VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    08 May 2010

Ragga röster - A bit desperate (6/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 6 av 8:

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]
5. Om att spamma gästböcker, inte andras dock [LÄNK]

BE DINA BLOGGLÄSARE ATT SKRIVA OM TÄVLINGEN PÅ SIN BLOGG!

Det kan vara jobbigt att fråga, så själv skrev jag ett par inlägg på min egen blogg och bönade och bad till mina läsare att, mot en fet länk i min blogg då tävlingen var avslutad, lägga in en liten text kanske i slutet av något inlägg, där de frågade deras läsare om de kunde rösta på mig! Jag fick över 20 underbara bloggare att hjälpa mig på det sättet, en del skrev hela inlägg bara om mig och flera gånger till och med! [HÄR] och [HÄR] och [HÄR] och [HÄR] och [HÄR] kan du förresten se vilka underbara som länkade!

Så frågade jag också två lite större bloggare via mail som jag haft en del kontakt med och även blivit länkad av ett par gånger förut, om de ville hjälpa mig eftersom jag var desperat för det var i slutet av tävlingen och jag var så nära att gå om och vinna, en hjälpte mig och den andra fick jag inget svar tillbaka av. Ska du göra det, skriv bara till folk du pratar med/pratat med förut och känner att du kanske har lite kontakt kvar, annars kan jag lova att det är helkört. Ingen vill länka en okänd människa.


...med ytterligare ett tips på hur du raggar röster på ett bra sätt.
Nästa del: FAIR GAME. Med ett par väldigt nyttiga länkar!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG
09 May 2010 - 00:17
............................................................................................................................................................................................................

Det var helt okej att du länkade, bara kul om folk hittar till bloggen och tipsar om sina tävlingar.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?