VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    11 Apr 2011

Godmorgon godnatt och alltihopa

Kategori: Förberedelser / 2011
Jag jobbar på som vanligt jag, dag in och dag ut. Lägger upp nya smycken och fotar och planerar förvaringsbygge här hemma åt bubbelkuverten och annat som jag måste beställa i mängder för att få beställa överhuvudtaget. Men nu får jag användning för det tomma utrymmet ovanför datorn :)

Och det är något fel med min webshop. Jag har meddelat designern men han har inte svarat... På typ 4 dagar. Vet inte om det var för att jag föreslog vad som kunde vara fel eller om han bara inte sett mitt mail.. Om han inte svarar imorgon får jag nog ta och maila igen. Jag blir så frustrerad när jag inte kan gå in och testa vad som kan vara fel själv att jag vet inte vart jag ska hä mig åt.

Imorgon börjar jag 07.00 så det är väl kanske dags att hoppa i säng nu. Efter jobbet ska jag se om all säkerhet är fixat, och då kan jag berätta mer om varför jag var så arg. Jag har lugnat ner mig nu i alla fall men jag tycker fortfarande det är SÅ fel. Godnatt!
(TILL TÄVLINGEN!)


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
13 Apr 2011 - 13:49
............................................................................................................................................................................................................

Hoppas du antar min utmaning:

http://grimgoth.blogg.se/2011/april/utmanad-av-grodan.html

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?