VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    01 Oct 2010

30x8 mm plattan inne igen!!

Kategori: Smyckesinformation / 2010
De här inlägget skulle jag ha publicera för typ.. Flera dagar sen men jaja. De smala plattorna (30x8 mm) till mina vanligaste armband finns inne igen! Men med en liten förändring. De är hårdare och det gör att stansningen inte blir lika mjuk som den varit förut. Svårt att förklara för den som inte är insatt, men här är en bild på hur de ser ut nu. Jag har slagit allt jag kan på stansen med hammaren på den här plattan, och ändå blir texten inte djupare. Hade jag slagit så hårt på de förra hade plattan gått av så det är en rätt stor skillnad i och jag hoppas det syns att texten är "hårdare" än vanligt, inte lika avrundade kanter och så. Men nu går det i alla fall att beställa armband och halsband med denna platta om man vill, bara man är medveten om att det inte kommer se exakt likadant ut som på de smycken jag gjort förut.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Caroline
03 Oct 2010 - 17:36
............................................................................................................................................................................................................

Har en sån fråga som: varifrån beställer du dina plattor? Har försökt att hitta sådana som har hål i båda ändarna, men har inte hittat. Gör du dem själv eller?

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?