VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    30 Sep 2010

När jag kunde varit i Italien

Kategori: Music / 2010

Att sitta hemma när man kunde varit på konsert i Milano, ja det suger ju. HÅRT. Just precis nu hade jag stått framför Sonata Arctica i Milano och haft the time of my life ifall inte gitarristen hade brutit handen. Men jag ser det såhär då för att inte deppa ihop totalt, det som skulle varit över om ett par timmar, har jag kvar!!

...Och vilken jäkla konserthöst/vinter det kan bli!

9/10 Volbeat, Stockholm
9/10 Corroded, Sundsvall
17/10 Volbeat, Sundsvall
2/11 Alter Bridge, Stockholm
17/11 Disturbed, Stockholm
18/11 Stone Sour, Stockholm
20/11 Avenged Sevenfold, Stockholm
27/11 Sabaton, Stockholm
5/12 Avantasia, Stockholm
5/12 Soilwork, Stockholm
9/12 Sabaton, Östersund
11/12 Sabaton, Umeå
11/12 Helloween, Stockholm
27/2 Sonata Arctica, Milano
9/3 Within Temptation, Stockholm

Kommer givetvis inte gå på allt detta, listan är mest bara för mig själv så jag ser vad som är möjligt och inte, vilka konserter man kan kombinera i samma resa och för att slippa gå in på de olika hemsidorna varannan dag för att jag glömt bort när datumen var ;) Bara tre av dessa är inbokade, men jag och min pojkvän befinner oss förhoppningsvis i Stockholm 9 oktober också, VOLBEAT! Sundsvall 9 oktober också på Corroded, av flera anledningar. Eller vi funderar fortfarande.

Säg till om jag glömt nåt bra i min lista, ni som vet vad jag gillar! Känns verkligen som att det fattas något men jag kan inte komma på vad.. Hmm..

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    30 Sep 2010

To let your life be one that lights the way

Kategori: Liie / 2010

Skickat ett par bilder nyss till min favoritgroda och kom att tänka på...
DET VAR ALLDELES FÖR LÄNGE SEN JAG GJORDE NÅGOT RIKTIGT KUL NU!Jag vill dela sura jävla äckligt goda drinkar med någon
Jag vill rocka, skrika, sjunga, hoppa näst längst fram på en grym konsert
Jag vill dansa en hel natt på ett fullsmockat dansgolv utan att bry mig om hur fult det ser ut
Jag vill träffa underbara människor och kramas tills det inte finns några kramar kvar
Jag vill åka långt långt bort och bara vara och inte tänka på något
Jag vill ge mig på något stort och klara av det, till slut

To live the way that I believe

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    29 Sep 2010

Vattumannen

Kategori: Liie / 2010

SKRÄMMANDE ATT DET KAN STÄMMA BRA. Jag brukar inte tycka det är roligt att läsa horoskop och sånt men det här var fan intressant när det stämmer så väl!

"Vattumannen härskas av planeten Uranus. Kombinerat med luftens element gör den ledande egenskapen vattumannen till en komplicerad karaktär. Han är mycket självgod och har starka åsikter som han vet är de rätta. Han bryr sig alls inte om ifall han anses vara en underlig figur eller om alla andra tycker annorlunda. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp.

För andra kan vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå honom, då han tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Vill du vara hans vän och tränga in under ytan måste du acceptera honom som han är. Han accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt hans mening så har du rätt att tycka som du vill. Han är fördomsfri, intellektuell och human.

Element
: Luft
Kvalitet: Fast
Polaritet: Positiv
Positiva karaktärsdrag: Fredsälskande, lojal och uppfinningsrik
Negativa karaktärsdrag: Excentrisk och trotsig
Människokroppen: Fotlederna.
Nyckelord: Uranus, klarsynthet, humanism, intuition, vågor, ockult, protest, revolutionär, reform, distans och bärnsten"

Källa: http://www.ditthoroskop.nu/se/tecken_vattumannen.htm Stämmer ditt med?

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    29 Sep 2010

Korsörhängen

Kategori: Övrigt / 2010

Ett litet snabbt inlägg innan jag sticker iväg på jobbet igen. Min bloggvän Madeleine har börjat tillverka korsörhängen som hon säljer, och hon behövde lite reklam och eftersom hon är så trevlig så är det klart jag hjälper henne!

Örhängena är jättesnygga och väldigt populära nu, bland annat Kenza brukar synas i sånna. Jag själv är lite emot kors, inte för att det inte är snyggt, för det är det absolut annars skulle jag inte skriva om dem men jag kan inte sluta tänka på att det har med gud och jesus och allt att göra och det förstör hela grejen för mig tyvärr... Aja, ni som vill ha korsörhängen kan ju kika in till Madeleine, för här på min blogg kommer det inte komma något liknande!

22 st

ÅSIKTER

    Kategori: Rosa Bandet 2010
    28 Sep 2010

Min Rosa Bandet-kampanj 2010!

Kategori: Rosa Bandet 2010 / 2010
Mitt material är nu slut och jag kan inte göra fler smycken! Jag tackar alla ni underbara som varit med och bidragit! Skriver ett nytt inlägg sen när insamlingen är avslutad, för just nu kan man fortfarande bidra, men då utan att få något smycke. Så känner du att du har lite pengar över till välgörenhet så är det här rätta sidan för dig http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=3889 ;)


Nu orkar jag inte vänta längre, tjuvstartar lite ;)
Var med och stöd bröstcancerforskningen genom att köpa mitt rosa smycke!


- Pris: 80 kr varav 50 kr går oavkortat till cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.
- Du får ett smycke du kan hänga vart du vill tack vare klolåset.
- Med rosa och vita pärlor och en Hopeberlock, på silverpläterad platta.
- Om du vill, sätt dit en bokstav längst ner, eller lämna tomt.
- Smycket förpackas i cellofan och inte organzapåse.
- Kampanjen pågår 28 september till 31 oktober, eller kortare tid om materialet tar slut.
- Du måste ha svensk bank för att kunna beställa.

För att se större bilder på smycket och följa hur det går i insamlingen, eller titta på mina andra smycken, gå in på min smyckesshop,
heyli.blogg.se/smycken!


Beställning: För att beställa skickar du ett mail till smyckesdesign@hotmail.com med namn och adress, samt om du vill ha en bokstav på plattan eller om det ska vara tomt. Vid betalning till Cancerfonden kommer du måsta uppge ett namn som alla sen kan se, skriv här vilket namn du kommer betala i, kan lika gärna vara ett smeknamn bara jag får veta, så jag ser att just DU har betalat. Har du en blogg skriv gärna den med så jag kan kika in till dig! Märk mailet Rosa Bandet.

Betalning: Betalar gör du EFTER att jag svarat på ditt mail. Betalningen sker i två steg:

1. Du betalar in 50 kr till min Rosa Bandet-insamling [
HÄR]. Instruktioner i mailet.
2. Du betalar in de resterande 30 kr på mitt konto i Handelsbanken. Instruktioner i mailet.

Detta för att ni ska vara säker på att pengarna hamnar där dom ska, samt att jag inte ska behöva sitta och föra över pengar hela tiden. Vill du absolut inte betala på detta sätt går det givetvis att betala allt till mitt konto men jag föredrar inte det.

Leverans: Skickar smycket så fort jag ser att pengarna finns på båda ställena. Viktigt alltså att ange ditt namn (eller smeknamn om du vill vara anonym) vid båda betalningarna så jag ser att just DU har betalat.

Skulle du vilja bidra med mer till cancerfonden är det givetvis helt okej att sätta in mer pengar än 50 kr!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    28 Sep 2010

Nya smyckesshopen!

Kategori: Smyckesinformation / 2010

Nu är uppdateringarna så gott som klara!! :D heyli.blogg.se/smycken! Ändrat lite i headern efter att jag tog printscreen och sidan kommer inom kort att förvandlas till en lite mer rosa sida, det är ju oktober snart :) Men nu går det att beställa igen om man vill, och det finns lite nyheter till och med:

- Färdiga örhängen och halsband i mycket begränsad upplaga.
- Nya stilar på budskapssmyckena.
- Den 30x8mm silverpläterade plattan är tillbaka!
- Ett bredare läderarmband som kan bäras av både killar och tjejer.
- Guldpläterade budskapssmycken.
- Nyhetsarkivskategori, där det kommer nya inlägg då de händer något nytt. Följ gärna.
- Gästbok, där jag gärna tar emot såväl positiv som negativ kritik på angående min nya sida!

Sen har jag mer smycken på lager som jag inte hunnit fota än men de ska upp de inom snar framtid! Känns rätt bra att fått det här gjort nu, så man kan koncentrera sig på själva smyckena istället för bloggdesign!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    28 Sep 2010

Jag är tillbaka nu.

Kategori: Vardagen / 2010

I think. Haft ett par väldigt sköna dagar och fått mycket gjort! Allt det vanliga tvätt, städ osv plus att jag putsat ett par fönster och klättrat på stege för att plocka äpplen högt upp i trädet. Stort vuxenpoäng till mig där som plockar äpplen medans de går att äta istället för att plocka brun mos från backen om en månad som förra året.

Det är förresten bra att ha fruktträd. Frukten förvandlas på något magiskt sätt ibland till något gott ;) Vi tackar Henkes mamma för äppelmuffinsen vi fick och Mari för saften! Och tack till Henke och Klas som alltid plockar in lite plommon från våra träd innan dom kommer in till oss på söndagarna ;) Så slipper vi plocka från backen sen.

När jag liks är igång och tackar folk vill jag tacka er med. För all er hjälp med mina problem, både politikvalet och namnfunderingen, ni hjälpte mig som fan kan jag lova! Nu måste jag dock börja om på nytt vad gäller kommentarer, så jag tackar er alla här och hoppas att det räcker, för den här gången! Ska kika igenom alla sidor lite snabbt bara för att se om det var något som absolut behövde svar och sen, nystart. Det jobbiga är att jag har ingen aning om vart jag slutade svara...

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Sep 2010

Alors on sort pour oublier tous les problèmes

Kategori: Vardagen / 2010

ÄR SPYLESS PÅ MIN DESIGN. Vill inte blogga med den längre men har ingen ork att sätta mig och göra en ny, flyttade om lite boxar här igår bara men har nog med min andra blogg... Och den har jag tittat på alldeles för mycket nu dom senaste dagarna att jag börjar lessna på den med. Undra just om jag ska ha en liten liten bloggpaus, satsa på att göra klart shopen innan första oktober istället. Känner mig halvredo nu att faktiskt ta tag i allt, göra något av det. Bara tänka lite till. Lite. Bara.

Alors on sort.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    22 Sep 2010

Nyduschad

Kategori: Vardagen / 2010

Jupp, jag är vaken och duschad och till och med torr även i håret, och klockan är strax över 10, bara!! Tvingade mig själv att gå upp. Byebye sömnproblem. Hoppas jag. Nu ska jag ta tag i dagen, skrev upp en hel lista på saker jag skulle göra idag, och det var bara roliga saker så nu ska jag sätta igång! Börjar med att fota lite :) Ska försöka svara på nå kommentarer idag med, har visst halkat efter lite, igen...

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    21 Sep 2010

Would you be my inspiration

Kategori: Vardagen / 2010
Man vaknar klockan tolv, utan ångest över att ha sovit för länge. Man vaknar klockan 12 utan ångest över att man känner att man gärna hade velat ligga kvar en timme till, och så gör man det. Idiotiskt. Idag är det i alla fall svinkallt här så det är myskläder som gäller! Armvärmare och dom fluffigaste sockarna ever i svart! Jävla läskigt, kollade datumet på det länkade inlägget och skrev det för exakt ett år sedan, plus tre dagar. Kallt då med tydligen ;)


Har inte hunnit med att blogga något vidare på senaste tiden, min lediga tid igårkväll gick till att fixa min smyckessida. Rättade till felen men sen bestämde jag mig för att göra om den helt från scratch. Ser kanske inte ut som att jag ändrat mycket men i koderna är det förbannat mycket ändrat :) Börjar bli rätt nöjd!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    19 Sep 2010

Nu ska jag sova!

Kategori: Vardagen / 2010

Så irriterad! Hur i helvete kan denna kodmall validera?! Ser ju inte klokt ut för fem öre. Skulle aldrig ha börjat greja, eller glömt att ta en backup. Ska gå och lägga mig nu i alla fall, huvudvärken vägrar släppa och jag ska upp tidigt imorgon. Godnatt!

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    19 Sep 2010

Det blev inte som jag tänkte

Kategori: Övrigt / 2010
Får ta igen allt på tisdag och onsdag istället. Grymt ont i huvudet och sömnbrist så det finns inte. Aja, nog om det. Kan ju berätta att jag varit och röstat idag och nu finns ju risken att jag bara har typ 10 prenumeranter kvar efter detta inlägg men det får man ta. Jag tycker man bör kunna säga sin åsikt och bli respekterad ändå. Så, jag röstade blått! För mig är viktigaste frågan mina egna pengar, faktiskt. Egoistiskt kan tyckas men jaja. Man skapar sin egen lycka. En skattehöjning skulle innebära att jag antingen skulle måsta skaffa mig ett till jobb och det skulle då varken finnas tid eller pengar eller ork att sätta mig in i hur man förverkligar sina egna idéer, eller så skulle jag måsta börja ta emot bidrag, och det skulle vara hemskt tycker jag, när jag redan har ett jobb!

Förmodligen så gillar jag den nuvarande regeringen för att jag själv är frisk och har ett jobb, men får väl ta smällen sen när jag blir sjuk och arbetslös och inte får nå bidrag och det känns ju skapligt fel. Skyll mig själv, men man får anpassa sig. När jag tänker efter så har jag varit emot det här med bidrag rätt länge, eller ja, a-kassan då. I början av 2007 bestämde jag mig för att sluta stämpla, trots att jag inte jobbade mer än 50%. Det var svårt att förstå sig på och mycket papper som skulle in hela tiden, man var tvungen att gå på arbetsförmedlingen och söka jobb i hela landet trots att man redan var nöjd osv. Så jag gav upp och se så bra jag klarat mig ändå utan bidrag! Låt folk som jobbar få behålla sina pengar istället, jag vill absolut INTE dela med mig av mina pengar till folk som tycker det är lättsammare att gå på bidrag än att fixa sig ett jobb! Man ska inte få mer än man gjort sig förtjänt av. Skapa nåt slags bidrag för RIKTIGT sjuka istället, de skulle jag kunna dela med mig till.

Det var mina åsikter det, och jag hoppas verkligen jag gjorde rätt nu som röstade på Centerpartiet. Jag gillar det som det är nu, men tycker ändå att Centerpartiet verkar vara lite "snällare" än Moderaterna. Jag är ju så ointresserad man kan bli så jag började läsa på igår om de olika partierna och det var väl kanske inte det smartaste men jag tror nog att Centerpartiet tycker lite som jag där och verkar vettiga överhuvudtaget. När får man veta vilka som vann?

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Sep 2010

Right now

Kategori: Vardagen / 2010Städat konstant i två timmar så nu är det så himla mysigt här! Kollar på Idol och slappar.
Och ja, jag dippar popcorn!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Sep 2010

When you're stuck in between...

Kategori: Vardagen / 2010
...what you got and what you dream. Sjukt jävla excited!

När jag kommer hem blir det minsann städa och göra fint överallt här hemma så jag har HELA dagen på mig imorgon att bara pyssla! Tre paket med lite smått annorlunda grejer låg i brevlådan idag, awesome.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    14 Sep 2010

When you go, I'll go with you

Kategori: Vardagen / 2010
Tio minuter kvar till Idol, tio minuter tills min Grandiosa Capricciosa är klar, timing or what!

För övrigt så är jag slut, jag orkar inte göra mycket alls efter jobbet därav den nästintill obefintliga bloggningen. Lägg till sömnproblem på det så blir man rätt stressad också. Att gå och lägga sig 12 och inte somna förrän 3 flera veckor i sträck det är INTE OK. Lite smått orolig för imorgon då, då jag börjar 7 (på min lediga dag) och inte alls kommer hinna sova så mycket... Nä, Idol och pizza var det!Okej bilden är en Coop-pizza från förra året men jag är lat och dom ser likadan ut :p

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Smyckesinformation
    12 Sep 2010

Rosa Bandet-kampanj 2010?

Kategori: Smyckesinformation / 2010
Sitter och filar lite på mitt Rosa smycke 2010. Tyckte inte alls om det i början men ju mer jag kollar på det så desto mer gillar jag det. Vet dock inte om jag vill visa det än då designtjuvar finns överallt... Jag vill ha något eget det här året så det blir inget armband som jag och de flesta andra gjorde förra året.

Då var jag väldigt sent ute med att börja i slutet av oktober men lyckades ändå samla ihop 1700 kr tack vare mina fina bloggvänner :) Armbanden såldes för 50 kr och hela summan gick direkt till cancerfonden. Iår kommer det bli lite annorlunda, jag kommer skänka bort vinsten, och behålla lite för att inte själv gå back. Har inte bestämt något pris än, lite svårt. Hoppas det kommer säljas i alla fall.. Jag längtar tills oktober, vill lägga upp det NU!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    12 Sep 2010

Tack för att ni säger er åsikt :)

Kategori: Övrigt / 2010

Stort tack till er som hjälpt mig i förra inlägget! Trodde dock nog att mer än en sjättedel av mina läsare skulle ta sig tiden att hjälpa mig med mitt problem, men om det nu är så att dom bryr sig så pass lite så, ja, då spelar det ju ingen roll vad jag gör och det är ju faktiskt bra, på sitt sätt. Tycker det är väldigt skönt i alla fall att ni som redan sagt era åsikter visste hur det låg till numera.

Jag har ändå inte blivit så mycket klokare, funderar och funderar. Hoppas ändå någon mer kan gå in och säga sin åsikt i min omröstning, ska jag byta namn eller inte? Du är helt anonym och det tar en halv minut att läsa och sen välja... Tack.

Sitter för övrigt och beställer hem lite nya smyckesdelar nu!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    12 Sep 2010

Hjälp, jag funderar på att byta namn...

Kategori: Tankar / 2010
Alltså ta tillbaka mitt riktiga namn även här i bloggvärlden. Känns som lite falskt att gå under påhittat namn även om det är väldigt skönt samtidigt. Att vara lite anonym. Jag som egentligen inte gillar att synas. Men om jag nu måste synas så vill jag ju inte heller att folk ska lära känna mig under ett annat namn, just i bloggen spelar väl kanske inte så stor roll men jag tänker lite längre än så, att skapa sig ett varumärke under pseudonym, det känns inte riktigt rätt även om jag vet att det redan startat och är i full gång. Jag funderar på att köpa ett nytt domännamn då, möjligtvis flytta över bloggen och allt som finns i den och göra allt typ... Lite större, lite mer seriöst.

Har funderat över detta i typ ett år och varje gång jag tänkt att NU ska jag göra det så händer det saker som gör att man inte alls vill, att man bara vill vara så anonym man kan liksom för sin egen skull, för att vara säker. Nu tänkte jag även för några dagar sen och inget hände så ja, nu kanske det blir av jag vet inte :) Byter jag kan jag inte gömma mig i mängden som en Maria (vanligaste namnet i Sverige) utan jag kommer stå ut, och det känns lite småjobbigt samtidigt som det är bra.

Behöver lite råd om detta från er innan jag gör nåt, rätt eller fel att byta namn bara sådär när man redan gjort sig "känd" som ett annat? Skulle du tycka det kändes konstigt att inte längre kalla mig Heyli? Har fixat två omröstningar jag gärna vill att ni klickar i, det går jättefort och skulle hjälpa mig så mycket i beslutet. Alla är anonyma i omröstningen så svara ärligt. Vill du kommentera också så gör jättegärna det, behöver all hjälp jag kan få!
1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 Sep 2010

...the only constant is the rain

Kategori: Vardagen / 2010

I've been working in the dark today. Strömavbrott big time och jag har grymt ont i benen av att först stå i kassan i tre timmar i sträck sen stå ute vid dörren i ytterligare två timmar. Jag är mer än trött. Det är jag i och för sig ganska ofta men.. Ska lägga mig på soffan för nu kom Jimpaa hem med kinapuffar! :)

19 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    08 Sep 2010

Det där med att rösta...

Kategori: Ni tipsar mig / 2010
För några dagar sen var jag helt säker på att jag skulle rösta blankt i valet 2010. Nu börjar jag fundera om. Verkligen ALLA säger att om man har rätt att påverka så ska man göra det också och ta sig tiden att undersöka och jämföra. Men när man är så ointresserad att man somnar så fort man försöker ta reda på någonting? När partierna inte håller vad de lovar ändå? Känns meningslöst. Jag tycker det är bra nu men jag tyckte även att det var lika bra för 6 år sen.

Finns det någon sida man kan se lite kort vad alla partierna står för? För jag har inte orken att gå igenom alla partiers hemsidor och jämföra. Eller vill du berätta vad du ska rösta på och LITE KORT varför?

Se, jag försöker ju i alla fall! Men jag lovar att om det ändå slutar med att jag röstar blankt så kommer jag inte klaga sen heller! Jag anpassar mig istället.

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    08 Sep 2010

Bortskämd? Slösa? JAG?!?

Kategori: Liie / 2010
"« MJAO! Stackars lilla bortskämda flickan som måste göra en avbetalning... Följt dej ett tag nu och du blir bara värre och värre med alla dina paket du får hem och konserter du ska på, och du bokar tom fasten du inte ens vet om du kan gå?? Verkar slösa rätt mycket pengar fasten du inte ens har ett fast jobb inte konstigt att du måste avbetala!!!"

Mjao på dig med?! Tack för din kommentar, lite avundsjuk kanske för att du inte kan gå på massa konserter själv? Jaja whatever, att jag fick kommentaren gör mig inget och jag kan inte ta åt mig av det eftersom det inte stämmer, däremot bryr jag mig om hur folk uppfattar mig när jag uppfattas fel så därför skriver jag lite. Som blev ganska mycket nu när jag läser igenom menmen :p

Jag har lärt mig hur man hanterar pengar. Tack mamma och pappa för det! När jag var sju och ville ha min första kanin fick jag spara ihop till en själv. När jag fick mitt första jobb vid 18 satt jag undan hälften av min lön varje månad, i flera år! Pengarna har nu gått till ett helt nytt kök och annan inredning i huset samt en utlandsresa, några bilsemestrar och konserter. Hade som planerat redan då att spara pengar till sånna saker för att slippa ta lån när jag blev äldre.

Vi avskyr lån och avbetalningar. Skulle aldrig ta lån för småsaker som inredning, semestrar eller bilar. Spara ett par månader istället så kan man köpa grejen utan skyhöga räntor som man förlorar så sjukt mycket pengar på. Och jo vi har såklart ett lån på huset man måste ju ge sig nån gång, varken pojkvännen eller resten av min familj stödde idén om att spara ihop pengar tills man kunde betala ett hus kontant.. :p

Jag har alltid prioriterat. Jag gillar inte att köpa dyra saker. Jag prioriterar konserter framför exempelvis mat. Att boka biljetter fastän man inte vet att man kan gå, det kan ju verka korkat men säljer dem om jag måste. När jag var yngre festade jag högst en gång i veckan medans andra kunde gå ut tre. Köper nästan aldrig alkohol ute. Varför köpa en cider där när man får tre för samma pris hemma? Sen att min pojkvän köper åt mig fastän jag säger att jag inte behöver mer det är en annan sak.

Bortskämd säger du? Vi delar på allt jag och Jimmy, allt från bilreparationer till hotellrum. Han tjänar mer än mig men för det ska ju inte han betala mer av räkningarna. Hans jobb är tyngre än mitt så såklart han ska ha mer pengar över då till sina intressen. Jag har valt att jobba endast 50% (så JO jag har ett fast jobb sen tre år tillbaka) och då får jag skylla mig själv att jag får mindre pengar än han när alla räkningar är betalda. Man får inte mer än man jobbar för liksom och man ska fan inte gå runt och snylta på andra som tjänar mer. Jimmy köper dock mer mat eftersom jag vägrar prioritera det. Han brukar också vilja köpa saker åt mig men eftersom jag inte tycker om att få grejer så brukar han överraska mig med godis och det räcker så :) Jag kanske är bortskämd med min rätt så perfekta uppväxt och allt jag lärt mig och all kärlek jag får. Then so be it.Life is what you make of it. True story.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    08 Sep 2010

Stone Sour, bokat!

Kategori: Music / 2010


I helgen hämtades biljetterna till Stone Sour ut, har glömt att visa! Och nej vi vet fortfarande inte om vi kan åka, men vad gör man inte ;) Hoppas på ett par helt sjukt roliga dagar i Stockholm i mitten av november nu. Först Disturbed och dagen efter Stone Sour. Stone Sour med sitt nysläppta album Audio Secrecy! Sa jag att inget lär kunna slå Come what(ever) may? I take it back. Litegrann i alla fall.

Gillar VERKLIGEN Audio Secrecy. Say you'll haunt me är grym men lugna Miracles är ännu bättre. Älskar ju Corey Taylors röst speciellt i sådär superslow-låtar. Lyssnade hela dagen igår på Spotify och på nån streamingsida några dagar innan. Nu kan jag inte sluta!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Sep 2010

Godmorgon

Kategori: Vardagen / 2010


Nej jag klev inte upp nyss. För några timmar sen faktiskt, hunnit tvätta en tvättmaskin och allt :) Och tagit den här fina bilden på en nyvaken mig som försöker se mer vaken ut än vad jag egentligen är. Att spärra upp ögonen allt man kan funkar alltid ;)

Ska fortsätta greja med allt jag har planerat idag nu. Tråkigt men måste göras. Fick en skum kommentar också, vet inte om jag ska göra så stor grej av den eller om jag bara ska låta den vara.. Anonym, vad annars. Kanske i vilket fall borde klargöra lite saker ifall nån annan fått för sig samma sak jag vet inte..

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    08 Sep 2010

Vi har en vinnare!!

Kategori: Vinnare / 2010
Giulia heter hon och hon fick in den rätta gissningen på 649 kr!
Grattis! Kolla mailen så jag kan skicka hem biobiljetten till dig :)

Vad tyckte ni om tävlingen då? Var den jobbig? Eller var den roligare än att man bara lottar fram en vinnare? Eller borde jag ha nåt helt annat upplägg? Vore bra att veta vad ni tycker så jag vet hur jag borde göra nästa tävling jag har på gång!

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    07 Sep 2010

Nu jävlar blir det tajt

Kategori: Vardagen / 2010
En räkning på 26 400 kronor är ju inget man längtar efter liksom... Badrumsinredning, avloppsrör och dragning av vatten, skitkul. Betalar ju bara hälften såklart, men det blir jävligt tajt för mig ändå! Jimmy har redan fixat räkningen och jag får göra avbetalningar till han. Pinsamt. Har redan betalat in första delen så det "bara" är 10 000 kvar nu. Ska klara det sista på två månader hade jag tänkt, orkar inte med att vara skyldig pengar. Sa hon som så hemskt gärna ville spara ihop pengar tills hon kunde köpa ett HUS kontant... ;)

3 st

ÅSIKTER
   Art

    Kategori: Vardagen
    07 Sep 2010

Art

Kategori: Vardagen / 2010

Känner mig som en konstnär, tror det är den ärmlösa koftan som gör det. Känns rätt bra. Även om inspirationen till allt kreativt är på botten just nu. Jag vill så jävla mycket, men alla idéer jag har liksom trasslas in i varandra och det blir helt enkelt för mycket för att något bra ska komma ut av det.

Jag hade planerat hela min dag idag. Men jag vill för mycket, att jag inte ens orkar ta mig ur sängen på morgonen. Planen sprack redan på första punkten. Ett armband är gjort i alla fall och jag får väl nöja mig med det så länge. Det var den viktigaste punkten. Ska ta och äta nåt nu.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    07 Sep 2010

Då var man tillbaks igen

Kategori: Vardagen / 2010
Man har aldrig tråkigt på mitt jobb. Ikväll jagade jag en fågel med fiskehåv och lövkorg. Lövkorgen hade jag till slut mest som skydd över huvudet ifall den skulle attackera, fyfan vad fort dom flyger! Det var som tur inte mycket folk i butiken och alldeles vid stängning som den kom in så det var bra. Samt att den flög ut av sig själv, det var ännu bättre.

Jag orkar inte riktigt ta itu med alla kommentarer än, men imorgon kanske. Ledig. Även en massa smycken ska göras imorgon. Men ni kan ju fortsätta gissa så länge, ingen som gissat rätt än. Börjar bli lite av en uthållighetstävling.


Fågel. Dock ej den jag jagade för den här bor i Västerås. Men förstår ni hur grymt sugen jag var att sätta fakeögon på denna à la Kandy.se och skriva nåt lustigt till? Jävligt sugen. Klicka på länken nu så kommer ni till ett av hennes galna fågelinlägg :p

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    05 Sep 2010

Mivitotal

Kategori: Vardagen / 2010


I fredagsmorse kom pojkvännen hem med den här. Mivitotal Plus. Jag dissar väldigt gärna allt som har med medicin att göra (inte hostmedicin för det är gott haha) och tror att viljan att bli frisk är starkare än vitaminer och paracetamol. Även om jag vet innerst inne att det hjälper.

Aja, han hällde i alla fall upp ett fullt shotglas av denna flytande gula sörja och sa åt mig att om jag dricker detta lär jag bli frisk på bara någon dag. Drack, och gjorde en sur min och klagade som ett barn som tvingats äta en brun böna om hur äckligt det var och sköljde fort som fan ner med vatten. Samma visa återigen efter middagen.

Idag är hostan så gott som borta. Hostar numera bara efter att jag ätit något och det är ju väldigt bra! Om det nu var min vilja att bli frisk eller vitaminerna som gjorde det det får vi aldrig veta! Kommer i vilket fall fortsätta dricka den gula sörjan. Lär inte skada!

Vad vi däremot vet for sure är att jag bör låta bli puta-med-läpparna-bilder ;) Skulle ju se ut som att jag älskar denna flaska men istället blev det något mer anklikt, och ni vet ankor äter ju allt de kommer över så det blev int riktigt rätt.. Nu ska jag... Sova kanske jag vet inte.

14 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    04 Sep 2010

Vart kan man hitta ett par vita stövlar?

Kategori: Vardagen / 2010


Här sitter jag och skickar bilder till mig själv över msn. Passar på nu medans jag inte orkar göra så mycket mer än sitta. Har tänkt skicka över den här bilden i typ ett år nu men det har aldrig blivit av. Vill så grymt gärna ha ett par liknande vita stövlar som dessa! Tog bilden för ca två år sen i en Wedinsbutik, dom enda vita stövlarna jag någonsin sett, och så fanns det bara storlek 39 kvar... Dom var alltså helt perfekta utseendemässigt, lagomt låga och bred klack, rund tå och rynkigt skaft med spännen, precis som en stövel ska se ut!

Jag vet att många har något emot vita stövlar av nån konstig anledning som jag inte fattar (berätta gärna) men jag tycker det är skitsnyggt och vill haaaa! Har letat flera år utan resultat, både på nätet och i butiker... Vart kan jag hitta något liknande?? Ett STORT plus om det finns någonstans i Sverige.

Och vad tycker ni om vita stövlar då tro?

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    04 Sep 2010

Disturbeds nya album...

Kategori: Music / 2010
Asylum. Jag är inte den som gärna recenserar hela skivor, på grund av att jag kan inget om sånt helt enkelt. Men jag måste i alla fall få säga vad jag tycker om mitt älskade Disturbeds senaste platta Asylum. Ingen annan som skriver om den ju, och det är väl lika bra det :p

Tror jag kan sammanfatta det hela med ett ord faktiskt. Lamt. Usch vad besviken jag är. Segt och osammanhängande och... Sången känns platt. Det här sköna som finns i 99% av deras tidigare låtar känner jag nästan ingenstans, och texterna ska vi inte prata om alls... Gillar ju det där lite mer mystiska jag, där man får tolka lite som man vill och där man kan känna igen sig. Another way to die är nog den bästa låten, med härlig musik och en text som ja, är annorlunda men funkar. Jag hoppas jag ändrar uppfattning om allt det andra efter lite mer lyssnande, kanske man förstår grejen liksom. Eller jag förstår redan grejen med texterna och allt men ja, gilla grejen rättare sagt. 

För att vara lite positiv då, My Child var rätt skön i vissa partier. Samt att omslaget på plattan var rätt snyggt. Bra där.Så jag håller tummarna för mycket låtar från främst plattan Believe och även The Sickness den 17 November! Jag vet att det kommer bli awesome hur som helst men. Dagen efter också ;) Mer om den dagen nån annan gång men den KAN verkligen inte misslyckas!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    04 Sep 2010

Good, morning, night.

Kategori: Vardagen / 2010
Legat hela dagen. Tittat på serier, PÅ TVN! Alltså inte sånna serier som jag gillar utan vad som än gick. Då jävlar är nåt fel. Jag slår normalt inte på tvn förrän det blivit mörkt, och då endast om det är något jag verkligen vill se. Tv-ångest, finns det något som heter så? Jag har det i vilket fall. Beverly Hills och That 70's show var det idag sen något mer skit jag inte ens visste namnet på. Konstigt nog kände jag ingen ångest. Att det alltid finns något positivt med negativa saker, som exempelvis förkylning med tillhörande utslagen hjärna, det är fan sant.Gör inte om det här klädmisstaget igen... Klä på mig för fan.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    02 Sep 2010

Well I'm definitely not alone

Kategori: Vardagen / 2010
Någon mer som hatar att ringa och sjukanmäla sig från jobbet? Tycker det är grymt jobbigt. Jättepinsamt ju... Men imorse hade jag inget val. Inatt låg jag mest och pimpla hostmedicin, typ varannan timme, det hjälper ju litegrann för stunden i alla fall men satan vad jag mådde illa efter ett tag. Inget jag rekommenderar alltså, hosta på istället. Har försökt sovit bort allt idag, funkat till och från. Nu är jag i alla fall vaken och hungrig, men har jag nån mat? Näe. Förvånad? Näe.

22 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    01 Sep 2010

Sonata Arctica skjuter upp livedvdn. F A N !

Kategori: Music / 2010
SÅ JÄVLA DEPP. Här har man längtat ända sedan april att få åka till Italien och vara med på Sonata Arcticas livedvd. Så går gitarristen och bryter handen och kan inte spela på 6 veckor. Nya datumet är 27 februari 2011. F E B R U A R I !

Biljetterna vi redan köpt kommer vara giltiga även i februari, och tur är väl det. Ännu mer tur har vi att vi inte bokade något flyg och hotell förra helgen som vi planerade. Då var det inte längre 28 dagar tills vi åker utan mer 178 dagar. Som om vi inte väntat länge nog... :(
Aja det här var väl inget kul för er att veta kanske, förra inlägget är bättre!

30 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    01 Sep 2010

Vill du också få gratis presentkort som jag?

Kategori: Övrigt / 2010

Jag är medlem på en sida där man svarar på enkäter om olika saker, det kan vara allt från vilken bil man kör till vad man äter till middag och hur ofta man köper vissa saker. Som tack får man poäng som man sedan kan växla in mot presentkort! Hur lång tid det tar att svara på enkäterna varierar, allt mellan 5 minuter och 40 minuter ibland, och man får oftast mer poäng för de längre. Finns en hel del sånna här sidor faktiskt men den här är nog en av dom bästa, man får ofta mail om enkäter att svara på vilket ger mycket poäng snabbt!


VILL DU OCKSÅ TESTA PÅ DETTA?

Jag kan bjuda in fem stycken om dagen så om du är intresserad av att testa detta, skriv en kommentar här med din mailadress så skickar jag ett mail till dig med en länk samt lite info, och det är givetvis gratis att registrera sig och göra enkäterna! Du måste dock vara minst 18 år och bo i Sverige, samt att ingen annan i ditt hushåll är registrerad redan. Kolla skräpposten om mailet inte kommit fram, hamnar lätt där.

11 st

ÅSIKTER
   Sick

    Kategori: Vardagen
    01 Sep 2010

Sick

Kategori: Vardagen / 2010
BLÄ. Orkar inte ens kliva upp ur sängen. Lite drygt för jag börjar bli jävligt hungrig... Förkylning med snor och hosta, så kan det gå.