VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    04 May 2010

Ragga röster - Easy (3/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 3 av 8:

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]

Här kommer mer rätt enkla tips för röstfiske. Mer avancerade tips kommer framöver!

◄ SKRIV ÖVERALLT DÄR DU ÄR MEDLEM!

Var du än är medlem och har en personlig sida, en presentationssida liksom, skriv där! Nu kommer jag inte på fler ställen än Gratisbio.se och Bilddagboken men eh... Lunarstorm kanske haha (om de ens finns kvar?!) Men ja du vet ju vart du är medlem! OBS: Spamma inte i andras gästböcker osv, då kommer du få sura kommentarer tillbaka och det vill du ju undvika! Skriv bara på presentationen.

SKRIV PÅ FORUM!

Jag är inte medlem på så många forum, men min pojkvän skrev där han brukar vara aktiv och fixade röster till mig. Skriv dock inte bara "Rösta på mig här" utan du kan kanske väva in det i slutet av ditt inlägg, och skriva något som faktiskt hör till forumet i början. En del forum godkänner inte reklam eller att man länkar andra sidor och så så läs igenom villkoren först, så du inte blir utkastad därifrån.

SKRIV PÅ FACEBOOK!

Jag är själv väldigt oaktiv på facebook men det gav mig i alla fall minst fem röster, och för er som håller på att skriva där jämt, ni kan nog få många röster därifrån! DÄR tycker jag faktiskt det är okej att spamma haha, eftersom jag anser att Facebook är ett enda stort spamhav! Är för övrigt därför jag inte gillar Facebook. Allt man gör skickas till alla, hela tiden. Jag skrev dock inte mer än längst upp i min egna ruta, för att jag är lite feg av mig.


...med ännu ett tips på hur du får folk att rösta på dig utan att de klagar! 
Nästa del: MAKE THEM WANT IT. Nu börjar taktikspelet.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Kashaya
04 May 2010 - 20:59
............................................................................................................................................................................................................

Bra tips. Fast jag brukar iofs inte delta i tävlingar där du måste få folk att rösta på dig... för mycket jobb.=) Men vem vet, kanske kommer någon tävling som är too good to pass up.Kul att du vann också, de förtjänade du.

2
► Isabelle
05 May 2010 - 17:16
............................................................................................................................................................................................................

Hej!

Tack så mycket för rösten :) Det behövs! Försöker ragga lite röster så jag kanske vinner tävlingen så dina tips är väldigt bra att få läsa av :)

3
► iHeartFantasy
19 Dec 2012 - 17:34
............................................................................................................................................................................................................

På tal om att rösta så skulle det vara supergulligt om du klickade här: http://cdon.bloggportalen.se/vote?

Svar: Done! Fast länken funkade inte så gick via din blogg :)
Liie ● Julkalender 19 dec - Vinn presentkort på Miinto.se!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?