VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER
   Actions

    Kategori: Tips - Bloggdesign
    17 Feb 2010

Actions

Kategori: Tips - Bloggdesign / 2010
Susanne har [skrivit] [] [mycket] [om] [actions(funktionsmakron) till photoshop den senaste tiden, och jag har nämligen inte vetat vad det var eller ens hittat det i mitt ps, men efter att ha läst allt hos henne (det tog dock flera dagar innan jag förstod, läsa en gång, läsa en gång till haha) så förstår jag och har till och med hittat det! Lyckats ladda ner ett par och testat dem, samt även till och med skapat ett eget, SÅ mycket enklare det blev nu helt plötsligt då jag ska lägga in ramar och copyright på mina smyckesbilder, räcker med ett enda klick! Satt igår med några av smyckena jag ska lägga upp nu snart, kan lova att det gick ASFORT att göra bilderna klara :D

Ville bara säga tack till Susanne för att jag äntligen förstått vad detta är för nåt :) Vill du också lära dig om dessa actions som förändrar din bild genom bara ett klick? Börja på den första länken så kommer du till Susannes första inlägg om detta och fortsätt framåt :)Ni vet hur bloggare vissa bloggare har den där speciella tonen på bilderna? Det görs med dessa actions :) Jag har dock inte förstått varför man vill ändra tonen till så men jaja finns så mycket mer man kan göra än att ändra färg, som att lägga till ramar och signatur! Ändra färg gör jag helst manuellt så man får fram det bästa av just den bilden man håller på med :)


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Susanne
17 Feb 2010 - 08:12
............................................................................................................................................................................................................

Kul att du fått till det och också har nytta av det... och skojsigt att du har länkat!Ha en toppendag!

Susanne

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?