VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    01 Apr 2011

Då var semestern slut!

Kategori: Förberedelser / 2011
Sitter hemma på lunch nu, efter en veckas härlig semester med massor av företagsjobb. Tråkigt dock att jag inte var hemma och fick ta emot mina paket som kom idag, tycker sånt är roligt haha särskilt när det är så mycket. Men det bästa hade tyvärr hamnat på efterkälken så den kommer väl till veckan. Vanliga påsar är liksom inte så himla roligt egentligen. Undra just vart jag ska förvara dem... Nu ska jag tillbaka till jobbet efter att ha ätit världens godaste mat just nu, och sen är det ledigt resten av helgen som gäller! Helt super, jag har fått så mycket gjort på semestern och det har ebutiksleverantören med, imorse när jag kikade in var min design helt klar!! Så i helgen ska jag snabba på med att fota, lägga in och piffa lite så kanske jag kan öppna redan nästa vecka! F Ö R H O P P N I N G S V I S .

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?