VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    31 Mar 2010

Nu måste jag sova

Kategori: Vardagen / 2010

Men jag är rätt glad ändå, inte hela världen att förlora. Har ju lärt mig en sak, delta aldrig i röstningstävlingar. Det finns alltid någon oärlig som gör i princip vad som helst för att vinna. Något bra fick jag ju ut av detta i alla fall, jag har fått hundratals kommentarer om att jag klär mig snyggt, och hur bra känns inte det då liksom? :) Och jag har fått fyra nya prenumeranter!! Har fått veta vilka människor som gillar mig tillräckligt mycket för att hjälpa mig, och insett att en del bara... Ja jag vet inte :p

Men nu har jag absolut ingen ork att sitta här mer, länkarna kommer när jag orkar. Har inte sovit mycket de senaste dygnen pga att jag suttit här och bett folk rösta på mig, och nu blev jag tvungen att jobba imorgon också fast jag skulle vara ledig så hela min plan sprack liksom då man måste gå upp klockan 6... Aja, vi hörs när vi hörs!

29 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    31 Mar 2010

Jag förlorade!

Kategori: Tack till..! / 2010
61 röster till och datorn hade blivit min. Skitledsen faktiskt. Hade jag lagt all tid jag la ner på att ragga röster på att göra smycken istället hade jag kunna köpa mig två sånna datorer. Fast det hade jag aldrig gjort, för alla pengar går till badrummet. Jag behövde vinna. Men tack till alla som röstade och länkade, ni är underbara! Ska länka alla er som jag lovat också, kommer bli en lång natt!

46 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    31 Mar 2010

Sista chansen - rösta på mig!

Kategori: Övrigt / 2010

Ja då var det sista dagen i Asustävlingen så efter ikväll klockan 17.00 kommer jag inte tjata något mer :) Den enda jag vill nu är att alla röstar en sista gång och att om ni vill vara riktigt snälla så sprider ni länken vidare! Har fått många söta bloggare att länka vidare så även deras läsare kan rösta på mig, gör även du det kan jag fortfarande ha en chans! Fattas nämligen 500 röster men jag tror fortfarande jag kan vinna. Kanske vill du länka på facebook, bloggen eller sprida vidare på annat sätt? Annars vinner norskan eller finskan, som magiskt nog har fått över 2000 röster var man knappt några kommentarer, skumt?

Jag måste ju som sagt till jobbet nu jag, kommer inte kunna ragga fler röster själv, svinjobbigt enligt mig, att det är upp till andra nu om jag vinner eller inte! Har kämpat i över en månad med detta så det vore himla tråkigt att förlora.. Alla som sprider min tävlingslänk vidare får en större länk, dvs jag kopierar er header och länkar så får du synas här i min blogg! Säg till bara att du länkat!

Har endast raggat röster på att schysst sätt och om jag vinner kommer jag avslöja vad jag gjort för att få alla mina 1600 röster, men bara om jag vinner!

Den som tycker jag förtjänar att vinna, RÖSTA HÄR! Klicka på snäckan. Tänk att komma hem från jobbet ikväll och se att jag vunnit..! Det vore det bästa i år.

69 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    29 Mar 2010

Tror ni jag skulle fuska?

Kategori: Övrigt / 2010

Någon påstår att jag fuskar i Asustävlingen. Luktar avundsjuka lång väg, kolla bara in mina kommentarer på tävlingssidan och vänta tills jag länkat ALLA bloggare som röstat, då kommer det synas att jag verkligen inte fuskar!! Hon norskan som leder däremot, har fått över 1400 röster och.. 13 kommentarer, varav två negativa och ingen kommentar i något av hennes blogginlägg? Det om något känns som fusk men vad ska man göra :/ Lite surt att man kämpar som fan själv och får folk att rösta på en som dessutom skriver att min outfit faktiskt är väldigt snygg, medans hon förmodligen sitter och röstar på sig själv hela dagarna.. Och jag kommer inte kunna vara hemma och ragga några röster sista dagen, 31 mars, för jag jobbar hela dagen och slutar exakt samma tid som tävlingen avslutas... Så jag har insett att jag förmodligen kommer förlora på grund av det. OM INTE, en idé...

Alla mina söta bloggläsare raggar röster åt mig..? *blink blink* Snälla jag vill verkligen vinna! Finns det någon bloggare jag kan räkna med den 31 mars..? Som kanske skriver ett inlägg eller frågar vänner om de kan rösta? Eller kanske någon som är aktiv och har mycket vänner på facebook och vill länka där? Vet inte vad jag skulle kunna ge er i gengäld mer än en länk, men man kanske inte alltid måste ha något stort tillbaka..? Jag har faktiskt varit väldigt snäll och hjälpt många bloggare med småsaker under min tid på heyli.blogg.se, tycker ni inte..? Jag kommer själv kämpa varje ledig tid fram till och med 08.00, 31 mars, men efter det behöver jag hjälp..

Den som tycker jag förtjänar att vinna, RÖSTA HÄR! Klicka på snäckan.Vinner jag kommer jag dessutom avslöja alla mina tips för att ragga röster på ett bra sätt!
För vinner jag, kommer jag förmodligen aldrig mer delta själv i en röstningstävling igen!

90 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    27 Mar 2010

Suit up!

Kategori: Vardagen / 2010
Har jag berättat om mina rätt grova humörsväningar? Om inte så får ni vet nu: Det kan gå från rejält nedstämt till partyhumör på bara någon timme, just i detta fallet är det ju bara bra men när det är tvärtom är det inte lika kul. Men som jag sa någon timme tidigare, today was not a happy day. But I've suited up and TONIGHT is going to be legendary! Med mina nya kläder, den nya Bacardi Breezern Tropical Orange och mina gamla men fortfarande underbara vänner :) Hörs imorgon istället!


Och nää, jag gillar inte alls How I met your mother ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    27 Mar 2010

Så mycket som förstör

Kategori: Vardagen / 2010

Jag har inte ens kommit ur arbetskläderna för dagen jag, och Jimmy är redan på en fest. Hade hoppats på att vi kanske skulle fixa lite med garderoben ikväll och sen bara ligga på soffan.. Men det blir inget av och det blir heller ingen fest för mig. Jag orkar inte, hur mycket jag än tycker om människorna orkar jag inte vara trevlig mer idag, orkar inte umgås... Tycker själv det är så himla tråkigt att vara såhär och jag kan tänka mig att det tycker resten med :/ Men det är så mycket som förstört för mig, saker som jag så gärna vill skriva om, skrika ut, ändra på, men det går inte förrän jag avslutat det. Det blir värre och värre för varje dag, vet inte hur länge till jag kommer stå ut men förr eller senare lär ni få veta.

Today is not a happy day.


Ska ta en dusch nu och sen ska jag svara på lite kommentarer, ni är underbara som röstar på mig! Jag knappar in på finskan och norskan hela tiden men fattas fortfarande över 200 röster, men jag kämpar vidare! JAG SKA VINNA DATORN ;)

54 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    26 Mar 2010

Sandras smycke!

Kategori: Smycken till andra / 2010
Det här armbandet köpte Sandra av mig för ett tag sen, har bara glömt att visa det. Soror Amata betyder älskade syster och som ni kanske förstår så var det en present till hennes syster :)

63 st

ÅSIKTER

    Kategori: Walk in closet
    25 Mar 2010

Almost done!

Kategori: Walk in closet / 2010
Har varit så himla stressad nu senaste dagarna, hinner inte med bloggen och allt vad det innebär! Kanske ikväll, kanske. Klev upp sju igår, PÅ EN LEDIG DAG, här är anledningen:Vi kan snart flytta in kläderna! höll på i tre fyra timmar igår med lådorna och avdelarna (som ska sprayas vita såklart inom snar framtid), jag börjar bli riktigt bra på att mäta exakt på millimetern nu alltså, ojoj! Allting passade så gott som perfekt, förutom ena lådan som går liite trögt att stänga de två sista centimetrarna men det får man ta! Förstå vad nöjd jag är nu. Har ännu en gång bevisat att jag faktiskt är bra på något.

Fattas bara att skruva fast allt i väggen så det inte skevar så hemskt :p Så ska stängerna och hyllorna i hörnen upp men vi inte riktigt bestämt hur vi ska ha det än, men det kan man ta senare också då man ser vad som behöver mer plats och så. Man ska inte stressa då det gäller att bygga saker, man kommer alltid på nåt bättre än första idén!

Trots att jag klev upp 7 och gick och la mig 30 timmar senare hann jag inte med allt jag skulle... Simma skulle jag göra bland annat men det fanns ingen tid till det, hann inte ens med alla smycken jag hade tänkt hinna med.. :/ Men så kan det gå, ny ledig dag imorgon och då ska jag fixa allt. ALLT. Börjar redan ikväll. Efter en dusch och Biggest Loser ;)

11 st

ÅSIKTER
   AAH

    Kategori: Walk in closet
    24 Mar 2010

AAH

Kategori: Walk in closet / 2010
Då satt man här igen, minns inte ens att jag sovit så lite har jag sovit, två tre timmar typ :p Dags att bygga garderobslåda! Men nån bild på mig och mitt fina morgonface kan ni ju glömma, ser inte riktigt klok ut! Får bli en bild jag tog förra veckan på garderoben istället, bara för att ha visat den. Numera är det ett par hyllor i också men mer ska det bli! Hoppas på att bli klar idag.

6 st

ÅSIKTER
   Fika!

    Kategori: Vardagen
    23 Mar 2010

Fika!

Kategori: Vardagen / 2010
Ikväll har vi bara legat på soffan, började med Biggest Loser och mackor, kolla vad fint Jimmy dukat upp!! RULLAD OST! Så nu har vi kikat på det sista, Christine, och ska jag fixa lite med smycken :)


Annars har jag mest kört bil idag, fram och tillbaka, på olika ställen. Slagit mig på läppen med ett hyllplan. Köpt klädstång. Lämnat tillbaka den och köpt en ny. Gjort en låda och skruvat fast hyllplan. Fikat på stan. Bra dag.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Badrummet
    23 Mar 2010

Vårat vackra badrum

Kategori: Badrummet / 2010

Eller alltså det blir ju finare och finare i alla fall, om man jämför...Vad som hänt sen sist:

- Pappa och Jimmy har bytt ut de stora rören till nya fina rör
- Rörmokaren har bytt ut de gamla vattenledningarna till nya
- Jimmy har kapat bort handfatet och de gamla rören som blev över
- Han har även isolerat och skruvat upp en ny vägg där det var som mest vattenskadat

Vad har jag gjort då..? Ingenting faktiskt, inte här i badrummet i alla fall. Pysslar på med garderoben jag, idag har jag snickrat ihop en utdragbar låda för Jimmys skärp! Imorgon gör jag en till till mig :) Nä men allvarligt, Jimmy och pappa är så duktiga som fixar i badrummet! Sett våran fiffiga toalettrulleshållare förresten? ;) Och nej, vi har inget handfat. Rätt udda.

9 st

ÅSIKTER
   Hej!

    Kategori: Vardagen
    23 Mar 2010

Hej!

Kategori: Vardagen / 2010

Nu har jag svarat på de flesta mailen som kommit in under dagen, går alla beställningar igenom har jag 12 smycken att göra inom snar framtid :) Kommer stänga för beställningar och stryka över all text igen inatt eller imorgonbitti, men vi säger såhär, att så länge texten i beställningsfurmuläret inte är överstruken går det bra att skicka in beställningar! För jag tror inte alla dessa 12 smycken kommer bli av, det var några som hade för lång text bland annat så vi får se vad de säger.

Har sett en sak som gjorde mig alldeles glad i hela mig idag också, går inte att beskriva hur man känner! Skriver mer om det sen, kanske imorgon har mycket att göra nu :) Tack för att ni hänger med mig och skickar in beställningar och röstar på mig (och Molly) och allt! Ni är underbara bästbästbäst!


11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    21 Mar 2010

Hoppas på röster till min bloggvän!

Kategori: Övrigt / 2010

Asus håller inte bara i en tävling, utan tre! En för bästa outfit som jag är med i, en för bästa bild och en för bästa dikt! Nu är det så att min bloggvän Molly har blivit utsett som en av de 20 finalisterna till att vinna en dator i dikttävlingen och självklart vill jag försöka hjälpa henne att vinna den, det är ju för fasen en DATOR det handlar om! Röstat från våra två datorer men mer än så kan jag tyvärr inte bidra med, så jag skriver här och hoppas att mina gulliga läsare kanske vill rösta på henne också? :) Om du tvekar, kolla bara in hennes blogg så kommer du vilja rösta, den är grym!

- Klicka här bara och sen på den rosa snäckan så är det klart!
Hon länkar även de som vill som tack för att du röstat, läs mer här :)(Bild: Molkan.se, hennes header)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    21 Mar 2010

Tar emot beställningar i ett dygn!

Kategori: Smyckesinformation / 2010
Ni som har velat beställa smycken av mig, nu har ni chansen! Jag tar upp beställningar i ett dygn, från och med NUUU! 22/03 22.00 stänger jag ner det igen så passa på att beställa! Klicka på länken nedan för att komma till min smyckesblogg :)

heyli.blogg.se/smycken
Sidan är uppdaterad, beställning av flerradiga armband görs på annorlunda sätt nu än förut, köpvillkoren är uppdaterade och priset på den bredare halsbandsplattan är höjd på grund av tiden det tar att skriva på den. Läs noga igenom köpvillkoren samt informationen till det smycke du vill beställa.

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    21 Mar 2010

Beställt från Nelly.com!

Kategori: Kläder / 2010

Har haft ett presentkort på 500kr på Nelly.com från Gratisbio.se i mailen i två veckor och nu kunde jag inte hålla mig längre, beställde lite grejer. Ett under att jag inte beställt tidigare, gillar ju att handla.. ;) Lite tråkigt dock att inte längre ha mina 1500 poäng på Gratisbio.se, numera står det 41..! Rekommenderar verkligen att vara medlem där och handla allt som går genom dem, förr eller senare har man samlat ihop tillräckligt med poäng för att få ett presentkort :) Själv har jag fått presentkort därifrån på sammanlagt 1000kr under en period på 15 månader, inte fel alls om ni frågar mig! Tack Gratisbio.se för mina nya kläder! :D


Bilder från Nelly.com!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    21 Mar 2010

Dream Evil - Kill, burn, be evil

Kategori: Song of the day / 2010

Nu blir det städa med Dream Evil's nyaste album på högsta volym! Tycker det är riktigt bra, vill inte vänta längre på Metaltown..! Kill, burn, be evil passar bra idag, det var så jag kände mig igår då vi var hos Henke och spelade tvspel, men mer om det senare kanske, om jag vågar haha. Nu ska vi som sagt städa. Obs, sänk volymen om du ska lyssna på låten, den är lite hög.. 


One day I'll be a star
Can't stay, I've come too far
You wait for me and see
I will fulfill my dreams

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    20 Mar 2010

Nu ska jag visa min bloggplats...

Kategori: Övrigt / 2010

Skäms som fan haha för detta är inte vackert nånstans (förutom mitt på skärmen då) ;) Förstå att jag vill vinna den där laptopen? Tänk att kunna joina pojkvännen i soffan för att blogga, tänk att kunna ta in datorn i smyckesrummet.. Tänk att inte behöva sitta på den här lilla ytan, musen får ju inte ens plats helt..

Just nu ligger jag fyra i tävlingen, med en norska och två finskor före mig.. Jag tycker verkligen en svensk ska vinna, och jag är den som ligger bäst till så fortsätt rösta på mig vetja ;) Klicka HÄR och sen på det rosa snäckskalet så blir jag glaad! Du får en länk till din blogg också om du kommenterar detta inlägg efteråt!

13 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    20 Mar 2010

Beach 2010!

Kategori: Träning / 2010


Beach 2010, here I come! Det här året ska jag klara det. Ska ska ska. Smsat med A nu ikväll och jag är så taggad på att simma. Simma som fan. Nu har jag ju dessutom TVÅ simkompisar så då borde det bli lättare. Idag failade jag rätt rejält dock, frågade fem personer om de inte ville följa med mig till hallen men ingen av dem kunde, så jag struntade i det jag med. För att jag inte vågade gå dit själv! Har aldrig varit där på dagen och vet inte vart man får simma haha. Man vill ju inte få ett barn i huvet, ni vet dom svingar sig i sån där lian över halva bassängen.. Hehe men nä, det här kommer bli bra!

20 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    19 Mar 2010

Beställt från Lindex!

Kategori: Kläder / 2010

Jag säger som Sandra jag, Lindex har verkligen blivit bättre på senaste tiden! Har alltid tyckt det varit en tantaffär och aldrig liksom brytt mig om att kolla in där ens. Men nu har jag köpt ett par skor därifrån, Sandra hade bloggat om dem och jag har letat sandaler ett tag nu, så man är förberedd då sommaren kommer ;) Har nämligen haft samma flipflops nu i vad blir det, tre fyra år nånting så de börjar bli lite slitna.. Nog för att jag fortfarande älskar dem men jag tycker jag förtjänar dessa haha. Jag beställde även ett par vanliga strumpbyxor, och vetni, jag fick 10% rabatt på allt för att jag registrerade mig på Lindex.se, det är ju inte fel!


Bild - Lindex.se


Jag har förmodligen skrivit nån gång här i bloggen att jag avskyr gladiatorsandaler, men på senaste tiden tycker jag det bara blir snyggare och snyggare, I know, jag är efter! Jag tycker oftast inte om nytt mode, utan det är först efter nåt år som jag fastnar, och då är det redan ute haha men det gör mig inget, är verkligen inte nå modefreak som måste följa trender utan jag är gärna lite efter så länge jag får ha på mig saker jag gillar :) Nu tycker jag iofs dessa sandaler var mer som vanliga sandaler och inte så mycket gladiatorstilen.

Ps. Ikväll ska jag försöka kommentera lite :)

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    18 Mar 2010

Vet du vart jag kan hitta...

Kategori: Ni tipsar mig / 2010
...svarta/vita trägalgar som är 35-40cm?
...ett tvättställ på 120cm där hon sitter på vänster sida och med avställningsyta till höger?
...snygga svarta förvaringsboxar på ca 25-28 cm i bredd med lock?

Jag blir galen av flera timmars letande utan nåt direkt resultat, hjälp mig snälla!

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    16 Mar 2010

Va? Mupp?Jag? ;)

Kategori: Vardagen / 2010


Jag har fått leka tyngd idag, stått på skivorna så Jimmy kunde skruva ihop dem på rätt ställen. Nu efter sådär 8 timmar är stommarna äntligen klara! :D Mätt, kapat, mätt, borrat, skruvat, gånger typ 100. Så går det då man vägrar köpa färdigbyggt! Men så får man det som man vill också och då är det lätt värt det. Endast en gång mätte jag fel, lite synd då man kunde ha gjort allt perfekt men vi rättade till det så det är lugnt. Men det blir gryyymt i alla fall, nu fattas bara hyllplan som jag ska kapa upp imorgon så kan vi skruva fast dem sen och efter det är det bara städa lite och sen bära in kläderna!! :) Plus att en tripp till Ikea måste göras för att köpa nå stänger och grejer men det kan göras senare.

Nu ska jag mäta lite för hyllplanen, samt dammsuga så blir det tvkväll sen! Skulle egentligen kunna sitta framför tvn ända från 18.00, det är på tisdagar allt roligt är ju! Femmankväll kanske man ska kalla det för allt är ju på samma kanal :p Joey, Vänner, Biggest loser, Dating in the dark, (Desperate housewives tyckte jag faktiskt verkade kul de två enda avsnitten jag sett) Cougar town, Christine, Csi och Criminal minds. Fast jag sätter mig inte där förrän Biggest loser, de två första har jag sett så många gånger!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    16 Mar 2010

På väg!

Kategori: Vardagen / 2010


Haha ursäkta att jag ser sjukt konstig ut men så kan det bli! Övertrött typ :p Ska i alla fall iväg och bygga garderob nu, då får man se konstig ut! Var bara tvungen att visa att även jag kan vara vaken och klar halv 9 ;) För övrigt somnade jag igår klockan 10, helt underbart! Aja ni kanske får se garderoben sen om den blir klar.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Mar 2010

Det går i perioder vetni...

Kategori: Vardagen / 2010
...eller rättare sagt från dag till dag, mitt humör. Har mått toppen idag, jobbet gick fort tack vare att jag blev stationerad på lagret all day long. Att stå där ensam, det blir inte bättre än så liksom på jobbet. Eller jo, om man fick ha en arbetskamrat med sig men jag gillar att vara ensam också.

Imorgon startar jag det där som gör att jag kommer må bättre. Jag ska börja bygga garderob. För när den är klar är det dags att ta itu med kontoret och sedan vardagsrummet. Det är flammiga tapeter överallt och det stör mig fruktansvärt mycket. Jag är allergisk mot mönster, det gör mig stressad. Men snart blir det bra, snart mår jag bättre, då jag kan trivas i alla delar av huset :) Hemmamänniska som jag är.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Mar 2010

Your sweet empty song

Kategori: Vardagen / 2010
Inget är bra nog. Pannkakorna smakade sådär halvgott. Inget godis är surt nog. Inget är kul nog. Inget piggar upp, inte promenader, inte duschar, ingenting. Förutom surt godis. Men som sagt, inget är ju surt nog! Har i alla fall ätit det som fanns, så nu blev jag tjock också. Yey. Finns så mycket jag vill göra, säga, skriva. Men för att göra det jag vill göra måste annat göras först, och sånt tar tid, och det gör mig deprimerad. Att skriva vad jag vill kommer inte på frågan. Det gör mig också deprimerad. Jävla vinter. Skyller på den så länge tills jag funderat ut vad problemet egentligen är för just nu vet jag inte och det gör mig deprimerad, det också! Vart fan är min fairytalebubbla när jag behöver den som mest?!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    14 Mar 2010

En tredje omgång länkar som tack :)

Kategori: Tack till..! / 2010
Här kommer de med blogg som deltog i tävlingen jag hade om presentkortet och som inte blivit länkade tidigare. Vill ju såklart ge dem publicitet med trots att en del (dock långt ifrån alla, och det gör mig SÅ glad) röstade bara för att de själva kunde vinna nåt :) Tusen tack till er andra med, ni som röstat men inte angett någon bloggadress, era röster är precis lika underbara!

http://reneesmedhult.blogg.se
http://care69.blogspot.com
http://turkost.blogspot.com
http://familjengranberg.blogg.se
http://mtl.bloggagratis.se
http://sofiahanden.blogg.se
http://erturesmycken.blogg.se
http://isabellees.blogspot.com
http://pyretpepsi.blogspot.com
http://ceciliaaaaaa.blogg.se
http://coolatavlingar.blogg.se
http://millahoman.blogg.se
http://eveeliitavlar.blogg.se
http://katjaandersson.blogg.se
http://cherrypop.webblogg.se
http://anniicanilsson.blogg.se
http://annamariamikaela.blogg.se
http://saraamariaa.blogg.se
http://nastyshit.blogg.se
http://creyla.blogg.se
http://beyondthesurface.blogg.se
http://heltvanligtliv.blogspot.com
http://hejhumor.blogg.se/
http://nathaliiegustafsson.blogg.se
http://estehlin.blogg.se
http://astoryofmylife.blogg.se
http://ceciliaprecious.blogg.se
http://nnnikolinas.blogg.se
http://paulineivarsson.blogg.se
http://jenniesplace.blogg.se
http://holmsan.blogg.se
http://paniat.blogg.se
http://hhannallinden.blogg.se
http://fannyelina.blogg.se
Http://samething.blogg.se
http://hansmunmotminhud.blogg.se
http://moooah.blogg.se
http://fairy.blogg.se
http://satansbitch.blogg.se
http://thegreatpassion.blogg.se
http://heartofanneli.blogg.se
http://cassandrao.blogg.se
http://darkbarbie.blogg.se
http://myrins.blogg.se
http://smartish.blogg.se
http://modesida.blogg.se
http://fotomojjet.devote.se
http://thereseannas.blogg.se
http://sandranordin.com
http://livingforthenight.blogg.se
http://xnathalie.blogg.se
http://almgrenen.blogg.se
http://lenasbokblogg.wordpress.com
http://tsundin.blogg.se
http://jjvs.blogg.se
http://shamnmum.blogg.se
http://missfiddeli.blogg.se
http://eeckis.blogg.se
http://fco.blogg.se
http://mammamuh.blogg.se
http://vartskadu.blogg.se
http://fastfrusen.blogg.se
http://muffincake.blogg.se
http://jessiestavlingsblogg.blogg.se

Ni som hjälpt mig genom att ni bett era läsare rösta på mig (inte genom tävlingen om presentkortet utan av fri vilja) ni kommer få ytterligare en länk, en större med header så kommer ni synas extra mycket som jag lovade ;) Och det kommer fler sånna här länkinlägg så står du inte med kommer du med i något annat!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    14 Mar 2010

Gjorda för längelänge sen!

Kategori: Smycken till andra / 2010


Beställd av Nina som även köpt av mig förut :)Beställda av Nur!Beställd av Malin!Beställd av Jessica!Beställd av samma Jessica som ovan :)
Nu har jag inga mer ovisade armband! Eller det var inte riktigt sant men ändå.
Har gjort lite saker till några jag känner som kommer upp senare nån dag.

10 st

ÅSIKTER
   Love

    Kategori: Speciellt
    13 Mar 2010

Love

Kategori: Speciellt / 2010


Han är så söt min pojkvän :)

9 st

ÅSIKTER
   Klaaar!

    Kategori: Vardagen
    13 Mar 2010

Klaaar!

Kategori: Vardagen / 2010
Nu har jag svarat klart och känner mig ganska bra för jag har suttit här och svarat över två timmar nu! Nu ska jag städa istället så blir man ännu gladare sen då det är klart också :) Tråkigt inlägg men whatever :p

13 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    12 Mar 2010

Godnatt på er!

Kategori: Vardagen / 2010
Det har vart en tung vecka, med mycket jobb, samt att jag var och simmade igår! Gick väldigt bra, jobbigt var det ju såklart jag har inte simmat sen jag gick i skolan men man kände sig väldigt bra efteråt kan jag lova. Jag har bestämt mig för att köpa ett simkort på ett halvår. Tror det här är mycket bra sätt att komma i form! Plus att man kan duscha hur länge man vill utan att tänka på hur dyr vattenräkningen blir ;)

Så var vi ju i Birsta idag och köpte ny toastol, klinker och material för att bygga hela garderoben! :) Så vi har det vi gör. Men imorgon ska jag sätta mig här det första jag gör och svara på era kommentarer, har halkat efter rejält nu så ni kanske inte ens kommer minnas vad de var ni skrev när jag svarar :p

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    12 Mar 2010

Vinnaren av presentkortet är...

Kategori: Vinnare / 2010
...Amanda http://creyla.blogg.se!
Presentkortet är skickat till mailadressen som du angav! GRATTIS!! :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    12 Mar 2010

Sista chansen att delta!

Kategori: Övrigt / 2010
Nu är det bara 50 minuter kvar innan jag avslutar tävlingen om superpresentkortet på 300kr! Vill du vara med? Klicka in dig HÄR och rösta på min outfit genom att klicka på den rosa snäckan! Sedan går du in HÄR och skriver att du gjort det så är du med :)

18 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    10 Mar 2010

QOTD - Vikt

Kategori: Övrigt / 2010

Det är så här att jag är inte alls nöjd med hur jag ser ut nu när mina byxor som jag alltid kunnat ha förut börjar bli för små. Trots att jag inte är det minsta överviktig så vill jag ta bort det som blivit för mycket och det skulle vara en grym motivation för mig att skriva ut mina mått och vad jag väger och lägga ut före-bilder och se om det händer något med min träning. Jag behöver liksom det att "Nu vet alla att jag väger så och så och skärper jag inte mig och tränar riktigt så får dom se hur kass jag är och hur dålig karaktär jag har" Frågan är då bara, är det fel? Påverkas barna som läser och tror att de också måste gå ner i vikt för att de har samma mått som jag? Många som får skit för att dom skriver om sånt men det här är min blogg och där får jag skriva vad jag vill? Jag vill liksom bara ta bort det som aldrig varit där förut, så att jag kan må bra. Jag frågar er för jag vet faktiskt inte vart man borde dra gränsen då man har såpass många läsare som jag..

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Mar 2010

Det blir ändring i helgen!

Kategori: Vardagen / 2010

Så jävla kass nu när jag jobbar så mycket, inte ofta jag har fyra dagar i sträck och då blir allt annat lidande. Mitt bloggade, mitt kommunicerande med andra människor, mitt sitta-uppe-till-tre på-natten-och-lyssna-på-musik ja i princip allt. Är så trött. Dessutom har jag ett litet specialuppdrag den här veckan (som inte hör till bloggen alls så jag tänker inte skriva mer om det) som i och för sig är väldigt kul men tar lite tid, särskilt för mig som, eh, har mina små tvångstankar.

Imorgon är dock sista dagen av jobb för den här veckan! Och vet ni vad jag ska göra efteråt?! Ni skulle aldrig kunna gissa haha men jag ska hänga på Cissi och simma! Behövs som fan eftersom jag valde samma storlek på mina nya jobbbyxor som de jag redan har som jag har svårt att få igen :p Blev tillfrågad om jag verkligen inte skulle ta en storlek större nu då men det skulle kännas jättejobbigt, jag trivs inte alls som jag ser ut nu och att köpa större kläder känns lite som att misslyckas.

Sen på fredag har vi planer på att kanske åka till Birsta och köpa material till garderoben, ifall vi får låna pappas stora bil dvs :) Men sen, SEN, ska jag inte planera in ett skit! Vill bara vara. Det vad dagens onödiga info, nu ska jag fortsätta sova!

(Ps. Jag uppskattar alla kommentarer enormt men har ingen ork att sitta här och svara just nu eller nån annan dag som varit heller, men det kommer det lovar jag!)

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    09 Mar 2010

Tant? Jag?!

Kategori: Vardagen / 2010
IDAG BLEV JAG KALLAD TANT. 

Mamman till barnet som stod först i kön: "Så, ge de två stora pengarna till tanten nu"

TANTEN!? Fuck jag är ju bara 24!! Har dock bara hänt tre gånger nu på sex år som butiksbiträde så det är ju rätt lite men ändå man hajjar liksom till.


4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    09 Mar 2010

Addicted to live metalmusic

Kategori: Music / 2010

Disturbed - Ten thousand fists - Där nere hade man inte tackat nej till att stå inte!

Metallica - Nothing else matters - Gives me goosebumps - Sonisphere 2009 I WAS THERE!

Sonata Arctica - Draw me - Huskvarna 2008 - Inspelat av mig!

In Flames - Cloud connected - Ser dem på Metaltown 2010 :)Inte den bästa kvaliten på 2 och 3 men är det live och inspelat av folket så är det! ;) 
Nu ska jag sova. Eller lyssna på mer musik!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Mar 2010

Nu kanske det blir sommar snart?

Kategori: Vardagen / 2010

Stod i solskenet idag och skyfflade vatten utanför butikens entre :) Så grymt härligt att snön äntligen börjar smälta och där i solen var det riktigt varmt också! Det var tre minuter av lycka det. Förra lördagen stod jag på precis samma ställe och hackade is med en plastspade. Lite skillnad. Nu har det ju dock frysit (frusit? fröst?) på och det är svinhalt istället men hoppas på samma väder imorgon! Makes me happy!

Glad att vi skottade taket då vi gjorde det! Fatta va tungt det hade varit nu, blötsnööö! Här har vi pudersnö, underbart att kasta iväg ;)

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Mar 2010

Aah vi kan gå på toa igen!

Kategori: Vardagen / 2010
Förstår ni hur jobbigt det är att vara utan toa i två dygn? Jävligt jobbigt kan jag tala om! Nu är avloppet i alla fall fixat, pappa hyrde nån rensmaskin och den funkade :D Tack pappa! Idag är det städa som gäller, skura där allt vatten varit.. Eller jag ska ju jobba så Jimmy får skura :p Det var gammal rost i rören som lossnat då de bytte till nya som täppte igen och orsakade översvämningen. Men två saker man lärt sig av detta är:

1. Renovera aldrig en fredag (eller lördag/söndag för den delen), går nåt på tok och man måste ta hit en hantverkare som kan fixa måste man vänta till måndag, och handlar det om avlopp som denna gång då är det riktigt drygt!

2. Ha aldrig saker på golvet där det finns en golvbrunn. Skaffa ett hyllsystem till gamla kartoner man förvarar nere i källaren, då blir sakerna inte blöta om det händer nåt plus att man får mer översikt över sina grejer!

För övrig mår jag rätt dåligt, huvudvärk i ena sidan av huvudet och värk i samma sida av ansiktet, och täppt i näsan på morgon och under dagen så släpper det men ja då rinner det istället. Nu har jag fyra dagars jobb framför mig, inte direkt vad jag önskar just nu men jaa...Nu är finskan förbi mig.. Alla som redan röstat, kanske vill gå in och se om det går igen..? ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    08 Mar 2010

Mer tack!

Kategori: Tack till..! / 2010
Här kommer lite fler bloggare jag vill tacka! Ni är så bäst! Men som sagt, det kommer fler länkinlägg så står du inte med så var inte orolig! De jag länkat hittills är bara ni som röstat i februari!

http://moathemoses.blogg.se

http://bloggliv.ws
http://mickesfoton.webblogg.se
http://whodareswins.blogg.se
http://malinlindmark.webblogg.se
http://nostie.blogg.se
http://fridaelizabeth.blogg.se
http://itisallaboutsally.blogg.se
http://madeleinepetersson.blogg.se
http://kias.blogg.se
http://famstenstroms.blogg.se
http://chrisswi.blogg.se
http://feliziaeskilsson.blogg.se
http://elinarmour.blogg.se
http://caroflina.blogg.se/
http://headoverheals.blogg.se
http://mathildatyyne.blogg.se
http://jonnabis.blogg.se
http://daydreamer.bubbleroom.se
http://ronjaflygare.bubbleroom.se
http://sandraomolly.bloggagratis.se
http://ceciliaprecious.blogg.se

Ni som hjälpt mig genom att ni bett era läsare rösta på mig (inte genom tävlingen om presentkortet utan av fri vilja) ni kommer få ytterligare en länk, en större med header så kommer ni synas extra mycket som jag lovade ;)

16 st

ÅSIKTER

    Kategori: Inredning
    07 Mar 2010

Tvättställ

Kategori: Inredning / 2010

Sitter och letar tvättställ till badrummet. Hittade en svincool! Lite väl orealistiskt kanske med tanke på att vårat badrum inte är så mycket större än det här tvättstället haha. Men för alla er som har typ 20 kvadratmetersbadrum kan det ju vara något att fundera på ;) Märket är tyska Kanera och dom har mycket fränt måste jag säga! Men det är väl bara att fortsätta drömma, det står inte ens nå priser på hemsidan, och då brukar det kunna vara dyra grejer.


Bild från Kanera.de

25 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    06 Mar 2010

Hur man raggar röster på bästa sätt?

Kategori: Ni tipsar mig / 2010

Nu kommer en brud från finland ikapp mig i tävlingen om Asusdatorn, hon har fått ca 200 röster det senaste två dygnen, och fortsätter det så har jag inte en suck! Så nu frågar jag er:

HAR NI NÅGOT BRA TIPS PÅ VAD JAG KAN GÖRA FÖR ATT FIXA FLER RÖSTER?!?
Det är lite panik nu.. ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Mar 2010

Kul dag...

Kategori: Vardagen / 2010
...INTE. Den där spolningskillen kunde inte göra nånting alls och sa att vi fick fixa det själva. Jimmy är och hämtar nån högtryck nu så ska vi försöka rensa avloppen och jag hoppas verkligen det funkar. Tur man bestämde sig redan imorse att inte gå nåt på vinterfesten (räcker och blir över av fest sen igår...) för vi kan inte tvätta kläderna vi skulle haft på oss, vi kan inte duscha och vi kan inte ens gå på toa. Jag vägrar vara bakis om man inte kan använda toan. Är så less så jag vill inte ens ligga och mysa framför tvn jag vill bara gå och lägga mig.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Mar 2010

Ibland går det åt helvete

Kategori: Vardagen / 2010
Vi har vatten i källaren, har kommit upp ur två golvbrunnar det senaste dygnet. Det kommer någon som ska spola igenom rören senare och förhoppningsvis ta bort allt ur källaren. Känns lagomt kul sådär.. Eller kanske till och med riktigt jävla jobbigt. Undra just om det blir dyrare med spolningen eftersom det är lördag..? Så nu har ni som inte gillar mig men ändå inte kan låta bli att gå in här varje dag något glädja er över. Varsågod, det bjuder jag på ;)

Ni andra underbara, keep on voting! ↓

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    04 Mar 2010

I've seen bunnies!

Kategori: Vardagen / 2010
Vart och hälsat på Pärons mamma, pappa och hans bror Puzzel idag, alla är så himla sötaaa! Vill aldrig gå därifrån :p Så alla andra kaninerna, ÅÅH!


Sett min nya skrivbordsbakgrund förresten? :) Tyckte det verkligen var dags att ta bort den tråkiga standardbilden och ordna upp ikonerna. Är det viktigt för dig att ha en fin bakgrund?

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Badrummet
    04 Mar 2010

Badrummet!

Kategori: Badrummet / 2010


Haha varför copyrightstämplade jag denna bild egentligen? Kan ju inte finnas nån som vill ha den direkt :p Tänkte mest visa hur det ser ut nu i badrummet, inte för att det är snyggt eller så men bara för att liksom, eftersom de gamla rören ska tas bort imorgon och ersättas med nya!

Vi tog bort den blöta mögelluktande sanden för länge sen, och avfuktaren har verkligen gjort sitt jobb efter det! Det luktar ingenting längre :D

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    04 Mar 2010

Vad har hänt?

Kategori: Vardagen / 2010
Inte skrivit ett vettigt inlägg på länge nu och jag gissar på att det kommer fortsätta så ett tag till.. Grymt trött, orkar inte göra nåt efter jobbet. Har kikat på Biggest Loser i veckan, och Cougar Town som jag totalt älskade, haha så min humor :p Så Dating in the dark, tyckte det var rätt kul också, särskilt ena tjejens reaktion haha. Äntligen är det bekräftat att utseendet spelar visst roll! Det jag sagt hela tiden :p

Ja nä det var väl vad jag ville säga nu kanske. Imorgon börjar Jimmy och pappa och byta ut rören i badrummet skulle jag säga med. Hade gärna varit med och kikat men nä jag jobbar jag. Sen på lördag är det nån slags vinterfest, vet inte riktigt om jag vill gå eftersom man är ute hela kvällen och blir kall och blöt men förfesten kan man ju gå på iaf!

Nä nu är jag klar, jag vet, jag har inte varit speciellt rolig den senaste tiden men det kommer väl det med!

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tack till..!
    03 Mar 2010

De första länkningarna!

Kategori: Tack till..! / 2010
Tusen tack åter igen för att ni röstar på mig, helt underbara är ni! Har insett att jag kanske måste börja länka er redan nu så vi får lite spridning på det hela, jag menar, inte så kul att läsa en lista på flera hundra bloggar, delar jag upp det så är det lättare för er att läsa och kanske hitta nån ny favoritblogg bland dessa fina människor! Så står du inte med här så var inte orolig, det kommer fler sånna här inlägg!

Här har ni dem alltså, första delen, med beskrivningar som de valt själva!

http://trueborn.blogg.se

http://pyttis.blogg.se
http://blacklion.blogg.se
http://molkan.se 
http://perfektion.blogg.se
http://isav.blogg.se - FOTO, MUSIK, STIL
http://kashaysblogg.blogspot.com KLÄDER, SKÖNHET, TIPS
http://grimgoth.blogg.se - METAL, FILM, KREATIVA TANKAR
http://fredthevov.blogg.se - ILLERTHRILLERS, CRAZY FAMILY AND EVERYTHING IN BETWEEN 
http://miijauh.devote.se
http://sheriilyn.blogg.se
http://tantkim.blogg.se
http://luggsliten.se - VARDAGSBABBEL, TANKAR, FOTOGRAFERING
http://annacondas.blogg.se
http://geekosaurus.se
http://evamar.blogg.se - TÄVLINGAR
http://various.blogg.se
http://jimmyssyster.blogg.se
http://tsukii.se - DESIGN, FOTO, INSPIRATION
http://phyllisholly.blogg.se - NÅL, TRÅD, TYG
http://kingdomforaheart.se - SONATA ARCTICA, ROSA, FANTASY 
http://traitorsneverplayhangman.blogg.se - HUNDAR, FOTO, ROCK 'N ROLL
http://nakenhunden.blogg.se - MOTORCYKLAR, PERSONLIGT, MODE
http://juliaberg.se - SMYCKESTILLVERKNING, VARDAG, BILDER
http://yeahna.blogg.se - SNYGG, SMART, SPECIELL
http://hayatem.blogg.se
http://aanniieeoh.blogg.se
http://rockaholiic.blogg.se
http://blomklocka.blogg.se
http://lucia.li
http://codezero.blogg.se
http://sallyomuffybloggen.blogg.se KREATIVITET, UNIK, INSPIRATION
http://ellastankar.blogg.se
http://avarquare.blogg.se 
http://ericaperzzon.se - SMINK, HÅR, EN EGEN STIL
http://bettysord.blogspot.com - ORD, POESI, TANKAR
http://lovefashionandrocknroll.se

Ni som hjälpt mig genom att ni bett era läsare rösta på mig (inte genom tävlingen om presentkortet utan av fri vilja) ni kommer få ytterligare en länk, en större med header så kommer ni synas extra mycket som jag lovade ;) Men vi börjar såhär..

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    03 Mar 2010

Ligger etta nu ;)

Kategori: Kläder / 2010


Jag kan inte tacka er nog för alla röster, jag ligger etta nu, 264 röster har jag fått hittills! Kom på att jag kanske ska berätta vart alla kläderna jag tävlar med är köpta, många som undrat. Peka på bilden bara så ser ni vart allt är köpt. Är inte mycket av det som finns kvar men vem vet det kanske kommer in igen! Grymt glad att jag inte tvekade att köpa leggingsen med dragkejorna över knäna, lätt bästa klädköpet på länge! Skönt att kunna dra på sig nåt som inte varenda människa går runt i ;) Så tröjan, helt underbart mjuk, älskar den!

Men än är det inte slut och alla röster jag kan få behövs! ↓

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Mina smycken
    03 Mar 2010

They Follow

Kategori: Mina smycken / 2010


Some of us enjoy the rain and thunder..

26 st

ÅSIKTER

    Kategori: Walk in closet
    02 Mar 2010

Garderobsgrubbel!

Kategori: Walk in closet / 2010
Den perfekta rubriken på två sätt! ;)

Jag har mätt, ritat, mätt igen, ritat om, gett upp, fixat Ikeas homeplannerprogram, insett att jag kan inte ens använda mig av att planera med den eftersom deras stommar har fel mått, så trixade till det så jag i alla fall kunde rita på på ett ungefär hur det ska se ut, och såhär blev det! Jag vet att det ser rätt konstigt ut, att hyllorna inte passar in i vinklarna och så men skiter jag i nu! Har nämligen kopierat och klistrat in och suddat ut i Photoshop eftersom jag Ikeas program inte ville som jag ville. Mer hyllor ska givetvis in i den högra delen med men jag orkar inte mer nu :p Suttit liiite för länge här, det värsta är att den mesta tiden har gått åt till detaljerna för att det skulle se lite hemtrevligt ut nu när jag visar :p


(Klicka på bilden för att se den på bästa sätt)

Bilder lånade från:
T-shirt: Swedenrock-online.se
Linne: Avanna, pyttis.blogg.se
Matta: Thehome.se
Spegel: Badrumsbutiken.se
Smyckesträd: Min egen bild, köpt på Dollarstore


För den som vill veta så kommer vi förvara allt som är gjort av tyg härinne i våran walk in closet. Jimmy får den vänstra sidan och jag får den högra som är lite större! ;) Ska dock ha mina skor på den sidan också samt gardiner och sängkläder och sånt med. Så ska jag ha mitt sminkbord där till vänster! Så man slipper ha sminket i badrummet, känns som att det håller sig fräschare nånstans där det inte är fuktigt, plus att vi får mer plats i lilla badrummet för annat. Och just ja, på dörren ska vi nog klistra en stor fet spegel som täcker hela dörren, samt ta bort handtaget eftersom vi har ju en annan ingång så vi behöver inte använda den. Måste utnyttja all plats som går!

Nu har tydligen stången som kläderna hänger på försvunnit av nån anledning, men där jag klistrat in kläder nu ska det hänga, och resten får vi vika in i facken. Längst upp blir det coola lådor med grejer i som man kanske inte använder så ofta. Onödig info kanske men :p Jag är jävligt nöjd hittills i alla fall! Fattas bara att åka på byggmax och köpa allt material nu då, för vi ska bygga allt själv! Såga, skruva, borra :) Allt för att få det perfekt och precis som VI vill ha det!

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    01 Mar 2010

Skottat tak!

Kategori: Vardagen / 2010
Känner mig sååå mycket gladare och bättre nu då man gjort nåt vettigt :) Städade först köket sen sa Jimmy att han och Tommy skulle skotta taket, så jag tänkte att de blir ju bra om dom gör det så forsätter jag städa. Men så kom Elina också och tänkte skotta så jag hängde på jag med! :) Två timmar tog det för oss fyra att få ner allt. Det var nära på en meter tjock snö där uppe. Sen skulle vi givetvis hoppa ner i snöhögen som blev, mogna och vuxna som vi är ;) Sjönk ner rätt bra i högen kan jag lova! Tusen tack till Tommy och Elina som hjälpte till, vi är skyldiga er en tjänst nu, som fan! Förstå vad tråkigt det hade varit att göra det här ensam.. Armarna värker nu men det lär ju inte vara nåt alls motför hur det kommer kännas imorgon ;) Nu ska jag snart se Biggest Loser!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    01 Mar 2010

Haha vad lustigt!

Kategori: Övrigt / 2010
För några timmar sen fyllde jag i blogg.se's frågeformulär man kan hitta i reklamen på allas bloggar, ni vet den under första inlägget. Sista frågan fick man skriva vad man ville och jag önskade då att lite mer rock/metalbrudar (och även killar) kanske kunde få synas på startsidan också och inte bara kändisar och massa folk som visar upp sina outfits, typ. Nu ser jag att Elin Kero fått en plats där, undra just om det bara var slumpen eller om dom läst vad jag skrev? ;) Hoppas i alla fall att de fortsätter lite på det spåret, inte alla som är intresserade av vad folk haft på sig under veckan och vad alla kändisar gör!

6 st

ÅSIKTER
   Crap.

    Kategori: Vardagen
    01 Mar 2010

Crap.

Kategori: Vardagen / 2010
Sitter här med morgonte och spisbröd med ost halv tre på eftermiddagen. Känner mig lagomt inte alls motiverad till att göra någonting. Så glömde jag QOTD igår med, hur klantigt är inte de! Missade två förra veckan, jag som hade skrivit inläggen i förväg och allt hade bara varit att klicka på publicera :p

Julia vann inte tävlingen heller, var väl kanske 10 röster ifrån men tack till er som tog er tid att rösta på henne! Som sagt, varenda liten röst man kan få behövs i sånna här lägen.

Nä, känner mig skittjurig idag, bäst jag gör nå annat nu.