VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    31 Jan 2010

Har du köpt ett smycke av mig?

Kategori: Smyckesinformation / 2010
Detta inlägg är till alla er som någon gång köpt ett smycke av mig! Jag har en avdelning på min nya smyckesblogg som heter Referenser, där ni som köpt smycken kan säga vad ni tyckte så alla som funderar på att beställa kan kika in och läsa vad ni som redan beställt tycker. Ni får gärna länka eran blogg där också, kanske har du skrivit ett inlägg om smycket du köpt? Länka gärna till det! Ja, det var bara det jag ville säga just nu :) Och alltså inte i detta inlägg då, utan under REFERENSER på smyckesbloggen :)

Update: Jag har för övrigt lite panik, mina silverplattor är slut! Har beställt hem mer men det skulle ta en månad innan de kommer! Skulle kanske få några innan, jag hoppas i alla fall på det! Så nu vet ni det också!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    31 Jan 2010

Ibland blir man bara så glad!

Kategori: Speciellt / 2010
Fick en kommentar av Carolina för någon dag sedan, att hon hade skrivit lite om mig och mina smycken, och när jag kommer in ser jag typ världens finaste text! Hon har förstått hela grejen liksom. Vad jag vill få ut. Det finns verkligen hur många som helst som gör budskapssmycken nu för tiden, vilket det inte gjorde när jag började, så jag får kämpa mer och mer ju längre tid det går för var och varannan dag ploppar det upp en ny smyckesdesigner, och jag gör verkligen allt jag kan för att vara bäst, billigast och göra de snyggaste stämplingarna. Är lite småglad sådär över att det verkar fungera ;)

Tusen tack till dig för det inlägget Carolina!! Klicka på länken för att läsa allt :)

Vill även tacka Anna och Liebling för era inlägg om mina smycken också, ni är underbara! :)

167 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    31 Jan 2010

Rösta på den du tycker ska vinna!

Kategori: Tävlingar / 2010
Här kan du rösta på den du vill ska vinna detta armband i min tävling!

Den som har flest röster torsdag den 4 februari klockan 20.00 vinner! Här nedanför ser ni bloggarna samt deras budskap.

Vill du ha ett eget sånt här armband med ditt unika budskap på? Kika in
här! Men glöm nu inte att rösta också ;)

Regler för att rösta:
- Skriv siffran på den du vill ska vinna här bland kommentarerna
- En röst per person och man får inte rösta på sig själv. Jag kollar ipnummer!! Är ni flera som vill rösta från samma dator se till att jag kan se att ni är olika personer genom att ange bloggadress.

1.
http://viljasvarld.blogg.se - ANDAS
2.
http://ultragroteskt.blogspot.com - INTERNET ♥
3.
http://piinklolliipop.blogg.se - BRIGHT FUTURE
4.
http://phyllisholly.blogg.se - DIG A PONY
5.
http://mammajessica.webblogg.se - DUM SPIRO SPERO
6.
http://fridala.blogg.se - MIHMET CREDO
7.
http://iryccah.blogg.se - REMEMBER TO WONDER
8.
http://perfektion.blogg.se - I'M A BLOGGER
9. 
http://blacklion.blogg.se - ALIS GRAVE NIL ♥
10.
http://annaida.blogg.se - DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR
11.
http://justjonsson.blogg.se - REMEMBER HAVE FUN

SKITSVÅRT att välja den här gången för det var väldigt många som hade budskap som jag skulle tycka det var kul att göra ett armband av, men till slut så fick jag fram dessa 11 genom att helt enkel lotta bland de jag tyckte var bäst.

Tips till er som blivit utvalda, be era läsare rösta på dig! Vill du verkligen vinna, ragga röster på andra ställen också, facebook, msn, bilddagboken eller vart du brukar hålla till ;)

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN BLEV VILJA!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Mina smycken
    31 Jan 2010

Testade en ny grej igår

Kategori: Mina smycken / 2010
Nu börjar det likna nåt, mina smycken blir bara mer och mer mig :) Gjorde ett lite bredare armband igår. Haft läderbanden hur länge som helst och har velat göra nåt med dom men har tänkt att jag behöver en symaskin... Men så testade jag att sy ihop dom med runt läderband, är rätt nöjd faktiskt, men vet inte riktigt hur jag ska fästa ihop det, just nu har ja ett magnetlås.. Men det löser sig! Har så mycket idéer i huvudet nu till liknande armband och det är så roligt :)

 

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    31 Jan 2010

Kollakollakollaaaa

Kategori: Köket / 2010

Har ju helt glömt att visa (eller inte haft tillräckligt städat kök för att ta en bild, kanske?) att vi numera har en köksfläkt! :D Eller det har vi haft i över ett år bara det att den stått i smyckesrummet... Ända tills förra veckan då pappa kom hit och hjälpte oss sätta upp den. Och varför jag kom på att skriva om den idag var för att jag slog huvudet i den då jag torkade av spisen haha jag är inte van att ha den där än :p


Känns bra att äntligen ha den uppsatt, även om jag faktiskt tycker det var finare utan fläkt. TACK pappa för hjälpen ♥

 

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    31 Jan 2010

Jobbigt val

Kategori: Vardagen / 2010

Har nyligen vaknat och försöker välja ut finalisterna i tävlingen. FAN VAD SVÅÅÅRT! Blir galen. Valde ut 16 stycken igår och det var nog svårt bara det och jag kan fan inte minska ner mer, men 16  är för många! Eller..? Vet inte hur jag ska göra haha men det löser sig väl till slut.

Gjorde förresten ett armband igår som jag ska lägga upp under "Färdiga armband" på smyckesbloggen senare idag :) Lite kul att göra något annorlunda mot för vad jag brukar.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    31 Jan 2010

Dragonforce - Black Fire

Kategori: Song of the day / 2010
Vet ni vad, Dragonforce var ett av banden jag avskydde för ett par år sedan, pga den otroligt snabba musiken. Gjorde mig stressad och lite smått psykad :p De lugna låtarna har jag inte haft något emot, men det finns ju inte så många. Det senaste året har jag lyssnat mer och mer på de snabba, och börjat gilla det! Så här kommer en låt jag verkligen avskydde och bytte bort så fort nån slog på på fester! But I like it now!!

 


We come from
Over the dark horizon sky
With twisted tales of sacrifice
To imagine or believe all the glory of the free

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    31 Jan 2010

Jag har lottat en vinnare!

Kategori: Vinnare / 2010
Vinnaren svarade inte i tid.

Vinnaren står uppskriven i tävlingsinlägget, och personen där har nu 24 timmer på sig från och med publiceringstiden på detta inlägg att maila mig från samma mailadress som skrevs i tävlingskommentaren. Maila mig på smyckesdesign@hotmail.com! Får jag inget mail i tid går vinsten vidare till någon annan.

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom alla budskap och välja ut till nästa deltävling :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    30 Jan 2010

Tänk vad mycket gjort man får...

Kategori: Vardagen / 2010
...när blogg.se strular!! Hade precis svarat på alla mailen och skulle ta tag i kommentarerna, ja då går det inte. Men då tog jag tag i något annat istället, något jag skjutit upp länge. En riktig och korrekt summering av hur bra smyckestillverkningen gick för mig egentligen, 2009. Alla papper är i ordning nu i pärmen och det ska bara plussas ihop. Men det tar jag senare! Nu har jag svarat på kommentarerna med och känner mig sådär nöjd som jag alltid gör då jag gjort klart något :)

Ut på stan kom jag också, till slut. Bara det att jag tog bilen... Skäms, jag skulle ju gå!

6 st

ÅSIKTER
   Fuuuck

    Kategori: Vardagen
    30 Jan 2010

Fuuuck

Kategori: Vardagen / 2010
Jag har inte tagit mig ut än, det snöar bara mer och mer... Det här var det enda man såg av solen imorse (vid 13.00 haha) och nu är den helt borta. Jag fryser redan nu och här inne är det i alla fall över 20 plusgrader. -20 ute... v i l l   i n t e

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    30 Jan 2010

Godmorgon!

Kategori: Vardagen / 2010
Nu är jag redo för dagen, duschad och klar! Ska ge mig ut på stan nu tror jag visst, minns inte riktigt vad jag skulle köpa men tvättmedel var det i alla fall. Sen ska jag svara på mailen jag fått under natten och sen kommentarerna som jag inte hann igår. Jag kommer inte hinna så mycket mer känns det som, inte med den här farten!Gillar förresten min statistik idag, över 150 besökare redan nu innan 15.00 ;)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    30 Jan 2010

Första dagen...

Kategori: Vardagen / 2010
...av semestern och jag gjorde vad jag bestämde mig för..! Helt otroligt. Smyckesbordet är skitfint och fyra armband är nu klara att skickas iväg! Suttit efter det och svarat på mail, och nu för en timme sen började jag med kommentarerna men kom inte så långt, och nu orkar jag inte mer, måste sova!


Peka på bilden för att se före-bilden. Jag vet, hur kan man ha det så?! I don't know men jag gjorde faktiskt ett armband för ett tag sen i den röran, och jag visste dessutom vart alla grejerna jag behövde var. MEN: Påminnelse till mig själv, KÖP SMYCKESBOXAR! Behöver tre stycken till, stora... Annars tar det inte lång tid innan allt är kaos.

och till er nya läsare, vi ska göra om rummet! Tro inte att jag tycker tapeten är fin!!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    29 Jan 2010

Ge mig era spotifylistor!

Kategori: Vardagen / 2010
Någon som har nån bra spotifylista jag kan få lyssna på? Helst ska det vara nån rockig då förstås, allra helst metal. Länka den i kommentarerna :) Börjar bli väldigt less på de få jag har. Då man ska städa är bra musik ett måste!


Illustration på mig, gjord av bästa Tant Kim!

3 st

ÅSIKTER
   Snow

    Kategori: Vardagen
    29 Jan 2010

Snow

Kategori: Vardagen / 2010

Ni vet Pärons hage? Den syns knappt längre. Ytterst less på snö nu.


Inte direkt peppad på att städa heller, och promenaden som jag tänkte ta det blir inget av! 22 minus ute, jag vägrar. Men jag måste städa innan jag kan pyssla, jag vet att jag kommer bli så mycket gladare när det är klart också.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    29 Jan 2010

Only for the weak

Kategori: Vardagen / 2010
Nä vetni, nu ska jag sova, har en hel helg framför mig nu och jag måste vara pigg! Imorgon planerar jag att städa, mitt smyckesbord samt köksbordet som också fått agera extra smyckesbord då jag numera har alldeles för mycket grejer :p Sedan ska jag fixa fyra beställningar om pengarna kommit in. Kanske ta en promenad också i all snö, vem vet :)

Mer planer för helgen är att, eh, planera. Mäta-rita-leta. B A D R U M !

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    29 Jan 2010

Award - Kreativ Blogger!

Kategori: Speciellt / 2010
Har fått denna av hela tre söta tjejer, Renée, Isabella och Anna! Tusen tack!!Med denna award följer lite måsten:

- Lägga in den på sin blogg
- Länka till den jag fått den av
- Berätta sju saker om mig själv
- Välj sju bloggar att skicka den till
- Länka till dessa bloggare

Sju saker om mig själv:

1. Jag avskyr ordet hugg.
2. Jag avskyr ordet huk.
3. Jag avskyr ordet hull.
4. Jag avskyr ordet hutt.
5. Jag avskyr tydligen en del ord på H
6. Men mest av allt avskyr jag nog ordet blogg.
7. Jag pratar aldrig om min blogg för att jag avskyr ordet så mycket.

Har nyligen gjort en liknande utmaning så det fick bli lite ord jag inte tycker om denna gång ;)

De nominerade är:

Tina för sin konst.
Kim för bloggdesign.
Grimgoth för annorlunda inlägg.
Emma för hennes motiverande inlägg.
Julia för i princip allt hon lägger upp på bloggen.
Sheriilyn för sin klädstil.
Tsukii för egna idéer.

Mycket kreativa bloggare alla sju! :)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    28 Jan 2010

Hello VACATION!

Kategori: Vardagen / 2010
Har njutit (dvs legat i soffan och halvsovit för jag är grymt trött) de första tre timmarna av min semester :) s j u t t o n dagar ska jag vara ledig nu från och med imorgon. Lycka.

Btw på tal om lycka, tycker ni att jag är för glad här i bloggen? Konstig fråga kanske men... Tror många inte gillar att läsa om människor som är såhär glada, som för det mesta har det bra och så... Min statistik har sjunkit lite och mina prenumeranter pendlar upp och ner som en bergochdalbana. Kan det bero på att jag helt enkelt visar att jag är lycklig, har allt jag behöver och ibland även lite till? Eller är det nåt helt annat, stör du dig på något hos mig/bloggen? Berätta, jag blir inte sur ;)

Inte för att jag tänker ändra på mig och mina känslor vad ni än skriver, men kan vara bra att veta ;)

9 st

ÅSIKTER
   Sleepy

    Kategori: Vardagen
    27 Jan 2010

Sleepy

Kategori: Vardagen / 2010
Jättetrött nu, längtar tills imorgon klockan 17.00 för då har jag semester, minst TIO dagar! Förhoppningsvis mer, då jag har massa semesterdagar som måste göras av med innan april eller hur det är. Rivning av badrum står på planeringen, och hinner vi klart med det så är det garderoben som ska få inredning medans badrummet står och avfuktas så länge det behövs för att få bort allt dåligt! Aja, vi hörs imorgon, då ska jag även svara era fina kommentarer, ser ut som att sidan funkar bra än så länge i alla fall, nu måste jag sova!


Plockat bort julen ikväll, (pinsamt sent i know) nu är det dags för sommar tycker jag!

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    27 Jan 2010

Länken till min nya blogg!

Kategori: Smyckesinformation / 2010
Vet ni vad, jag orkar inte ändra mer nu. Suttit och lagt in lite mer alternativ ikväll men jag vet inte om jag fått med all information och om det ser bra ut längre men det får vara som det är, så ändrar jag i efterhand! Usch vad jag är nervös över att lägga ut det här men har har ni den!

heyli.blogg.se/smycken

och berätta vad ni tycker! Om det ser rörigt ut, svårt att hitta information, för mycket/för lite information, själva layouten och designen, stavfel, tips på hur man kan samarbeta med andra, och för er som tänker beställa, verkar det svårt? Alla tips uppskattas verkligen då jag suttit med den här nu flera veckor känns det som och man blir ju lätt lite blind då. Och vill ni inte svara på allt detta kan ni väl ändå berätta om designen ser ut som på bilden nedan? Det är för mig väldigt viktigt att den gör det nämligen.

Så lite om beställningar och sånt då. Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha framöver för att göra smycken då vi förhoppningsvis börjar riva badrummet till veckan. Det enda jag vet är att i helgen kommer jag ha massor av tid att pyssla! Så de som hinner beställa och betala så jag har pengarna på fredag, de smyckena kommer levereras rätt fort :)


Klicka för förstorning...

28 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    26 Jan 2010

Mitt största intresse som tonåring!

Kategori: Liie / 2010Svaret på frågan kommer NUU! Patrik var den första som gissade rätt! Bra gjort!! :)

Den här bilden togs i 8an gissar jag på, som ett extra skolfoto för skojs skull. Mitt intresse var alltså att gå på hockeymatcher, en till två gånger i veckan åkte jag upp, 10 mil en väg, för att se favoritlaget MODO. Skrek och hejjade som en galning och hade allmänt roligt. En säsong missade jag endast tre hemmamatcher. Jag har bara varit i Globen två gånger, och båda var för att se Djurgården - MODO. Autografer har jag en hel hög någonstans, jag undrar vart de tagit vägen... Även min tröja är fullspäckad med namnteckningar på framsidan. Intervjuat Jim Brithén har jag gjort också haha.

Och snälla rätta mig nu Linn eller Josephine om jag har helt fel, vi har stått på Kempehallens is med hockeyspelarna? Efter en match hoppade publiken ut på isen och vi gick på en rad och mötte spelarna, efteråt sprang vi som nå tok till bilen för att vi blev jättesena till skjutsen hem med Bosse? Det var så länge sen att det likaväl kan vara något jag drömt haha <--- Bekräftat som sanning av Linn nu! Jag tänkte väl att det borde ha hänt men vågar inte alltid lita på mitt minne då det handlar om så lång tid tillbaka.

Men inget av detta har jag gjort ensam, alltid har de två andra brudarna på bilden varit med, Linn och Josephine! Det var en rolig tid. Lite lustigt hur man förändras bara. Numera tål jag inte att se hockey, eller att höra allt tjut. Känslan man fick då MODO vann var helt magiskt, men det är inget jag känner längre.Fan så roligt det var att höra era svar! Många gissade på konserter och sånt, en del på kaninhoppning och visst det kunde ju faktiskt ha varit så om jag hade haft en kanin som gillade att hoppa. Men min första plockade bort pinnarna med munnen och gick igenom hindren haha. Fick en gissning på folkrace, hästsport, golf, dans och rollspel, och visst vad som helst kunde det ju ha varit! Men dessa var ändå inte värst, jag måste bara lägga in Grimgoth's kommentar:

"Kan det vara kanintävlingar? annars rå chansar jag på My little pony elelr barbie! hahahaa"

Jag dog lite av skratt då jag läste den! Fyfan va roligt hahaha

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    26 Jan 2010

Imorgon!

Kategori: Vardagen / 2010

Har alldeles för mycket att göra. Tanken var att lägga ut smyckesbloggen idag, men då har inte alla smyckesdelar jag behöver kommit, kanske ska skita i just dom och lägga ut resten ändå jag vet inte. Men till saken hör också att alldeles snart börjar vi renovera badrummet och då är jag rädd att jag inte kommer ha mycket tid till att pyssla.. Bara det att jag vill så gärna, och nu fick jag en väldigt bra kommentar:

"Jag tycker att du ska sätta igång snart så man hinner till alla hjärtans dag :)"

Det fick mig att vilja ännu mer och kommer förmodligen skriva adressen till bloggen imorgon då jag slutar lite tidigare än vanligt och har tid att kolla möjliga fel osv. Tack så jättemycket till Melis för det tipset, jag missar normalt alla sånna där "högtider", kommer på allt för sent och så så din kommentar var verkligen jättebra! :) Så får jag ta det där med att tiden inte räcker till då den dagen kommer. Det löser sig, det gör det.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    26 Jan 2010

Happy now!!

Kategori: Music / 2010

Jag har längtat hela dagen på att få komma hem från jobbet. Velat kolla en grej och nu har jag gjort det. Och vetni jag dog lite alldeles nyss, det här var ju vad jag hoppades på, röstade på, och allt!!

IN FLAMES TILL METALTOWN!!!!!!

Då kan man stryka en punkt på konsertlistan för i år ;)

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    24 Jan 2010

Skickat för längelänge sen!

Kategori: Smycken till andra / 2010

Dessa två var beställningar jag fick in innan nyår, jag är lite seg bara ;)Den här blev jag väldigt nöjd med, tyckte jag fick till texten näst intill perfekt!
Köpt av Mikaela!


Endast en platta köptes av Nathalie.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Jan 2010

Robinson och kanske svar på problemet!

Kategori: Vardagen / 2010
Nu ska jag och mina snygga ögon snart se på Robinson. Jag mår bättre i alla fall. Många tack till Linda som kom med förslag på vad det kunde vara, att ögonen reagerar på fuktskadan/mögel i badrummet. Det är ju fullt möjligt faktiskt, känsliga ögon som man har. Känns bättre nu då man kanske vet anledningen till varför jag blir såhär, istället för att tro att man håller på att få världens sjukdom liksom. Nä nu är Lotto slut och Robinson börjar!

Jag har EN sodapop kvar sen igår, hur fan ska den räcka hela programmet?!

71 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    23 Jan 2010

Tävling! Vinn budskapsarmband

Kategori: Tävlingar / 2010

Första personen som har chansen att vinna är... LouiseL! Hon skrev inte någon blogg, men hon ville ha uttrycket NULLI SECUNDUS. Läs mer här hur du Louise ska göra för att få din vinst! Kom ihåg att du bara har viss tid på dig!

LouiseL svarade inte under dessa 24 timmar och vinsten går då över till... Josefine http://wiiking90.blogg.se! Josefine, läs HÄR hur du ska göra för att få vinsten, kom ihåg att du bara har viss tid på dig att snappa åt dig den!

Josefine svarade inte heller i tid så vinster går över till... http://lenetherese.blogg.se! LeneTherese, läs hur du ska göra HÄR för att få armbandet!

LeneTherese svarade inte heller i tid så vinster går över till... Carroheterjag.blogg.se! Carro, läs hur du ska göra HÄR för att få armbandet!

Carro svarade ej, turen har gått till http://care69.blogspot.com, Care69, läs HÄR hur du ska göra för att få hem vinsten! CARE69 SVARADE OCH VANN!

Nu ska jag ha en tävling igen!
Du kan vinna ett likadant armband som på bilden fast med din egen text på plattan. Allt är i silverpläterad metall, längden görs efter vinnarens önskemål. Texten kommer vara med 2millimetersstämplar som på
det här armbandet, i antingen en eller två rader.

Det kan vara högst 2 rader med max 10 tecken per rad.
A-Ö i stora bokstäver, 0-9, & och punkt finns att välja på. Samt ett hjärta på 3mm som räknas som två tecken pga dess storlek. Mellanslag räknas som ett tecken. Viktigt att du tänker på detta då då väljer ord.

För att vara med:
- Skriv vad du vill ha för ord på plattan i en kommentar till detta inlägg.
- Mailadress SKA finnas med i fältet för E-post.

Det kommer bli TVÅ VINNARE!
Den 31 januari kommer jag lotta fram en vinnare helt slumpmässigt, och skriva upp personen här och den har då 24 timmar på sig att kontakta mig från samma mailadress som i kommentaren annars går vinsten vidare till någon annan. Kommer även välja ut ett par stycken som jag tycker valt bra/smart/unikt/roligt/tilltalande budskap som man sedan får rösta på, och den som får flest röster vinner. Alltså, du kan vinna antingen på tur eller genom ditt val av budskap!
Viktigt!
Se till att ditt ord verkligen får plats och att du gjort rätt, jag säger inte till om du gjort fel utan räknar bara bort dig.

bloglovinGillar du min blogg?
Lägg gärna till mig på Bloglovin' så missar du inget :)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    23 Jan 2010

Tankar om framtiden

Kategori: Tankar / 2010
Som jag redan sagt till några av er så tror jag inte 2010 kommer bli mitt år. Kände så redan då jag fick problem med ögonen första gången i december. Min första allergi liksom, det är aldrig bra. Nu har det hänt igen men av någon annan anledning som jag inte kan komma på. 

« Vi har dessutom konstaterat att vi har en fuktskada i badrummet. Vi har alltid anat att så lär det vara, redan då vi köpte huset men ja, nu vet vi rätt säkert. Så till sommaren blir det att renovera badrum förhoppningsvis. Planen var ju att göra det i vilket fall men kanske inte just nu, mer om ett par år eller så pga pengar och planering samt att vi ville få det fint i resten av huset först, där man är mest liksom. Men nu får vi ta tag i det direkt, och jag är inte jättedeppad över det faktiskt.

« Vi lär få skippa våran årliga roadtrip för att spara pengar och ha tid att bygga. Vi har nämligen planer på att bygga ut badrummet. Utåt. Alltså bygga på huset så det blir större. Samt göra en altan på framsidan i samband med det. Badrummet är inte större än kanske 5-6 kvadrat och det är väldigt litet kan jag lova och ett större behövs verkligen.

« Det som jag vet blir bra med 2010 är Metaltown. Ska även försöka se i alla fall någon av In Flames, Evergrey och Disturbed om de för för sig att lägga upp några tourdatum någon gång. Och Sonata Arctica igen.

« Kanske försöka ta mina smycken till en högre nivå, inget jag tror direkt på egentligen men man vet aldrig vad man får för sig framöver. Det vore roligt om inte annat.

« Det är vad jag tror om året. Bra saker utöver detta är bara en bonus. Tar en dag i taget och hoppas den blir bra liksom, så kommer jag leva i år. Mindre planeringar, mer spontanitet, jobba för att leva, inte leva för att jobba. Och ha det bra med min underbara soulmate.


LIVE, WIN. DARE, FAIL. COME CARPE DIEM BABY
Så kommer jag leva, givetvis satsa på 2010 men inte hoppas alltför mycket

3 st

ÅSIKTER
   Jahapp

    Kategori: Vardagen
    23 Jan 2010

Jahapp

Kategori: Vardagen / 2010
Då var det dags igen. Vaknade vid 12 och hade svinont i huvudet. En timma senare sväller huden runt ögonen upp och jag får röda flammor i hela ansiktet och lite på magen. Förra gången ögonen svällde upp måste det ha varit pga Strepsils halstabletter, att jag fått min allra första allergi. Men det enda jag ätit idag är spisbröd med ost, mitt p-piller samt en ipren. Så vad beror det på den här gången?! Tror dock det börjar ge med sig nu, det röda minskar i alla fall, skönt. Den som inte vill se mitt svullna öga klicka inte här. Det ser ser fult äckligt och rött ut. Tror det är vätskefyllt. Bara tvungen att visa ifall nån vart med om nåt liknande. Tips på vad det kan vara är aldrig fel. Det är inte en vagel i alla fall.

Men på tal om nåt helt annat, jag totalt älskar era svar på detta inlägget!! Fortsätt gissa, det gör mig på bra humör :)

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Jan 2010

Godmorgon på er!

Kategori: Vardagen / 2010
Alltid finns det väl nån galning som går upp halv 4 även på lördagar? Själv har jag inte kommit i säng än, är ju som piggast från 23 och ett par timmar framåt såå... Sitter här och har precis klarat av alla kommentarerna så jag känner mig nöjd, käkar spisbröd med ost och dricker te. Vid 19 idag höll jag däremot på att somna, trodde inte jag skulle orka hålla ögonen öppna en sekund till men jag lyckades och har inte sovit något ikväll :)

Passar på att be om ursäkt till Lina för att jag inte svarat på ditt sms! Men tycker det är lite väl sent/tidigt att svara nu när jag upptäckte det. Smsa tiden ni tänkte börja imorgon så hoppas jag vi orkar ta oss upp! Hoppas det inte blir alltför tidigt..

Jag är för övrigt SÅ DÅLIG på att svara på både sms och samtal... Har nyligen kommit underfund med varför min bror alltid ringer till Jimmy då han vill ha tag på nån av oss. Jag som nästan blivit lite tjurig, att MIN bror hellre ringer till min pojkvän än mig liksom?! Men jag förstår ju varför nu. Har nästan aldrig mobilen med mig, oftast då jag är ledig glömmer jag den på sängbordet, självklart på ljudlöst, eftersom jag vill sova då jag är ledig. När jag jobbar har jag den på mig men får ju inte hålla på och smsa på arbetstid och sen glömmer jag den i byxorna då jag kommer hem :p Mobilen är verkligen något jag faktiskt tror jag skulle klara mig rätt bra utan.

Ne ska väl knapra vidare jag och sen borde vi väl lägga oss kanske. Men ni, fortsätt GISSA i inlägget under, jag vill verkligen höra vad ni tror om mig ;)


Kul att så många gillade mitt headerbyte också, är riktigt nöjd själv!

16 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    23 Jan 2010

Mitt största intresse som tonåring?

Kategori: Övrigt / 2010
Jag är inte riktigt säker på årtalen (2000-2003 kanske..? Dvs jag var 14-17 år ungefär) men ett par år i högstadiet samt nåt år i gymnasiet var det i alla fall, då jag hade ett väldigt stort intresse för en sak, något jag gjorde av med en hel del pengar på samt åkte fleraflera mil för att vara med på. Kan ni som inte känner mig "på riktigt" gissa vad det var? Gissa vilt eller gå på känslan! Första rätta gissningen får en länk, för den som gissar rätt på den här förtjänar den verkligen kan jag lova ;)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Jan 2010

Kul det var!

Kategori: Vardagen / 2010
Haha vad roligt det var att fråga er om vilken färg det var jag hade på linnet! INGEN gissade rätt, flest gissningar fick svart och grå. Den grå lyckades jag inte alls få till så bra tyckte jag, blev så pixlig.. Men då undrar man ju lite om det är på grund av att jag är svart och grå för det mesta som folk gissade på det..?

Svaret på frågan var i alla fall... Blått! Samma linne som här. Fick i alla fall en kommentar om att de va den snyggaste färgen så man ska ju vara nöjd ändå ;) 

Bara för det så ska ni få gissa mer, vore så kul att höra era svar på frågan som kommer i nästa inlägg! Undra om någon kommer gissa rätt..? :)

0 st

ÅSIKTER
   Huh 2

    Kategori: Vardagen
    22 Jan 2010

Huh 2

Kategori: Vardagen / 2010

Jag var lite tjurig igår som kanske syndes på inlägget (även om bloggen faktiskt är väldigt ful).. Trött som ett as och hade en dålig dag på jobbet så hade sett fram emot en ensam kväll (pga hockeyn) framför Biggest Loser och sen somna en stund till hööög musik. Men istället skulle hockeykvällen hållas här och inte där den brukade. Så vardagsrummet där både tvn och musiken finns blev upptaget så jag gick och la mig i sängen och sov ett par timmar istället, jag pallar verkligen inte att höra alla trummor och skrik och tjut, och definitivt inte kommentatorernas röster.

Lika svinigt trött idag då förstås eftersom jag sov på kvällen och inte direkt mycket på natten när man borde sova. Jag fick i alla fall biff och potatis och lingonsylt då jag kom hem från jobbet idag, gottgott :) Nu ska jag vara ledig men det känns ändå inte som så..

5 st

ÅSIKTER
   Huh

    Kategori: Smyckesinformation
    21 Jan 2010

Huh

Kategori: Smyckesinformation / 2010

Jag sitter med min smyckesblogg varenda kväll efter jobbet, kommer på nytt och saker som ska ändras hela tiden, jag vill bli klar! Men nu är det nära i alla fall. Har blivit sjukt less på layouten dock, jag tycker rent av den är FUL, jag som gillade den så mycket i början... Så går det då man är upp i saker för mycket. Halsbandet i förra inlägget är en liten nyhet, kommer kunna beställas med eget ord sen plus att jag har annat på g med :)

Det är väl vad jag har att säga nu tror jag, duschen väntar och sen den fula smyckesbloggen. Tjo

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    20 Jan 2010

No one was born to be anything

Kategori: Tankar / 2010No one was born to be a master


The power of ONE... det går bra nu :)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    19 Jan 2010

Evergrey - The Masterplan

Kategori: Song of the day / 2010Look at me
And tell me if there's something
Strange you see
Am I special - something's wrong
Can't be the only one

18 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    19 Jan 2010

Which color?

Kategori: Vardagen / 2010

Spenderat dagen med att ta lite nya bilder (och grejat sönder dom i ps haha). Tänke att jag skulle använda på smyckesbloggen men fick inte till nån passade så... Headerbyte blev det i alla fall, finally! Synd man ser ut som en skata i håret bara... Och när det väl var dags att fota mina smyckesdelar så tog batteriet slut, min vanliga tur.


Syns det vilken färg som är den riktiga?

12 st

ÅSIKTER
   Haha

    Kategori: Övrigt
    19 Jan 2010

Haha

Kategori: Övrigt / 2010


Tänkte att jag skulle försöka dokumentera hur blomman tog sig efter att den fått lite vatten :p En hel dag fick kameran stå på samma ställe. Inte direkt världens bästa animation men den får duga! Det var roligt att göra den i alla fall :)

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    18 Jan 2010

Älskar att vara ledig!

Kategori: Tankar / 2010
Igår gick vi som sagt ut på promenad, till mamma och pappa som kom hem från Thailand i lördags! Bruna och fina och med massor med mysiga bilder. Fyyyy vad avundsjuk jag är att dom vart utomlands, JAG VILL OCKSÅ! Fast det ska till ett 100tal promenader till innan jag visar mig i bikini i och för sig men ändå :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    18 Jan 2010

Vinnaren...

Kategori: Vinnare / 2010
...av armbandet jag lovade lotta ut till nån av er som blev medlem på Gratisbio.se genom mig är Emp86! Jag har mailat dig :) Nu vann jag inte men jag är glad ändå :) Tävlingen är alltså slut och jag ger inte bort fler grejer till er som blir medlem efter detta!Tack till er alla för att ni ville hjälpa mig!! ♥

20 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    17 Jan 2010

4 Years, 6 Months, 2 Days

Kategori: Liie / 2010
4 Years, 6 Months, 2 Days. Lite lustigt, nästan exakt så länge sen jag gick ur skolan själv. Kanske finns det nån lika inbiten som jag där ute som redan nu listat ut av rubriken att jag börjat kika på One Tree Hill igen? Har dragit mig som fan för att börja se den serien, jag blir helt skadad! Redan sett de 4 första säsongerna tre fyra gånger, både då det gick på tv och så har vi dvd. Jag tycker alltså den är bra. Så nu har vi börjat på säsong 5 på dvd (som vi redan sett också iofs men) och jag hatälskar det.

Jag hatar att jag blir så fast i en overklig värld, som samtidigt är så jävla bra att den kunde vart verklig. Jag hatar att jag faktiskt tar in så mycket av en serie, att jag påverkas av nåt som inte finns. Allt är påhittat och jag är egentligen bara så töntig som ligger i soffan och tittar på det där påhittade skiten (bra skiten). Jag ser så mycket av mig själv i alla tre huvudkaraktärerna, en blandning liksom. Men det tror jag i och för sig att alla gör som ser på det.

Jag blir inspirerad och motiverad till att ta tag i mitt liv samtidigt som jag bara vill gräva ner mig i en vecka och grina konstant. Tänker alldeles för mycket bakåt och på allt som varit, allt man hade, alla man kände och allt man gjorde och inte gjorde. Jävla serie som tar fram det där åt mig! Det senaste åren har bara varit att tänka framåt, jag vill inte tänka bakåt! Inte för att det hänt dåliga saker utan för att jag faktiskt haft det så bra att jag kan sakna det om jag tänker för mycket, trots att jag har det tusen gånger bättre nu. Så vad är värst:

Not getting everything you wished for, or getting it, but finding out it's not enough?

Jag önskar att jag visste vad jag ville göra när jag var 17. Min enda dröm då var att skaffa ett eget hus. Det var liksom det enda och ville och har velat ända sen dess. Nu sex år senare har jag nått min dröm, plus att jag hittat mitt livs kärlek att dela den med. Men när man väl har fått allt man önskade sig vill man ha mer. Inspirerad och motiverad som sagt, att ta tag i mitt liv trots att jag börjar bli gammal. Det är aldrig för sent. Jag vill ha nån slags framgång tror jag. Att vara bra på något. Vad vet jag inte riktigt men jag ska bli bra, på något.

Aah look what it made me write..! Idiotiska serie som tar fram den här sidan, jag brukar helst vilja gömma den och ha den för mig själv tills jag blir psykiskt skadad och bara släpper ut allt på en gång. Nä nu ska jag snygga till mig så man inte känner sig helt värdelös. Kanske dra med sig pojkvännen på en promenad också, serien drar även fram motivationen till att träna, alla är ju så förbannat snygga och perfekta!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    16 Jan 2010

Beställt och betalt!

Kategori: Kläder / 2010
Älskar när man kan betala direkt från kontokortet och slippa fakturor och skit. Då vet man också hur mycket pengar man har kvar sen, istället för att glömma bort att man köpt nåt en månad tidigare som man sen ska betala och kanske inte har råd med just då.

Jag är svindålig på att visa vad jag köper, för ett tag sen kom ett paket från Nelly.com med en riktig klänning (!)och världens mysigaste tjocktröja, på rea båda två :) Och det här har jag nyss beställt, har velat haft strumpbyxorna i typ ett år men de har inte sålts utan bara varit med på bilder för andra kläder som sålts, på massor av sidor men nu hittade jag dem på paulamyo.com! Plus ett svart lite glansigt linne, tyckte det var coolt!


Bilder från paulamyo.com

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    16 Jan 2010

Orkar ingen rubrik idag

Kategori: Vardagen / 2010
Igår var vi och åt italiensk buffé! LASAGNE! Fyfan vad god den var. Lätt att jag går på det igen. Bättre än tacos nästan. Blev hela 9 pers, mycket trevligt!

Är trött som en gnu idag, orkar inte göra ett skit. Vill, men orkar inte. Har sodapops (eller ja halva burken är kvar iaf) som jag tänkte äta på medans jag halvsover till Robinson.

Ledig tre dagar nu som tur är, och vet ni, vecka 5 har jag tagit semester! Mest bara för att jag kan ;) Betald är den också, lovely. Då blir det tio dagars renovering och bara göra sånt man känner för. Plus att jag tydligen fyller år den veckan har jag blivit påmind om av alltför många, fattar inte att folk har sån koll på sånt. Jag vill helst inte bli firad, kom gärna och drick kaffe men presenter kan vi lägga ner.

Nä nu ska jag kika in i smyckesbloggen, satt igår en stund med lite texter men fan sån tid det tar! Så mycket mer tid än man kan tro.

13 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Jan 2010

Honung eller socker?

Kategori: Vardagen / 2010


Jag hinkar i mig te, svartvinbärste. Givetvis med massa honung och socker, får ju inte bli för nyttigt :p Men har funderat på att skippa sockret och ta extra mycket honung istället, låter inte det lite nyttigare..? Förstår inte ens varför jag dricker te egentligen, känner inte av nå halsont längre ju..

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    14 Jan 2010

Ytterligare en anledning att dissa Facebook!

Kategori: Tankar / 2010
Sånt här brukar jag inte skriva om men jag kan inte riktigt låta bli. Fick nyss ett mail, "****** bjuder in dig till Facebook-gruppen Se vem som besöker din profil med -PROFILE WATCHER- Ny svensk version". Som alla andra 20 inbjudningar man får varje dag kastade jag bort denna också eftersom jag skiter fullständigt i sånt tjaffs, Facebook är liksom inte roligt. Loggade ut från mailen och hamnade som vanligt på se.msn.com, "senaste nytt", ni vet sidan man kommer till då man loggar ut från hotmail, och vad fanns där om inte...:

Källa: nyheter.se.msn.comLägg ner Facebook och att samla grisar och sköta farmar och se ut som att du har mycket "vänner" trots att du godkänner vilken random person som helst och alla (ursäkta språket) jävla grupper! "Vi som gillar att duscha länge" Ja visst jag gillar att duscha länge jag med men vad ger det mig att gå med i en grupp om det? Är det för att hitta nya vänner som man har nåt gemensamt med eller :p "Hej jag gillar också att duscha länge, hur länge duschar du?" Vad ska man prata om sen då liksom... Och vad säger man sen då den gruppen bytt namn till nåt väldigt opassande. Trevligt värre. Gör åtminstone så att man kan avregistrera sig från sidan om man vill, man måste ju få ångra sig!

Jag vet att de flesta ser Facebook som ett tidsfördriv, jag förstår bara inte det roliga i det...
Gillar du Facebook? Varför/Varför inte?

22 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sovrummet
    14 Jan 2010

Sovrummet - HELT KLART!

Kategori: Sovrummet / 2010

Nu är sovrummet HELT KLART, äntligen! Listerna runt öppningen kom upp och spacklades i förrgår (även sprickor i väggen fixades till) och målades igår och sista varvet idag :) Ser sjukt mycket fräschare ut nu!

Sammanlagd tid för att mäta, kapa, sätta upp, spackla, slipa och måla listerna = 40 minuter. Tråkigt att man väntat över ett halvår innan man tog tag i det..

Så ser man även hur golvet i garderoben blev! Nu flyter rummen ihop liksom, underbart!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    14 Jan 2010

Get psyco

Kategori: Smyckesinformation / 2010
Sitter här och funderar över vad jag gett mig in på egentligen. Idag ramlade det ner två beställningar på smyckesdelar i postlådan. Även igår kom det en och den fjärde beräknas komma imorgon. Jag har beställt så mycket att jag vet inte hur jag ska hantera det, vart ska jag förvara allt och den största frågan, HUR ska jag lägga upp mina beställningsformulär när det finns så mycket att välja på nu!

Min nya blogg är på G i alla fall, grunden är klar och jag älskar att den ser mer ut som en riktig websida än en blogg :) Suttit med den över en vecka nu och ändrat, kommit på nya idéer, ändrat igen osv, vet inte när jag kommer bli nöjd...

Har dessutom kommit på ett namn på vad mina smycken ska kallas OM jag skulle starta upp ett företag eller så nån gång i framtiden! Nöjd som tusan. Kommer dock inte säga vad det är eftersom nån med största sannorlikhet kommer ta det ifrån mig innan jag ens hinner blinka, antingen för att det är så bra eller bara för att jävlas med mig. Finns alldeles för mycket folk som snor från andra så det här håller jag för mig själv så länge :)

Men som sagt, jag håller på för fullt så fort jag får tid över att fixa med smyckena, så det ska gå att beställa så snart som möjligt! Lägg gärna till mig på Bloglovin' så missar du inte min start :) 

8 st

ÅSIKTER
   GOTT.

    Kategori: Vardagen
    13 Jan 2010

GOTT.

Kategori: Vardagen / 2010


Boyfriend slog på stort idag, I show you why tomorrow! Nu ska vi nämligen ÄTAAA :D

10 st

ÅSIKTER
   Söt

    Kategori: Kaninen
    13 Jan 2010

Söt

Kategori: Kaninen / 2010


Inte förrän NU har min lilla nöt fattat att det faktiskt är kallt ute! Kom ut idag så låg han i en liten myshörna som han så fint byggt själv av allt hö :) Normalt ligger han jämt ute vid gallret, där det är som kallast :p SÖTNÖT.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Jan 2010

Go to sleep

Kategori: Vardagen / 2010


Mina händer på bilden. Efter målningen och rengöring av penslar, rollers mm... Fan vilken bra dag det har varit! Effektiv och produktiv, sånt gillar vi! Nu ska jag i alla fall sova, jag är ledig imorgon också och då ska vi lägga golv! Älskar att vi tagit tag i renoveringen igen, det känns super och jag är mer taggad än nånsin på att fortsätta!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Walk in closet
    13 Jan 2010

Walk in closet - Innan renovering

Kategori: Walk in closet / 2010
NY KATEGORI, WOHOO!

Det är jäävligt svårt att få bilder som visar hur stort rummet är och så när rummet är så pass litet att man mest bara kan ta kort på en vägg i taget, kul att se bild på fyra väggar? Njaa... Har försökt i alla fall med några förebilder, har inga från allra första början tydligen, hittar då inga i alla fall just nu. Det var i alla fall ett helt vanligt rum, med en dörr och ett fönster. Öppningen har vi ju gjort själva.


Vart lite småpaff sådär när första tapeten rivits ner och det är Kalle Anka överallt på väggarna haha, fattar inte att jag inte tog kort på det! Tror visst jag skrev fel på sista bilden med, till höger ska det nog vara, i alla fall om man ser det såhär från datorn. Vänder man sig och och tänker så blir de ju vänster. Jäkla knepigt, inte konstigt att jag inte lärt mig höger och vänster än ;)

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    12 Jan 2010

Sheriilyns armband!

Kategori: Smycken till andra / 2010


Sheriilyn
har beställt ytterligare ett armband av mig! Sånt är alltid så överhärligt, när kunder återkommer och beställer mer :) Zimmer 483 - Rum 483. En låt av Tokio Hotel, om jag inte minns helt fel!

Update: Inte en låt, utan ett album var det visst ;)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sovrummet
    12 Jan 2010

Ny del av sovrummet

Kategori: Sovrummet / 2010
Jag har ju bara visat [fina] [delar] [av] [sovrummet] [förut], och alla har sagt att vi har det så perfekt. Tänkt på att det finns en baksida på alla kort? På bilderna har jag bara visat vad jag velat liksom och alla bilder är tagen från samma vinkel ungefär. Nu ska jag visa er baksidan, vinkeln som aldrig kom med på kort. Ni förstår säkert varför:

Vad som ses är ingången till den blivande garderoben. Ett helt rum alltså. Walk in closet. Förstå lyckan. Men listerna som ska sitta runt öppningen står så fint lutade mot väggen i hörnet som de gjort i över ett halvår nu. Ser riktigt skabbigt ut men nu när vi har börjat ta tag i renoveringen igen så kan visa sånna här bilder igen, så det inte blir sånt hopp mellan före och efterbilderna :) Ser ju bättre ut än det gjorde då vi köpte huset i alla fall ;) Jimmy håller på och målar i det lilla rummet nu så förhoppningsvis kan jag göra ett till inlägg om ett par dagar då det ser jättefint ut, hoppas hoppas!

5 st

ÅSIKTER
   Gammal!

    Kategori: Vardagen
    12 Jan 2010

Gammal!

Kategori: Vardagen / 2010
Jag får inte längre gå på ungdomsmottagningen för att hämta ut mina p-piller..! Kände mig jättegammal då jag idag var tvungen att gå på... Fan, jag vet inte ens vad det heter :|

Sen gick jag bara därifrån också, visste ju att det var nåt jag skulle fråga, om det kostade nåt med det där lilla mötet men det glömde jag och nu sitter jag här och funderar över om jag på nåt sätt skulle ha betalat. Nån som vet? På ungdomsmottagningen var ju mötena gratis, hoppas som fan det här var det med annars blir de piiinsamt!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    12 Jan 2010

Utmaning!

Kategori: Utmaningar / 2010
Nu när jag ändå är igång tar jag den här med! Blev utmanad av Louise :)

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
För tio år sedan var jag 13 och skulle snart åka iväg till Fuerteventura på semester med en stor del av släkten!

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Kollar man tillbaka i bloggen så rätade jag upp taket i köket för exakt ett år sedan, samt byggde ihop lite köksbänkar, och fixade ihop en ny bloggdesign till bloggen! 

FEM SNACKS DU GILLAR
Dipp med chips popcorn morötter och gurka. Det var fem!

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Alltså jag kan nog ingen sång helt utantill, däremot kan jag många låtar bara jag får höra själva musiken till. 

Sonata Arctica - Fullmoon.
Evergrey - I'm sorry.
Manowar - Warriors of the world united.
Sonata Arctica - The power of one.
Goo Goo Dolls - Iris.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Betala av lånet på huset så vi blir skuldfria.
2. Se till att min familj fick något, något de behöver men inte vill köpa själv.
3. Shoppa som en galning, köpa alla kläder jag ville ha direkt då jag såg dem.
4. Inreda huset precis som vi vill! Med frys med ismaskin t.ex :p
5. Sätta in en stor summa på ett sparkonto så vi klarar oss om något händer med huset.

FEM DÅLIGA VANOR
Tröttnar på saker fort, envis, kontrollfreak, mina tvångstankar + att jag är rätt tråkig haha

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Gå på konserter
Mysa med fina människor
Inreda
Blogga
Känna att jag inte måste göra nånting

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Haremsbyxor, uggs, stövlar med spetsig tå, blommiga kläder och yviga långklänningar.

FEM FAVORITLEKSAKER
Datorn, kameran, Photoshop, alla smyckesdelar och... kaninen (om den får räknas som sak?)

FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN
Den som vill får göra den, den är rolig så jag rekommenderar det :) Nu ska jag sova i alla fall, men säg till om du gör den så jag kan läsa!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    11 Jan 2010

Award top 7

Kategori: Utmaningar / 2010

Jag fick en award för ett tag sen, av söta Tsukii! Jag är sååå glad - bäst på bloggdesign! TACK! Pinsamt nog har jag inte tagit tag i det förrän nu, får sån ångest när jag ska välja bloggar.. :/ Har funderat länge på vem jag ska sätta på vad men jag kan inte välja nån på alla, så jag har bestämt att jag hoppar över vissa kategorier, tyvärr. Jag vägrar ljuga ihop nåt :)

Tsukii får tillbaka bäst på bloggdesign, dessutom får hon även bäst på layout! Hon behöver inte kopiera från andra för att vara bra, som alltför många gör nu för tiden. Hon har så många bra och annorlunda idéer som gör hennes blogg så fin och framför allt unik!

Josefine får foto/retouch för hennes grymma bilder, jag vet inte hur jag ska förklara det men det är sånt... djup kanske man kan säga, i alla hennes bilder, om ni förstår. Underbara att titta på!

Patrik driver en mycket välskriven blogg, plus att han är väldigt hjälpsam också, hjälpt mig många gånger :)

Bäst på shopping: -
Mest gullig blogg: -
Bäst på videobloggar: -

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    11 Jan 2010

Jag älskar när ni hjälper mig!

Kategori: Övrigt / 2010

Som Patrik till exempel, som lägger in MIN värvningslänk till Gratisbio.se på sin egen blogg, så att HANS läsare ska klicka på den och bli värvade av MIG! Jag menar HUR SNÄLLT ÄR INTE DET?! Uppskattas så fruktansvärt mycket att nån vill göra nåt sånt för en okänd människa. Tacktacktack!!

Besök Patrik, han skriver om lite allt möjligt, personliga saker och smarta funderingar, internet, mm så de flesta hittar nog nåt de gillar där inne :) Såg att han just nu har som en liten tävling också där en Spotifyinvite är vad man kan vinna!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    11 Jan 2010

Tack till...

Kategori: Övrigt / 2010

TACK TILL SHERIILYN sheriilyn.blogg.se som blev medlem genom mig på Gratisbio.se för att hjälpa mig i tävlingen! En av mina favoritbloggare med helt underbar unik klädstil, plus att jag älskar hennes design! Massor med tack till dig vännen!

 

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 Jan 2010

Inaktiv?

Kategori: Vardagen / 2010
Har inte orkat blogga, efter fredagens inventering var jag typ död. 16 timmars räknande. Plus 13 dagen innan. Man blir rätt snurrig. Och benen blir som spagetti. Knäna var alldeles blå av allt krypandes på golvet. MEN, det var roligt, faktiskt. Likaså jobbdagen idag, då vi fixat och grejat på lagret, vart så fint!! Älskar sånna här dagar. Och nu är jag ledig, tills på torsdag faktiskt. Roligt det med ;)

Har bara hunnit med att ligga i soffan, kolla på Scrubs och dom få timmarna jag faktiskt orkade sitta upp spenderade jag här vid datorn, trixandes med min nya blogg!! ;)

Jimmy däremot har vart bäst som gått upp med mig klockan 6 både torsdag och fredag, och spacklat, slipat, och målat taket i garderoben! STOOOR puss till han för det!

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, har sån ångest att jag inte svarat på kommentarerna så det är väl kanske bäst att jag gör det först.

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    07 Jan 2010

Inventering

Kategori: Vardagen / 2010
8 timmar gjort, minst 4 timmar kvar! Plus en hel dag till då men det tar vi då den kommer. Vi håller på med inventering på jobbet, idag och imorgon. Jag kommer somna direkt då jag kommer hem så det blir nog inge datortid för mig ikväll, kommer inte orka... Fick i alla fall sova två timmar och en kvart i natt, bättre än inget. BAH. Men ni kan ju fortsätta göra mig glada med era fina kommentarer och hjälpa mig i tävlingen kanske, du kan ju också vinna på det ;) Ha det så bäst så hörs vi förhoppningsvis på lördag!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    06 Jan 2010

Tack till...

Kategori: Övrigt / 2010

TACK TILL ANNICA på Smaldesign.webs.com som blev medlem genom mig på Gratisbio.se för att hjälpa mig i tävlingen! Annica är smyckesdesigner precis som jag, en riktigt trevlig en :) TACKTACKTACK!!

Endast 98 värvningar kvar nu, kika in här om du också vill hjälpa mig!

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Jan 2010

Smyckesfoto!

Kategori: Vardagen / 2010
Jag håller på för fullt att fota olika versioner av mina smycken nu, som man inom snar framtid kommer att kunna beställa! Jag har superkul nu alltså :)

Jimmy han spacklar, fan så fint det bliiiir! Love.

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Jan 2010

Ett helvete

Kategori: Vardagen / 2010
Fy fan vad dåligt, jag somnade inte förrän 6 imorse, trots att jag gick och la mig vid 1... Blir ett helvete att komma upp 5 på inventeringen imorgon och övermorgon... S U C K

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    06 Jan 2010

Tack till...

Kategori: Övrigt / 2010


TACK TILL PATRIK på Bloggliv.ws som blev medlem genom mig på Gratisbio.se för att hjälpa mig i tävlingen! Patrik är sån som alltid skriver härliga och peppande kommentarer till mig :) Tusen tack till dig!

Endast 99 värvningar kvar nu, kika in här om du också vill hjälpa mig!

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    05 Jan 2010

Mer armband!

Kategori: Smycken till andra / 2010

Fler som kom fram för ett tag sen! Ett till som kommit fram men det ska få ett eget inlägg ;)Beställda av LindaPauline, ni vet tjejen med webshopen Studioinferno.se!

Beställda av Emma! Heri, Hodie, Cras, Semper - Igår, Idag, Imorgon, Alltid.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    05 Jan 2010

Tävla på Gratisbio.se!

Kategori: Tips - Gratis saker / 2010

Den som först värvar 100 medlemmar till Gratisbio.se vinner 5000 poäng = Presentkort för 1250:-, vill man hellre handla på Nelly.com för de poängen får man varor för ca 1600:-. Jag behöver poängen för att köpa en minidator att ta med överallt vi ska åka iår så jag kan blogga!

Bli värvad av mig och jag lovar att lotta ut ett litet presentkort om JAG vinner, men bara till er som redan blivit/blir medlem genom mig! Vinner jag inte kommer jag tävla ut ett egendesignat budskapsarmband till nån av er ändå, bara för att visa att jag uppskattar att ni hjälper mig :) Länkad kan ni få bli med i vilket fall. Lite mutor här jag vet inte om det funkar men jag vill så gärna vinna haha ;)

Klicka här för att bli värvad av mig! Gör du det, skriv en kommentar till detta inlägg med användarnamnet du registrerar dig med så kollar jag att du finns på min värvningslista, och skriv din bloggadress om du har någon så blir du länkad! När du ändå blivit medlem så kan du ju försöka tävla själv också, vem vet du kanske vinner! ;) Och vinner du inte värvningstävlingen så har du gjort mig glad plus att du har chansen att vinna vad jag kommer tävla ut till nån (eller några) av er!

Det kostar absolut inget att bli medlem, och den som vill veta mer om vad man kan göra på på sidan håller bara musen över Gratisbio.se-ikonen i min header så kommer det upp information!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    05 Jan 2010

Biggest Loser

Kategori: Träning / 2010
Jag gillar programmet! Avundas dem som får åka på fat camp och bara träna arslet av sig och bli snygga. Att lyckas liksom. Nu är väl kanske inte fat camp nåt som passar mig men kanske... Fit camp..? Ha en egen personlig tränare och göra precis som man blir tillsagd även om man tuppar av på slutet. Äta mat som är bra för en, att vara ständigt övervakad. Köpa snygga träningskläder, få magrutor och fast rumpa. J A G   V I L L.

Vi gick ut på promenad innan jobbet idag, plus att jag gick hem också. Inte riktigt tillräckligt.

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    05 Jan 2010

Reklam för Gratis5.se (Det funkar faktiskt)

Kategori: Tips - Gratis saker / 2010
Jag vet att inlägg om gratissidor kanske inte är vad de flesta vill läsa om, men jag är så himla nära att få ett presentkort nu på 700 kr från Gratis5.se att jag bara måste skriva om sidan så att kanske nån av er registrerar er genom mig [<-- klicka där om du vill göra det] så jag får lite mer poäng och får beställa hem presentkortet nån gång ;) Det kostar absolut inget förutom ca 2 minuter av din tid att bli medlem, och du skulle göra mig jätteglad för jag får 5 poäng då! Behöver ju inte göra nåt mer efter att man blivit medlem om man inte gillar sidan, men för de som vill veta hur fort det går att samla ihop till 450 poäng som är lägsta gränsen för ett presentkort, läs detta:

Det här har jag själv gjort (plus mer saker men vissa av dem har de tagit bort så jag skriver inte upp dom)

Blev medlem på Lyckobingo: 32 poäng
Blev medlem på Kingolotto: 7 poäng
Blev medlem på Maria Bingo: 29 poäng
Blev medlem på ÅsiktsTorget: 12 poäng
Blev medlem på Tradera: 5 poäng
Blev medlem på King.com: 5 poäng
Blev medlem på Stayfriends: 8 poäng
Började prenumerera på nyhetsbrev från Cellbes: 4 poäng

- Allt detta tog ca 15 minuter och gav mig totalt 102 poäng! Och man gör inte mer än att bli medlem, låter dem vara sen bara om man inte är intresserad av att kolla in sidorna närmare, kostar ingenting alls. Alla dom sakerna finns kvar ännu för dig att göra så det är bara att passa på innan de tar bort dem. Finns mycket mer också, klicka bara på "Helt gratis" och kolla in! Det tråkiga är bara det att man ibland redan blivit medlem på de sidorna innan och då går det ju inte igen..

- Du får även 50 poäng direkt då du blir medlem och blir du värvad av någon, (mig *blink blink*) får du ytterligare 25 poäng.

- Du får även ett poäng per dag när du bara loggar in, vilket skulle ge dig 365 poäng på ett år, bara av att göra så lite som att logga in varje dag.

- Ca varannan vecka läggs det upp länkar man kan besöka och få poäng för, brukar vara sådär 10-12 länkar åt gången som ger 1 poäng styck. Bara att klicka på dem så får du poäng på en gång!

- Så kan man ju såklart handla saker man ändå hade tänkt handla och få poäng för det. Finns länkar till klädsidor, resesidor, försäkringssidor, elektroniksidor, ja typ allt möjligt som ger dig olika % tillbaka i poäng av summan du handlar!

- Höll nästan på att glömma, värva vänner kan man såklart göra med och få poäng!

Gratis5.se 
Jag trodde inte på Gratissidor för ett år sen, men har ändrat uppfattning nu. Har redan fått ett presentkort från Gratis5.se plus att jag snart kan klicka hem ett rätt stort från Gratisbio.se med! Inte nog med det hade jag turen att vinna en tävling på Gratisbio.se, 500:- att handla för på Nelly.com, bara av att skriva ett inlägg om dem! Så gratissidor kan inte skada dig, bara ge dig saker! Gratis. Det är sant, jag skulle aldrig skriva och rekommendera nåt som är dåligt.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    05 Jan 2010

Good girl!

Kategori: Vardagen / 2010
Varit vaken sen 08.00 jag trots att jag inte börjar jobba förrän 12.00! Mina ögon är jättetrötta... Jag hade en anledning till att kliva upp så tidigt men jag hade kunnat lägga mig igen efter bara nån minut, för jag skulle bara ringa ett samtal! Men jag fortsatte vara vaken, tänkte att detta är min chans att vända tillbaka dygnet haha.

Så nu sitter jag här och äter hårdbröd med flera lager ost, GOTT! Plus Coca Cola, jag älskar Coca Cola på morgonen! Inte konstigt att jag är dallrig egentligen.

Fint väder är det idag, säkert svinkallt dock, men tänkte ändå väcka Jimmy snart och höra om vi ska ta en promenad innan jag ska på jobbet, det vore nyttigt. Hörs!

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    04 Jan 2010

Flubber!

Kategori: Liie / 2010


Fet, dallrig och.. grön? Nä inte grön men resten. Jag kan inte längre knäppa mina arbetsbyxor utan våld, och då är det illa. Blir galen på mig själv att jag blivit såhär... Jag vet vad ni kommer säga "Du är inte tjock" blablabla men det behöver ingen göra för att jag vet att jag inte är det! Bara det att när jag med mina 51 kg går upp ett par, då ser jag det på en gång och framförallt så känns det! På kläder, när man inte längre är slät utan fettet pressas över byxlinningen och formar bulor. När låren liksom fyller upp hela stolen när man sitter. Ansiktet dallrar då man går.

Problemet är att jag inte kan skilja på vardag och helg längre. Det är godis, dipp, dricka var och varannan dag. Förut jobbade Jimmy borta på vardagarna men då han kom hem på helgen ville man ju liksom "fira", äta nåt gott och se film och mysa och då gick det ju bra. Men nu när hans jobb har uppehåll så är det liksom fira varje dag, för det gjorde vi ju förut då vi fick vara tillsammans och det sitter liksom kvar. Bara det att han är hemma 7 dagar i veckan nu... Nu skyller jag inte mitt fett på att han är hemma utan på att jag inte kan tänka framåt och inse att det inte funkar att äta sånt varje dag.

"Nu har du ju insett att det inte funkar, sluta nu då?" Nej det är inte så lätt!! Jag VILL fira, fira att jag får ha han hemma flera månader i sträck, äta sånt vi gillar och bara mysa och ha det underbart. Så jag vet inte vart de kommer sluta men jag gick i alla fall hem från jobbet idag trots -17 grader och blåst, en start i alla fall...

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sovrummet
    03 Jan 2010

Vi har fått upp sänglampan!

Kategori: Sovrummet / 2010

Denna svartvita sak sitter ovanför sängen nu, fyfan vad mysigt säger jag bara! Ser inte lika tomt ut heller. Nytvättade sängkläder har man också, eller snart i alla fall, ska gå och ta ur sista svängen ur tumlaren nu.

2 st

ÅSIKTER
   Klant

    Kategori: Vardagen
    03 Jan 2010

Klant

Kategori: Vardagen / 2010

Jag gör det väldigt ofta, loggar in på fel blogg bara sådär automatiskt, får panik över att se att alla mina inlägg är borta tills jag inser att det är inte min rätta blogg.. :p Var tvungen att uppdatera den lite, senaste inlägget var så fult :p Annars har jag mest bara fortsatt städat idag, och tänkt i mitt lilla huvud. Mycket funderingar där inne ska ni veta. Men nu ska vi se film jag och älskling, bye!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    03 Jan 2010

Armband gjorda innan jul!

Kategori: Smycken till andra / 2010Köpt av fina Anna, som gav bort det som födelsedagspresent!

Köpta av Amanda!

Köpta av Nathalie, ett till henne och ett till hennes pojkvän!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    03 Jan 2010

Vi är så duktiga!

Kategori: Vardagen / 2010
Det blev inget av att vara vaken två dygn, jag somnade redan vid två, men klev upp innan halv 10 imorse och vart i full gång sedan dess! Städat, sorterat alla kartonger från vårat rum där vi bara kastar in saker (kallas även mitt smyckesrum och garderob), städat här vid datorn och dragit ur alla sladdar och strulat ut dom och satt tillbaka. Har ju fortfarande två datorer här. Fixat köket och sånt, kaninburen. Men jag är ändå bara näst bäst, för Jimmy sätter upp gips i rummet som ska bli vår walk in closet! :D Det är snart klart och då kan vi börja spackla, känns underbart att kanske snart få börja bygga garderober, lär bli att vi ritar och sågar och skruvar ihop en alldeles unik garderob som passar oss och allt vi ska ha där inne, har gjort det förut till lägenheten så det bör inte bli alltför svårt :)

Aja, ville mest bara skryta lite om att jag faktiskt kom upp i tid ;) Ska fortsätta greja nu, hörs senare!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    02 Jan 2010

Året som gått, blev det som jag ville?

Kategori: Tankar / 2010
Ja blev det som jag ville? Kolla bilden och döm själva ;) Jag skrev en liten text i början på förra året, vad jag ville göra och förväntade mig av 2009. Det här året blev helt klart mitt år, det har varit mest bara underbart! Finns ingenting jag ångrar och med denna bild avslutade jag 2009!

 

Huset ska renoveras klart X

- Vi hade nyligen köpt hus och planen var att renovera färdigt det, det hände inte. Men det gör heller inget eftersom vi prioriterat annat i sommar, att ha kul till exempel. Att njuta av värmen, grilla med vänner, åka iväg och bada och sånt då vi inte jobbat. Huset står kvar, och det är inga problem att bo här, vi har ett nytt kök och ett nytt sovrum, det räcker, resten kan få vara gammalt tills vi får tid att fixa :)

Bilsemester någonstans i Sverige

- Göteborg var tanken, åkte neråt men istället för att vika av från Jönköping till Göteborg, for vi motsatt håll till Hultsfred istället, och Sonisphere! En jävla underbar vecka med Jimmy. Bada, bo på camping, shoppa, minigolf, mysa. Fint väder hade vi också!

En hel del konserter

- "Sonata Arctica ska ses igen. Vartsomhelstnärsomhelsthursomhelst." OH YES! Göteborg 14 december, JAG VAR DÄR! "Metallica lär aldrig hända, men drömma får man väl?" Hultsfred, Sonisphere, 18 juli, JAG VAR DÄR! Volbeat, Evergrey, Sabaton, In Flames. Jag var inte där... Fick dock se Dia Psalma (och fler mindre bra band) på Rockweekend on Tour i Ö-vik, det är inte fel! Är väldigt nöjd faktiskt med 2009 som konsertår!

Jobbet X

- Har nog inte jobbat så lite som jag gjort det här året nån gång! Fan vad skönt att det inte blev som jag trodde, att jag skulle måsta jobba arslet av mig för att klara huset! Aldrig haft så mycket pengar som nu! Eller så är det kanske för att vi delar på alla kostnader på två som det känns så billigt, jag vet inte. Jag är glad i alla fall, jag jobbar inte mycket mer än min halvtid så har en hel del fritid (som ändå inte räcker till känns det som..!)

Massa mys

- Tacokvällar blev det, dock inte så många. Några filmkvällar med vännerna, ännu mer filmkvällar med älskling :) Många mysiga fester! Men ingen systemkamera och inte så många promenader...


- Den här nya bloggen

Den började bra och den har bara gått bättre och bättre! Lärt känna (om man nu kan säga så) så många fina människor genom den, till och med träffat en del! Älskar hur man möter människor med samma intressen genom internet, det är underbart!

Bloggen samt min klantighet gav mig även en ny hobby, smyckestillverkning. För let's face it, hade inte ni tyckt mitt första armband som jag gjorde till mig själv var fint, hade jag inte lottat ut ett till er. I tävlingen hade jag ca 120 deltagare vilket var så himla roligt att jag bara ville göra fler då ni gillade det. Hade ni inte gillat dem så skulle jag inte fortsatt, vad är det för mening att göra massa armband och bara ha på lager, liksom? Utan er hade jag inte fortsatt och utvecklats och testat nya saker och faktiskt satsat ett antal tusen kronor på detta! TACK!

La dock ner det här med bloggdesigner, det är ett rätt otacksamt "jobb". Folk byter hela tiden och tar ens idéer och får det att låta som att de kommit på dem själva. Sånt gör mig irriterad som fan och det är skönt att slippa det.

Något jag är jätteglad för är alla mina prenumeranter som själva valt att klicka på kuddknappen och prenumerera på mig, för att de faktiskt vill läsa vad jag skriver. Inte mutat en enda av dem med att jag kan prenumerera på dem om de gör detsamma för mig. Jag har bara äkta läsare och jag älskar er allihopa! Ni är liksom hälften av min blogg ju.Vad hände mer då? Jo, ett dödsfall... För ett par dagar sen, dagen innan nyår, var jag på begravningen och det var det sorgligaste på hela året. Men också det enda tråkiga som hände vad jag kan komma ihåg. Jag hoppas hon mår bra nu!För att se hela mitt år i bilder och lite text, klicka här :) Tack till alla som gjort året så bra!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    02 Jan 2010

Operation VändaTillbakaDygnet

Kategori: Vardagen / 2010

Vi somnar aldrig före 04.00 på nätterna nu för tiden. Det är svinjobbigt samtidigt som jag älskar det. Planen är att vara vaken till söndagkväll från och med nu. Vara vaken ett och ett halvt dygn alltså, undrar just hur det kommer gå... Kanske somnar vi imorgonbitti vid 08.00 och förstör det ännu mer..? Jag är fan trött redan, lyckat. Ser ju inte bara lite lockande ut...


10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Utmaningar
    02 Jan 2010

Mitt 2009

Kategori: Utmaningar / 2010

Tänkte försöka summera 2009, har suttit ett tag nu men fan så svårt det är, så mycket som hänt tycker jag! Jag vet att det inte är många som orkar eller ens vill läsa sånt här men jag gör den för min egen skull, men den som vill får ju läsa :)

° Nyårsafton 08-09 blev inte riktigt som jag tänkt mig men det dög.
° Gjorde en del bloggdesigner
° Hamnade på blogg.se's startsida med min frysdrink!
° Rev ut hela köket i huset. Köpte nytt tak, golv, skåp, vitvaror, allt.° Började bygga upp köket igen, måla väggar, la in golv, tak mm.
° Började riva sovrummet för att kunna flytta in så snart som möjligt.
° Fortsatte med mina bloggdesigner då jag hade tid.
° Det var en månad med alldeles för lite tid för allt jag ville göra.
° Fortsatte att fixa med köket, installerade vitvaror och satt in skåp.
° Jag och Jimmy kaklade för första gången nånsin. Vart skitbra faktiskt :)
° Köket vart i princip klart, eller i alla fall så pass klart att man kan använda det.
° Började packa ner allt i lägenheten för att vara beredd på flytt då sovrummet blev klart.

° 1 april lämnade vi lägenheten för att bo i vårat hus. Det var kaos men vi älskade det ändå.
° Vi sov på madrasser på golvet den första tiden medans vi gjorde klart sovrummet.
° Åkte iväg till Ö-vik för att gå på Rockweekend on Tour, för att se Dia Psalma! Även Renegade Five, Dead by April, Mustash och Heat spelade.
° Sista april firades hemma med söta vänner, grillning och mys!
° Det började bli sommar! Tog hand om trädgården, krattade i bikini, utforskade buskar osv :)
° Invigde altanen med grillning, sommarklädda och fina!
° Det här var en månad av mycket sällskap på dagarna, trevliga grillkvällar och småfester!

° Jag tappade bort ett av mina favoritarmband.. Köpte grejer för att försöka göra ett eget.
° Mitt armband blev mycket omtyckt av så jag tävlade ut ett här på bloggen!
° Stadsfesten, dag ett ägde totalt! Fan vad roligt jag hade! Dag två var inte lika bra, men bra.
° Midsommar på badet, grillning, brännboll, fest och framförallt BAD ;)
° En mysig heldag tillsammans med pojkvännen en solig dag, ute och letade badställen!

° Myskväll hos Klas med Mario Kart på Wii, fan så jävla roligt det var!
° ROADTRIPEN med älskling! En hel vecka tillsammans i en bil :) Valbo - Furuvik - Västerås - Eskilstuna -Norrköping - Kolmården - Norrköping - Jönköping - Eksjö, Avslutades i Hultsfred med Sonisphere och METALLICA!
° Sonata Arcticas nya album kom ut och jag bokade det direkt!
° Hade lite fler armbandstävlingar och pysslade på med annat kreativt.
° Jag blev illustrerad av Tant Kim :)
° Satt måånga timmar med att skapa beställningsformulär för att kunna sälja mina armband!
° Jag blev nominerad till augustis bästa blogg på Viivilla.se, kom dock tvåa med liten marginal. TACK till alla som röstade på mig i alla fall, det är underbart att ha er som stöd :)
° Blev länkad av Elin Kero och fick en rejäl statistikhöjning, vilket gjorde underverk för mina smycken och även för min Bloglovin' ;)
° Den årliga cruisingen, underbart! Joss kom hit och senare träffade jag massa andra jag inte sett på länge!
° Nån grillkväll blev det också denna månad!
° Vann 500 kr på Nelly.com på Gratisbio.se för att jag gjorde ett bra inlägg om dem!
° Ett par fester hos Henke!
° Söta Nelia gav mig Spotify så jag kunde lyssna på vad jag ville :)
° Henke fixade massa med mina datorer!
° Sonata Arctica - BOKAD.
° Många myskvällar med pojkvännen, olika serier och dipp/godis :)
° Sålde många armband! :D

° Bloggen las ner ett tag. En vecka senare var jag tillbaka!
° Satte igång med detox som tog bort mitt Coca Colaberoende, i alla fall för stunden.
° Startade försäljning av Rosa Armband där alla pengar gick direkt till Cancerfonden. 1700:-!
° Skulle äntligen boka In Flames då jag ser att det endast fanns sittplats kvar. Det blev inget.
° Jag blev morphad av Bilja!
° Bakade för första gången i huset, sockerbullar!
° Mysfest hos Klas :)
° Alice Cooper - BOKAD.
° Vann en skinnjacka värd 799:- på Amandas blogg :)
° Halloween hos Klas och jag lekte fånge i randigt och massa kedjor!
° Köpte hudvårdsprodukter för närmare 4000:-, på en gång, ovanligt.
° Fick sälja en begränsad upplaga av mina armband på Beautyinsideout.se!
° Fest hos Cissi, med massa Wiispelande :D
° Gjorde mig en snörlampa och fixade hyllor till skafferiet.
° Struntade i att vaccinera mig mot den där töntiga svininfluensan..
° Började julpynta huset lite smått med gardiner, ljusstakar, en en mm

° Upptäckte att jag faktiskt är allergisk mot någonting - Strepsils halstabletter!
° Metaltown 2010 - BOKAD.
° Julångest.
° Vann en planslip hos Claudia (som jag för övrig inte fått än, hmm...)
° Köpte oss en vit julgran, och massa andra julsaker! Hade ju typ ingenting sen lägenheten.
° Personalfest med bowling!
° For till Göteborg för att se mitt älskade Sonata Arctica :D
° Fick äntligen träffa två av mina bloggvänner på riktigt, Emma och Madde!
° Träffade också Elin Kero, lite av en bloggidol sådär så det var roligt!
° Drog vidare från Göteborg till Västerås för att se Alice Cooper!
° Skaffade mig riktiga vinterkläder, nåt jag aldrig haft förut i min vuxna värld.
° Bloggen firade ett år!
° Lekte tomte på jobbet ;)
° Jul hos mamma och pappa!
° Juldagen spenderades hos Klas och sen på Kramm!
° Var på begravning av en släkting, usch vad sorgligt det var! :(
° Nyår hade vi här hemma, en liten fest, helt okej!

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Konserter
    02 Jan 2010

Alice Cooper, Västerås 09

Kategori: Konserter / 2010
Jag är inte bara seg på att svara på kommentarer, jag är seg på att skriva inlägg med! Har ju inte skrivit om Alice Cooperkonserten än ju... Det blir lite som en fortsättning på det här inlägget!

Vid 12 åkte vi från Göteborg till Västerås med tåget. Som synes så var vi inte så jättepigga nån av oss och det kan man ju förstå efter att nyss ha varit på en konsert och inte sovit speciellt mycket. Vi hade ju i alla fall våra musik i öronen, alla fyra :p

Kom fram till hotellet vid fyra och då var det ingen vila! Upp och duscha och fixa till sig, sen ner och äta mat i restaurangen på hotellet. Riktigt mysigt faktiskt att sitta där och äta, lasagne blev det. Efter maten tog vi en taxi till Bombardier Arena! Tiden gick rätt långsamt där, då det var två förband och vi lyssnade inte på någon av dem.

Men Alice Cooper var jättekul att se, det var en riktig show och han sjöng förvånansvärt bra! Hade väntat mig att han kanske inte skulle låta så bra med tanke på att han hållit på så pass länge, men så fel man kan ha! Hade även förväntat mig mer folk i publiken... Vi stod rätt långt fram (men inte tillräckligt långt fram, som vanligt...) och ändå tyckte jag det såg ut som att det fanns gott om tom plats bakom oss, det var lite tråkigt och det var inte sånt tryck som jag vill att det ska vara! Men jag ångrar absolut inte att jag åkte, fick höra många bra låtar och bara det att ha sett Alice Cooper är ju helt underbart! Många bilder men som vanligt är de flesta alldeles för suddiga för att visas. En bra fick jag dock, och en halvbra :)

Syns ju kanske att det inte var något "vanligt" uppträdande! Giljotiner, sprutor, hängning, dansande med dockor, och nån slags kräftkostym? :) Riktigt häftigt var det, men jag verkligen hatar dockor, tyckte det såg riktigt vidrigt ut när han dansade runt med den, en docka i naturlig människostorlek!

OM vi nu åker på Sonisphere vill jag absolut se han igen! ;)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    01 Jan 2010

Nyår 09-10

Kategori: Party och mys / 2010

Jag hann inte sova nånting igår efter jobbet vilket resulterade i en trött jag mestadels av kvällen. Nyår är lite överskattat tycker jag, det blir ändå aldrig så kul som man förväntar sig. Så var det även förra nyår och jag tvivlar på att nästa blir annorlunda. En myskväll med film och ingen alkohol för nyår nästa gång kanske..? Aja, jag hade i alla fall kul, det är inte det men inte så där överdrivet kul som man förväntar sig att det ska vara, vi som bestämde oss redan dagen innan nyår vad vi skulle göra, det är väldigt ovanligt kan jag lova, sista minutengänget här vetni :p

Det blev mat, oxfilé som tydligen skulle vara så gott men jag tyckte inte det var nå speciellt. Lövbiff är så mycket godare. Lina hade tagit med sig ett spel som vi spelade, Med andra ord tror jag det hette och det var faktiskt väldigt roligt, trots att man var tvungen att förklara ord vilket jag inte är bra på! Jimpaa sköt lite raketer på tolvslaget. Några bilder kan jag bjuda på, togs inte så många.
Hade gjort mysigt med marschaller i hemmagjorda islyktor utanför huset :)Jag ville ju ha alla med på sugbilden men Jimpaa ställde upp som fotograf! FRYSDRINK.Middagen bestod av oxfilé, klyftpotatis och massa såser!Blåsa bort kort från flaskan utan att få med det sista, inte det lättaste!Lina och Elin ute på tolvslaget :)Drömmer om en systemkamera då jag ser den här bilden min lilla digitalkamera tog...