VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    12 Dec 2010

Ljusterapi

Kategori: Övrigt / 2010


Sänggaveln på Nordic Light Hotel! Hade aldrig trott att detta skulle kunna vara avslappnande, men det var riktigt härligt på något konstigt sätt. I alla fall när man hade på lägsta hastigheten, det jag kallar discolight var väl lite väl.. Psyk.

För övrigt så är jag helt off nu. Vi gör klart badrummet och håller på för fullt i vardagsrummet, det blir åt helvetes bra alltså. Smycken tillverkas mellan färgvarven och ännu mer smycken görs på kvällarna, på mitt alldeles för stökiga bord. Hittar i princip ingenting nu och har en yta på 10 cm att stansa på. Men det går och det ska bli bättre. Förhoppningsvis redan till veckan då det kanske går att börja renovera kontoret. Skulle verkligen behöva lite avslappnande ljusterapi just nu. Vi hörs när vi hörs!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
14 Jan 2011 - 16:01
............................................................................................................................................................................................................

Coolt!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?