VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Walk in closet
    12 Feb 2010

Inspirationen på topp!

Kategori: Walk in closet / 2010
Suttit här sen klockan ett nu, det är ju på natten inspirationen och motivationen att skapa kommer fram som mest :) Har börjat rita garderobssystemet vi ska bygga, förstå vad kuuul! Allt detta ska få plats i rummet:

- En del för Jimmys kläder
- En del för mina
- En del för skor
- En del för sängkläder
- En del för annat tyg som gardiner, dukar mm
- En sminkhörna
- En stor fet spegel

Nu har jag som sagt börjat rita de två första punkterna. Det blir stooort och förbannat bra. Kommer upp en bild sen då det är klart, måste bara räkna lite mer, kika på alla kläder man har och se att allt får plats, plus att det ska gå att fylla på mer också ;) Fast nu borde jag sova.. Imorgon SKA jag ta mig upp i tid..!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?