VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 2.

Kategori: Tack till..! / 2010
Här kommer fyra till som spridit min tävlingslänk vidare, TACK! Underbart med så snälla människor som hjälper andra helt okända människor!


Caroline

Patrik

Linda

Sofia


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► miiah
05 Apr 2010 - 18:35
............................................................................................................................................................................................................

sv: nej precis, det har du rätt i :p tur är väl det egentligen ,vore väl rätt trist om man kan få allt man vill =Pjag hade supermysigt me dmin pojkvän, trist att behöva åka hem bara menmen :) får hoppas att det inte går lika länge nu!Hur är det själv? haft en bra påsk? =)

kramar

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?