VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    04 Apr 2011

Cause and effect.

Kategori: Förberedelser / 2011

Vaknade imorse och var på jättebra humör och jag har hållit på med mina specialsmycken hela dagen, tillverkat ett par och utformat infobladen som kommer komma med dem. Skrivit ett par texter men har nog ändå säkert 8 texter kvar på dessa smycken då det är fakta som ska in och jag måste forska lite :) Eller mycket. Tar nog tillbaka att jag kan öppna i veckan, jag vill verkligen ha dessa klara när jag slår upp. Jag är riktigt nöjd måste jag säga. Fortsätter på tisdag och onsdag när jag är ledig, för imorgon blir det butiksjobb! Så nu måste jag sova.

Mitt humör igår vet jag inte vad det berodde på. Vaknade nog på fel sida helt enkelt, inte förrän framåt natten gick deppigheten över. Vi kikade förresten på den här igårnatt, killarna hade hittat den igår och den är hur kul som helst även fast jag sett den förut! Skrattar lika mycket idag också haha.


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?