VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Inredning
    31 Jul 2010

Nytt till sovrummet!

Kategori: Inredning / 2010

Lite nytt till sovrummet som jag beställde för några dagar sen, allt från Ellos.se! Har ju kört med vitt i flera flera år nu, men börjar tröttna lite faktiskt, hotellkänsla varje natt blir lite uttjatat. Så nu har vi snart tre nya set att variera med! Tre av varje sort eftersom jag måste ha två täcken själv. Fyra svarta örngott blev det också och även ett överkast som inte fick vara med på bild för jag tror jag ångrat mig på det, får se vad det är för färg när det kommer hem. Står att det är svart men det ser mer grå/svart/blå ut så det åker kanske tillbaka. Ett par shorts köpte jag också men dom kommer inte förrän i slutet av augusti..

Hade även en rabattkod, ska försöka hitta åt den och dela med mig av, den var riktigt bra, drog bort närmare 500 kr plus att man fick en gåva gratis :) Den kommer upp sen om jag hittar den!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Loova
01 Aug 2010 - 19:03
............................................................................................................................................................................................................

kika din mail =)

2
► ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG
01 Aug 2010 - 20:42
............................................................................................................................................................................................................

Tack för att du röstade på mig hos Shoppaholly :-)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?