VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Rosa Bandet 2010
    18 Oct 2010

Rosa Bandet-band

Kategori: Rosa Bandet 2010 / 2010

Ni är många som frågat hur man får ett sånt där Rosa Bandet-band uppe i hörnet som jag har. Sanningen är den att den där som jag har har jag gjort själv för att kunna länka till min egna insamling och inte till Rosa Bandets startsida. Ni ser ju skillnaden på dem.

Men bilden ovan är Cancerfondens officiella banner som vem som helst kan använda sig av på sina bloggar och hemsidor. Vill du ha den så ta den här koden <script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script> och klistra sedan in den alldeles efter <div id="wrapper"> i dina kodmallar så borde det funka och funkar det inte, testa någon annanstans. Det finns även andra banners, klicka [HÄR].

Eller varför inte länka till [MIN INSAMLING]? ;) Vi är nu bara 100 kronor ifrån mitt mål för iår, att slå förra årets summa, 1700 kr! Imorgon när jag slutar jobba ska jag ta itu med alla obesvarade mail samt göra lite smycken, så ni vet :)


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Vanadesse.
19 Oct 2010 - 20:47
............................................................................................................................................................................................................

Ska bli najs som fan :) Nu drar jag men ska försöka uppdatera nån gång under resan hihih :D Ha det så jävla bra här hemma!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?