VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    05 Apr 2010

Tack till er som länkat, del 4.

Kategori: Tack till..! / 2010
Tycker det var bra att dela upp sötbloggarna som hjälpt mig i fyra och fyra, så här kommer fyra till!

Sheriilyn

Madeleine

Julia

Linda


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madeleine
06 Apr 2010 - 12:04
............................................................................................................................................................................................................

Ahh, har inte hunnit sitta ordentligt vid datorn på hur länge som helst! Men nu ska jag ta och svara i alla fall :)Jag har börjat rita lite på tröjtrycket, det kommer nog bli riktigt bra faktiskt. Men som sagt, så har jag inte haft så mycket tid. Men jag håller dig uppdaterad :)Så himla tråkigt att du inte vann tävlingen. Tycker faktiskt att du förtjänade att vinna av många anledningar; för det första så hade du helt klart snyggast outfit. Dessutom var du väldigt ärlig när du raggade röster och du gjorde inget oärligt för att få dem.Vad rart att du länkade tillbaka förresten :)Nej, vi får helt enkelt hoppas att det kommer fler tillfället. Förr eller senare kommer du förhoppningsvis att få din kära laptop :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?