VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER
   Fisk

    Kategori: Party och mys
    23 Oct 2010

Fisk

Kategori: Party och mys / 2010

 
BOBA dricka spriiit. Fishshot a la Metaltown 2010.
Jag har en dum känsla av att det kan bli mer än ett par klunkar fisk för mig som det blev då.
SKÅL!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grodan
24 Oct 2010 - 11:50
............................................................................................................................................................................................................

sv: DU är snygging :)Jaa.. jag kämpar allt för att inte ge upp. Men det är bra nära när låren krampar, man har blodsmak i hela munnen och knappt kan andas :P Men idag är det body balance på schemat. Får vara inomhus i alla fall ;)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?