VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    06 Jul 2010

Evamars vinst!

Kategori: Smycken till andra / 2010


Har ju inte visat armbandet som Evamar vann för ett tag sen i min senaste tävling! Hon valde bokstaven T och E :) Funderar på att dra igång en ny tävling, men jag vet inte. Vad vill ni vinna isåfall? Smycken eller nåt helt annat?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Mima
22 Jul 2010 - 15:41
............................................................................................................................................................................................................

Tävlingar är kul så jag tycker definitivt du bör ha en ny tävling. Du är ju jättebra på att göra smycken så det är nog riktigt fina och uppskattde vinster tycker jag! :-) // Mima

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?