VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    09 Jun 2010

Jag kommer inte kunna sova

Kategori: Ni tipsar mig / 2010

Har nyligen bokat flyg med SAS till och från Metaltown. Klantiga klumpiga dumma dumma jag skrev fel ordning på för och efternamnet i betalningsdelen, man skulle tydligen skriva exakt som det stod på kortet. Med tanke på att mitt betalkort kommer vara våran biljett verkar det som, så måste jag ringa dem imorgon och fråga om det gör något att det blev fel ordning. IMORGON! Sånt här gör mig galen jag måste nu vänta 8 timmar innan jag kan ringa..! Blä vill ha det ur världen.

Har nån av er nån aning om det spelar nån roll om det blev lite omvänt? Nån som brukar resa med SAS? Och, behöver man pass för att flyga inrikes eller räcker det med körkortet?


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Adara
09 Jun 2010 - 03:14
............................................................................................................................................................................................................

vad kul att åka till metaltown! skulle jag också vilja!

2
► petra
09 Jun 2010 - 07:32
............................................................................................................................................................................................................

God morgon :)Svårt att säga avståndet till pingvinerna men kanske 4-5 meter. Det är ett staket och sen är det lite vatten emellan innan marken kommer som dom är på. Men jag tror nog att du kan få bra bilder med en vanlig digitalkamera med. Är det samma kamera som du använder när du fotar dina smycken så borde det funka jättebra för på smyckena blir det ju jättefina bilder :)Jag bor i kinna, en liten ort 3 mil från Borås :) Och det stämmer att Nelly har öppnat en butik som ligger på Åhaga, lite utanför stan...mot mitt håll :) Har inte vart där själv än men ska göra ett besök där snart tänkte jag.

Finns inte så mycket annat kul att göra i borås, men på torsdagar har de sommarkvällar i stan med uppträdande på stora torget. Brukar va jättemycket folk ute då och affärerna har öppet lite längre då.Du får säga till när du planerar att besöka Borås så kanske vi kan ta en fika :)Detta blev en lång kommentar..hehe. Dags för mig att kila, ska till skolan med stora sonen....samtal hos rektorn :(

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?