VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER
   Tejp!

    Kategori: Tips - Gratis saker
    17 Aug 2011

Tejp!

Kategori: Tips - Gratis saker / 2011

Igår kom det ett skumt brev med posten, kunde aldrig ha listat ut vad det var! Men det visade sig vara tejp i olika format och lite annat! Jag hade varit med i en tävling för säkert ett halvår sen, där man skulle gissa tejprullar i en behållare. Alla som gissade skulle få en tejprulle hemskickad. Jag tänkte, hey, gratis tejp, jag som gör av med massor av tejp nu för tiden! Gissade på något men hörde aldrig något mer av dem. Givetvis var detta bortglömt för länge sen så det blev verkligen en överraskning!

Vet dock inte om jag gissade rätt? Fick ju så mycket grejer! Det låg en lapp med i paketet men det stod inget på den, så lite svårt att veta.. :p Vad jag gissade på har jag ingen aning om, men in och gissa ni med vetja, tydligen håller tävlingen på hela året. 3M Sverige, tack för tejparna :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Carita
17 Aug 2011 - 18:25
............................................................................................................................................................................................................

Jag har oxå fått samma :P Blev lite fundersam när jag fick det hem! :)

2
► TIDSTJUVEN
17 Aug 2011 - 21:08
............................................................................................................................................................................................................

Yay, gratis tejp! :D Jag måste absolut gå in och gissa.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?