VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    17 Aug 2010

Thereses smycken

Kategori: Smycken till andra / 2010
Vet inte om dessa kommit fram eller inte eftersom Therese inte svarat på mitt mail, men gissar på det eftersom hon inte hört av sig.

Tre armband och så ville hon ha en längre nyckelring till hennes nycklar och hennes små söta berlocker som hon hade hemma sen förut. Så här blev den, men en platta med hennes namn samt fyra ringar där hon kan haka på sina berlocker. Nyckelringen fick hon sätta dit själv längst upp och haka på säkerhetskedjan för extra säkerhet.
DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?