VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    31 Oct 2010

Min skärm håller på att lägga av...

Kategori: Ni tipsar mig / 2010
Alla bilder är suddiga, det är riktigt störande! Vad gör man åt sånt? Jag har googlat lite men fattar ingenting. Alla bilder ser ut såhär, förstå vad jobbigt det är!
 


Jag som skulle bland annat göra ny bakgrund till smyckesbloggen idag men hur kul blir det då när man inte ser hur det blir egentligen... Måste jag köpa ny skärm tro? HJÄLP!


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Tobbe
31 Oct 2010 - 14:58
............................................................................................................................................................................................................

Alla bilder/foton eller bara ikoner?

2
► Grimgoth
01 Nov 2010 - 16:27
............................................................................................................................................................................................................

Låter skumt då, din blogg här ser bra ut bildmässigt, men bilden där var kanske lite suddig??

Svårt att avgöra tycker jag men jag ser ju lite illa också.Kan lika gärna vara grafikkortet elelr drivrutin som fått en knäpp?

Utgår också att du tittat på andras datorer med för att få en bättre bild av bilderna så att säga?

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?