VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Konserter
    30 Jun 2010

Metaltown 2010 - Dag 2!

Kategori: Konserter / 2010
Dag två av Metaltown, dag tre av festande. Måttligt sugen på alkohol den morgonen haha. Tredagars, inte min grej och har heller aldrig varit! Men vad gör man inte.. :p Höjdpunkten på denna dag var, tro det eller ej, inte In Flames! Det var Dream Evil. Och att vi hittade lite roliga människor :)

BOBA LIGGA STILL! Internskämt men whatever..

DREAM EVIL! Asmysig stämning där i Close-uptältet, i alla fall där jag stod :) Och ja det är ju sån här musik jag gillar så det är ju inte så konstigt att jag tyckte om det. Avslutades med The book of heavy metal som jag tidigare avskytt (för att jag inte orkat lyssna riktigt) men nu börjat älska.


Hittade ett par sköna människor där bland bajamajorna! Fredrik, Tommy, jag och Helena på bild! Jag och Helena kom fram till att vi var rätt lika, skippar gärna allt det där tjejiga, som att dricka vin och måla naglarna halva kvällen t.ex ;) Vi håller oss till killarna och allt dom gör! Kan lova att det är INTE ofta jag träffar en tjej bara sådär helt plötsligt som jag har så mycket gemensamt med!

Sa jag att jag älskade skålbilder eller? ;)


GRUPPBILDER ÄR SJUKT UNDERSKATTAT! Måste börja ta mer sånna. Blir så glad av den här, som jag lånat av Helena! I publiken i väntan på In Flames.


IN FLAMES! Så började dom spela, och jag blev grymt besviken.. Vet inte om det bara var jag som tyckte det lät dåligt, ljudet var kasst osv... Sen att vi hade aslånga människor framför oss så vi inte såg ett skit, plus en moshpit (igen) alldeles bakom oss gjorde inte saken bättre, och med tanke på olyckan som hände för ett tag sedan som skakade om mig så hemskt, så kändes det som bäst att gå därifrån. För att se bättre och slippa bli mer skadad. En sak om moshpiten är framför en så man har lite koll på vad som händer, men bakom är det ju livsfarligt, särskilt om man inte mår sådär jättebra i ryggen.. Och ja jag undrar som många andra, vart tog Anders hår vägen? Kände ju knappt igen människan utan! Fick lite luffarkänsla över det hela...

SAMMANFATTNING AV HELGEN: BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE! Torsdagen då vi landade kan man läsa om [HÄR] och Metaltown dag ett [HÄR]

+ PLUS +

Jag fick åka till Göteborg
Jag fick se Sabaton
Jag fick se Dream Evil
Jag fick bo på ett grymt snyggt hotell (ska visa sen)
Jag fick äta tre goda hotellfrukostar
Jag fick vara mig själv hela helgen
Jag fick äta god mat och dricka drinkar
Jag fick gå runt i minimala shorts haha
Jag fick träffa nytt folk
Jag fick träffa Emma
Jag fick lyssna på livemusik hur mycket jag ville
Jag fick komma bort!!

- MINUS -

Väntetider vid flyg, och illamående
Moshpits
In Flamesbesvikelsen
Vi missade en hel del band jag hade kunnat tänka mig att se

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
01 Jul 2010 - 13:48
............................................................................................................................................................................................................

Är han den där killen i Pantera tröja från Norrköping?

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?