VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    18 Apr 2011

Believe in dreams

Kategori: Förberedelser / 2011
Inga drömmar inatt inte, jag somnade inte förrän fyra. Vet inte om det var nervositeten inför idag eller om jag fick nån försenad bakisattack, låg mest och skakade haha. Nu är jag hemma från jobbet och ser att jag fått jättefin feedback på webshopen från mina "pärlkollegor" eller konkurrenter eller vad man ska kalla dem :) Behövde få veta vad andra i samma branch tyckte om den och informationen som finns där och jag är mycket nöjd med svaren. Snart vill jag höra vad ni tycker om den med! Jag ska bara kolla igenom det sista, ni vet så att det verkligen är rätt bankgironummer osv, kan vara en bra idé tror jag. Nu börjar skakningarna igen hehe.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?