VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    01 Aug 2010

Bland annat 20% rabatt på Ellos hemsortiment!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2010

 


Beställde ju massor av nya sängkläder från Ellos för några dagar sedan, och det var denna rabattkoden, 225814, jag använde för att få alltihopa närmare 500 kronor billigare! 20% rabatt på valfritt klädesplagg, sen 20% rabatt på hela hemsortimentet! Plus att man fick ett fint set ugnsformar i vitt porslin och silverställning, en liten och en stor. Så är det ju såklart lite "stjärnor" i slutet av all text men peka på bilden får ni villkoren för att rabatten ska gälla :) Erbjudandet gäller till och med 8 augusti.

Jag tyckte det var ett kanonerbjudande, hoppas någon av er får nytta av det också!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anna-Gravid ♥
01 Aug 2010 - 22:40
............................................................................................................................................................................................................

Ja det känns grymt skönt!Datum för beräknad födsel är 18 Oktober... :-)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?