VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    29 Aug 2011

Hjälp mig med Paypal!

Kategori: Ni tipsar mig / 2011

Jag har bara en enkel fråga egentligen. Jag har hört att man kan betala från sitt Paypalkonto även om man inte har pengar på det, så länge man kopplat ett kort till det där det finns pengar. Jag vetifasen vad jag gjorde när jag registrerade mig för ett par månader sen men jag hittade denna sida, betyder det att mitt kort är kopplat och att jag inte behöver ha pengar på Paypalkontot?

Jag vågar fan inte beställa något och sen upptäcka att jag inte kan betala... Det tar ju typ tre dagar har jag hört innan pengarna kommer in på Paypalkontot om man ska sätta över. Jag ska handla på Ebay för första gången i mitt liv då accepterades bara Paypal som betalning. Men jag skulle få en "invoice" i mailen sa han, betyder det att jag får en faktura på mailen? Hur tusan ska man betala den då med Paypal?

Oj, det blev visst fler frågor, kunde inte hålla mig ;) Tacksam om någon vill förklara!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
30 Aug 2011 - 08:24
............................................................................................................................................................................................................

Jo, det betyder att du har ditt kort kopplat till kontot. Sen när du betalar så dras det från kortet och du får en bekräftelse direkt via mejlen från paypal att pengarna dragits och betalats.När du får fakturan via mejlen så tror jag det är en knapp eller länk i den som du klickar på för att betala, sen går du bara igenom stegen som är för att fullfölja betalningen.

2
► Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
30 Aug 2011 - 10:42
............................................................................................................................................................................................................

ja jag antar att du i ditt fall har ditt kort kopplat till paypal som en än säkrare mellanhand.Jag har bara handlat på ebay med just paypal och då har mitt paypal varit kopplat till mitt ebaykonto så att det när jag loggat in på paypal funnits i systemet vad jag ska betala.Dock har jag flera gånger haft problem med paypal att mina konton spärrats av dumma anledningar.Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?