VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    11 Apr 2010

Maria Mena - Internal dialogue

Kategori: Song of the day / 2010

Nu kommer ett musiktips som inte alls är metal överhuvudtaget! Vissa singer/songwriters är bra med, tycker man får sån känsla av deras låtar. Här är en jag gillar mycket, norska Maria Mena. Har nog inte kommit fram så bra förut att jag även lyssnar på sånt, men det är ofta bara i väldigt korta perioder jag väljer sån musik och inte ens hälften av mitt liv kommer med i denna blogg så jag kan fortfarande överraska ;) Tips på fler singer/songwriters tas gärna emot!


It must have been hard, staying in line
Knowing your influences did it all the time
It must have been strange, living in blue
And see me shut down as though
It was an easy thing to do


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?