VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Walk in closet
    13 Jan 2010

Walk in closet - Innan renovering

Kategori: Walk in closet / 2010
NY KATEGORI, WOHOO!

Det är jäävligt svårt att få bilder som visar hur stort rummet är och så när rummet är så pass litet att man mest bara kan ta kort på en vägg i taget, kul att se bild på fyra väggar? Njaa... Har försökt i alla fall med några förebilder, har inga från allra första början tydligen, hittar då inga i alla fall just nu. Det var i alla fall ett helt vanligt rum, med en dörr och ett fönster. Öppningen har vi ju gjort själva.


Vart lite småpaff sådär när första tapeten rivits ner och det är Kalle Anka överallt på väggarna haha, fattar inte att jag inte tog kort på det! Tror visst jag skrev fel på sista bilden med, till höger ska det nog vara, i alla fall om man ser det såhär från datorn. Vänder man sig och och tänker så blir de ju vänster. Jäkla knepigt, inte konstigt att jag inte lärt mig höger och vänster än ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► ERICAPERZZON
13 Jan 2010 - 01:31
............................................................................................................................................................................................................

Jag tror det blir super när det är klart!:)Svar: haha jasså;P finns det fler av den typen;) att dom orkar lixom:S dom vinner ju inget på att bete sig så:P men man kan väl glädjas åt att någon är avundsjuk på en själv:)/E

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?