VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    05 Apr 2011

Så typiskt

Kategori: Förberedelser / 2011
Såklart att just den boken jag skulle ha har varit borta i över ett år. Förmodligen någon som har den hemma. Dom skulle kolla upp det men jag tänkte låna den från ett annat bibliotek istället men ja då är det ju såklart stängt på tisdagar. Sitter nu här med minsta lilla tunna boken, när det var tänkt att jag skulle ha en fet 2,5 kilosbok! Jag var så taggad på att skriva klart idag men det går inte. Ska ta och fota lite istället tror jag. Om inte batteriet i kameran är dött då förstås, skulle ju inte förvåna mig ett dugg faktiskt.

Att felet med elgrejerna inte gick att få till kan jag ju också nämna. Blir ytterligare försök imorgon. MEN, mitt DHLpaket har kommit!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► emma härnqvist
05 Apr 2011 - 22:09
............................................................................................................................................................................................................

wow nu har jag läst igenom massa! så impoad jag blir, wow. kan dokc inte hitta namnet nånstans, inte officiellt än eller är jag bara dum? hade tyckt de va ball om du bara hade "liie" eftersom ditt namn är så eget.. och ball. kram på dig

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?