VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    02 Oct 2010

Corroded 9 oktober?

Kategori: Music / 2010
- Volbeat, Stockholm, 50 mil, betala hotellrum?
- Corroded, Sundsvall, 10 mil, gratis hotellrum?

Eftersom vi inte kan gå på Volbeat den 17 oktober vill jag SÅ GÄRNA åka till Stockholm den 9onde och se dem, men med tanke på att vi ska ner en månad efter igen så känns det, nu när jag upptäckt ett annat konsertalternativ, som att det blir till att lägga ut lite onödigt mycket pengar... Och eftersom personalfesten är så himla INTE lämpligt lagt den 6 november på halloween så man missar inte bara en grym fest med vänner men man missar också Corrodeds spelning i Härnösand (3 mil) så skulle det passa bra att använda upp presentkortet på en hotellnatt i Sundsvall som går ut 2 december och se Corroded då. Av både ekonomiska skäl och för att slippa åka så långt.

MEN JAG VILL SE VOLBEAT! Gah. Vilka problem man har då. Och shit vad jag svamlar. Godnatt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sanna
02 Oct 2010 - 13:29
............................................................................................................................................................................................................

Sv: Tack ska du ha!

Han är förmodligen min favorit pga. att han hör till min kategori av musik smak.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?