VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    28 Jun 2010

Smyckesshopen öppen!

Kategori: Smyckesinformation / 2010


Sådär, nu går det bra att beställa budskapssmycken av mig igen om man vill :) Öppet i två veckor, till och med 12 juli, senare den veckan har jag semester och då vill jag ha alla smyckena klara så jag bara kan slappa på min efterlängtade ledighet! Smyckesshopen och all info du behöver hittar du här heyli.blogg.se/smycken!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Lisa Nylund
29 Jun 2010 - 21:56
............................................................................................................................................................................................................

Hej!

Hittade precis hit och såg dina fina armband.Skulle jättegörna vilja beställa ett.Men det står här att shopen är öppen och på smyckessidan att beställningen raderas när texten är överstruken.

Hur ligger det till?

Mvh Lisa

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?