VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    18 Aug 2010

Tack för en söt award :)

Kategori: Speciellt / 2010

Har fått en fin award av både Tant Kim och Molly, tusen tack! Vet att det var ett tag sen och jag har försökt att få till ett inlägg men jag får bara ångest när jag måste välja ut massa folk jag tycker är speciella.. Vet att det är töntigt men jag vill inte välja. Så jag tackar för att jag fick stå med på era listor men hoppar över att göra den själv. Vill ni kika in till bra bloggare så kolla i min länklista, där finns många fina!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jimmy
19 Aug 2010 - 02:56
............................................................................................................................................................................................................

Gillar starkt din design och ditt upplägg på bloggen Heyli! Kommer se mer av den hoppas jag! :D

2
► Tant Kim | Design
19 Aug 2010 - 07:27
............................................................................................................................................................................................................

Ingen orsak. Tyckte du förtjänar den. :)

Alla som kallar mig söt. :P hehe..

Nej men hoppas du mår bra och har hälsan i behåll. :)

Snart är det höst igen. Några planer på sommar slutet?

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?