VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    18 Aug 2010

Golden State - All roads lead home

Kategori: Song of the day / 2010
Jag skulle skriva ett långt inlägg om den där känslan som alltid finns där. Försöka förklara den men det går inte ändå så jag skiter i det. Får nöja mig med att inatt känns det bara grymt, jag har saknat att kunna lyssna på sånna här låtar utan att bli helt förstörd. Har alltid älskat sånna låtar men på senaste tiden, året, not so much. Jag vet varför också, och jag vet varför det känns så bra just ikväll. Det känns safe. This week...


A million tears, a million codes, 1:15, no way to go


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grodan
18 Aug 2010 - 10:09
............................................................................................................................................................................................................

sv: heeej :D

Jag vet inte, jag ska till Karlstad på fredag och kolla post och så :D

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?