VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    14 Mar 2010

Gjorda för längelänge sen!

Kategori: Smycken till andra / 2010


Beställd av Nina som även köpt av mig förut :)Beställda av Nur!Beställd av Malin!Beställd av Jessica!Beställd av samma Jessica som ovan :)
Nu har jag inga mer ovisade armband! Eller det var inte riktigt sant men ändå.
Har gjort lite saker till några jag känner som kommer upp senare nån dag.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► L
14 Mar 2010 - 20:12
............................................................................................................................................................................................................

sv: ja, jag kunde inte ha min adress på både bloggen och bildgalleri. så fick välja en och då blev de bildgalleri eftersom är svårt att använda deras bildgalleri funktion utan domän. men blir väl att byta helt sen till något bättre!att behöva åka någonstans för att gå på toa är värdelöst. jag tyckte det var jobbigt när jag och en kompis sov hos en kille som inte hade toapapper. vi fick gå till pizzerian och hämta då och då. (efter en fest). men att inte kunna använda sin toalett är nog ännu värre.det där ang att skriva om vikt och så. det är ju din blogg. men du kanske kommer på något alternativ om du inte vågar riskera att det blir fel.och vad fina armband :) synd att jag alltid är så pank bara.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?