VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    09 May 2010

Ragga röster - Fair game (7/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 7 av 8:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]
5. Om att spamma gästböcker, inte andras dock [LÄNK]
6. Be folk sprida din länk [LÄNK]

LETA UPP TÄVLINGSSIDOR!

Jag satt en kväll och tänkte, det MÅSTE finnas ställen där det är tillåtet att be folk rösta på en, ställen som liksom är till för det. Där man hjälper varandra. Efter mycket letande hittade jag ett ställe, Blienvinnare.com, och upptäckte senare att jag tydligen varit medlem där sedan 2008 nån gång, minnet vetni ;) De har i alla fall ett forum där man måste vara medlem för att skriva, men det blir man lätt, där ett av ämnesrubrikerna är "Röstfiske". Där är det alltså fullt tillåtet att posta sin länk och be andra rösta på en. Ett tips dock, klicka igenom länkarna som redan finns där som andra skrivit och rösta på dem först, så du hjälper till också, man kan inte bara få och få utan jag tycker även att man ska ge lite. Gav mig otroligt många röster, helt "lagligt" eller vad man ska säga! Därefter hittade jag en till, Tavlingsguiden.se, men den är inte alls lika bra, men den gav några röster i alla fall.

Blienvinnare.com ♥♥♥♥♥ (5/5) Högsta poäng för en bra organiserad sida, snyggt upplagt och lättnavigerat, och forumet har mycket medlemmar! [Länk direkt till röstfiskesidan]

Tavlingsguiden.se ♥♥ (2/5) Lite tråkigare sida och inte alls lika många medlemmar, men, bättre än inget! [Länk direkt till röstfiskesidan]


...med mitt sista tips!
Sista delen: MAKE A DEAL.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Luci
09 May 2010 - 23:40
............................................................................................................................................................................................................

vilka bra tips. dessa guider bör hjälpa en hel del där ute :) Jag är med i små tävlingar men aldrig någonting av större värde så har aldrig behövt tänka över sånt här.sv: Vincent och jag kommer nog köpa den där serien sen. Han vart lika kär som jag vart :DHar dock dålig kontakt med han numera men men.Johan har frågat banken om banklån till en lägenhet nu så vi hoppas det ska gå bra. Sen vore det skönt att få vara ensamma när vi vill och sen som sagt böra fixa i ordning lägenheten som vi vill ha den.Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?