvålar in sig så försvinner det inte..

Tips på bra duschkrämer som tar bort klorlukt? :)

Nä nu ska jag sova, trött som en gnuuu!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    12 Apr 2010

Duschhyllan!

Kategori: Vardagen / 2010
Klev upp i tid, vilket för mig är halv 11 :) Satt mig ner på golvet och började med en ritning jag skulle ha gjort i helgen egentligen menmen. Det är till en låda, som kommer bli våran schampohylla i duschen! Den ska vara infälld i väggen och kaklad, så var tvungen att räkna ut hur mycket större lådan skulle byggas än vad själva måttet ska bli då det är klart, då det ska in gips, tätskikt, fix och kakel i lådan och DÅ ska den vara 30,6 cm när den är klar! Jag hoppas jag räknade rätt :) Tror det, gjorde först en slarvritning, sen en snyggare och när jag fått ut måtten på den testade jag att rita den i verklig storlek för att vara säker! Tog mig en och en halv timme...

Och för er som inte fattar nånting av vad vi egentligen ska bygga så klicka här och kolla på den femte bilden! Lite lustigt att jag hittade en bild på en exakt likadan kaklad nisch som vi ska göra, med lutning och allt :) Bara det att våran blir lite högre.Fortsätt gärna tipsa mig i inlägget under! Planen var att köpa dusch imorgon!

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    12 Apr 2010

Så svårt att välja inredning..!

Kategori: Ni tipsar mig / 2010
Vi ska ha sånna här dörrar i badrummet då det är så sjukt litet att vi inte får plats med annat. Men ska man ha frostat glas eller klart?

- Blir dessa dörrar fort fläckiga av vattnet? Måste man putsa varje dag för att hålla snyggt?
- Finns nån spray som man kan spraya på efter att man duschat för att slippa fläckarna?
- Syns fläckarna mindre på frostat glas? Är frostat kanske till och med snyggare?

Någon som har nåt av dessa och vill berätta?Bild från Beijerbygg.se

24 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    12 Apr 2010

Tips - Mirakelkrämen!

Kategori: Tips - Skönhet / 2010

Fick ett sår på fingret nyss, vilket gjorde att jag kom på att jag bara måste tipsa er om krämen jag använder till typ allt:

Natural Skin Care Tender Care från Oriflame! Har använt den ända sedan jag var liten. Hade mycket självsprickor på fingrarna då jag var yngre, grymt jobbigt eftersom man gick i skolan och skulle skriva men så fort man tog i en penna sprack det upp igen och började blöda. Men då tryckte jag bara in lite av den här krämen i såret så läkte det på en två dagar!

Burken är liten och rymmer bara 15ml men den räcker verkligen hur länge som helst och verkar inte bli sämre med tiden! Min senaste burk har jag nu haft i säkert tre år och funkar fortfarande lika bra. Använder den på skärsår och övertorra fingrar som jag får varje dag på jobbet, använder den på finnar när de kommer och på torra och spruckna läppar.

Update: Ytterligare användningsområden tipsat av lorissalovebomb.blogg.se:
- Smörja tatueringen med och att ha på torra fläckar på händerna!


Finns att köpa här för 115kr! Min börjar ta slut nu men jag är mer intresserad av att kanske köpa av någon som säljer istället, har jag någon Oriflamesäljare som läser? :) Är även lite intresserad av ögonkrämen i samma serie men den hittar jag bara på utländska sidor!

    

HAR DU NÅGOT SÅNT DÄR SJUKT BRA HUD/HÅR/SMINK-TIPS?

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    12 Apr 2010

Träning och mat, första veckan

Kategori: Träning / 2010
Trodde faktiskt aldrig jag skulle genomföra detta, att skriva upp allt men det har jag gjort och jag tror jag fått med allt! Tappade dock 4 prenumeranter bara ett par timmar efter att jag skrev att jag skulle börja träna vilket ju är lite tråkigt men klarar man inte av att läsa om folk som tränar så gör man ju inte. Deras förlust, missar ju allt annat också då ;)

Jaja, som ni ser har jag inte det bästa matintaget... Men jag kan inte rå för det jag älskar verkligen hårdbröd med ost!! Jag är inte speciellt nyttig av mig heller i mycket annat jag äter men jag försöker med sallad och sånt till maten i alla fall!

Anledningen till att jag skriver upp att jag gått på jobbet är för att mitt jobb ger mig träningsvärk eftersom jag bara går och halvspringer omkring hela dagarna så jag tycker det räknas! Då är ju givetvis kassapassen och lunchen borträknad så bara tiden jag är uppe och rör på mig står här.

TISDAG:

1 kopp svartvinbärste med honung
4 Wasa Sport Plus med ost
1 baguette

 Simmade 55 minuter och gick hem efteråt


ONSDAG:


1 kopp svartvinbärste med honung
14 Wasa Sport Plus med ost. Blev en heldag med hårdbröd...

 Simmade 40 minuter
 Gick ute i 20 minuter
 Gick i totalt 7 timmar på jobbet


TORSDAG:

3 koppar svartvinbärste med honung
2 Wasa Sport Plus med ost
Köttbullar och stuvade makaroner
2 små baguetter
Oxfilepasta från restaurang
4 glas Fanta

 Gick i totalt 6 timmar på jobbet


FREDAG:

1 kopp svartvinbärste med honung
2 Wasa Sport Plus med ost
Resten av oxfilepastan
Lasagne och sallad på restaurang
Ett glas Coca Cola
Lite lösgodis
En skål yoghurt

 Gick i totalt 4,5 timmar på jobbet


LÖRDAG:

En skål yoghurt
2 Wasa Sport Plus med ost
1 fjärdedels cheeseballspåse
Grillad lövbiff med potatisgratäng och sallad
Holidaydipp, gurka, morötter och chips
4 glas Coca Cola

 Räknas att städa i en nån timme..? :p


SÖNDAG:


3 fjärdedelar av en cheeseballspåse
Hamburgare med strips
4 glas svartvinbärssaft

 Promenad i en timme i solen!


och faaan den som snor min pixelgubbe jag gjort alldeles själv! ;)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    11 Apr 2010

Maria Mena - Internal dialogue

Kategori: Song of the day / 2010

Nu kommer ett musiktips som inte alls är metal överhuvudtaget! Vissa singer/songwriters är bra med, tycker man får sån känsla av deras låtar. Här är en jag gillar mycket, norska Maria Mena. Har nog inte kommit fram så bra förut att jag även lyssnar på sånt, men det är ofta bara i väldigt korta perioder jag väljer sån musik och inte ens hälften av mitt liv kommer med i denna blogg så jag kan fortfarande överraska ;) Tips på fler singer/songwriters tas gärna emot!


It must have been hard, staying in line
Knowing your influences did it all the time
It must have been strange, living in blue
And see me shut down as though
It was an easy thing to do

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 Apr 2010

Solen skiner!

Kategori: Vardagen / 2010
Fyfaan vad härligt väder det är nu, solen har lyst hela dagen och det har inte varit ett moln på himlen! Tagit en timmes promenad och sen har vi (eller jag) ätit cheezballs på altanen medans de andra drack kaffe och kaninen skuttade runt som en lycklig kanin :) Ikväll ska vi äta grillat igen, men denna gång hamburgare!

Jag kommer för övrig inte på något vettigt att blogga om, torka på hög nivå nu!

Haha, jag sa ju det, idétorka!

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    11 Apr 2010

Tävling - Vinn ett superpresentkort!

Kategori: Tävlingar / 2010
TÄVLINGEN AVSLUTAD, KRAVEN FÖR ATT JAG SKULLE GE UT VINST UPPNÅDDES EJ.

Jag deltog ju i en tävling nyligen där man skulle sätta ihop en outfit där sen tio stycken skulle bli utvalda som man sen kunde rösta på... Jag råkade visst bli utvald, haha... Jag som inte skulle delta i fler röstningtävlingar, men trodde aldrig att jag skulle bli utvald :p Vinnaren får 5000 poäng (=250kr i presentkort) på fashionize.se.

Men jag tänkte såhär att om jag skulle vinna så fixar jag ett superpresentkort på 250kr och lottar ut till någon av er som röstat på mig! Vinner jag inte men får mer än 40 stycken som deltar i min tävling, så lottar jag ut ett presentkort på 100kr i alla fall :) Känns inte riktigt rätt att jag ska be er rösta på mig igen för att JAG ska få något, men när man ändå blivit utvald vill man ju såklart försöka vinna, men det får gå som det går den här gången, kommer inte tjata nåt mer på er :) Och som sagt, vinner jag så vinner en av er lika mycket!

Hur man gör för att rösta:

- Du måste vara medlem på Fashionize.se, är du inte redan det blir du det enklast
genom min värvningslänk, du får då dessutom 500 poäng själv i välkomstpresent. Då fattas bara lika mycket till som du lätt samlar ihop genom att handla kläder på t.ex nelly.com innan du kan lösa ut ett eget presentkort!

- När du blivit medlem klickar du in dig
här och scrollar ner till outfiten där det står Heyli (leta inte efter bilden jag har här under för den finns inte med) klicka sen på den rosa "Rösta på denna outfit!"-knapp.

- När du röstat, skriv en kommentar att du gjort det i det här inlägget så är du med och tävlar! Outfit-tävlingen avslutas onsdag 14 april och det gör då även min tävling!Det är alltså denna outfit jag tävlar med!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    10 Apr 2010

Juveliasmycken.se!

Kategori: Tips - Blandat / 2010

Först och främst, det här skulle jag ha skrivit för länge sen men det passar faktiskt mycket bättre nu :) Ville visa er vad Julia skrev om mig, blev så sjukt glad av det! Den som vill kan läsa här! Känns helt underbart att höra att man inspirerat någon att göra nåt liknande MEN gjort något eget av det och inte bara kopierat rakt av som vissa andra!

Jag gillar verkligen Julia trots att hon förmodligen är min största konkurrent, riktigt seriös tjej som är grym på det hon gör och dessutom jättetrevlig! Så till varför inlägget passade bättre nu: Hon har nämligen bara för någon dag sen öppnat upp sin alldeles nya och proffsiga webshop juveliasmycken.se där man nu kan köpa allt hon gör! Hon gör namnsmycken som jag, men även vanliga smycken i olika stilar, och vissa med söta egentillverkade berlocker, kolla bara in barbapappan här nedan den är ju hur grym som helst :)Dessutom vill jag tillägga att hon har en tävling just nu där man kan vinna 300 kr i presentkort till hennes webshop om man bloggar om den! Det är förresten INTE det jag gör nu, utan jag vill bara tipsa er om en härlig tjej med fina smycken eftersom jag vet att många av er som läser gillar sånt här, vill jag ha smycken tillverkar jag ju dem själv, så jag deltar inte i denna tävling. Men ni andra som inte håller på själv med smycken kanske vill ta chansen att försöka vinna :) Här hittar du tävlingsinlägget.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Apr 2010

Blabla blaaaa

Kategori: Vardagen / 2010
Nu har jag tagit mig igenom kommentarerna, eller ja jag har svarat på hälften ungefär så svårt då det blir mycket, gör så gott jag kan och ni vet väl att jag uppskattar varenda liten kommentar!

Annars har jag jobbat idag, medans solen sken för fullt! Hemma vid tre och sen dess har jag städat. Vi bor liksom på en byggplats och det är inte så mysigt, får dammsuga varenda dag men de tar ju inte bort allt så idag har jag storstädat och torkat golven och allt, lär vara fint tills på måndag i alla fall :)

Jimmy han har städat bilen både utvändigt och invändig, efter det fixade han mat, GRILLAT! Ni skulle ha känt lukten då man öppnade fönstret, vadå sommarkänsla! Så åt vi vid köksbordet för första gången bara vi två sen vi flyttade in..! :| Sitter alltid vid tvn annars. Sista bilden är cp för att jag var tvungen att ställa den på ett garderobshandtag för att vi båda skulle vara med på bilden :p

Nu ska jag äntligen få lägga mig i soffan, vi ska fixa dipp och se lost och film! Grymt skönt att veta att man är ledig tre dagar nu, och att det ska bli SOL imorgon och till veckan! :D

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    10 Apr 2010

Tävling på Fashionize

Kategori: Jag tävlar / 2010
Har blivit medlem på nån sida, fashionize.se, en sida där man samlar poäng genom att handla kläder från olika kända webshopar, och poängen byter man sedan ut mot presentkort. Har inte satt mig in i det hela riktigt än men gissar på att den funkar som de flesta gratissidor. Blev medlem i alla fall för att delta i en tävling, mest som en kul grej bara, blev sugen på att göra detta helt enkelt! Man skulle sätta ihop en outfit av kläderna som finns på sidan, och såhär blev min! Jag vill ha alltihopa till sommarn.. :)

Bli medlem du med vetja, klicka här och bli värvad av mig och få hela 500 poäng som välkomstpresent och du är då halvvägs på väg mot ett presentkort!Tusen tack för alla kommentarer jag får, ni är underbara!
Imorgon är sista jobbdagen för veckan och då ska jag ta mig tid att svara er!

24 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    08 Apr 2010

GLADAST I VÄRLDEN TROR JAG!

Kategori: Jag vann / 2010

HÄR finns anledningen ;)

Här har man varit deppad över att man inte vann, så får man detta mail! Förvirrande till en början men hon svarade snabbt att jag faktiskt också får en laptop :) Varför jag också får en vet jag inte, hade hoppats på att få veta men jag ska inte fråga mer, ska bara vara glad! Alla tack i världen till er som röstade och hjälpte mig och till människorna på Asus! ÅÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG! :D

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Apr 2010

Whaaat??

Kategori: Vardagen / 2010????????????????? Jag kom ju tvåa..?

Det här gjorde min dag kan jag lova, har svarat och hoppas verkligen jag får en dator! :D

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    07 Apr 2010

Så trött så trött!

Kategori: Vardagen / 2010

Har kommentarer från 1 april att svara på, inte svarat på en enda.. Hatar när jag skjuter upp det! Men jag orkar inte riktigt med bloggen den här veckan, det är min tidiga vecka på jobbet plus att jag köpte mig ett halvårs-badkort igår så jag har simmat med Cissi igår och SJÄLV idag, stolt haha. Det värker litegrann som ni kan förstå, plus att mitt jobb inte är direkt stillasittande, har bara sprungit runt hela dagen 07.00 - 16.00 (minus fika 15min, lunch 60min och kassa 50min) så jag är heeelt slut. Men det blir bra, jävlar vad det blir bra!

Nu ska jag gå och lägga mig, helvetesmorgon även imorgon.

Måste bara tillägga också att min pojkvän är den bästa! FAN vad duktig han är med badrummet :)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    06 Apr 2010

Jag ska börja nu, inte på måndag!

Kategori: Träning / 2010
Det där med att "på MÅNDAG börjar mitt nya liv" det är ju bara skitsnack. Jag ska börja träna idag, en tisdag, och hoppas det går bättre haha! Tanken igår var att skapa en ny lösenordsskyddad blogg att skriva i eftersom de flesta inte verkar kunna hantera att läsa att en normalviktig tjej med mestadels fett på sig vill försöka ändra på sig och bli hälsosam och tränad.

MEN eftersom att lösenordsskyddade bloggar sällan förblir helt skyddade, jag menar vem som helst kan sprida lösenordet vidare, det finns printscreen och går att kopiera texterna och visa för vem som helst så låter jag bli. Plus att jag orkar inte med ännu en till blogg, jag vill ha allt samlat på den här. Ni kommer få följa mig här men mina mått, som för övrigt var grymt svåra att ta, de får stanna på ett papper så jag inte upprör någon :p

Det här kommer absolut inte bli nån tränings eller bantningblogg, kommer skriva ett inlägg i veckan om när och hur länge jag tränat och vad jag ätit, bli inte förvånade bara över hur otroligt onyttig jag är ;) Ska dock försöka skärpa mig, godis och dipp endast på helgen vilket är fredag lördag (och kanske lite söndag) och det är en riktig nerskärning kan jag lova! Har alltid tyckt att man ska inte låta bli sånt man tycker är gott så länge man kan hantera det, vilket jag känner att jag inte längre kan så jag måste sluta nu ett tag :p

Tro mig, jag behöver det här hur smal ni än tycker jag är. Jag behöver muskler, jag behöver energi, jag behöver se piggare ut och jag behöver göra något så att jag kanske inte måste sova 14 timmer för att vara helt utvilad! Försvinner så mycket tid vetni av att vara så trött som jag är jämt.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    06 Apr 2010

En dålig sida

Kategori: Liie / 2010

När jag vet att jag ska göra något senare, då får jag jättesvårt att göra något tills dess! Exempelvis om jag börjar jobba klockan 12 kan jag inte gå upp vid 9 och ta tag i tvätten eller något sånt, utan jag måste sova tills jag börjar ungefär. Blir stressad av att veta att jag ska göra något senare. Så är det nu också, jag ska nämligen simma igen, men min simkompis kunde inte förrän i eftermiddag och ja, då sitter jag liksom och väntar på det. Töntigt. Jag vill göra saker på en gång så det är bortgjort... Nu bara för att jag skrev det här ska jag gå och tvätta. Städa tvättstugan ska jag göra med. Ja.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    06 Apr 2010

En lista från Renée

Kategori: Utmaningar / 2010
Fick denna av Renée för länge sen, ska göra den nu :)

ÄR DU EN BRA POJKVÄN: haha
HUR RAGGAR DU: vet inte håll inte på med sånt
VAD HETER DU: får ni aldrig veta
KALLAS: en hel del knasiga saker
VARFÖR: vet inte
VAD SKA DU GÖRA IDAG: det enda jag vet är att jag ska simma i eftermiddag
VAR ÄR DU NU: vardagsrummet vid min minidatorplats
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: i lördags, fick en lysgrej till mobilen av K och H :)
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: planerar helst inte så långt framåt
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: svart
VEM PRATADE DU SENAST MED: jimmy
VAD PRATADE NI OM: vi sa hejdå :p
VAD GÖR DU JUST NU: skriver denna jävla listan
ÄR DU BLYG: säger som renée, mer folkskygg än blyg
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 10.30, det ni!
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: sonata arctica - two minds, one soul
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: jupp
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: jimmy
HAR DU GLASÖGON: nope
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: nee
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: minns inte
ÄR DU HOMOSEXUELL: nope
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: det mesta faktiskt
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: biggest loser
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: från cissi: japp
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: ingen aning
VAD ÄR DU RÄDD FÖR: det mesta faktiskt 
HAR DU GOTT BORDSSKICK: normalt i alla fall
VAD ÄR ATTRAKTIVT: beror väl på
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU SETT/TRÄFFAT IDAG: jimpp
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU: svartvinbärste
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE: har slutat spana haha
ANVÄNDER DU TANDTRÅD: inte direkt ofta tyvärr
BRUKAR DU KOMMA I TID: alltid. att komma i tid är jävligt viktigt
KAN DU LAGA MAT: inte direkt
VAD SKULLE DU HETA OM DU SJÄLV FICK VÄLJA: väljer nog mitt namn konstigt nog
VILKET STJÄRNTECKEN ÄR DU FÖDD I: aquarius
FAVORITFILMER SOM KAN SES FLERA GÅNGER: die hard haha

Fan så tråkiga svar, gör det bättre om du vill ;)

Och när jag väl är i farten, tack till Mia som gav mig en kreativ blogger-award för ett tag sen!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 5!

Kategori: Tack till..! / 2010
Sista delen nu, sen har jag länkat alla (hoppas jag i alla fall säg till om jag glömt dig, trodde inte så många skulle hjälpa till så jag blev lite förvirrad :p)! När du spanat in dessa bloggare tycker jag du ska kolla igenom hela min Tack till...-kategori för att se alla fina människor som röstat på mig och gjort allt de kunnat för att just jag skulle vinna laptopen! Helt otroligt att jag inte vann trots allas hjälp men så kan det gå. Är glad i alla fall att jag har så många fina vänner ♥ TACK!

Först ut i det sista inlägget länkar är två systrar och grymma bloggdesignerskor, Kim och Kia! Efter dem kommer två härliga hårdrockare, Renée och Grimgoth! Och sen kommer söta Sandra! Nu säger jag tack och hej till allt som hade med denna datortävling att göra, nu har jag gjort allt jag lovat!

LITEN UPPDATERING: Ett par veckor efter tävlingens slut fick jag ett mail från Asus där de skrev att jag vunnit. Vet inte varför eftersom jag kom tvåa och jag frågade om jag verkligen skulle ha en också, just för att jag inte kom etta, men det skulle jag visst och ni kan se den här!


Kim

Kia

Renée

Grimgoth

Sandra

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 4.

Kategori: Tack till..! / 2010
Tycker det var bra att dela upp sötbloggarna som hjälpt mig i fyra och fyra, så här kommer fyra till!

Sheriilyn

Madeleine

Julia

Linda

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 3.

Kategori: Tack till..! / 2010
Ytterligare fyra osjälviska bloggare som hjälpt mig!Kashaya

Petra

Molly

Jessica1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 2.

Kategori: Tack till..! / 2010
Här kommer fyra till som spridit min tävlingslänk vidare, TACK! Underbart med så snälla människor som hjälper andra helt okända människor!


Caroline

Patrik

Linda

Sofia

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 1.

Kategori: Tack till..! / 2010
Dessa fyra (av ca 20) bloggare har hjälpt mig i tävlingen genom att lägga in en liten länk i ett inlägg och bett deras läsare rösta på mig, TACK! Kika in till dem vetja, ni kanske hittar en ny favorit att följa? :)


Maria

Ellen

Therese

Caroline

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    05 Apr 2010

De senaste smyckena jag skickat iväg!

Kategori: Smycken till andra / 2010

Sist jag öppnade upp för smyckesbeställningar kom det in en hel del, så kul! Visar bild på två stycken nu :) Klicka på länkarna till tjejerna för att se mer bilder på armbanden!Beställd av Molly!
Beställd av Erica!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    05 Apr 2010

Tar mig framåt igen

Kategori: Vardagen / 2010
För en gångs skull känner jag mig inte stressad. Helt underbar känsla. Dessutom är det städat och fint här också, och jag fick sova till halv två! :D Till skillnad från igår då man blev väckt vid 12 av att H och K kom och hälsade på, dom brukar göra det på söndagar av nån anledning, tidigt också så dom får nöjet att väcka oss :p

Har varit ute på promenad nu i alla fall, handlat så vi kan mysa ikväll framför tvn! Min sista lediga dag imorgon, har haft långledigt, hela fem och en halv dag, underbart.

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    04 Apr 2010

Påskfesten!

Kategori: Party och mys / 2010

För en gångs skull hade vi städat klart och handlat och allt några dagar innan själva festen, så det var bara att ta det lugnt på lördagen och som vanligt då man förbereder något såhär mycket så blir det inte så bra som man tänkt sig. Borde egentligen berätta om förra helgen istället då jag va skitless och sen blev skitglad och gick på fest och tog ut all min ilska på God of War 3, för den kvällen ägde :p Men nej jag ska berätta om påsken istället, som var jättetrevlig men inte direkt partyparty för min del som jag hade förväntat mig. Har kommit fram till att då vi festar här så äter vi mest, eftersom det är lättsammast att vara här i huset med grill och diskmaskin då man ska äta :p Men då man äter så mycket blir man trött osv så festerna här blir rätt lama nu för tiden... Jag gick i alla fall aldrig ut något igår, gick och la mig vid 12 då de andra gick ut och det var så skönt :) Men maten var jättegod och det var mysigt så jag ångrar ingenting.

Jag målade äggen vi skulle äta, coola va? ;)

Så inne i maten som alltid då jag ska ta en bild :p

Brukar ju vilja klä mig lite efter säsong haha men detta vart rätt misslyckat!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    04 Apr 2010

Mer tack, här kommer alla!

Kategori: Tack till..! / 2010
Nu kommer mitt sista tackinlägg! Jag lovade att länka alla som röstat och det håller jag såklart! Jag ska ju länka ett 20tal till som spridit länken vidare på deras bloggar också men det tar jag senare. Alla ska ha världens största TACK, så mycket som ni har hjälpt mig!

- Min sambo Jimmy som länkat på varenda forum han skriver på, skrivit på Facebook och skickat länken till hans vänner!
- Min bror Jerry som skickat länken vidare till hans kompisar, så tack även till Jerrys vänner!
- Mamma och pappa och hela min släkt!
- Jimmys båda familjer!
- Alla mina vänner och bekanta, som röstade från alla datorer de kom åt och som spred länken vidare på olika sätt!

- Och såklart alla mina bloggvänner! Vet att en stor del av er har lyckats röstat flera flera gånger under den här månaden, det uppskattas som fan att ni har stöttat mig hela vägen :) Så kul att få en kommentar som "nu har jag lyckats rösta igen bara så du vet :)" de har gått in på sidan varje dag helt av fri vilja för att hjälpa mig, vet ni hur bra det känns? :)

Här är alla med blogg som röstade på mig som jag inte länkat än, fler finns HÄR i tre andra inlägg, de tre första av denna Tack till-kategori! Självklart finns det mångamånga fler som jag inte känner som röstat men då de inte har någon hemsida blir det svårt att räkna upp er, hoppas ni förstår och ni ska ha precis lika mycket TACK som alla andra!

http://ztizze.blogg.se/
 - Hårdrock, Hårdrock, Hårdrock
http://jannny.blogg.se - Ärlig, vardag, tankar
http://missc.devote.se - mode, dans, ätstörningar
http://amandakrona.blogg.se - mitt liv, fest, kärlek och intriger
http://lenetherese.blogg.se/
http://vickis-at.blogspot.com/ - egen företagarinna, lite som kvinna och 40 plussare
http://dianasvantan.blogg.se - lev livet nu
http://stephiehilonen.blogg.se - ung mamma, med allt som hör till
http://anomalhy.blogg.se/ - Vardag, Musik, & Foto
http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
http://iryccah.blogg.se
http://gratisbesatt.blogg.se/
http://kiiika.blogg.se/
http://fannyfel.blogg.se/
http://louisehl.blogg.se/
http://wordsbyme.se
http://jessic.bloggagratis.se
http://lbm.blogg.se/
http://juliaafroberg.devote.se
http://sabinizz.blogg.se/
http://theblackangel.devote.se
http://jenizes.blogg.se/
http://tessdav.blogg.se/
http://jannny.blogg.se/
http://annikahelene.blogspot.com
http://leopardcookie.devote.se
http://matthismarklund.blogg.se/
http://caaroliinass.blogg.se/
http://linnalsing.blogg.se/
http://eerajcaa.blogg.se/
http://meadows.blogg.se/
http://chrisswi.blogg.se/
http://cremedelacreme.blogg.se/
http://evahjelm.blogg.se/
http://sophiamarsh.blogg.se/
http://janinasoodermark.blogg.se/
http://danyelajansson.blogg.se/
http://prinzessiin.blogg.se/
http://paniat.blogg.se/
http://vadfanskajagheta.se
http://iprene.blogg.se/
http://www.ousawashere.devote.se
http://ccandey.devote.se
http://malinwahlbom.blogg.se/
http://marinasinmyheart.blogg.se/
http://thisiscarro.blogg.se/
http://jossanforsure.devote.se
http://pixies.devote.se
http://hannutistheshit.blogg.se/
http://skoliosbloggen.blogg.se/
http://johanssonjohanna.blogg.se/
http://pixiesaga.blogg.se/
http://suzansalem.blogg.se/
http://mansdominerad.blogg.se/
http://shutupandgrind.blogg.se/
http://www.reebeccaa.devote.se
http://sofiewahlstrom.devote.se
http://frunordman.blogg.se/
http://mittlillalivochjag.devote.se
http://lindaj88.blogg.se/
http://yasha.bubbleroom.se
http://medhjartatihanden.blogg.se/
http://eliinnl.devote.se
http://tannemyr.blogg.se/
http://theastrom.blogg.se/
http://moawahlstrom.devote.se
http://malinklein.blogg.se/
http://malyn.se
http://kuddeutandun.devote.se
http://nedved.blogg.se/
http://lising.blogg.se/
http://tpentikainen.blogg.se/
http://nathalieronn.blogg.se/
http://improvme.blogg.se/
http://michaelanygard.devote.se
http://maulun.blogg.se/
http://lastexittonowhere.blogg.se/
http://emmakullbratt.blogg.se/
http://carulinenilssun.blogg.se/
http://jessohyes.blogg.se/
http://thislullaby.blogg.se/
http://josefinearnoldt.devote.se
http://annebertelsen.blogg.se/
http://cookievirus.blogg.se/
http://cornetto86.blogg.se/
http://straws.blogg.se/
http://sshm.blogg.se/
http://sourlemon.blogg.se/
http://pocco.devote.se
http://posebaby.blogg.se/
http://paari.blogg.se/
http://kikibenchaa.blogg.se/
http://maalinerica.blogg.se/
http://paulasimons.webblogg.se/
http://roulettedares.blogg.se/
http://inay.blogg.se/
http://camillaangel.blogg.se/
http://dizaskold.blogg.se/
http://sstylebyme.blogg.se/
http://aabimopectore.blogg.se/
http://juhliiin.blogg.se/
http://dianasvantan.blogg.se/
http://maryamsss.blogg.se/
http://justaagirl.blogg.se/
http://c1cc1.blogg.se/
httP://Sannaacarola.blogg.se
http://madebyemma.devote.se
http://boppi.webblogg.se/
http://jaern.blogg.se/
http://losells.blogg.se/
http://malinkatrine.blogg.se/
http://rominaaaa.blogg.se/
http://ssaro.blogg.se/
http://ypple.blogg.se/
http://ellaotina.blogg.se/
http://mathildaaenglund.blogg.se/
http://tokiohotelbrudarna.blogg.se/
http://lindgrentoves.blogg.se/
http://julianoriing.blogg.se/
http://snyggeman.blogg.se/
http://rkenttamaa.blogg.se/
http://uuhbeibebeibe.blogg.se/
http://jennyinchains.devote.se
http://mikaelafranssons.blogg.se
http://wherethefuck.devote.se
http://fredrixon.devote.se
http://btp-lojsan.devote.se
http://endastmikaelaaa.devote.se
http://jasmiine.devote.se
http://filippafuxe.devote.se
http://dayofmylife.devote.se
http://bisgaard.blogg.se/
http://meandyoulife.blogg.se
http://bettans.devote.se
http://borgshammar.blogg.se/
http://saragustafsson.devote.se
http://klanto.blogspot.com
http://www.fridaelisabet.blogspot.com
http://fialster.blogspot.com
http://itisallaboutme.blogg.se/
http://elnaaa.blogspot.com
http://micaelaforsmark.blogspot.com
http://fcfans.blogg.se/
http://innoncence.blogg.se/
http://www.amandaperfect.devote.se
http://lizastyle.devote.se
http://elin-luundin.blogspot.com
http://piyadastory.blogg.se/
http://sophieelises.blogspot.com
http://basketforalltid.blogg.se/
http://lyckligaord.blogg.se/
http://lolitasway.devote.se
http://mandihs.blogspot.com
http://jossanstrom.blogg.se/
http://sandraomolly.bloggagratis.se
http://emmasemmas.devote.se
http://l-illis.blogspot.com
http://dytches.devote.se
http://majziz.devote.se
http://foulady.blogg.se/
http://olivialovisa.devote.se
http://bararebecca.devote.se
http://anabanana345.blogg.se/
http://krickansfashion.blogspot.com
http://jennika.devote.se
http://saay-yaas.blogspot.com
http://malinstuff.blogg.se/
http://nnellies.devote.se
http://annaella.devote.se/
http://lollohsmelody.devote.se
http://emmiisz.bloggplatsen.se
http://mariellelundstrom.blogg.se/
http://rallyflickan.blogg.se/
http://enjoybellaslife.blogg.se/
http://diwoe.blogg.se/
http://annatoivonen.devote.se
http://amandaa-s.devote.se
http://krabbe.blogg.se/
http://tarensvangom.blogg.se/
http://jonassonemelie.blogg.se/
http://sannaron.bloggplatsen.se
http://sofianail.tk
http://ucansaybaby.blogg.se/
http://kallamigelin.devote.se
http://jenniferbyman.blogg.se/
http://lizette.blogg.se/
http://jessbaby.blogg.se/
http://ooliviaa.bloggplatsen.se
http://onlyclassick.devote.se
http://erickssonkajsa.blogg.se/
http://jugglestar.devote.se
http://hhuun.blogg.se/
http://ebbajohannastrom.blogg.se/
http://booyah.bloggplatsen.se/
http://tovekarlsson.blogg.se/
http://olyckad.devote.se/
http://amandaal.devote.se/
http://viktorianystrom.blogg.se/
http://alyssaeleonor.blogg.se/
http://jenniferbyman.blogg.se/
http://anomalhy.blogg.se/
http://ucansaybaby.blogg.se/
http://lifeofwaltari.blogg.se/
http://malinryding.devote.se/
http://veestlund.blogg.se/
http://stephiehilonen.blogg.se/
http://lizmakeup.blogg.se/
http://malinheldeby.blogg.se/
http://louiisefriidh.blogg.se/
http://lovecheetah.blogg.se/
http://piicniic.blogg.se/
http://mammatillfem.bloggplatsen.se/
http://l-illis.blogspot.com/
http://www.mandihs.blogspot.com/
http://emmahenriiksson.blogg.se/
http://lolitasway.devote.se/
http://lisenjonsson.blogg.se/
http://sarahnilssoon.blogg.se/
http://memissbeauty.blogspot.com/
http://littlemissdivaa.blogspot.com/
http://jiajosso.devote.se/
http://liliaaanle.blogg.se/
http://maliboolife.blogspot.com/
http://bisgaard.blogg.se/
http://sarasletterhage.blogspot.com/
http://dayofmylife.devote.se/
http://angelicaekblom.blogg.se/
http://julleribullan.blogg.se/
http://ettnyttliv.blogg.se/vardagskat/
http://liicee.blogg.se/
http://mammasvardag.blogg.se/
http://donikamehmeti.blogg.se/
http://isabelsconfession.blogg.se/
http://rebeccaliiljaa.blogg.se/
http://ohlssonevelina.blogg.se/
http://svanhildur.blogg.se/
http://rominaaaa.blogg.se/
http://jennynilsson.blogg.se/
http://ealhsisters.blogg.se/
http://iminegna.blogg.se/
http://liizzzas.blogg.se/
http://dianasvantan.blogg.se/
http://aabimopectore.blogg.se/
http://minvarld.blogg.se/
http://whiitecrystal.blogg.se/
http://sofiiestyle.blogg.se/
http://hejlouise.devote.se/
http://thebestkarin.blogg.se/
http://juliaoanette.blogg.se/
http://tildars.blogg.se/
http://sajo.blogg.se/
http://musikihuvet.blogg.se/
http://amandakrona.blogg.se/
http://hamadelhamad.devote.se/
http://eliinnl.devote.se/
http://jospeaking.blogg.se/
http://frunordman.blogg.se/
http://cewn.devote.se/
http://swilen.blogg.se/
http://miraku.blogg.se/
http://saraosimonidas.blogg.se/
http://ninajosefina.blogg.se/
http://amorina.blogg.se/
http://stinadannberg.webblogg.se/
http://saraiettnotskal.blogg.se/
http://snowfell.blogg.se/
http://ssophiaah.blogg.se/
http://morriislajf.blogg.se/
http://krokkofin.blogspot.com/
http://brynoe.blogg.se/
http://miinimii.blogg.se/
http://emmmmmis.blogg.se/
http://brittastinas.blogg.se/
http://emiliak.blogg.se/
http://tanjaselma.blogg.se/
http://lifeisabech.blogspot.com/
http://idadorable.blogg.se/
http://thislullaby.blogg.se/
http://www.tinasnickare.se/
http://myypettersson.blogg.se/
http://www.new.extraincome.nu/
http://ljdrottesjo.blogg.se/
http://holabaloo.blogg.se/
http://majaaaaas.blogg.se/
http://pinny.blogg.se/
http://fundersam.devote.se/
http://fco.blogg.se/
http://shamnmum.blogg.se/
http://jjvs.blogg.se/
http://louisehl.blogg.se/
http://tsundin.blogg.se/
http://darkbarbie.blogg.se/
http://cassandrao.blogg.se/
http://heartofanneli.blogg.se/
http://www.lovefashionandrocknroll.se/
http://majaaaaas.blogg.se/

Har jag råkat glömma någon, SÄG TILL! Men kolla om du står med här först :)

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    02 Apr 2010

Godmorgon!

Kategori: Vardagen / 2010

Idag är det städa som gäller inför lördag då det blir påskmiddag och fest :) Vi ska grilla för första gången i år! Så ja nu måste jag städa och bla bla bla. Igår var vi ute och handlade i tre timmar efter att jag slutat jobba, och efter det var vi bjudna på mat hos mamma och pappa och där blev vi resten av kvällen. Jag är jättestressad för det är så mycket jag ska hinna med och allt helst idag så jag kan slappna av sen för jag behöver det..

Tror förresten jag ska starta min allra första sponsrade tävling snart! Spännandeeee ;) Hinner inte mer nu, bye!