VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    11 May 2010

Ragga röster - Make a deal (8/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 8 av 8:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]
5. Om att spamma gästböcker, inte andras dock [LÄNK]
6. Be folk sprida din länk [LÄNK]
7. Länkar till röstfiskeforum [LÄNK]

Så till mitt sista tips!

◄ LETA UPP ANDRA BLOGGARE SOM BEHÖVER RÖSTER!

Du letar upp folk som själva ber om hjälp i deras bloggar. Du hittar ett inlägg där de ber deras läsare rösta på dem, och DÄR har du din chans, men endast i DET inlägget! Du frågar om ni inte kan hjälpa varandra genom att du röstar på dem och de på dig, win-win situation! Om ni inte deltar i samma tävling förstås, då kan det bli svårare men en del ställer upp på sånt ändå. Bloggare brukar inte tycka om att få "rösta på mig"-kommentarer hur som helst, men när du kommenterar just det inlägget där de ber om hjälp, så skriver du ju något som har med deras inlägg att göra, och lägger fram ett förslag, då kan de inte säga nåt!

Jag hade väldig tur måste jag säga, en vecka innan Asustävlingen skulle avslutas, kommer Nelly.com med sin bikinitävling som ingen lär ha missat, där man skapade sin egen bikini som folk sen fick rösta på. Var och varannan blogg man gick in på hade sen ett inlägg där de skrev "Snälla rösta på min bikini, jag vill vinna!" typ. Gissa om jag tog chansen. Över 700 bloggare skrev jag till. Men endast till de som själva bloggat om att de ville ha röster på sin bikini, i just det inlägget skrev jag att om du röstar på mig så röstar jag på dig.

Hur hittade jag dessa bloggare då? Googlade "Rösta på min bikini", klickade på avancerat och satt Datum från när som helst, till senaste dygnet och klickade in mig och skrev till alla som ville ha röster. Så gjorde jag en gång om dagen. Sedan la jag till personen i favoriter, för att kunna gå tillbaka sedan och kolla vilka jag redan skrivit till, så att ingen skulle få två likadana kommentarer även om senaste dygnet-inställningen ofta sorterade bort de jag redan hade varit inne hos, men det hade ju varit pinsamt att skriva två gånger till någon! Så ja, jag har över 700 bloggares bikinis i mina favoriter :p

Och vet ni vad, jag fick inte EN ENDA elak kommentar tillbaka!! Helt sjukt. Det var endast två som tyckte det var lite tråkigt att man var tvungen att ge något i gengäld för att få en röst själv, men de två kommentarerna slutade ändå med att de hade varit inne och röstat på mig :) En del sa att jag inte ens behövde gå in och rösta på dem, men att dom röstade på mig ändå för att outfiten var så snygg! Ni ser, FÖRDEL att inte bara ta första bästa bidrag som jag skrev om i början!

Ja det var allt jag hade att berätta, den som vill se alla tipsen kan kolla in under "Jag tipsar er"-kategorin! Så hoppas jag att det var roligt att läsa och att ni kommer tillbaka hit för att kika på tipsen igen om ni nån gång skulle vara med i en tävling där man behöver röster :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Luci
11 May 2010 - 23:26
............................................................................................................................................................................................................

Jätte bra tips :) Är jag med i någon större tävling kommer den vara till stor hjälp.

2
► Carita
12 May 2010 - 21:40
............................................................................................................................................................................................................

Jättebra tips :) Kasnke man kan ha nytta av i framtiden! Tack så mkt!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?