VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    31 Aug 2011

Fösta dan på jobbet

Kategori: Företagslivet / 2011

Då var man tillbaka i butiken! Märker redan efter en dag hur stressad jag känner mig. Inte en lugn stund, jobbade till och med på lunchen. Hemma då alltså. Fotade lite eftersom jag helst fotar i dagsljus, sen packa och till sist posta. Efter jobbet for jag iväg med ett postförskott och handlade lite. Nu lagar jag mat, eller ugnen lagar mat rättare sagt. Fisken sköter sig själv och det älskar jag, och potatisen ska mikron laga åt mig ;) Tänkte äta till Robinson sen är det bara att tända lampan och ta fram verktygen!


Gammal bild men den får duga för idag. Ser trött och och det är jag.
Men nu är det dags att kolla till firren! Blir nog piggare när jag ätit.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    30 Aug 2011

Robinson

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2011

Vad besviken jag blev när jag såg att det inte började en ny säsong av Hell's Kitchen idag! Men Robinson har ju börjat i alla fall, det tycker jag är kuuuul program. Men jag undrar bara, VARFÖR söker man till Robinson om man inte vill bygga kojor, leta mat och leva som strandsatt?! Det är ju det som är grejen, fan vad jag skulle trivas på en sån ö. Att få försöka klara sig med väldigt små hjälpmedel och hålla en eld vid liv hahaha. Ojoj, jag blir så sugen. Men att vara med på tv är ju inte min grej så det är bara att glömma. Ska du se Robinson?

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    30 Aug 2011

What you gonna do?

Kategori: Träning / 2011

Att vakna och känna sig som en zombie. Så är jag i princip varje morgon, den ena värre än den ändra. Idag låg jag och snoozade i en och en halv timme och tog mig upp strax före 12. Bra gjort ändå för att vara mig men pigg det var jag verkligen inte. Tänkte att idag ska jag minsann inte springa något, det är jag för trött för. MEN WHAT?! Hur kan man ens tänka så? Hur långt kommer man i livet då? VAVAVA? Nu har jag nyss kommit hem, svettig som en gris och känner mig bäst i världen. Tog de 7.6 kilometrarna på 56 minuter, en minut segare än mitt bästa men whatever.

Tiden då jag satt framför datorn och önskade att jag var lika fit och träningssugen som andra bloggare är över. Jag önskar inte längre utan jag har tagit tag i saken! Alla kan, även dom lataste, jag hör nämligen till den gruppen. Har minskat alla måtten jag tog första augusti med två cm. Bara av att offra ca 4-5 timmar i veckan till träning. Rekommenderas starkt.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    30 Aug 2011

Last day of freedom

Kategori: Företagslivet / 2011

Min favoritdag. Tisdag. Fast idag har jag lite ångest. Det är sista dagen på semestern. Har haft helt sjukt bra 11 dagar, dom har varit precis som jag hade föreställt mig. Lugnt, ensamt och jag har tagit hand om både mig själv och företaget. Precis som det ska vara. Jag har förberett massor inför kommande månader så jag inte står där på dagen och måste stressa sönder.

Det här har definitivt varit den bästa månaden hittills ur företagssynpunkt. Nu vet jag hur det kan gå om man jobbar lite för att saker och ting ska hända. Men för det behövs ju tid och rutiner. Nu försvinner det igen. Let's make the best of today then!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    29 Aug 2011

Hjälp mig med Paypal!

Kategori: Ni tipsar mig / 2011

Jag har bara en enkel fråga egentligen. Jag har hört att man kan betala från sitt Paypalkonto även om man inte har pengar på det, så länge man kopplat ett kort till det där det finns pengar. Jag vetifasen vad jag gjorde när jag registrerade mig för ett par månader sen men jag hittade denna sida, betyder det att mitt kort är kopplat och att jag inte behöver ha pengar på Paypalkontot?

Jag vågar fan inte beställa något och sen upptäcka att jag inte kan betala... Det tar ju typ tre dagar har jag hört innan pengarna kommer in på Paypalkontot om man ska sätta över. Jag ska handla på Ebay för första gången i mitt liv då accepterades bara Paypal som betalning. Men jag skulle få en "invoice" i mailen sa han, betyder det att jag får en faktura på mailen? Hur tusan ska man betala den då med Paypal?

Oj, det blev visst fler frågor, kunde inte hålla mig ;) Tacksam om någon vill förklara!

5 st

ÅSIKTER
   Whooop

    Kategori: Vardagen
    29 Aug 2011

Whooop

Kategori: Vardagen / 2011
Nu är jag inne i rutinerna igen efter helgen. Har inte somnat före 5 en enda natt, så att kliva upp klockan tio idag var jävligt tungt, och ännu tyngre var det att dra sig ut på springtur. Men I did it och nu känns det awesome. Jag mådde verkligen skit imorse så hade satsat på att mest gå runt och vara klar på typ en timme och en 20 min som det brukar ta när man går, men det blev en timme och en minut för jag kan ju inte hålla mig från att springa ändå, även om det blev korta intervaller. Bra det med har jag hört.

Efter det städads altanen och kaninburen, och poolen togs in och spolads av så nu är jag redo för vintern! Nä nu ljög jag, av avskyr vintern. Då kan man inte gå klädd som jag idag på bilden. Utväxten måste nog fixas snart btw, den lyser igenom det ljusa! Galet. Får se när man tar tag i det. Nu ska jag i alla fall på apoteket och stå i en helveteskö förmodligen. Sen blir det jobb. Fick hem jättemycket fint idag som ska bli beställda smycken och nya smycken!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    29 Aug 2011

Vet ni vad det roligaste är?

Kategori: Roligt / 2011

Det är när man ser att folk använder mina smycken. Jag ser ju sällan folk på stan som använder mina smycken eftersom jag säljer mest till folk överallt förutom här, men jag ser på bloggar. Det bästa ur företagets synvinkel är ju förstås när en bloggare får hem ett paket och vill visa upp det, då får man ofta en länk och det är jag ju givetvis oerhört tacksam för!

Men det roligaste för mig personligen är när jag ser mina smycken i bakgrunden. När inlägget inte är gjort för att visa mina smycken, utan det är en bild på någon på en fest och runt halsen hänger ett av mina halsband, eller någon som kanske vill visa upp sin nya hårfärg. Så under det nyfärgade håret skymtar man mina örhängen. När jag ser att sakerna används, det är helt awesome! Två som varit speciellt bra på detta är Sheriilyn och Sara, så tack för att ni gjort mig lite sådär extra glad :) Nu kan jag ju omöjligt hitta och följa alla er som beställer så det finns säkert fler jag bör tacka. Givetvis vill jag också tacka alla er som handlar av mig, vad skulle jag göra utan er!

22 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder, Träning
    28 Aug 2011

Träningskläder

Kategori: Kläder, Träning / 2011

Alla jag pratat med säger att Better Bodies har grymma träningskläder. SNYGGA är dom i alla fall kan jag ju själv konstatera! MEEN, denna beställning skulle gå på närmare 3000 kr hos Fitnessbutiken.se (som jag även lånat bilderna av). Mycket pengar det för lite kläder! Men dom är säkert värda det, köper jag kommer jag säkert aldrig vilja träna i något annat. Och det skulle vara grymt bra att ha något som man vet att man tränar i och inte bara drar fram första bästa rena linnet ur garderoben liksom. Vad tränar du i?

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    28 Aug 2011

Designa kort mm

Kategori: Företagslivet / 2011
Jag sitter just nu (och har suttit x antal timmar redan) och designar visitkort och etiketter mm till Decoliie... Eller jag försöker i alla fall. Jag som brukar älska sånt här har just nu lite panik. Jag gör och gör om hela tiden. Inget blir bra. Antingen blir det för mycket information och bilder eller för lite. Eller för mörkt eller för ljust. Eller fult. GAH. Jag vill ju bara ha nåt enkelt egentligen! Någon som beställt saker från Vistaprint förresten? Eller kan rekommendera nåt annat ställe?

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    27 Aug 2011

Tack alla fina!

Kategori: Tankar / 2011

Tack till er som svarade i inlägget under, jättegulligt av er! ♥ Det är så bra att veta vad ni gillar och inte, även om jag säkert kommer fortsätta skriva som jag gör. Men det är bra att ha i bakhuvudet :)

Ser även att några nya kanske tror att jag är sån där som vill ha många prenumeranter för att det ser coolt ut. Så är det verkligen inte, och ni som hängt med från början vet det. Jag skrev "ni som fortfarande är kvar och gillar min blogg kan väl klicka på bilden och lägga till mig?" och det tycker jag talar för sig själv.

Går även att läsa HÄR vad jag tycker om falska prenumeranter och spamkommentarer. Ett inlägg från 2009 som fortfarande gäller stenhårt, bara så ni vet ;)

Och tack till er som visar att ni gillar min blogg genom att vara "en siffra i rutan" som någon så fint beskrev det. Det värmer. Jag själv använder mig inte av Bloglovin för att läsa bloggar utan endast för att stödja andra. Tycker det är ett bra sätt att visa att bloggen är omtyckt!

14 st

ÅSIKTER
   Weeeird

    Kategori: Tankar
    27 Aug 2011

Weeeird

Kategori: Tankar / 2011
Det är så sjukt, varenda gång jag bestämmer mig för att uppdatera mer, göra nåt kul inlägg, nåt tips mm, så minskar mina prenumeranter. Alltid. VARENDA. JÄVLA. GÅNG. Jag vet inte riktigt vad jag gör för fel men ni som fortfarande är kvar och gillar min blogg kan väl klicka på bilden och lägga till mig? Så blir jag jätteglad :)

Och två frågor. Vad anonym om det känns bättre, bara jag får ärliga svar. Välj en sak på varje fråga. Jag förväntar mig egentligen inga svar men vi kan ju försöka, jag vill så gärna veta vad jag gör för fel haha.

- Vad är roligast att läsa om på min blogg?
- Vad är tråkigast att läsa om på min blogg?

18 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    25 Aug 2011

Att vara två

Kategori: Liie / 2011


IBLAND KÄNNS DET SOM ATT JAG ÄR TVÅ.


En som ständigt lägger saker där dom inte ska vara och en som ständigt letar dem.
Jag tappar sällan bort något för alltid, som att klanta bort mobilen ute eller liknande, utan det är mer det här vardagstappandet, av både saker och minnet. Som att jag kan få leta reda på nycklarna tre gånger innan jag åker på jobbet. Som att jag börjar poppa popcorn och sen går ut och matar kaninen och när jag kommer in igen en minut senare blir jag asrädd för att det är något som låter i köket och jag kan för hela världen inte komma på vad det är. Sen var det någon som limmade ihop två av mina fingrar igår också, utan att jag märkte det. Det måste ha något med detta att göra också ;) Men med hjälp av nagellacksborttagningsmedel var jag lös efter ca två minuter!

Det är tur att man även har grymma tvångstankar som väger upp när det väl gäller. När det kommer till saker som att packa ordrar kollas de två gånger att det är rätt, ibland tre ibland fyra. Likaså med adresser. Sen fotas alla paket innan de skickas iväg, så om de kommer bort i posten eller något kan jag gå tillbaka och kolla att jag verkligen skrev rätt adress. Haha, galet jag vet. Finns det liknande som jag därute?

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    25 Aug 2011

With tires eyes, tired minds

Kategori: Vardagen / 2011

Jag får nog erkänna att jag har vissa sömnproblem. Jag har inte kommit i säng före tre en enda gång sen semestern började. Sen tvingar jag mig själv att vakna vid 10 för alla andra normala människor gör ju det? Idag somnade jag i alla fall om, så det så. Men är ändå helt slut i hela kroppen och det regnar så det blir ingen springtur idag. Nyduschad är jag iaf nu och duschdörrarna är putsade så nu ser man igenom dem igen :)


Och idag fick jag äntligen paketet jag väntat på sen i måndags. Så det är bara att sätta igång och jobba igen! Lite besviken på att det tog sån tid då jag fick ett mail om att orden var behandlad redan i måndags.. Menmen, inte alltid det kan gå fort! Nu ska jag få ut mina smycken som legat och väntat på dessa delar.

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    24 Aug 2011

Bergskristaller!

Kategori: Produkter / 2011

Jag testar en ny grej till www.decoliie.se, kristallhalsband! Väldigt enkelt och stilrent men ändå effektfullt. Bergskristall med svart läderrem i justerbar storlek. Premiärerbjudande på de tre som finns just nu fram till och med fredag 26 augusti, 159 kr därefter kommer de kosta 179 kr!

Förresten! Ni vet väl att om ni hjälper till att sprida min webshop vidare genom era bloggar kan ni vinna ett presentkort på 300 kr? Hjälp mig att synas lite så kanske just du har turen att vinna! Mer info här.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Aug 2011

Tuesday's gone

Kategori: Vardagen / 2011

Jag tror jag sa förra det här förra tisdagen, men jag säger det igen. TISDAGAR är dom bästa dagarna! Jag vill som inte att den ska vara slut. Nästa tisdag är min sista semesterdag, och jag hoppas på att tv3 drar igång ytterligare en säsong av Hell's Kitchen då. Vad ska jag annars vila upp mig till..?

Ska sätta mig och vara lite kreativ nu, i skenet från ljuslyktorna!

17 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    23 Aug 2011

ELF recension

Kategori: Tips - Skönhet / 2011

Aysel efterfrågade en recension på elfsminket jag beställde för några veckor sedan, så nu har jag knåpat ihop en liten text! OBS! Om du läser det här tänk på att det här är endast mina egna tankar kring produkterna. Jag är verkligen så oinsatt i sminkvärlden som det bara går. Det lär du märka i mina svar haha. Jag tycker det är tråkigt med smink, men jag blir snyggare med det så det känns nödvändigt ;) Ungefär som att man måste laga mat för att överleva. Jaja.

1. Makeup Remover Cleansing Cloths
- Tar bort foundation bra, likaså Elfs egen "vattenfasta" mascara och eyeliner. Hur den funkar med annat smink har jag inte testat än. Har en helt okej doft men var kanske lite väl blöta, i alla fall den översta. Men jag tycker absolut att de var värda pengarna! Perfekt att ha med på resor eller sena kvällar när man vill att det ska gå fort med sminkborttagningen.

2. Mineral Infused Face Primer
- Denna har jag testat förut så jag beställde två. Tycker den ger en härlig känsla i ansiktet men har läst att den innehåller silikoner och att det inte är bra? Jag vet inte, men jag använder den i alla fall.

3. Clarifying Pressed Powder
- Ej testad. Ser att de är för mörka båda två.

4. Studio Makeup Mist & Set
- Ej testad. Men som jag fattade det skulle man spraya den i ansiktet efter att man sminkat sig men helt ärligt så vågar jag inte haha. Ska göra det nån kväll för att testa.

5. Pressed Powder
- Ej testad, för mörk för mig.

6. Flawless Finish Foundation
- Ej testad, också för mörk.

7. Mineral Booster
- Den här har jag köpt förut och den gillar jag! Vet dock inte riktigt vad det är men jag använder den som puder i alla fall.

8. Waterproof Lengthening and Volumising Mascara
- Vattenfast vet jag inte om jag skulle säga att den är, men den håller hela dagen utan att kladda eller fälla, så den använder jag dagligen! Enda minuset var väl att borsten var lite väl stor.

9. All Over Color Stick
- Det här var inte min grej. Testade den ljusare på läpparna men jag och skimrande läppar? Neeej. Den mörkare är inte testad.

10. Mineral Lipstick
- Jag avskyr mina röda läppar så när jag såg den där färgen var jag bara tvungen att köpa den. Bra färg och ett okej läppstift. Säger jag som nu har testat mitt andra läppstift någonsin.

11. Eyebrow Treat and Tame
- Jag vet inte vad den genomskinliga delen gör (nån som vet?) men den bruna är grym! Håller min bryn på plats och ger dem en fin färg utan att det ser fejkat ut.

12. Mineral Eye Liner
- Den här hade jag sen förut men råkade glömma den framme så solen sken in på den och den smälte. Jättebra tycker jag då den skruvas upp och inte behöver vässas. Bra färg som håller.

13. Cream Eyeliner
- Testade den svarta idag på den undre fransraden men tyckte det var svårt att få på det med penseln. Men jag kanske bara är ovan jag vet inte. Men färgen är väldigt svart och plus för otroligt snygg burk!

14. Wet Gloss Lash and Brow Clear Mascara
- Ej testad.

15. Mineral Infused Mascara
- Testat bara några timmar och på den tiden var den okej.

16. Waterproof Eyeliner Pen
- Läste lite recensioner om den att den skulle vara klen i färgen och inte direkt vattenfast men jag chansade ändå och det är jag glad för! Jag får en svart linje på första draget och lika som mascaran håller den hela dagen utan att kladda. Vattenfast vågar jag dock inte lova.

17. Super Glossy Lip Shine Spf 15
- Ej testad. Varför köpte jag denna haha? Glittriga skinande läppar var ju inte min grej! 


Det var det! Eyeslipsface.se alltså, de har ofta erbjudanden om gratis frakt, rabatter mm. Jag beställde mitt med 50% rabatt på allt, och strax efter kom ett erbjudande på 33% rabatt på allt. Så de blir riktigt billigt när det redan är billigt. Just nu är det fri frakt med koden QHIP123EU. Att beställa till Sverige är inte heller direkt svårt, bara att följa instruktionerna och frakten låg på ca 56 kr när jag beställde. Skulle rekommendera att prenumerera på deras nyhetsbrev så missar man inga klipp!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    23 Aug 2011

Jag idag

Kategori: Kläder / 2011

Alltså. Jag skulle kunna ha det så här jämt. Fyfan vad jag älskar att jobba hemifrån. Att få starta dagen med ett träningspass som man egentligen inte är sugen på men som känns så bra efteråt. Att få fortsätta dagen nyduschad och med fina kläder. Att få välja fritt vad man vill ha på sig.

Det blev dubbla svarta leggings (kallt både ute och inne), bästa strumporna från Cubus som jag har flera flera par av och som jag alltid myser runt i när jag är hemma. Vitt linne från Gina Tricot och utanpå det ett till linne, från Avanna. Och enkla smycken idag, bara mitt nyaste halsband från Decoliie.se. Nu, posten.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    23 Aug 2011

Push myself

Kategori: Träning / 2011

Det är fan inte normalt att vara vaken vid 9! Jag vaknade och var svinhungrig så var tvungen att kliva upp. Men sen då? Vad gör man sen? Det finns verkligen inget att göra på morgonen, eller så är det bara att det för mig känns fel att ta tag i saker då. Så jag klädde på mig träningskläderna och körde rundan. Opeppad till tusen och det tog emot i benen efter bara fem minuter. Jag skyller på att det var tidig morgon, som fan. Men nu är jag duschad i alla fall och kan börja dagen med att ha värk i benen haha. Men det känns bra. Trots att det tog en timme och två minuter. Nu är det gjort liksom.

2 st

ÅSIKTER
   Restart

    Kategori: Vardagen
    23 Aug 2011

Restart

Kategori: Vardagen / 2011

Första riktiga dagen på minisemestern avklarad! Jag vet att efter imorgon kommer dagarna gå asfort så jag har gjort så mycket jag bara kunnat idag. Sovit ut, sprungit med Angelica som fortfarande är snabbare än mig så jag fick extra mycket träning, postat paket, förberett inför leveransen imorgon (hoppas den kommer i alla fall), kollat Hell's Kitchen och ätit lite mat, gjort nya smycken av saker som kom idag som ska upp i shopen imorgon! Skitnöjd faktiskt :)

Och en sak till som förklarar bilden: Jag har svarat på de kommentarer från första augusti och framåt som jag kände kunde få ett svar utan att det blev alltför konstigt tidsmässigt. Nu tänkte jag börja om, och svara på en gång. Jag sitter ju ändå här på kontoret för det mesta, speciellt nu när jag är ledig, så det ska jag väl ändå klara..?

8 st

ÅSIKTER
   Peace

    Kategori: Kläder
    22 Aug 2011

Peace

Kategori: Kläder / 2011THE REAL AND LASTING VICTORIES ARE THOSE OF PEACE AND NOT OF WAR.


Min nya tröja från Kandeeshop. Jag älskar detta tryck! Synd dock att det enda som fanns med det på rean var en t-shirt, hade inte råd med ett linne haha. Men när jag känner att jag har pengar att lägga på kläder igen så blir det absolut ett till plagg från Sandra! De har sjukt bra service. Aldrig varit med om något liknande. Det tog ca 20 timmar från och med att jag la beställningen till att den låg i min postlåda. Och materialet ska vi inte tala om, man vill alltid ha den på sig!

God morgon förresten. Nu ska jag äta frukost.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    21 Aug 2011

Jag tävlar!

Kategori: Jag tävlar / 2011

Såklart jag måste ta chansen att försöka vinna ett par skor, nu när jag börjat springa! Tänk att få äga ett par riktiga springskor, det skulle ju göra träningen mycket roligare. Just nu springer jag i samma skor som jag jobbar i... Jag vill så galet mycket ha riktiga kläder och skor för träning!!

Tävlingen finns hos Linn, men skynda om du vill vara med, den slutar 22 augusti 12.00!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    21 Aug 2011

This is my awakening

Kategori: Träning / 2011

55 minuter. Sa ju att jag skulle klara rundan på under en timme :) Idag gjorde jag som så att jag sprang i nerförsbackarna och på raksträckorna så långt jag orkade utan att falla ihop, och gick i uppförsbackarna. Med sprang menar jag givetvis jogga. Kan inte riktigt förstå att jag en dag ska kunna jogga hela denna sträcka på 7.6 km. Målet är liksom väldigt långt bort. Men jag är nöjd med min insats idag. Jag brukar inte kunna pressa mig själv men idag rann svetten i princip hela vägen. Blir värre att försöka slå 55 minuter nästa gång...

Nu är jag nyduschad och ska bara göra roliga saker resten av kvällen! Vara ute och träna är fan inte roligt. Jag önskar jag tyckte det. Men ikväll ska det jobbas och så tänkte jag göra mig ett fotbad, fötterna värker...

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    20 Aug 2011

First day of the rest of my life

Kategori: Träning / 2011
Sov rikigt länge idag, säkert alldeles för länge för vissa, men jag älskar det. Sedan drog jag med pojkvännen ut på min 7,6kilometersrunda! Jag är alldeles säker på att nästa gång kommer jag klara den på under timmen. Känns så bra nu, vi har ätit lax och potatis också. Och lite kinapuffar men vafan, man kan ju inte bara äta nyttigt ;) Ikväll blir det lugnt som vanligt för mig. Ska sätta mig och jobba lite nu tänkte jag. Jag som har semeser :)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    18 Aug 2011

Fyra månader + fri frakt!

Kategori: Företagslivet / 2011

Sitter och gör smycken i vitt och guld. Det blir så jävulst fräscht, har aldrig riktigt tänkt på det förut, silvermänniska som jag är. Idag är det förresten fyra månader sedan jag öppnade webshopen!! Tiden går så fort. Vi kör fri frakt veckan ut tack vare det :) Ingen rabattkod behövs, frakten är redan avdragen. In och shoppa nåt i vitt och guld kanske? :)

Nu är det endast 19 timmar kvar tills jag har semester! Med semester betyder det den här gången ledigt från butiksjobbet i 11 dagar men istället vara hemma och jobba med Decoliie. Och bloggen. Ska bli awesome! Skönt också.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    17 Aug 2011

Förbereder inför semestern

Kategori: Kontoret / 2011

Jag städar och har mig inför semestern, allt ska vara fint så jag kan jobba i lugn och ro. Ta en paus och titta på något bra tvprogram på kvällen med nåt ljus tänt och kanske äta lite dipp. Sen fortsätta jobba. Hela övervåningen är väldigt städad, jag har till och med fixat med sladdarna under databordet, hängt upp och knytit ihop. Asbra. Ligger endast en sladd efter golvet nu. Ska hitta lämpliga kabelklämmor till den någon dag. Och telefonen är uppsatt. Bakom dataskärmen. Perfekt ställe, där syns den inte. Idiotiskt att man ska måsta ha en telefon för att få internet. Jaja.

Man skulle ju kunna tro att jag är trött nu efter att ha sovit bara 5 timmar och dessutom sprungit och städat och gjort smycken, men icke. Ska nog äta nåt nu och sen försöka sova i alla fall.

2 st

ÅSIKTER
   Tejp!

    Kategori: Tips - Gratis saker
    17 Aug 2011

Tejp!

Kategori: Tips - Gratis saker / 2011

Igår kom det ett skumt brev med posten, kunde aldrig ha listat ut vad det var! Men det visade sig vara tejp i olika format och lite annat! Jag hade varit med i en tävling för säkert ett halvår sen, där man skulle gissa tejprullar i en behållare. Alla som gissade skulle få en tejprulle hemskickad. Jag tänkte, hey, gratis tejp, jag som gör av med massor av tejp nu för tiden! Gissade på något men hörde aldrig något mer av dem. Givetvis var detta bortglömt för länge sen så det blev verkligen en överraskning!

Vet dock inte om jag gissade rätt? Fick ju så mycket grejer! Det låg en lapp med i paketet men det stod inget på den, så lite svårt att veta.. :p Vad jag gissade på har jag ingen aning om, men in och gissa ni med vetja, tydligen håller tävlingen på hela året. 3M Sverige, tack för tejparna :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    17 Aug 2011

Running wild

Kategori: Träning / 2011

Klev upp strax efter tio trots min lite alltför sena natt igår. Såg att det var lite halvfint väder så tvingade mig ut på en springtur och har nyss duschat bort allt svett. Kan jag verkligen ha gjort de 7,6 kilometrarna på en timme?!  Funderar på om jag sett fel på klockan, nästa gång ska jag skriva ner tiden när jag börjar. För jag m å s t e springa mer, det är så jävla skönt när man är klar. Och om jag ska hinna med i A's tempo måste jag verkligen smita ut för mig själv ibland och smygträna haha ;) Man vill ju verkligen inte vara den som segar ner så den andra måste vänta in en!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    17 Aug 2011

Nytt i webshopen!

Kategori: Produkter / 2011

Nu ska jag krypa i säng. Jag är egentligen inte så trött, jag är mest bara sjukt inspirerad och som mest kreativ nu. Men solen börjar gå upp så nu är det dags att sova. Jag har i alla fall skapat lite nytt och lagt upp i webshopen ikväll/inatt. Imorgon ska jag göra lite beställningar och sånt. Sov gott!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    16 Aug 2011

You can light the dark up by your own

Kategori: Vardagen / 2011

Äntligen lite "ledigt". Ikväll ska jag göra smycken så det bara ryker om det. Men till något annat, vet ni vad jag har gjort! Jag har tagit ut lite mer semester. Tyckte det inte riktigt räckte med de två veckorna jag hade nyss och dessutom har jag dagar så det räcker och blir över. Måste ju göra mig av med dom någon gång? Så jag ska ha lite ensamsemester nästa vecka, och bara hålla på här hemma och jobba med mitt företag.

Så från och med fredag klockan 18.00 har jag semester igen, i 11 dagar :D Nu ska jag väl hinna med allt jag tänkt. Har fått hem så mycket roligt den här veckan och förra veckan med som jag vill visa, så ska även försöka hinna med bloggen, jag saknar det. Carpe diem, det ska jag försöka göra. Eller när jag tänker efter, snarare carpe noctem, om jag känner mig själv rätt.

Nä, göra smycken var det. Senare ikväll ska jag fixa fisk och egengjord sås och kolla på Hell's Kitchen ;)

 

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    14 Aug 2011

Uppsats om en ko

Kategori: Liie / 2011

Hysteriskt roligt! "Kon har sju sidor, den översta sidan, den nedersta sidan..." hahaha, alltså hela historien är ju grymt bäst. Men att en mellanstadieelev ska ha kokat ihop detta har jag svårt att tro på tyvärr.. Fast roligt hur som helst! Du kommer inte ångra att du lyssnade på den!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    14 Aug 2011

Känslan i dag är oslagbar!

Kategori: Träning / 2011

Det värker i hela kroppen idag. Benen känns som ett stort jävla blåmärke alltihopa och armarna ömmar efter stavgången och det till och med känns i magen! Jag är jätteglad haha. Då var det ju värt det. Lite fult att man knappt kan gå men hey, det går över. Jag tänkte springa runt här hemma idag och städa, och röra på mig så mycket som möjligt så benen inte blir så stela. Jag måste fortsätta, fan vad bra jag kände mig igår när jag kom hem och hade duschat. Kändes så himla fräscht! Tipsa mig om bra träningskläder tack! Tror det blir ännu roligare då.

Jag kände förresten att det inte var värt att festa igår. Gick dit en sväng bara.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    14 Aug 2011

Snart avslutad!

Kategori: Övrigt / 2011

Idag avslutas tävlingen jag har i samarbete med Millah! Gå in på hennes blogg nu för att delta :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Aug 2011

Wolf and Raven

Kategori: Vardagen / 2011
Spelar Wolf and Raven och försöker bli sugen på fest. Jag har sovit lite inatt, jobbat hela dagen och sedan varit ute på ett helvetesspringpass med Angelica. Var länge sen jag tog i så jävulst. Sist var nog i skolan tror jag. Känns grymt bra nu, men jag lovar att jag trodde jag skulle avlida ett tag där haha. Jag känner mest för att stanna hemma ikväll, har det så himla bra här hemma, nykter och småtrött. Med min Coca Cola. Ibland önskar jag verkligen att jag var en sån där som inte kan sitta still och måste hitta på och göra saker hela tiden och träffa folk. Men let's face it, jag är precis tvärtom. Skulle lätt kunna stänga in mig i två veckor och bara vara för mig själv. Men kanske jag tar en sväng på fest i alla fall. Jag har ju i alla fall klätt mig för fest. Och det är ju gulligt att dom vill ha mig där. Även om det skulle vara bra att stanna hemma och jobba lite också. Tända lite ljus och dricka cola. Jag drar på sminket nu i alla fall så får vi se vad jag gör. Hoppas ni har en bra lördagkväll!

2 st

ÅSIKTER
   Reklam

    Kategori: Sponsrat
    13 Aug 2011

Reklam

Kategori: Sponsrat / 2011

Jag har återigen fått i uppdrag att skriva om ett casino, Betsson. De vill ha åsikter om sin sida, och det kan de väl få! Jag har inte blivit medlem, nog för att det verkade lockande att bli det först när jag trodde att det fanns mer saker där än roulette, spelautomater, olika sorters poker och de vanliga casinospelen som brukar finnas på sånna här siter. Under kategorin Games såg jag bland annat att det fanns något som hette Bejeweled som jag då såklart trodde var något liknande det vanliga Bejewled, men så var det ju inte. Inte heller Miljonär var något liknande jag trodde. Det var inga vanliga spel alls, utan mer som spelautomatspel. Jag blev ju lite besviken där då jag trodde jag skulle kunna tjäna storkovan genom att spela Bejeweled... Men gillar man spelautomater så är det ju bra! Bra med sidan är att man kan spela för skojs skull utan att bli medlem för att testa på spelen. Också är sidan mycket snygg och lättnavigerad.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Aug 2011

Bunnies och ännu mer bunnies

Kategori: Vardagen / 2011
Efter jobbet hamnade jag hos A och hennes kaniner i några timmar. Gaaaah. Så söta. När jag kom hem somnade jag på soffan och nu har jag i sista minuten hunnit skickat in allt jag skulle för den där grejen, så jag hoppas nu på det bästa, såklart! Ni får veta sen :)

Det svider och stramar i hela ansiktet, att gå upp klockan 06 för att jobba i butiken i åtta timmar på sin lediga dag är inte min grej. Särskilt inte vid tillfällen som nu när jag har massvis att göra hemma. Så nu är det sängen som gäller för att orka upp imorgon. Godnatt, och tack för era kommentarer som jag inte hinner med att svara på. Jag läser dom iaf och uppskattar att ni fortsätter skriva trots att jag inte svarar just nu :)

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    11 Aug 2011

Räddaren i nöden!

Kategori: Företagslivet / 2011
Patrik på www.bloggliv.ws, en riktig klippa! TACK för all hjälp jag fick igår (och förut). Guld värt. Nu är frågan bara vad jag ska besluta mig för, och det är bråttom. Jag visste att jag skulle kollat upp detta för länge sen, men som vanligt drar jag ut på saker som inte är aktuella just för tillfället. Jag tror jag kör på den sämre vägen av mina två alternativ. Det är den vägen alla andra kör också, och det är kanske egentligen den enda rätta. Det är synd att mycket ska vara så komplicerat i företagarnas värld. Men man lär sig mycket!

För några veckor sedan började jag i alla fall med planen för 2012. Dumt kanske (JA) när man inte har någon för resten av 2011 men så kan det gå. 2012 kommer vara välplanerat i alla fall!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    10 Aug 2011

Höstigt mysigt på Decoliiekontoret

Kategori: Företagslivet / 2011

Har flätat, hamrat, pysslat och packat ordrar från www.decoliie.se i mysiga höstkläder. Tycker det har varit riktigt kallt inne idag, har två linnen på mig plus tjocktröjan. Och två par strumpbyxor och bästa sockarna från Cubus. Ute skiner solen men det är endast 15 grader. Är sommaren slut nu? Jag tror det, i alla fall märker man att folk sitter mer framför datorerna nu och köper grejer.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Aug 2011

Back to work

Kategori: Vardagen / 2011

Jag klev upp klockan 10 faktiskt, trött som en gris var jag men jag har fått mycket gjort. Nyss ätit middag (fisken som jag är så stolt över haha), men nu, back to work! Jag älskar att jobba hemma.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    10 Aug 2011

If I ever have to make the choice

Kategori: Liie / 2011

Jag har funderat hela dagen. Eller för att vara ärlig, flera månader och ja faktiskt nåt år eller två. På att känna sig fast utan egentlig anledning. Generation Y. True story. Det finns överdriva, odrivna och så finns jag. Ett gränsfall. Att enligt avtal göra rätt för sig men sedan sätta gränser. Att då inte bli respekterad tar fram den där speciella lilla egenskapen vi har nästan ända fram till ytan. Nästan. Jag är ju ändå ett gränsfall. Och ni ska veta att jag är jävligt less på det.

Ettan kom tvåan kom trean kommer så småningom?

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    10 Aug 2011

Tisdagar gillas

Kategori: Vardagen / 2011
Då är det Hell's Kitchen! Jag vet inte varför jag gillar det jag som inte tycker om matlagning och sånt. Men det är skönt att ha en tid att passa då man vet att man bara kan lägga sig i soffan och slappa en timme. Även fast det blev lite surfande i pauserna efter inspiration och fina saker :)

På tal om mat så måste jag berätta att idag har jag lagat mat, och nej jag tyckte inte det var kul. Jag kokade potatis för första gången i mitt vuxna liv och stekte nån färdigpanerad fisk. For till och med och köpte grejer för att göra en egen sån där vit kall fisksås! Galet för att vara mig. Den gick att äta i alla fall och jag ska äta samma sak imorgon. Tips på sån där sås mottages dock gärna, jag tror den man fick i skolan smakade lite sådär som jag vill. Kanske..?

Jag ska inte ge upp riktigt än för idag, ska förbereda lite för imorgon först. Det märks att folk börjar återgå till verkligheten och sina vanliga rutiner igen. Awesome!

0 st

ÅSIKTER
   Pink

    Kategori: Roligt
    09 Aug 2011

Pink

Kategori: Roligt / 2011

Igår fick jag en förvirrande men spännande kommentar på ett av mina äldre inlägg. Jag har nu endast ett par dagar på mig att ta fram ett helt nytt smycke och går det här igenom så kommer det bli det största som hänt mitt lilla företag :) Men det kan lika väl skita sig så jag säger inte mer nu förutom att jag är sjukt glad bara över att ha blivit kontaktad!!

Nu ska jag iväg på posten för att skicka postförskott. Gruvar mig alltid för det, det tar sjukt lång tid och kön brukar oftast växa sig stor efter mig när jag åker in den här tiden på dagen.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    09 Aug 2011

Nyhet - Statement

Kategori: Produkter / 2011

Handgjort stort kedjehalsband i lite statementstil, helt klart one of a kind, finns nu i min webshop! Är det inte unikt nog så går även dessa halsband att specialbeställa med detaljer som passar dig. Istället för vingar kan du få nästan vad som helst, små hjärtan, döskallar, djur eller fjädrar om du så vill. Kedjorna varieras och blir inte sammansatta likadant på något halsband och du väljer dessutom hur mycket kedjor du vill ha!

Det här färdiga halsbandet hittas här och sidan för specialbeställning här.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Aug 2011

Jag vill ha semester

Kategori: Vardagen / 2011


Fotat med panoramafunktionen.
Och nu vill jag ha semester igen.

5 st

ÅSIKTER
   Fisk

    Kategori: Vardagen
    04 Aug 2011

Fisk

Kategori: Vardagen / 2011

Jessi la nyss upp en bild på fisk, och nu måste jag bara härmas för jag är så jävla sugen på rödspätta, potatis och den där snuskigt goda såsen!! Bilden är tagen från när vi åt på Birsta Baren för nå veckor sen. Mamma sa att man ska beställa fisk där för det är sjukt gott. Jag lyssnade otroligt nog (jag som inte ätit fisk sen i skolan typ) och nu är jag fast. Ätit rödspätta ca 6 gånger dom senaste två veckorna. Birsta Baren är för övrigt ett trevligt ställe, ligger lite avsides en bit från Byggmax ner på nån liten väg, men när man väl hittat dit är det så värt det!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    04 Aug 2011

Vinnaren av valfritt smycke är:

Kategori: Vinnare / 2011


ANNA - damndramaqueen.blogg.se!
Grattis!! Jag kontaktar dig på mailen strax så kan vi ta detaljerna :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    03 Aug 2011

Godmorgon!

Kategori: Vardagen / 2011
Det värker i benen idag, fyy. Blir nog bara en kortare promenad idag eller ingen alls, funderar på att slå på lite In Flames och städa upp här hemma istället. Soligt och fint är det, så jag hoppas på en liiiten stund på altanen också, om jag hinner med. Mycket att göra idag. Tävlingen är förresten avslutad och vinnare presenteras inom kort!

1 st

ÅSIKTER
   Yay!

    Kategori: Vardagen
    02 Aug 2011

Yay!

Kategori: Vardagen / 2011

Det blev en liten promenad idag med, på en timme och 20 minuter. Helt klart nöjd med det! Nu ska jag iväg och handla lite, vet dock inte riktigt vad men lite nyttigare saker kanske. Tipsa mig GÄRNA om maträtter som är enkla att laga och lite sådär halvnyttiga. Och goda såklart ;)

Annars skulle jag bara påminna om att tävlingen slutar idag och det är rätt stor vinstchans just nu. Men endast 5 deltagare och 8 timmar kvar att tävla! Så typiskt när man måste anstränga sig lite för att vinna, då vill knappt någon vara med... Men det som är bra är ju att vinsten går till någon som verkligen vill ha den :)

Jaja, tävla om valfritt smycke från decoliie.se HÄR!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    01 Aug 2011

Svett x3

Kategori: Träning / 2011
Då var man tillbaka i verkligheten. Vi pratade om hur skönt det varit att äta gott och mest ligga och lata sig i två veckor. Några timmar senare ångrade jag både att jag sa det och att jag inte varit så aktiv haha. Blev alldeles slut av att bara packa upp en pall med tvättmedel. Så det måste det bli ändring på. När jag kom hem la jag mig i solen en timme och svettades lite till och läste en grym gammal Viivillatidning. Sen drog jag ut på promenad med Sonata Arctica i öronen och svettades en tredje gång.

Så nu är måtten uppskrivna, bilder är tagna (ni får inte se några bilder och inte heller veta några mått, blir ju sånt jävla liv då) och jag är faktiskt rätt sugen på att handla imorgon. Något lite halvbra sådär. Den här gången ska jag verkligen anstränga mig! Beach 2011 är ju snart över men jag satsar redan nu på beach 2012. Eller kanske novemberbeach i karibien/thailand/vilketvarmtställesomhelst?

MEN (!!!) det är inte bara för att jag snart inte kan ha några av mina kläder längre jag gör det, utan också för att orka mer. Bli piggare och se piggare ut. Slippa de mörka ringarna under ögonen. Att inte behöva sova 12 timmar för att vara utvilad. Att somna på en gång på nätterna. Kanske bli lite mer sugen på att göra saker. Det är vad jag vill. Livet som slöfock är faktiskt inte så lätt ibland.


Random bild från båtturen till ön! Minibrasan :)