VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Fixa röster till tävlingar
    03 May 2010

Ragga röster - Way too easy! (2/8)

Denna klädsel fick 2421 röster och gav mig en laptop. Hur lyckades jag? Del 2 av 8:

fiska röster


Förra inlägget [LÄS DET HÄR] handlade om förberedelserna för att få så bra förutsättningar som möjligt för att ens få röster. Det här inlägget handlar om de enklaste saker du kan göra för att ragga röster på ett bra sätt och komma närmare vinsten du vill vinna, förhoppningsvis utan att uppröra andra! Kommer mer avancerade saker framöver ;)

◄ SKRIV PÅ DIN BLOGG!

Det första jag gjorde efter att mitt bidrag till tävlingen godkänts, var såklart att skriva ett inlägg på bloggen och be mina läsare rösta på mig. Skapade en liten bild på mitt tävlingsbidrag och la i menyn, med länk till röstningssidan så den skulle vara lätt att hitta för alla som tittade in till mig. Skrev även i inläggsdelen i kodmallarna att jag var med i en tävling och behövde röster, så det automatiskt kom med i alla mina inlägg, utan att jag behövde skriva dit det varje gång. Jag lovade även en länkning till ALLA som röstade som hade blogg, och det fick dom. Gick efter tävlingens slut igenom alla inlägg jag skrivit den under de där 30 dagarna och länkade alla som skrivit att de röstat. Se alla underbara som röstade här [LÄNK] Det är en hel kategori, börja nerifrån!

Jag var med i en tävling där det var en röst per IPnummer som gällde, så bad dem även att rösta ifrån olika datorer som de kom åt, om de ville! Och det var många som gjorde det :)

BE SLÄKT OCH VÄNNER RÖSTA!

Jag behövde bara nämna för min bror att jag ville vinna så fixade han röster från hans kompisar också. Så har du nära vänner, be dem fixa röster till dig med. Dagen efter sa jag till mamma och pappa att rösta och strax efter det visste hela släkten om det, plus att släkten fick se min blogg som jag hållit hemlig hela året :p

fiska röster
...med fler av tips på hur man raggar röster på ett bra sätt.
Nästa del: EASY. Var finns du?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Maria
03 May 2010 - 22:35
............................................................................................................................................................................................................

Jag tycker att det vore lite läskigt ifall hela halva släkten läste ens blogg. Fast det är ju lite konstigt egentligen, med tanke på att vitt främmande människor gärna får läsa :P

2
► Mats Bojjan Zettergren
22 Nov 2013 - 03:28
............................................................................................................................................................................................................

Hej, sökte på texten fixa röster. Och fick upp ditt blogg inlägg som en första träff. Och tänkte eftersom jag inte är någon blogg användare. Och inte har tiden som krävs för att etablera en blogg tills dess att tävlingen är över. Så tänkte jag kolla med dig som har dina läsare. Om du har lust att hjälpa mig få röster igenom dina läsare. Är nämligen så att jag är delaktig i en tävling där jag har chansen att få uppleva det jag älskar mest i världen, att få köra hundspann. Och förstår om du inte vill göra en främling en tjänst. Men om du skulle vilja hjälpa mig så kan du väl meddela dina läsare att rösta på mig på.

http://www.fjallravenpolar.se/polar-2014/visa-alla-bidrag/?uid=140870

Svar: Hej Mats! Tyvärr så ber jag inte mina läsare rösta på någon jag aldrig pratat med tidigare. Men du gjorde helt rätt i att fråga tycker jag, man vet ju aldrig vad man kan få för svar :) Sen är det så att en bekant till mig också är med i tävlingen och jag håller självklart på honom, men jag får önska dig lycka till i alla fall!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?