VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    17 Aug 2011

Förbereder inför semestern

Kategori: Kontoret / 2011

Jag städar och har mig inför semestern, allt ska vara fint så jag kan jobba i lugn och ro. Ta en paus och titta på något bra tvprogram på kvällen med nåt ljus tänt och kanske äta lite dipp. Sen fortsätta jobba. Hela övervåningen är väldigt städad, jag har till och med fixat med sladdarna under databordet, hängt upp och knytit ihop. Asbra. Ligger endast en sladd efter golvet nu. Ska hitta lämpliga kabelklämmor till den någon dag. Och telefonen är uppsatt. Bakom dataskärmen. Perfekt ställe, där syns den inte. Idiotiskt att man ska måsta ha en telefon för att få internet. Jaja.

Man skulle ju kunna tro att jag är trött nu efter att ha sovit bara 5 timmar och dessutom sprungit och städat och gjort smycken, men icke. Ska nog äta nåt nu och sen försöka sova i alla fall.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► elina
18 Aug 2011 - 15:17
............................................................................................................................................................................................................

Fan vilken snygg bloggdesign du har:)

2
► Sessan
26 Aug 2011 - 10:52
............................................................................................................................................................................................................

Vad avundsjuk jag blir på dig när jag ser att du har ett eget pysselrum.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?