VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

6 st

ÅSIKTER
   ...

    Kategori: Vardagen
    31 May 2010

...

Kategori: Vardagen / 2010

De två tidigare inläggen skrev jag igår redan, tänkte publicera imorse men det hände saker då... Tänkte jag gör det nu då istället trots att jag inte är något vidare bloggsugen, inte efter vad som hände imorse... Är inte sugen på nånting längre. När sånna här hemska saker händer så borde man kanske tänka att livet är för kort för depressioner. Men istället tar depressionen över och jag kan inte låta bli att fundera över ja, andra saker. Stannade i alla fall hemma från jobbet, men hoppas jag kan gå imorgon. Vad som hänt säger jag inte, handlar inte ens om mig.. Men det är lugnt nu i alla fall.

Ni som skulle ha fått smycken imorgon kommer inte få dem då eftersom jag inte orkat ta mig till posten idag. Ni får dem på onsdag istället, ber om ursäkt för förseningen.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    31 May 2010

Jag tävlar hos Wysteriia!

Kategori: Jag tävlar / 2010


Jag tävlar hos Wysteriia om en valfri bikini från Phaxswimwear.se! Jag är lite så att jag vill ha minst en ny bikini varje år och än har jag inte köpt någon, så skulle absolut vilja vinna den vit/svarta nere i hörnet på bilden, jättefin!

Vill du också delta? Klicka här så kommer du direkt till tävlingen!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    31 May 2010

Jag tävlar hos Rockalicious.se!

Kategori: Jag tävlar / 2010Som bilden säger så tävlar jag alltså om ett presentkort på 200 kronor hos Rockalicious.se!

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    30 May 2010

19 dagar kvar...

Kategori: Övrigt / 2010METALTOWN. jag behöver det

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    29 May 2010

Snart börjar det regna

Kategori: Vardagen / 2010
Jag tycker det är bra, ger mig en vettig anledning att stanna inne hela dagen. Lite synd då när man äntligen är ledig en lördag så mår man kasst. Vaknade upp vid 13.00 med världens värk i hela vänstra halvan av huvudet och ansiktet, plus ont i halsen och snorig. Tror att det är lite så att när man äntligen får vara ledig så slappnar man av och då kommer förkylningen som varit på g hela veckan. Jag har i alla fall klätt på mig vettiga kläder nu och ska försöka städa lite. Sabaton spelas på lite låg volym sådär, huvudvärken vill inte släppa...

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    28 May 2010

Säger bara en sak...

Kategori: Vardagen / 2010

...LEDIG!

Nu ska jag tuppa av i soffan ett tag, vi hörs!

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    27 May 2010

Jag tävlar hos Foki och Furniturebox.se!

Kategori: Jag tävlar / 2010
Foki har tillsammans med Furniturebox.se en tävling om vem som kan designa den snyggaste soffan. Den vinnande soffan kommer Furniturebox att tillverka och sälja, och vinnaren får ett exemplar av sin egen soffa! Måste ju självklart testa att vara med, deltar man inte kan man ju inte heller vinna så jag har ju inget att förlora, dessutom var det sjukt kul att rita en soffa! Jag tycker den blev fin i alla fall! :) Alla bilder är klickbara för större storlek.


En soffa för avlånga vardagsrum. För tillfället har vi en liten soffa som rymmer fyra, max fem personer, eftersom vi har inte hittat någon som passar vårat konstiga vardagsrum. Att ha en soffa som inte rymmer mer än fem personer när man ofta har folk på besök, det är ju inget vidare, så jag designade denna som skulle passa ypperligt i långa och inte så djupa vardagsrum. Givetvis passar de även bra i fyrkantiga vardagsrum också, men också för de lite mindre djupa.

En hörnsoffa med divan. Divanen valde jag för att när man inte har så djupt vardagsrum så känns rummet lite luftigare om man inte har ryggstöd ut över hela soffan när den står ut i rummet, men man får ändå mer sittplats än om det skulle ha varit bara en hörnsoffa. Soffan bör vara som en byggsats, i så få delar man bara kan, men så att man kan transportera den lätt.

Tjocka långa dynor istället för små kuddar till ryggstöd. Anledningen till att jag valde det var för att jag kikade hos Furniturebox.se och de har nästan bara soffor med små kuddar som ryggstöd, och de sofforna gillar jag inte riktigt. Med stora långa ryggstöd behöver man inte oroa sig för att hamna i en skarv då man sätter sig, och dynan hålls bättre på plats om det är en hel stor. Dessutom tycker jag att ju mindre delar, desto snyggare! Så kan man köpa till prydnadskuddar istället i stil med övriga inredningen. Stommen bör vara så liten som möjligt för att få plats med tjockare mjuka delar.

Färgen svart kan matchas med inredning av alla sorter. Det blir aldrig omodernt och passar såväl gamla som unga. Materialet kan vara antingen tjockare avtagbart tvättbart tyg, eller läder för längre hållbarhet.

För att se mina mått, klicka på bilden för förstoring. 


Som bord att ha till passar till exempel Furniturebox.se's soffbord Granit som på bilden, eller kanske svarta Lago? Finns även många fler som skulle passa! Vill du också vara med och tävla? Klicka här så kommer du till tävlingen!

6 st

ÅSIKTER
   AAAAJ

    Kategori: Vardagen
    26 May 2010

AAAAJ

Kategori: Vardagen / 2010
Jävla lödpenna, det första jag gjorde var att ta i den varma delen och fy tusan vad ont det gjorde! Eller gör. Suttit med handen i isvatten nu i en kvart men det svider fortfarande. Plus att handen knappt har någon känsel på grund av det kalla vattnet :p Doppar fortfarande ner den lite då det börjar svida. Minns för ett tag sen då jag sov med handen i vatten för att jag tog i en liite för varm plåt, men det gjorde inte lika ont då jag vaknade i alla fall även om de var bökigt att ligga med handen ner på sängbordet :) Nu ska jag trotsa smärtan och löda ihop allt jag skulle, uuh kommer ta tid... Sen ska jag ta och svara på lite mail, när jag fixat armbanden och vattnat fingrarna lite mer, jävligt jobbigt att skriva med en hand. K L A N T .

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    25 May 2010

Två nyheter som kan beställas!

Kategori: Smyckesinformation / 2010

All info finns längst ner i beställningsformuläret, på heyli.blogg.se/smycken!Flätade kedjor med valfri bokstav på berlocken
Läder och kedjearmband med budskapsplatta

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    25 May 2010

Man ska inte pilla i koderna utan backup!

Kategori: Bloggdesign / 2010
Har fuckat upp bloggen, satt igår och ändrade länkfärger eftersom jag var spyless på lila, men då kom jag på idag att det var ju faktiskt av en anledning jag valde lila. Helst vill jag ju ha svart och vitt men eftersom bakgrunden är både svart och vit så syns det inte då på vissa ställen. Det hade jag givetvis glömt bort igår så ändrade till svart. Så nu syndes inte vissa länkar. Yey jag som inte minns ett skit webdesign. Så jag klanta till det lite men har i alla fall fixat till det mesta nu tror jag, förutom en länk som bara inte går! Den som ligger under "Kategorier" längst ner där man kan klicka in sig på tidigare inlägg, blir helt galen. Men jag har lärt mig en ny sak i alla fall idag så jag är lite nöjd.

Hjälp mig med att lägga in länkfärg på de där Nyare och Tidigare-inläggslänkarna? Löst, tänk att på en gång man bestämmer sig för att ge upp och ta hjälp, DÅ kommer man på det :p

81 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    25 May 2010

Vinn ett armband med din initial!

Kategori: Tävlingar / 2010

VINNAREN ÄR EVAMAR.BLOGG.SE!

Tess svarade inte...
NÄSTA PERSON SOM FÅR CHANSEN ÄR EVAMAR! evamar.blogg.se
Evamar, läs
här hur du ska göra för att få det!

FÖRSTA SOM FÅR CHANSEN ATT TA HEM ARMBANDET ÄR TESS!
Hon har ingen blogg men det var bara en Tess med så :)
Tess, läs
här hur du ska göra för att få det!
FÖR ATT DELTA:

- Skriv endast JAG ÄR MED som en kommentar i detta inlägg.
- Mailadress i E-postfältet är ett måste.
- För dubbel vinstchans, skriv om tävlingen i din blogg, bilden får givetvis användas.

Vinsten är armbandet på bilden, fast jag byter ut berlocken mot en ny och stämplar dit vinnarens bokstav. Vinnaren får även en bokstav på baksidan om så önskas. Armbandet är 16 cm plus en fem cm lång förlängningskedja. 

Skriver upp en vinnare här 1 juni som då har 12 timmar på sig att kontakta mig från samma mailadress som i kommentaren för att få sin vinst annars går vinsten över till någon annan.

Lägg gärna till mig på Bloglovin för att inte missa något! Klicka

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    25 May 2010

Get psyco

Kategori: Vardagen / 2010Nyduschad, varm choklad, tända ljus, mysiga bloggar, mitt i natten.
Bättre än så blir det väl inte? :)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    24 May 2010

Sabaton - Uprising

Kategori: Song of the day / 2010
Har spelat Sabatons nyaste album Coat of Arms som släpptes för några dagar sen både idag och igår, och som väntat gillar jag det! Jag har även försökt lyssna och reflektera över texterna, vilket jag i princip aldrig gjort med Sabatons låtar. Jag lyssnar givetvis och jag kan hur många låtar som helst, men jag vet bara inte vad de handlar om eftersom det ju handlar om krig som jag inte är det minsta intresserad av. Så det har bara blivit att jag automatiskt blockerar handlingen, man kan kanske säga att det vore om om dom sjöng på ett okänt språk, man vet vad som sägs men man förstår inte. Eller har valt att vägra förstå. Haha. Utan att veta något om själva kriget så får jag i alla fall en bra känsla av texten till den här låten. Uprising.


Spirit, soul and heart
In accordance with the old traditions
1944 still the allies turn away
Fighting street to street
In a time of hope and desperation
Did it on their own and they never lost their faith

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    24 May 2010

Jag tävlar hos Annely!

Kategori: Jag tävlar / 2010
Jag tävlar om en av dessa tre skivor hos Annely! Jag vill givetvis vinna Sonata Arcticas Winterheart's Guild. Äger inte många skivor alls eftersom jag alltid lyssnat på musik genom datorn på olika sätt. Men skivor är så bra att ha i bilen, på våra roadtrips och allt :) Vill du också försöka vinna? Här hittar du hennes tävling!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    24 May 2010

Mina söta läsare

Kategori: Vardagen / 2010
Satt inatt och svarade på kommenarer, två timmar men hann inte mer än tre sidor. Det är så att mina läsare skriver så... personligt kan man nog säga, att man vill inte bara slänga ihop ett kort svar hur som helst! Plus att många av mina läsare skriver intressanta bloggar också så att man fastnar på dem då man ska svara :p Tänkte i alla fall fortsätta inatt!

Idag har jag mest bara städat och grejat så nu är det så fräscht här :) Fixat klart ett armband har jag gjort också och börjat lite smått på ett par andra. Skönt att ha dagens måsten klara!

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    24 May 2010

Ingen vidare sommarvärme idag inte!

Kategori: Kläder / 2010
Fyfan vad kallt det är, kör med armvärmare och halsduk även fast jag är inne! Trotsade vädret och gick ut och tog en bild på nitbältet som kom hem förra veckan i alla fall. Passade perfekt på byxorna jag hade planerat att ha det i! Det var min första beställning från Bluefox.nu och kan verkligen tänka mig att beställa där igen! Riktigt snabb leverans och allt.

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    23 May 2010

Tre gåvor

Kategori: Smycken till andra / 2010Jessica kom förbi för några dagar sen och fick hjärtat som hon ville ha till hennes vovve, som jag förövrigt inte alls blev speciellt rädd för, det ni ;) Otroligt snäll hund, skällde inte en enda gång! Så var den alldeles vit och fluffig oooh skitsöt :) Så de två översta armbanden har Jimmys småsystrar fått!

NU har jag verkligen inga fler armband att blogga om. Förutom ett som inte är klart än, har varit liggandes flera månader får se om det blir klart snart! Annar rullar det in beställningar igen som jag håller på att svara på nu, så smyckeslös kommer bloggen inte att bli ;)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 May 2010

Jag har inte orkat blogga

Kategori: Vardagen / 2010
Igår var den tredje lördagen på rad som jag somnade vid 6 och vaknade 9 igen på kvällen. Har verkligen varit dyngslut, jobbat fyra dagar i sträck. Hela jag var liksom borta, ingenting funkade och jag fick nåt bryt så det var bara att gå och lägga sig. Tusen tack till Jimmy som fick mig på bättre humör efter att jag vaknat.

Bortser man från det har jag haft en bra helg! I fredags var vi på italiensk buffé med Lina och Johan, åt lasagne och hade det bra! Efter det ville Henke och Klas se film, och den filmen hade jag velat sett länge också så dom kom hit så åt vi godis och kollade på den, om jag bara kunde komma ihåg vad den hette dåå! Var i alla fall en actionkomedi som jag i vanliga fall avskyr men den här var det riktigt roliga skämt i!

Fick den här kommentaren av Grimgoth sist jag skrev att jag inte mindes vad för film vi hade sett "Skön du är när du inte kommer i håg vad du nyss sett för film ^^ Lite "typiskt" Heyli känns det som ;)" och jag kunde inte sagt det bättre själv, det är verkligen väldigt sant! Så kan jag passa på att tacka honom för att han upplyste mig om att det var tre filmer i Män som hatar kvinnor-serien! Jag tyckte väl att tvåan slutade konstigt :p Så igår såg vi den sista också, Luftslottet som sprängdes, och den var helt okej den med.

Så såg vi en film till igår, Exit Speed hette den och jag tänkte att jag skulle förklara vad den handlade om men eftersom jag lyckades leta upp namnet på den nu för att inte verka helt korkad så kan ni bara klicka på länken så får ni läsa :) Gillade den också i alla fall!

Jaha vad vart det här då, värsta filminlägget men jaja. Som ni kanske märkt så orkar jag inte riktigt med bloggen just nu. Eller kommentarerna... Imorgon kanske.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smycken till andra
    23 May 2010

Riktigt längesen jag gjorde dessa

Kategori: Smycken till andra / 2010
Här är de sista smyckena jag gjorde förra gången jag öppnade upp. Har glömt att visa dem tror jag visst.Beställd av Therese

Sheriilyn har återigen beställt av mig :)

Beställd av Helene

Beställd av samma Helene som ovan

Beställd av Ida

Beställd av samma Ida som ovan

Lovisa ville ha enbart en lång fläta utan saker på och det gick såklart jättebra!

Det här var en gåva från mig till Linda

Köpt av Helen

Helen köpte även detta halsband

Beställd av Emelie

Emelie beställde även en specialare med två plattor...

...och en till...

...och ännu en till :)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    20 May 2010

Nu tar jag upp smyckesbeställningar igen!

Kategori: Smyckesinformation / 2010HEYLI.BLOGG.SE/SMYCKEN « DÄR FINNS ALL INFO OCH BESTÄLLNINGSFORMULÄR!

NU GÅR DET BRA ATT BESTÄLLA SMYCKEN AV MIG IGEN. Ni har varit många som velat köpa, så nu har jag öppnat igen. Håller öppet så länge jag känner att jag har tid, kan bli en dag, kan bli en månad, det är ingen som vet!

FYRA NYA LÄDERBANDSFÄRGER. Ja nu har jag fixat lite fler färger på läderbanden, jag vet att ni kommer älska en av dem i alla fall, för jag har äntligen kunnat köpa svarta!! Laddat upp ett rejält lager nu :) Det som är så synd att nu när jag har banden, så börjar plattorna sina... De jag alltid använt mig av har utgått ur sortimentet på alla webshopar, så nu har jag endast de jag har på lager, sen måste jag börja använda mig av andra plattor, som jag inte gillar riktigt lika mycket.

FÖR GARANTERAD LEVERANS INNAN MORS DAG måste betalningen synas på mitt konto senast 24 maj! Har du inte Handelsbanken som jag, så måste betalningen göras före 24 maj.

UPPDATERADE VILLKOR. Skrivit om lite på sidan, så läs noga vad det är som gäller för att beställa. Inskickad beställning = att du automatiskt godkänt alla mina villkor så du bör veta vad du godkänner.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    20 May 2010

Det började åska!!

Kategori: Vardagen / 2010Här sitter jag och bloggar från köket :) När det åskar ska man ju helst dra ur så mycket kablar man bara kan så inget blir förstört om den slår ner.

Paus för att svara i telefon. Måste bara skriva det här innan jag glömmer bort det! En mansröst på grov skånska och blabla står det för att jag inte uppfattade varken namn eller företag, så mycket skånska var det!

- Hej jaug heuter blabla och kommar fråun blabla och söker Jimmi?
- Han är inte hemma just nu.
- Joumean det äur jou såuhäur att vi vill gärna tacka Jimmi föur att haen vaurit meudlem hous ouss, jaou, NÄÄEEEE! *klick*

Haha han la bara på efter att han i princip skrikit näe, helt stört!! Och Jimmi med I på slutet!?! Uuh får rysningar tur han inte heter det.

Jaja, tillbaks till vädret! Jag nöjde mig med att dra ur datorn och tvn, så satt jag mig här med minisen istället, som inte har nån kontakt i väggen :D Bredbandet däremot glömde jag helt att dra ur... Men nu hände det ju inget som tur var. Har kollat igenom smyckessidan och skrivit om lite på vissa ställen, plus att jag tagit bilder på de nya läderremmarna så nu ska jag väl våga starta datorn igen och få in dem :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    20 May 2010

Och dessutom fucka bilden upp sig :p

Kategori: Vardagen / 2010

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    19 May 2010

Hotell-letande

Kategori: Vardagen / 2010
Blir galen, ujuj. Så många hotell och alla har sina dåliga och bra sidor. Ett utav de som verkar bäst och till ett bra pris försökte jag boka men det sista rummet där blev tydligen bokat för en timme sen, om man ska tro bokningssidan. Så nu återstår ett hotell jag kommer få psykbryt i, det är inrett helt motsatt min stil. Brunt och rött och massa blommor på väggar och tyger och allt! Men ja de hotellen var billiga. Finns ett till som är dyrare men mycket finare och med mycket bra recensioner också. 830 kronor per person och natt, inte SÅ jättefarligt, egentligen... Fast frukosten där var 150 kr till per person och dag, det är ju lite dåligt. Men man kanske inte ska bry sig så mycket om pengarna, för vi ska till Italien!! :D

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    18 May 2010

Och dääär kom det

Kategori: Vardagen / 2010

Vi vet ju redan hur mycket jag inte tycker om att jobba extra på mina lediga dagar och hur jag påverkas av det. Jag hatar att jag fortfarande gör massa saker för andra som jag mår skit av själv. Ska sova nu så det blir imorgon så jag kan göra bort den dagen. Blir ju så jävla sur om jag dessutom ska vara trött också. Svarar på kommentarer en annan dag, det kommer det kommer... Vet att jag är tråkig.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    18 May 2010

20 dagar senare med express...

Kategori: Vardagen / 2010BILJETTERNA ÄR ÄNTLIGEN DÄR DOM SKA VARA!


Satt idag och letade vilka ställen häromkring som tar emot DHLs paket och levererar dem. Var lite smått irriterad över att de skickades i onsdags från Italien men inte kommit fram ännu, nästan en vecka senare, när många andra fick sina biljetter på bara en två dagar. Inte så kul att bli tvingad att betala expess när man inte får express. Aja, medans jag satt och letade telefonnummer så vad ser jag, en DHLbil som svänger in här. Så fort man väntat klart på nånting och ska börja ringa runt, då brukar det lösa sig. Slår vad om att hade jag letat telefonnummer igår hade bilen kommit igår också. Men nu känns det bra i alla fall, återstår bara två problem till då, att boka flyg och hotell. Och just det, att hitta våra pass.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    17 May 2010

Dressed in the whitest silver

Kategori: Vardagen / 2010Tro det eller ej men jag har mått bra hela dagen, var till och med halvt om halvt pigg då jag vaknade! Jobb till tre och efter det så tog jag ut vattenslangen och sköljde av altanen och utemöblerna. Sen la jag mig och solade ett par timmar! Helt underbart.

Nä jag är inte fläckig och ful!! Så var jag det :pPpPppPpPPP Använde jag det rätt?? Först NU har jag förstått det roliga i den där ppp grejen! Nu när det är över haha så typiskt. Antingen en gravt photoshoppad bild idag eller ingen alls. Jag valde bild, nu när jag faktiskt orkat ta en.

18 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    16 May 2010

Det är ljust nu

Kategori: Vardagen / 2010
Ja, jag vet faktiskt inte om det ens har varit mörkt? Jobbat hela dagen, åt middag vid 6 sen sov jag tre timmar. Orkade verkligen inte vara vaken. Ikväll/inatt har vi kollat på Män som hatar kvinnor och den andra filmen. Tyckte de var väldigt bra för att vara svenskt.

Annars så svettas jag som en liten gris. Men man ska väl inte klaga, 15 grader varmt såhär kvart i tre på natten! Imorgon kanske man hinner få lite sol på sig, vem vet. Ska iaf borsta klart tänderna nu och sen ska jag lägga mig. Ville mest bara... Skriva nåt.

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    14 May 2010

Nä nu borde jag skärpa mig.

Kategori: Tankar / 2010

Någon mer än jag som känner att man verkligen inte orkar göra nånting, men samtidigt blir man deprimerad och ledsen av att inte göra nånting? Sjukt frustrerande. Jag tror jag ska ta tag i mitt liv nu i alla fall. Eller ja, försöka. Då man känner sig på topp känns allt så himla lätt men tänk vad allt kan förstöras på bara någon timme, av ingenting! Tänkte fixa klart det sista med smyckena inom de närmsta dagarna i alla fall så jag kan börja igen, SÅ många som frågar nu! Undra varför. Sen kanske man ska försöka se lite framåt, man blir lite gladare av att veta att roliga saker närmar sig:

METALTOWN - 18 juni - snart bara en månad kvar
SEMESTER - 16 juli - ??? - snart bara två månader kvar
SONATA ARCTICA - 30 september - lite mindre än 5 månader kvar


Kanske dags att börja leva..? Så som jag gjorde förut... Fast på mitt nya vis.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    14 May 2010

Haha, jag är Carpe Diem!

Kategori: Vardagen / 2010

Hahaha jag fick höra idag att jag är carpe diem. Fånga dagen i egen hög person! Jag lever i princip timme för timme just nu. Planerar ingenting som jag inte är säker på att jag vill göra, jag kan ju ändra mig? Gillar att leva så.

Så vaknade jag imorse också och det första jag tänkte på var biljetterna. Det andra som slog mig var att det nog fanns en anledning till att de satt kvar i Tyskland igår, kanske var det helgdag där med? Men blir lite tjurig, verkar som att alla andra som har beställt biljetter fått hem den på en dag..! Men så kanske det går segare till Sverige också. Helt seriöst, jag kan inte tänka på mycket annat än att åka till Italien nu. Jag borde lyssna in mig på fler för mig okända band som ska spela på Metaltown, men istället spelar jag Sonata Arctica, hela tiden! Rätt drygt faktiskt att längta så mycket!

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    13 May 2010

Biljetterna är på väg!

Kategori: Ni tipsar mig / 2010

Äntligen, när man betalat 200:- för att få expressleverans som var enda alternativet så tycker man att det borde gå fortare än över två veckor?? Nu är de på gång i alla fall, men de verkar ha fastnat i Tyskland? Fick ett konstigt mail, på italienska såklart, som jag översatt på nåt sätt till att jag antingen borde kontakta DHL snarast, ELLER så betydde det att biljetterna inte kunde levereras så fort som väntat. Haha, och jag ska ha gått språklinjen?

Någon som beställt något från DHL och varit med om samma sak? Att det står "Försändelse hålls kvar"? Kom grejen fram ändå utan att man behövde kontakta någon? Så kan jag lika gärna fråga också då, måste man vara hemma då man tar emot paketet eller läggs det i brevlådan? Kan sambon ta emot om jag inte är hemma?

Vill fan inte vänta längre nu på biljetterna, vågar liksom inte boka flyg och hotell innan jag vet att jag verkligen har biljetterna för att ens komma in :p

15 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    12 May 2010

Nitbälten

Kategori: Kläder / 2010
Helt ärligt, jag är så less på nitar! Less på att se det på varenda plagg, på varenda blogg, på varenda människa. I alla dessa fjortisfärger och former.

För ett tag sedan beställde jag ju dessa sandaler med nitar på, provade dem idag (vet att jag är seg, sådär två månader efter att jag beställde dem) och de ser mest bara töntigt ut. Dessutom var det strass-stenar på dem!! Funderar på att måla stenarna och nitarna svarta med en spritpenna eller nåt, trodde faktiskt de var svarta då jag beställde men det var de ju inte såklart.

Men vad jag ville komma med inlägget är att jag har nyss beställt ett brett jävla NITBÄLTE! Typ enda nitgrejen jag fortfarande gillar. Äger just nu 7 stycken, alla treradiga och asbilliga, 20 kr styck har jag betalat för dem och vetni, har hittat flera webshopar som säljer exakt samma bälte för nästan 100 kr så bara för att det är dyrare behöver det inte vara bättre. Även om de jag har faktiskt är väldigt bra! Men ja, det här fyrradiga har jag beställt nu från Bluefox.nu! 269 kr men det tycker jag det är värt då man snålat på de andra ;) Köpte även ett vanligt brett armband, men det ska nog göras om till nåt annat har jag en känsla av!


Bild: Bluefox.nu

(och jo, det finns några få enstaka nitade plagg jag gillar, som min jacka och mina armband)

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    12 May 2010

SÅ störande.

Kategori: Vardagen / 2010
Har fixat här hemma hela dagen, städat, tvättat, diskat, hängt upp kläder osv. Så tänkte jag åka och simma nu klockan fyra. Kollar hemsidan först för att se om det är öppet och inte stod det nåt om ändrade tider där inte. Så kommer jag dit så stänger de fyra. BAH. Fan ska man göra nu då? Inte för att jag är direkt sysslolös men ändå, jag var ju inställd på att simma och nu vill jag inte göra nåt annat :p


Bilden är från Ocean World, Dominikanska Republiken. Att åka utomlands nu hade ju inte skadat.. Simma i det där vattnet med alla delfinerna!

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    12 May 2010

Tänk om man hade fortsatt spela piano!

Kategori: Music / 2010
Nu har jag fastnat på youtube igen... Hittade det här helt otroliga! Det är gånger man ser sånt här man ångrar att man slutade spela piano... Jag vill också kunna!!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 May 2010

They know your life, they have a file about you

Kategori: Vardagen / 2010

Då var man klar med alla tips, skönt haha. Annars yet another day at work. Förutom att det kom fram en kvinna som först frågade lite frågor om varor, sen klappade hon mig på axeln och sa att jag hade en fin blogg. C H O C K . Men roligt givetvis! Vet inte om jag på nåt sätt borde känna denna kvinna? Jag och att känna igen människor vetni... Inte min starka sida. Men ja det var som sagt roligt och jag blev väldig ställd men lyckades få fram ett tack i alla fall :)

Fick mig att fundera lite, undra just hur många som läser här som ser mig varje dag? Det kan verkligen vara vem som helst..! Lite skrämmande är det allt.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    11 May 2010

Ragga röster - Make a deal (8/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 8 av 8:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]
5. Om att spamma gästböcker, inte andras dock [LÄNK]
6. Be folk sprida din länk [LÄNK]
7. Länkar till röstfiskeforum [LÄNK]

Så till mitt sista tips!

◄ LETA UPP ANDRA BLOGGARE SOM BEHÖVER RÖSTER!

Du letar upp folk som själva ber om hjälp i deras bloggar. Du hittar ett inlägg där de ber deras läsare rösta på dem, och DÄR har du din chans, men endast i DET inlägget! Du frågar om ni inte kan hjälpa varandra genom att du röstar på dem och de på dig, win-win situation! Om ni inte deltar i samma tävling förstås, då kan det bli svårare men en del ställer upp på sånt ändå. Bloggare brukar inte tycka om att få "rösta på mig"-kommentarer hur som helst, men när du kommenterar just det inlägget där de ber om hjälp, så skriver du ju något som har med deras inlägg att göra, och lägger fram ett förslag, då kan de inte säga nåt!

Jag hade väldig tur måste jag säga, en vecka innan Asustävlingen skulle avslutas, kommer Nelly.com med sin bikinitävling som ingen lär ha missat, där man skapade sin egen bikini som folk sen fick rösta på. Var och varannan blogg man gick in på hade sen ett inlägg där de skrev "Snälla rösta på min bikini, jag vill vinna!" typ. Gissa om jag tog chansen. Över 700 bloggare skrev jag till. Men endast till de som själva bloggat om att de ville ha röster på sin bikini, i just det inlägget skrev jag att om du röstar på mig så röstar jag på dig.

Hur hittade jag dessa bloggare då? Googlade "Rösta på min bikini", klickade på avancerat och satt Datum från när som helst, till senaste dygnet och klickade in mig och skrev till alla som ville ha röster. Så gjorde jag en gång om dagen. Sedan la jag till personen i favoriter, för att kunna gå tillbaka sedan och kolla vilka jag redan skrivit till, så att ingen skulle få två likadana kommentarer även om senaste dygnet-inställningen ofta sorterade bort de jag redan hade varit inne hos, men det hade ju varit pinsamt att skriva två gånger till någon! Så ja, jag har över 700 bloggares bikinis i mina favoriter :p

Och vet ni vad, jag fick inte EN ENDA elak kommentar tillbaka!! Helt sjukt. Det var endast två som tyckte det var lite tråkigt att man var tvungen att ge något i gengäld för att få en röst själv, men de två kommentarerna slutade ändå med att de hade varit inne och röstat på mig :) En del sa att jag inte ens behövde gå in och rösta på dem, men att dom röstade på mig ändå för att outfiten var så snygg! Ni ser, FÖRDEL att inte bara ta första bästa bidrag som jag skrev om i början!

Ja det var allt jag hade att berätta, den som vill se alla tipsen kan kolla in under "Jag tipsar er"-kategorin! Så hoppas jag att det var roligt att läsa och att ni kommer tillbaka hit för att kika på tipsen igen om ni nån gång skulle vara med i en tävling där man behöver röster :)

16 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 May 2010

Be awesome

Kategori: Vardagen / 2010

motivation poster - awesomeness - when you get sad, stop being sad and med awesome insteadAwesomeness - When you get sad, stop being sad and med awesome instead. Min egen motivation poster, äntligen har jag gjort den! Det är orden jag försöker tvinga in i huvudet just nu. Jag VET att jag kan vara awesome om jag bara vill tillräckligt mycket!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    09 May 2010

Ragga röster - Fair game (7/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 7 av 8:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]
5. Om att spamma gästböcker, inte andras dock [LÄNK]
6. Be folk sprida din länk [LÄNK]

LETA UPP TÄVLINGSSIDOR!

Jag satt en kväll och tänkte, det MÅSTE finnas ställen där det är tillåtet att be folk rösta på en, ställen som liksom är till för det. Där man hjälper varandra. Efter mycket letande hittade jag ett ställe, Blienvinnare.com, och upptäckte senare att jag tydligen varit medlem där sedan 2008 nån gång, minnet vetni ;) De har i alla fall ett forum där man måste vara medlem för att skriva, men det blir man lätt, där ett av ämnesrubrikerna är "Röstfiske". Där är det alltså fullt tillåtet att posta sin länk och be andra rösta på en. Ett tips dock, klicka igenom länkarna som redan finns där som andra skrivit och rösta på dem först, så du hjälper till också, man kan inte bara få och få utan jag tycker även att man ska ge lite. Gav mig otroligt många röster, helt "lagligt" eller vad man ska säga! Därefter hittade jag en till, Tavlingsguiden.se, men den är inte alls lika bra, men den gav några röster i alla fall.

Blienvinnare.com ♥♥♥♥♥ (5/5) Högsta poäng för en bra organiserad sida, snyggt upplagt och lättnavigerat, och forumet har mycket medlemmar! [Länk direkt till röstfiskesidan]

Tavlingsguiden.se ♥♥ (2/5) Lite tråkigare sida och inte alls lika många medlemmar, men, bättre än inget! [Länk direkt till röstfiskesidan]


...med mitt sista tips!
Sista delen: MAKE A DEAL.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    09 May 2010

Orkeslös

Kategori: Vardagen / 2010
Stirrat på disken i över en timme nu. Funderat på om det verkligen är någon mening att fixa bort det, det kommer ju ändå tillbaka? Ändå behöver jag bara ställa in det i diskmaskinen, men bara det känns jättejobbigt. Är inte bara disken som behöver tas tag i, det är resten av huset också... Känns inte som att det är någon mening att göra nånting alls. Fortsättningen på detta inlägg raderades, blev lite väl... mörkt. Hörs en annan dag.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    09 May 2010

Jag tävlar hos Molly!

Kategori: Jag tävlar / 2010


Molly har nu en tävling i samarbete med eyeslipsface.se där man kan vinna tre valfria mineralögonskuggor och den där primern på bilden, jag måste självklart delta! Jag är sämst på att sminka ögonskugga, men det beror nog också lite på att jag inte äger direkt många ögonskuggor och de jag har är väääldigt gamla och helt fel färg för mig! Så jag tänkte, jag måste chansa och vara med här och försöka vinna lite mörka skuggor :)

Vill du också delta, tävlingen finns HÄR!

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 May 2010

Ojdå hoppsan...

Kategori: Vardagen / 2010
Råkade visst somna, i tre timmar! Där får man för att man var överaktiv och flummade runt igår! Har jobbat idag och ja, sovit. Kom på att jag borde gå upp och publicera ännu ett tipsinlägg :p Funderar på om jag ska göra dipp nu, men jag vet inte. Helt otroligt att det är ljust än förresten, och himlen ser ut såhär!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    08 May 2010

Ragga röster - A bit desperate (6/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 6 av 8:

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]
5. Om att spamma gästböcker, inte andras dock [LÄNK]

BE DINA BLOGGLÄSARE ATT SKRIVA OM TÄVLINGEN PÅ SIN BLOGG!

Det kan vara jobbigt att fråga, så själv skrev jag ett par inlägg på min egen blogg och bönade och bad till mina läsare att, mot en fet länk i min blogg då tävlingen var avslutad, lägga in en liten text kanske i slutet av något inlägg, där de frågade deras läsare om de kunde rösta på mig! Jag fick över 20 underbara bloggare att hjälpa mig på det sättet, en del skrev hela inlägg bara om mig och flera gånger till och med! [HÄR] och [HÄR] och [HÄR] och [HÄR] och [HÄR] kan du förresten se vilka underbara som länkade!

Så frågade jag också två lite större bloggare via mail som jag haft en del kontakt med och även blivit länkad av ett par gånger förut, om de ville hjälpa mig eftersom jag var desperat för det var i slutet av tävlingen och jag var så nära att gå om och vinna, en hjälpte mig och den andra fick jag inget svar tillbaka av. Ska du göra det, skriv bara till folk du pratar med/pratat med förut och känner att du kanske har lite kontakt kvar, annars kan jag lova att det är helkört. Ingen vill länka en okänd människa.


...med ytterligare ett tips på hur du raggar röster på ett bra sätt.
Nästa del: FAIR GAME. Med ett par väldigt nyttiga länkar!

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 May 2010

Är lite avundsjuka på...

Kategori: Vardagen / 2010
...alla er bloggare som verkar kunna hoppa två meter upp i luften! Extra cred till er som gör det med klackar också. Jag och Jimmy har varit ute i naturen och drygat oss idag, och ja, jag försökte mig alltså på den klassiska hoppbilden.. HAHA. Det här var det bästa jag kunde få till, nån decimeter upp i luften i alla fall. Men peka på bilden så ser ni även hur jag failade rejält! Gillar nummer tre starkt, ser helt störd ut ;)


On the right side
On the right side of lifeFörutom att fula oss har vi faktiskt gjort nytta idag:

- Klev upp klocka 06.00
- Fixat håret hos Jenny, SÅ nöjd!
- Hämtat och sen lämnat in ROTavdragspapper
- Fika på stan
- Ringt runt till badrumsaffärer och frågat om de har visningsexemplar av möblen vi vill ha
- Hittade en i grannstaden som vi åkte och kollade på
- Grillat och ätit sen
- Tagit det lugnt och haft besök av T och E
- Tömt ur alla våra saker ut gamla lägenhetens förråd
- Skottat lite grus
- Byggt ihop ett hyllsystem för förvaring i källaren
- Ställt upp allt på hyllorna och kastat bort säkert två kubikmeter med skräp

Haha säg en annan dag jag varit så här effektiv så gör ni det bra! Fan så härligt det känns att få så mycket gjort! Men så blir bloggen och kommentarerna lite satt åt sidan men tar igen det sen. Uppskattar verkligen att ni skriver :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    08 May 2010

Ragga röster - On the borderline (5/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 5 av 8:

Tack för era kommentarer om att jag borde fortsätta! Självklart gör jag ju det då :)

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]

SKRIV I DINA EGNA GÄSTBÖCKER!

Att spamma andra människor får man ju inte göra, om man ska undvika elaka kommentarer tillbaka vilket vi ska till 100 procent. MEN, i din egen gästbok där bestämmer du ju själv vad för information du vill ha, eller hur? ;) På tävlingssidan på Asus hade man varsitt kommentarsfält där man kunde skriva till var och en. På förstasidan fanns en lista med de senaste kommentarerna. Istället för att skriva till alla andra som deltog i tävlingen som många gjorde, så skrev jag till mig själv! Exempelvis skrev jag att de som röstade på mig hade chansen att vinna ett presentkort på 300kr, om de sen kommenterade min blogg eftersom jag fixade ju min egna lilla tävling. Skrev alltså det i mitt eget kommentarsfält, och det hamnade då på startsidan så alla kunde se. Så skrev jag det om och om igen då jag försvann från startsidan. Det gjorde att jag syndes, utan att någon annan kunde klaga! Såg faktiskt en kommentar hos en spammande deltagare, från en annan deltagare som blev lite tjurig över hennes reklamkommentar hos honom, så sa han att "ska du göra reklam så gör det i ditt eget kommentarsfält, som Heyli gör!" Det gjorde mig glad :)

Så gjorde jag även inne på Gratisbio.se, eftersom de också visar de senaste kommentarerna på deras startsida. Finns säkert fler sidor som har sån funktion som du kan använda dig av. Men kom ihåg, BARA i din egen gästbok annars blir folk irriterad på dig!


...med tips på hur du kan sprida din länk vidare.
Nästa del: A BIT DESPERATE. Ibland kanske man känner att man behöver hjälp.

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 May 2010

Onödigt prat och en fråga till eeer

Kategori: Vardagen / 2010
Mår bättre idag. Fast jag tror jag börjar bli sjuk. Men hellre sjuk en deppig :) Tror det började redan i tisdags, var iväg och simmade och blev svinslut efter bara 20 längder i vanligt tempo. Tänkte ge upp men simmade ändå 60 längder. Borde kanske inte simmat alls.

Imorgon blir en tidig morgon, blir ett par timmars hårfix sedan ska vi jaga badrumsmöbel, har hittat en fin från Ido som vi vill se "live" liksom. Ingen i Birsta hade den så vi satsar på de mindre städerna imorgon!

För övrigt.. Vill ni att jag ens ska fortsätta med mina ragga röster-tips? Får ingen respons på det alls, typ två som kommenterat att det är bra bara. Kanske inte nåt ni är intresserade av? Gör ju det här för er skull liksom, särskilt er som tyckte det var en bra idé då jag berättade att jag skulle skriva om det framöver! Hade hoppats att ni skulle bli glada för ett lite mer annorlunda tips som ni garanterat inte hittar på någon annan blogg. Tro mig, jag har letat! Menmen, fortsätta/lägga ner? Ni bestämmer.

Men nu måste jag sova! Fan så trött jag är.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    05 May 2010

Ragga röster - Make them want it! (4/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 4 av 8:

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]


ANORDNA EN EGEN TÄVLING PÅ DIN BLOGG MED NÅGOT FINT PRIS!

Ha den enda regeln i din tävling, att för att delta måste man rösta på dig. Folk tycker om att tävla, och är det en så lätt regel som att man bara behöver gå in och rösta någonstans och sedan skriva att man gjort det, då gör folk det, även om det bara är för ett litet pris! Jag lottade ut ett superpresentkort på 300kr och fick över 100 röster tack vare det. Dessutom var jag dum nog att avsluta min tävling halvvägs in i röstningstävlingen, du ska givetvis avsluta din då röstningen är avslutad för att få ut så mycket som möjligt av det.

◄ FÖR ATT SEN SPRIDA DIN TÄVLING VIDARE

- När du skapat din tävling vill du ju såklart få ut den till så många som möjligt, MEN, utan att spamma ut i andras kommentarsfält såklart (eftersom vi ju är väldigt emot spam och att göra reklam för sig själv hos andra som folk inte bett om) Då finns två mycket mycket bra bloggar! evamar.blogg.se och molnboanna.blogg.se, de är båda tävlingsbloggar där man får tipsa om sin tävling! Om de har tid och är aktiva just då, (de är de för det mesta, jag har i alla fall fått alla mina tävlingar publicerade där) så lägger de upp din tävling även om de inte själva vill delta i den! Båda två har många läsare som följer dem för att hitta bra och roliga tävlingar, så du når ut till många genom dem!

- Köp en spotlight på Bloglovin'. Skriv att du har en tävling och att det är enkla regler, några kommer säkert kika in i alla fall. Eller ha tävlingsinlägget högst upp och skriv något helt random (men lockande) i din spotlight så kommer folk kika in och se det första inlägget, som då är ditt tävlingsinlägg och kanske bli intresserad av att delta!

- Skapa även en synlig länk i menyn till tävlingen så alla som tittat in kan hitta den lätt!


...med ett enligt mig supertips!
Nästa del: ON THE BORDERLINE. Lite halvfult kanske men helt genialt!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    05 May 2010

The glow of the darkness

Kategori: Vardagen / 2010
trött. jävligt. fryser som en gris.

Bland det värsta jag vet är att bli väckt av telefonen på en ledig dag, och måsta gå upp och jobba. Man har inte förberett sig på det. Utan förberett sig med en riktigt sen natt och att ha en härlig ledig dag efteråt liksom. Jag är inte den som rör mig sakta på jobbet direkt, utan jag mest flyger fram för att jag vill att allt ska gå så fort som möjligt. Idag var jag riktigt seg och ögonen tårades hela tiden av trötthet, ljuset och blåsten som är därinne. Fy.

Det jobbigaste är dock att jag följer inte mina regler. Påverkas fortfarande. Men kanske är det bra. Inte mycket till som fattas för att det ska rinna över. Undviker helst det. Eller..?

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Sovrummet
    04 May 2010

red/loveheart/by/tina

Kategori: Sovrummet / 2010Målad av Tina - trueborn.blogg.se!

Vi har ju ett vitt/svart/rött sovrum. För ett tag sedan köpte jag en rosa tavla av Tina, men det var inte meningen att den skulle vara i sovrummet men den hamnade där ändå eftersom kontoret inte är klart. Har länge spanat in den där röda tavlan som hon målade för webshopen beautyinsideout.se, och nu då man fick en rabattkod på 50 kr därifrån så slog jag till utan att tveka och den passade skitbra! Så hänger ju första tavlan jag köpte av henne strax ovanför också, också röd och med kärlekstema, kolla in den här!

Kändes lite tråkigt att ta ner den rosa bara, men den röda passade bättre. Får sätta igång med kontoret snart kanske så jag får hänga upp den rosa med ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    04 May 2010

Ragga röster - Easy (3/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 3 av 8:

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]

Här kommer mer rätt enkla tips för röstfiske. Mer avancerade tips kommer framöver!

◄ SKRIV ÖVERALLT DÄR DU ÄR MEDLEM!

Var du än är medlem och har en personlig sida, en presentationssida liksom, skriv där! Nu kommer jag inte på fler ställen än Gratisbio.se och Bilddagboken men eh... Lunarstorm kanske haha (om de ens finns kvar?!) Men ja du vet ju vart du är medlem! OBS: Spamma inte i andras gästböcker osv, då kommer du få sura kommentarer tillbaka och det vill du ju undvika! Skriv bara på presentationen.

SKRIV PÅ FORUM!

Jag är inte medlem på så många forum, men min pojkvän skrev där han brukar vara aktiv och fixade röster till mig. Skriv dock inte bara "Rösta på mig här" utan du kan kanske väva in det i slutet av ditt inlägg, och skriva något som faktiskt hör till forumet i början. En del forum godkänner inte reklam eller att man länkar andra sidor och så så läs igenom villkoren först, så du inte blir utkastad därifrån.

SKRIV PÅ FACEBOOK!

Jag är själv väldigt oaktiv på facebook men det gav mig i alla fall minst fem röster, och för er som håller på att skriva där jämt, ni kan nog få många röster därifrån! DÄR tycker jag faktiskt det är okej att spamma haha, eftersom jag anser att Facebook är ett enda stort spamhav! Är för övrigt därför jag inte gillar Facebook. Allt man gör skickas till alla, hela tiden. Jag skrev dock inte mer än längst upp i min egna ruta, för att jag är lite feg av mig.


...med ännu ett tips på hur du får folk att rösta på dig utan att de klagar! 
Nästa del: MAKE THEM WANT IT. Nu börjar taktikspelet.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Song of the day
    04 May 2010

Katatonia - My twin

Kategori: Song of the day / 2010
Jag har väldigt nyligen börjat lyssna lite smått på Katatonia, tycker dom verkar vara rätt så mycket min musikstil! Så fick jag mail idag att de kommer till Metaltown, så nu måste jag ju verkligen lyssna in mig! :) Frågan är bara, vad spelar de för låtar på konserter? Från nya eller gamla albumen? Finns ju ett par album liksom, hinner aldrig lyssna in mig på allt. Tycker dock det mesta verkar låta lite likadant? Kanske bara för att jag inte har nån koll iofs. Första låten som kommer upp på Spotify, gillar den skarpt!You used to be like my twin
And all that's been
Was it all for nothing

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    04 May 2010

Helt sjuk natt

Kategori: Vardagen / 2010
Var väl kanske uppe lite för länge, gick och la mig vid tre... Satt och ritade, haha. Kan inte rita längre så det var nog därför det blev så sent kanske ;) I alla fall, vid fyra vaknade jag av världens duns, typ som att nån slog med en hammare på dörren eller nåt. Måste ha varit mitt uppe i en dröm då jag vaknade för då går jag upp (jag som aldrig går upp ur sängen för att öppna då det knackar på dörren om jag sover), tänkte att ja men Jimmy var ju ute och festade inatt så nu vill han komma in (?!?!?!) Så jag öppnar dörren, ingen Jimmy. Visslar lite fult för att se om han hör. Nä. Stänger dörren igen och går in i sovrummet för att kolla om han gick runt på baksidan. Då jag kommer in i sovrummet vaknade jag väl till och kom på: För det första, det är tisdagmorgon = såklart det inte var fest på måndagen?! För det andra, Jimmy är 60 mil ifrån mig, han kan omöjligt knacka på dörren. Somnade om och vaknade igen, denna gång snöade det nå hemskt ute men det var ju bara en dröm märkte jag då jag vaknade ytterligare en gång till. Drömde även att jag skulle kombinera Sonata Arcticakonserten med att samtidigt vara med i Biggest Loser som skulle vara på samma ställe just då. Självklart missade jag konserten eftersom det var träning precis då och man fick inte gå därifrån. Så vaknade jag igen av att Jimmy ringde, helt förlamad typ. Ont i hela kroppen, kunde knappt röra mig och orkade inte hålla i telefonen. Låg och drog mig i två timmar efter det.

Gick ut och hämtade posten nyss. Så ser jag en yttepytteliten snöhög framför bilen?! Jag trodde ju jag hade drömt snön också!! Då börjar jag ju undra lite, vad det var som smällde på dörren, om det inte var en dröm...

7 st

ÅSIKTER
   Paket

    Kategori: Vardagen
    03 May 2010

Paket

Kategori: Vardagen / 2010
Idag låg det ett paket i brevlådan! Först kunde jag inte förstå vad fasen jag beställt, fick lov att öppna den för att se. Så var det en tavla som jag köpte, min tredje Tina-tavla :) Ska ta en bild på den i dagsljus imorgon! FAN SÅ SNYGG DEN ÄR. Kommer passa perfekt.

Annars så är jag ledig två dagar framöver nu och det ska grejas på. Flytta mina saker från gamla lägenhetens förråd står på tur imorgon. Simma ska jag försöka göra med. Köpa sängkläder. Tvätta sängkläder. Tvätta kläder. Leta galgar. Fy så tråkigt. Hoppas på fint väder i alla fall så blir det inte lika deppigt. På tal om deppigt, är du deppig? Kolla då på den här videon och har du bara hälften så bra humor som mig så kommer du nog le lite iaf hahaha. Den är KLOCKREN! (haha tänka sig, min humor igen!)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    03 May 2010

Ragga röster - Way too easy! (2/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 2 av 8:

fiska röster


Förra inlägget [LÄS DET HÄR] handlade om förberedelserna för att få så bra förutsättningar som möjligt för att ens få röster. Det här inlägget handlar om de enklaste saker du kan göra för att ragga röster på ett bra sätt och komma närmare vinsten du vill vinna, förhoppningsvis utan att uppröra andra! Kommer mer avancerade saker framöver ;)

◄ SKRIV PÅ DIN BLOGG!

Det första jag gjorde efter att mitt bidrag till tävlingen godkänts, var såklart att skriva ett inlägg på bloggen och be mina läsare rösta på mig. Skapade en liten bild på mitt tävlingsbidrag och la i menyn, med länk till röstningssidan så den skulle vara lätt att hitta för alla som tittade in till mig. Skrev även i inläggsdelen i kodmallarna att jag var med i en tävling och behövde röster, så det automatiskt kom med i alla mina inlägg, utan att jag behövde skriva dit det varje gång. Jag lovade även en länkning till ALLA som röstade som hade blogg, och det fick dom. Gick efter tävlingens slut igenom alla inlägg jag skrivit den under de där 30 dagarna och länkade alla som skrivit att de röstat. Se alla underbara som röstade här [LÄNK] Det är en hel kategori, börja nerifrån!

Jag var med i en tävling där det var en röst per IPnummer som gällde, så bad dem även att rösta ifrån olika datorer som de kom åt, om de ville! Och det var många som gjorde det :)

BE SLÄKT OCH VÄNNER RÖSTA!

Jag behövde bara nämna för min bror att jag ville vinna så fixade han röster från hans kompisar också. Så har du nära vänner, be dem fixa röster till dig med. Dagen efter sa jag till mamma och pappa att rösta och strax efter det visste hela släkten om det, plus att släkten fick se min blogg som jag hållit hemlig hela året :p

fiska röster
...med fler av tips på hur man raggar röster på ett bra sätt.
Nästa del: EASY. Var finns du?

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    02 May 2010

Tipsa mig om bra bloggar/tidsfördriv!

Kategori: Ni tipsar mig / 2010

Jag har rensat upp mina favoriter nu, plockat bort bloggar som inte längre skriver om sånt jag tycker är intressant, och de som jag lagt till bara för att jag kände att jag ville försöka läsa men det gick inte. Ca 20 stycken försvann. Så nu behöver jag nya och det är ju ett rent helvete att hitta något själv då 98% är översminkade barn..! Så nu får ni tipsa mig om riktiga bloggar.

- Inredningsbloggar i minimalisktisk/modern stil
- Inspirerande och kreativa bloggar
- Metal- och rockbloggar
- Snyggt designade bloggar
- Annorlunda klädstilsbloggar
- Bloggar med bra tips
- Kaninbloggar :p

Eller kanske vet du någon skitbra sida man kan fördriva tiden på? Gillar varken att titta på videoklipp, spela spel (om det inte är ordspel) eller läsa roliga historier, men någon annan sida kanske..?

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    02 May 2010

Hur jag gjorde för att vinna en dator - Preparation

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 1 av 8:

ragga röster


Lovade ju att berätta vad jag gjorde för att få så mycket röster i Asustävlingen om jag vann. Nu kom jag bara tvåa, men Asus gav mig en dator i alla fall, så jag tycker det är inte mer än rätt att jag berättar för er ändå, eller hur? :) Vet att det var några av er som ville veta iaf! Dessa guider kommer gå ut på att du på ett schysst sätt ska kunna fixa ihop så många röster som möjligt till någon tävling du vill vinna, UTAN att spamma och få elaka kommentarer tillbaka! Inga garantier för att det kommer funka för dig men jag lyckades få ihop alla mina röster med endast TVÅ lite halvtråkiga kommentarer tillbaka, även om båda ändå slutade med att de röstade och önskade mig lycka till. Det kallar jag BRA statistik!!

Det kommer bli en serie i 8 delar, då jag började skriva och bara själva förberedelserna för att få så bra förutsättningar som möjligt för att ens få röster tog upp mycket mer plats än jag trodde, eftersom jag insåg att mycket av det jag gjort det senaste året faktiskt spelade roll! Så det är vad det här första inlägget kommer handla om, kanske rena självklarheter men ändå, jag vill ta det från början. Så här gjorde jag, inga garantier för att det kommer funka för dig men jag lyckades i alla fall.

JAG HAR GENOM HELA MIN TID HÄR PÅ HEYLI.BLOGG.SE HJÄLPT ANDRA.
Röstat i alla möjliga sorters veckansblogg-tävlingar, stora som små även om jag är väldigt emot de små (mer om det längre ner). Jag har röstat om någon vill vinna något annat, svarat på frågor, mailat med folk, hjälpt andra med små bloggdesignproblem, varit trevlig mot mina läsare helt enkelt. Bara av att jag har varit trevlig förut, behövde jag bara skriva ett litet inlägg på bloggen att jag behövde röster, så röstade i princip alla mina läsare som jag pratar med här på en gång. Bara det var liksom 50 röster utan minsta ansträngning. Efter ett tag fick jag även nya kommentarer att de som bara är här och smygläser även röstat. Att vara trevlig = BRA på många sätt.

◄ JAG HAR INTE BETT OM MYCKET RÖSTER FÖRUT. De två gångerna jag gjorde det så ville jag verkligen vinna. Folk blir less på att rösta på en om du ber om det för mycket och när du väl behöver det som mest, ja då orkar ingen rösta för att du bara vill ha och ha och ha hela tiden. Jag tycker veckansblogg på småbloggar som har 20 läsare om dagen är töntigt. De går ut på att de som håller i tävlingarna bara vill ha dina besökare. Den lilla bloggaren är den enda som vinner på det eftersom du kan ändå inte få så många läsare från dem. Däremot valde jag att delta i en veckansblogg-tävling hos en av de större bloggarna, emmelist.blogg.se, eftersom att få en länk hos en stor bloggare, gynnar en enormt och jag behövde det eftersom jag just då börjat tillverka smycken igen. Bara att jag blev utvald gav en statistikhöjning. Blev även utvald av Viivilla (ni vet hustidningen) att bli månadens blogg hos dem, och då bad jag också om röster eftersom jag tyckte det var otroligt kul att de valt ut just mig.

◄ SÅ VAR DET JU EN DATOR JAG TÄVLADE OM. Vem vill inte att ens vän ska vinna en dator liksom? Bra pris = mer röster. Är det en chokladkaka du tävlar om, kan man nog förstå att många inte orkar rösta för att du ska vinna ett pris för 14.50, onödigt att tävla om, det kan du köpa själv. Du verkar bara snål om du visar att du så gärna vill vinna en chokladkaka! (Extremt exempel men ja ni fattar)

◄ KOLLA NOGA VAD TÄVLINGEN GÅR UT PÅ.
 Tror faktiskt inte många gör det. Jag var ju med i en outfit-tävling = snyggaste klädkombinationen borde vinna. Men i en röstningstävling så är det sällan bästa bilden eller outfiten som vinner, det är den som är bäst på att ragga röster som vinner, men det är STOR FÖRDEL att ha så bra bild som möjligt, det har jag bevis på. Så ta inte första bilden du hittar. Kanske måste du ta en ny till och med?

  - Tänk då på klädvalet. En vanlig tröja och jeans utan några som helst detaljer, det lär inte vinna om du inte har väldig många vänner. Välj ut några plagg som du tycker är snygga och trivs i, kolla sedan på dem om de sticker ut nog för att kunna ha en chans att synas bland alla andra bidrag.

  - Tänk lite på vad som är mode just nu. Jag hade ju tur nog att min klädstil var väldigt "inne" just då, med lack, svart, nitar och sånt, så fundera över vad du tror andra skulle tycka var fint och vilja rösta på, utan att för den delen gå ifrån din stil. Är det inne att ha hattar på sig, och du gillar det, ta på dig hatten! Gillar du det inte, strunta i den och tänk ut något annat, du måste ju kunna stå för din egen bild liksom, att du tycker om den.

  - Ta flera bilder och välj sen noggrant. Tänk på bakgrund, ljus osv. Har du både ett fint motiv och en fint tagen bild vinner du många röster, eftersom de som bara råkat ramla in på röstningssidan utan att ens tänkt att de ska rösta, kanske lägger märke till just din bild och röstar, just för att den är snyggast!

  - Piffa till bilden i Photoshop om du är bra på det. Förvräng dock inte, visa närbilder på detaljer, lägg till nåt fint mönster i hörnet eller något. Ja, ni såg ju min bild.

Vare sig det är en outfit-tävling eller någon annan sorts tävling (foto, pyssel, inredning, ja vad som helst där du ska ta en bild) kan man följa detta. Välj ett udda men bra motiv som du gillar och som andra kan tänkas gilla och se till att själva fotot blir snyggt, bakgrund, ljus mm. Snygga sen till den lite extra om du är bra på Photoshop!

◄ VAR BEREDD PÅ ATT KÄMPA HÅRT. Du måste verkligen vilja vinna för att ens ha en chans. Du måste ge allt. Det är grymt tufft då något dyrt som alla vill ha står på spel. Jag låg i toppen hela tävlingen, tillsammans med två till och vi gick om varandra hela tiden. Du MÅSTE vilja vinna och får aldrig ge upp minsta lilla, även om du åker ner.

ragga röster
...med några av tipsen på hur man raggar röster på bra sätt.
Nästa del: WAY TOO EASY. Börjar med det enklaste man kan göra. Håll utkik!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    02 May 2010

Här sitter jag...

Kategori: Vardagen / 2010
...nyskrämd och allt. Sjukt vad rädd man kan bli när man öppnar dörren och man tror att man vet vem som står bakom så är det inte den man tror! Det var inte min smurf, det var en annan smurf. Henrik-smurf! Haha, tänkte på det nu, tänk om det hade varit en främling som stod där, för jag råkade visst bli så rädd/överraskad att jag skrek.. Udda.

Senare idag kommer första inlägget om hur jag gjorde för att vinna datorn! Kommer bli en hel serie haha annars kommer ingen orka läsa :p Undra just om jag ska göra en egen kategori av det.. Maybe! Förresten, på tal om ny kategori så har jag nu skapat en för rabattkoder! Så passar jag på att tipsa om rabattkoden jag fixat på voodolls.se igen ▼ gäller bara idag!

 

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    02 May 2010

Rabattkod bara till er som läser hos mig!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2010

RABATTKODEN GÄLLER INTE LÄNGRE.

I samband med tävlingen jag hade om en voodoll, sponsrad av voodolls.se, fick jag även en rabattkod på 15% att ge till er läsare! Jag valde att den skulle gälla dagen efter tävlingen, vilket är idag 2 maj! Så ni som inte vann, gå in och beställ en egen IDAG och få den 15% billigare. Jag ska definitivt passa på själv, det blir en Trinity för mig! :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    02 May 2010

Vinnaren av en voodoll blev...

Kategori: Vinnare / 2010...kakan06.blogg.se, grattis!!
Jag skickar mail till dig med mer info strax!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    01 May 2010

Nu är jag förberedd minsann!

Kategori: Vardagen / 2010
Jag har förberett för vinstdragningen inatt nu, slagit på stort och gjort papperslotter! Lite roligare än random.org, nu när jag blivit sponsrad och allt! Så drar en vinnare så fort tävlingen slutat typ, om fler hinner anmäla sig så skriver jag bara upp dem med lite snabbt :) 25 minuter kvar!

Igår då, valborg... Jobbade på dagen och senare på kvällen blev det en sväng till Klas. När de gick ut så gick vi hem, Jimpa ont i huvudet och mina ögon orkade inte hålla sig öppna. Strax efter 12 så sov vi :p

Idag så har det flytspacklats här, inne på toagolvet, så nu syns inte längre golvvärmen. Väntar på att det ska torka nu, lite drygt sådär att vara utan toa igen men men, snart så får vi sätta dit den!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Badrummet
    01 May 2010

Badrummet - Hänt mycket sen sist!

Kategori: Badrummet / 2010
Jag är den som tar bilderna, och planerar hur det ska bli när det är klart, letar möbler osv. Jimmy är den som jobbar med allt förarbete. Så himla duktig. Jag kommer vara med då vi ska kakla. Märkte att det var väldigt länge sen jag skrev något om badrummet så här kommer allt som gjorts fram tills idag!


Ihoppusslade reglar för att få upp golvet i rätt höjd. Jimmy DUKTIG. Med isolering under.
Isolering även i alla fack. Tycker det ser lite mysigt ut faktiskt :)
VI HAR ETT RIKTIGT GOLV. Jävligt skönt.
Fönstret som syns på denna bild blir övertäckt, eftersom vi inte ska ha något fönster då det var väldigt konstigt placerat och bara var i vägen för våra planer.
Uppsågat hål sett från garderoben utanför badrummet, inuti hålet kan man se badrummet. Hålet ska bli ett infällt schampofack i duschen!
Schampofack med en ram i, baksidan fattas på bilden men sitter där nu. Peka på bilden vetja :p
Sist men inte minst, schampolådan, tätskiktsmålad! Blir två hyllor i den sen.
Gips uppsatt överallt.
Golvvärme!!


Det var allt då! PS, ikväll avslutas voodolltävlingen!