VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    08 May 2010

Ragga röster - On the borderline (5/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 5 av 8:

Tack för era kommentarer om att jag borde fortsätta! Självklart gör jag ju det då :)

Har redan tagit upp:

1. Förberedelserna [LÄNK]
2. De enklaste man kan göra för att fiska röster [LÄNK]
3. Sidor du kan publicera din tävlingslänk på [LÄNK]
4. Gör en egen tävling med en enda regel, att bli röstad på [LÄNK]

SKRIV I DINA EGNA GÄSTBÖCKER!

Att spamma andra människor får man ju inte göra, om man ska undvika elaka kommentarer tillbaka vilket vi ska till 100 procent. MEN, i din egen gästbok där bestämmer du ju själv vad för information du vill ha, eller hur? ;) På tävlingssidan på Asus hade man varsitt kommentarsfält där man kunde skriva till var och en. På förstasidan fanns en lista med de senaste kommentarerna. Istället för att skriva till alla andra som deltog i tävlingen som många gjorde, så skrev jag till mig själv! Exempelvis skrev jag att de som röstade på mig hade chansen att vinna ett presentkort på 300kr, om de sen kommenterade min blogg eftersom jag fixade ju min egna lilla tävling. Skrev alltså det i mitt eget kommentarsfält, och det hamnade då på startsidan så alla kunde se. Så skrev jag det om och om igen då jag försvann från startsidan. Det gjorde att jag syndes, utan att någon annan kunde klaga! Såg faktiskt en kommentar hos en spammande deltagare, från en annan deltagare som blev lite tjurig över hennes reklamkommentar hos honom, så sa han att "ska du göra reklam så gör det i ditt eget kommentarsfält, som Heyli gör!" Det gjorde mig glad :)

Så gjorde jag även inne på Gratisbio.se, eftersom de också visar de senaste kommentarerna på deras startsida. Finns säkert fler sidor som har sån funktion som du kan använda dig av. Men kom ihåg, BARA i din egen gästbok annars blir folk irriterad på dig!


...med tips på hur du kan sprida din länk vidare.
Nästa del: A BIT DESPERATE. Ibland kanske man känner att man behöver hjälp.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Luci
08 May 2010 - 12:07
............................................................................................................................................................................................................

jätte bra tips :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?