VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    31 Jan 2011

Bygga tak

Kategori: Kontoret / 2011

Tråkiga bilder men det är det här vi har pysslat med ikväll. Sätta inntertak i kontoret. På bild kanske det ser ut som att det inte behövs sättas nytt tak, men på riktigt blir det mycket snyggare :) Spännpappen var väldigt ful, repor och utbuktningar lite här och var. Så nu blir det riktigt tak, lika som vi har i köket :) Hälften kvar, tar det imorgon. Plus att jag ska måla tredje varvet på listerna runt fönstret. Nu blir det baguetter och någon rolig serie!

3 st

ÅSIKTER
   Post!

    Kategori: Förberedelser
    31 Jan 2011

Post!

Kategori: Förberedelser / 2011
Dagens post vägde upp fredagens post rejält! Måste lära mig att inte bry mig om sånt jag inte kan påverka. I slutet av april är förmodligen allt jag oroat mig över, hur det slutar det får man ju se då, men över lär det vara och det är det enda som betyder något.

I dagens post låg däremot min F-skattsedel så vi fokuserar på det istället! :D Hade dock önskat att det tog lite längre tid haha, så det inte skulle vara jag som dröjde med namnregistreringen. Men nu blir det så. Jag har börjat tveka på det namn jag varit rätt säker på fram tills igår. Verkligen awesome, att jag aldrig kan bestämma mig. Å N G E S T .

Nu ska jag måla listerna runt fönstret på kontoret, och tänka vidare.

3 st

ÅSIKTER
   Lycka

    Kategori: Förberedelser
    28 Jan 2011

Lycka

Kategori: Förberedelser / 2011
Som att dippa första chipset för kvällen, och sen äta det - LYCKA. Precis så känner jag nu, fast jag har ingen dipp. Jag har en test-webbshop att leka med! Planen var att däcka i soffan resten av kvällen på grund av snor och extrem trötthet men tänkte att det kan ju vara fräscht att duscha först... Så på vägen till duschen står ju datorn tillfälligt medans vi renoverar kontoret, så jag kikade mailen en snabbis, och där fanns min nya butik! :D SÅ mycket funktioner, jag blir som en unge på julafton. Kroppen vill fortfarande däcka på soffan, men hjärnan tar över så här kommer jag sitta en stund i alla fall. Synd bara man inte har någon dipp, också... ;)

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Badrummet
    25 Jan 2011

Cult i badrummet

Kategori: Badrummet / 2011


Så här har det sett ut sedan jul nu i badrummet! Jag har så länge jag kan minnas älskat Cult Designs raka och enkla former. Har velat ha typ allt de gjort, men inte haft någonstans att ha det, förrän nu! Ingen mening att ställa in en fin tvålpump i någon av de två fula badrummen jag haft liksom. Så när det nya badrummet blev klart klickade jag runt på lite olika webshopar och fastnade för frökenfräken.se då jag lyckades hitta en rabattkod på 15% på all Cult Design där. Bestämde mig för att köpa allt jag ville ha då jag velat ha sakerna så länge, så det här blev det:

- Badrumsset med fat, tvålpump, tandborsthållare och en liten skål
- En 9 cm hög ljuskub
- En 6 cm hög ljuskub
- En kruka att ha en blomma i

Allt i svart såklart! Den lilla skålen som ska stå på fatet istället för ljuskuben har inte kommit än, men jag tyckte det blev rätt mysigt med en ljuslykta på fatet också. Både jag och Jimmy är supernöjda med köpet och kommer säkert beställa mer framöver. Kan förresten leta reda på rabattkoden igen om någon är intresserad? Vet inte om den fortfarande funkar men man vet ju aldrig :)

3 st

ÅSIKTER
   Slipad

    Kategori: Kontoret
    25 Jan 2011

Slipad

Kategori: Kontoret / 2011


Allmänt snygg sådär med slipdamm nästan till och med innanför kläderna och riktigt fina märken i ansiktet efter munskyddet.

Tur är väl att man äger en slipmaskin i alla fall, tack igen Claudia för den! Första gången jag använder den till ett större projekt nu och jag måste säga det att en slipmaskin är ett måste för alla som håller på att renovera. Det går m y c k e t  fortare.

Nu ska jag ta och däcka någonstans, tokförkyld bara över ett dygn sådär, heldumt.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    24 Jan 2011

Glasspaus

Kategori: Kontoret / 2011


I helgen satt vi upp spånskivor på reglarna på kontorssidan, samt byggde igen en dörr. Och bredspacklade två hela väggar. Helt ärligt tror jag det sista gick åt skogen menmen. Idag har vi satt upp gips på de två andra väggarna och spacklat dem. Imorgon ska jag slipa hela rummet själv och spackla allt en gång till, yeeeey. Punkt punkt punkt.

Kontoret är nog det sista rummet vi renoverar, på länge. Är överless på att aldrig ha det riktigt rent här hemma. Men det blir fint, framöver.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    21 Jan 2011

Felfelfeeeel!

Kategori: Förberedelser / 2011
Mitt företag ska INTE heta Lux Products! Fattar inte hur det kan misstolkas när jag skrev klart och tydligt att det inte skulle heta det utan något helt annat fast med ord av samma uppbyggnad som dessa två ord. Ville bara skriva det lite snabbt, pinsamt ju om folk på allvar tror att jag valt det namnet... Ljusprodukter.

Nu ska jag tillbaks på jobbet igen, hej!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    21 Jan 2011

Eternity

Kategori: Förberedelser / 2011

Jag har sån jäkla namnångest så det finns inte! Just nu sitter jag och designar loggor till mitt latin-engelska namn och visst blir jag nöjd men vad fan, det finns ju oändligt många sätt att göra det på och så blir man fundersam om det verkligen är rätt namn eller om man ska ta något enklare eller något personligare eller något helt annat!

Om man slår ihop allt jag någonsin designat och varit tvungen att bestämma från grunden, (och det är myyycket saker) så är det här namnvalet jobbigare än allt tillsammans.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ni tipsar mig
    20 Jan 2011

Latin och engelska

Kategori: Ni tipsar mig / 2011
Lux Products. Lux är latin och Products är engelska.

- Hur skulle du översätta denna lilla mening?

Och nej, mitt företag ska inte heta så, jag vill bara inte avslöja det riktiga namnet än. Det är dock ett namn med samma uppbyggnad, det är därför jag undrar om man kan säga så eller om det är grammatiskt fel. Om det nu ens går att blanda olika språk och få det rätt :)

Hoppas jag har någon väldigt språkkunnig här nu, jag själv sitter nu med mina gamla latinböcker och får inte till det riktigt som jag vill, men så kanske jag gör fel också eller så kanske det inte spelar roll om det är rätt?

3 st

ÅSIKTER
   Outfit

    Kategori: Vardagen
    20 Jan 2011

Outfit

Kategori: Vardagen / 2011
Det var någon som önskade mer outfitbilder på mig för ett tag sedan. Jag lovade att försöka lägga upp lite mer sånt, men sanningen är den att jag ser oftast inte ut som på de få outfitbilderna jag lägger upp. Idag till exempel ser jag ut såhär:


Håller på att renovera rummet som är där bakom nu, det har gått väldigt segt på grund av att vi varit lite less på att renovera sen stressen före jul och nyår men nu är vi på gång i alla fall! Eller jag är det, Jimmy vet inte om något än ;)

I alla fall, när jag inte ser ut sådär så har jag mina jobbkläder på mig, eller så har myskläder för att jag kommit hem från jobbet. Är endast på fest jag klär upp mig och även då så varierar det inte så mycket eftersom jag älskar att klä mig i svart.. Men absolut, jag ska försöka lägga upp mer outfitbilder, tycker själv det är kul att kunna gå tillbaka och se jävlig man sett ut ;)

Nu ska jag återgå till Dia Psalma och att riva ut fula saker så det kan komma in fina saker någon gång. Det är faktiskt lite stressigt nu, igen. Behöver mitt kontor gärna från och med IDAG.

4 st

ÅSIKTER
   Aah

    Kategori: Övrigt
    20 Jan 2011

Aah

Kategori: Övrigt / 2011


Lätt bästa bakissöndagen på hela 2010! Nu vill jag ha sommar, det är fan alldeles för mycket snö ute nu, jag vill ju badaaaa!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    17 Jan 2011

Vad jag hade förväntat mig i princip

Kategori: Förberedelser / 2011

Duktiga på att läsa det är ni i alla fall ser jag, men att svara, not so much :p Tusen tack i alla fall till Patrik som kom med väldigt utförliga förslag i förra inlägget :) Men jag får nog sova på saken en natt till. Blir dock galen av att vänta på tillstånd, jag vill nuuuu.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    17 Jan 2011

Företagsnamn

Kategori: Förberedelser / 2011
Jag behöver ett namn till mitt företag, och jag har ingen aning om vad det ska heta längre. Ett förslag har jag men det håller jag för mig själv så länge, på grund av att det finns alltför många där ute som skulle kunna ta mitt namn och använda det själv enbart för att jävlas och så att jag inte ska få det. Det är förmodligen inte det bästa namnet men bättre än inget.

Behöver verkligen hjälp med tips och idéer nu. Det ska vara lätt att säga, skriva och komma ihåg och det ska passa som domännamn. Det är alltså egentillverkade smycken i olika former jag kommer sälja och mitt namn är Liie Larsson. Några förslag?? Håller tummarna nu för att jag har mycket att läsa när jag kommer hem från jobbet imorgonkväll ;)


1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    16 Jan 2011

Sonata Arcticabiljetter till salu!

Kategori: Övrigt / 2011Jag och Jimmy försöker nu sälja våra två biljetter till Sonata Arcticas konsert i Milano. Det var meningen att konserten skulle spelas in på DVD men de upptäckte att det blev för dyrt och kommer nu köra en vanlig men förlängd konsert istället, som inte blir inspelad. Mer info om det här på Sonata Arcticas hemsida.

Datumet är 27 februari, trots att det står 30 september på biljetten. Anledningen är att gitarristen bröt handen och spelningen sköts upp men samma biljett gäller fortfarande. Mer info om det på här på Sonata Arcticas hemsida.

Anledningen till att vi säljer dem är för att vi ville först och främst kunna köpa DVDn och ha som ett minne och kanske till och med synas på den. Och när Italien och Milano i sig inte lockar speciellt mycket så känns det lite onödigt att lägga ut pengar på att åka dit. Men jag är helt säker på att det kommer bli en oförglömlig konsert för de som är där, de kommer få vara med om en helt unik show, som sedan kommer göras om framför kamerorna i Finland.

Vi betalade ca 480 kr för båda biljetterna, plus ytterligare ca 250 kr i fraktavgift för att få hem dem till Sverige. Vi säljer båda två för 500 kr sammanlagt och bjuder på fraktavgiften, hör av dig om du är intresserad!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    16 Jan 2011

Vilken superkväll!

Kategori: Party och mys / 2011

Jag som hade planerat en ensam hemmakväll igår, med myssockarna och allt på, eftersom Jimmy skulle på personalfest. Så får jag ett sms att jag borde komma på fest och det räckte för att få mig på partyhumör, så jag in i duschen och 40 minuter senare satt jag i soffan hos Majsan! Tänk vad jag missat grejer om jag suttit hemma, det var en av de bästa festerna på riktigt länge alltså! A W E S O M E

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Förberedelser
    14 Jan 2011

Live to win

Kategori: Förberedelser / 2011

Jag skulle ju göra tre viktiga saker idag som jag varit väldigt nervös över en längre tid. Jag skulle ringa facket, gå på skatteverket, och prata med min chef. Jag struntade i de två jobbigaste och gick direkt till chefen och nu tror jag att jag inte behöver göra de andra faktiskt. Helt otroligt vad man kan fixa över nätet nu för tiden!

Nu kan jag snacka lite mer, för jag har bestämt mig och det ligger för tillfället inte i mina händer. Jag kommer förhoppningsvis starta mitt eget företag inom snar framtid! Till veckan får jag veta om mitt nuvarande jobb tillåter att jag startar ett företag vid sidan om anställningen och gör de det så är smyckestillverkningen up and running igen så fort jag fått min skattsedel! Får jag inte tillstånd, ja då har jag en hel del att fundera över...

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    13 Jan 2011

Stockholmsresan 16-19 november

Kategori: Resor / 2011

Det var inte bara konserterna (Disturbed/Halestorm och Stone Sour) som var bra! Hela resan var kuuung! Underbart att komma iväg och få bo på hotell, bara jag och min fina sambo i hela tre nätter. Nu var det ju ett tag sedan men bättre sent än aldrig!


Tre nätter i världens största säng! Mysigt är en underdrift.
Video på sängen och ljuset här
Inlägg om det sjukt bra hotellet här


Tre underbara hotellfrukostar.


Tre glada dagar med gott dricka, svängar på stan, mys och konserter.


Tre människor. När det skulle varit två hahaha jag vill veta vem snubben är!


Tre restaurangbesök (och ja jag råkade äta samma mat varje dag, SÅ GOTT!)


Tre helt sjukt härliga dopp i badkaret när man kom hem på nätterna.


SKÅL! På två, men ändå.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Jan 2011

Coca Cola och pizzatajm!

Kategori: Vardagen / 2011

Blir gott det här! Annars så har jag inte så mycket att berätta just nu. Varit ledig mycket i veckan och på den tiden har jag läst. Läst och läst och läst. Boken är utläst och mer därtill. Ikväll tänkte jag sätta mig och räkna. ORDENTLIGT. Imorgon ska jag ta mod till mig och göra allt som behövs innan starten. Om det ens blir någon start, beror på hur de går imorgon. Om jag vågar imorgon såklart...

Om vi inte säger mer än så så behöver jag inte skämmas sen. Mycket snack och liten verkstad ni vet, sånt jag avskyr.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Jan 2011

Vad skumt!

Kategori: Vardagen / 2011
Jag har mer besökare och kommentarer när jag har lång bloggpaus än när jag faktiskt bloggar om något som jag gillar och visar bilder som jag faktiskt ansträngt mig för att göra fina. Plus att jag har mer prenumeranter också i pausen. Undra vad folk har emot mig nu då :p Så nu blir det ett inlägg utan bilder och en tråkig text, nöjd? ;)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagsrummet
    11 Jan 2011

Julpyntet borta

Kategori: Vardagsrummet / 2011


För några dagar sen slängde vi ut julen, skönt faktiskt. Julgranen blir det ingen helbild på då den tyvärr nästan såg likadan ut 2010 som 2009, lila och svart pynt, bara det att vi hade lite mer svarta kulor. Inte det att den är ful men bara lite tråkigt att ha samma varje år, nästa år hoppas jag att vi har en ny färg.

Bästa julköpet var i alla fall de två ugglorna från Åhléns som vi hängde i granen, de passade verkligen in! 69 kr styck men det var det helt klart värt.

Dessutom passade granen mycket bättre in nu i rummet, då allt som var brunt/gult/rosa blivit vitt och vi har gardiner! Jag har inte riktigt haft någon julkänsla iår förutom den dåliga versionen, så jag visar inte mycket mer jul här i bloggen heller. Alla har väl sett en ljusstake och en julstjärna förut ändå ;)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Konserter
    11 Jan 2011

Stone Sour, 18 november 2010

Kategori: Konserter / 2011


Stone Sour. Fryshuset Stockholm. Efter världens knepigaste taxiresa med en taxi som höll på att ta oss till stureplan (?!) så kom vi fram tillslut. Till världens minsta "arena". Jag trodde Fryshuset var ett stort place men det var ju inte större än en gympasal. Fanns heller inget att dricka, förutom folköl och läsk haha.

Väntade utanför alldeles för länge så vi hamnade väldigt långt bak och det var jag väl lite tjurig för, men tack och lov så var det drag även längre bak så man får vara nöjd ändå. Har ju fått se Stone Sour. Man har ju hört att Corey ska vara bra live och det stämde ju! Grym upplevelse, gör jag lätt om om de kommer till Sverige igen!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    11 Jan 2011

With tired eyes

Kategori: Vardagen / 2011
Sjuuukt trött, inte sovit nåt inatt, jag är alldeles för uppspelt över min bok som kom igår haha. Läst ut halva och än så länge så känner jag mig bara mer taggad. Idag ska jag städa lite fort här, köket ser ut som ett bombnedslag! Tvätta lite kläder och så. SEN, jag jag lägga mig i soffan och läsa klart.

Tidsinställer ett inlägg som kommer upp lite senare, jag har knappt använt den funktionen alls så nu är det på tiden, även om jag egentligen inte gillar den funktionen så mycket som jag trodde från början.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Konserter
    09 Jan 2011

Taste of Chaos, 17 november 2010

Kategori: Konserter / 2011
Helt ärligt så börjar minnena suddas ut lite av de senaste konserterna jag varit på, kanske för att jag inte skrivit nåt om dem än. Så här kommer det, lite kortfattat, eller mycket kort, men jaja. Vi såg bara två band av åtta. Försökte lyssna lite på Papa Roach men det är ju faktiskt bara jävla skräpmusik.Halestorm. Bättre än jag förväntade mig, och jag förväntade ganska mycket faktiskt! Som jag sagt förut så har Lzzy Hale grym jävla röst, och jag minns även att jag tyckte trummisen, som är hennes bror om jag inte minns helt fel, var väldigt rolig av sig, jag kan inte komma på varför men det minnet har jag :p Jättekul att ha sett dem live i alla fall!
Disturbed. Jag har en konstig känsla nu när jag skriver, jag vet inte vad det är... En halv känsla av besvikelse kanske. Har väntat i över två år på att Disturbed ska komma till Sverige, och nu när de kom hit och jag väl fick se dem så var de inte på topp, det känns lite tråkigt. Jag hade i och för sig inte förväntat mig att de skulle vara det heller med tanke på att de varit tvungna att ställa in konserterna innan Sveriges, på grund av något problem med Davids röst. Nu låter jag väldigt negativ känner jag och det är inte riktigt den känslan jag vill få ut ändå, haha, jag är väldigt tacksam att de inte ställde in Sverigekonserten också och jag njöt totalt ändå, trots brister, när jag stod där framme och rockade med min underbara pojkvän!

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Badrummet
    09 Jan 2011

Badrummet, efterbilder!!

Kategori: Badrummet / 2011

 
Peka för att se före-bild.MER ÄN NÖJD. Kan inte riktigt fatta att det äntligen är klart. Kanske inte ser så speciellt ut, ser ju ut som ett helt vanligt badrum, men kikar man på förebilden kan man kanske förstå varför vi är så nöjda. Sen att vi inte haft ett badrum på nästan ett år gör ju det hela ännu skönare. Slippa duscha nere, gå på toa och sen tvätta händerna i köket och torka dem i vardagsrummet där handdukarna hängde. Awesome.

TACK PAPPA SOM HJÄLPT TILL! Nog för att vi gjort 80% själva, men utan pappas vägledning och hjälp på vissa ställen skulle det inte gått. Eller det hade säkert gått men det hade kostat och tagit längre tid. Nu har vi ett badrum som är fräscht från grunden, inget mögel här längre! Allt är bara så perfekt, lutningen på golvet som gör att vattnet rinner bort på en gång, golvvärmen som tar det sista blöta hur fort som helst och allt är bara så himla snyggt, så våran stil.

HAR VARIT JOBBIGT IBLAND MEN ÖVERVÄGANDE KUL. Har definitivt lärt mig nya saker. Trodde väl aldrig att jag skulle våga mig på att kakla ett helt badrum, och dessutom få allt rakt, åt båda hållen! Men med linjer, laser och snören går det mesta. Är väldigt glad att vi gjorde det själva, då jag faktiskt helt ärligt tror vi var mer noggrann än om vi hade anlitat någon skulle vara. Kan ju dra ett exempel på klantiga hantverkare, killen som drog vattnet till duschblandaren drog varmvattnet till kallvatteningången och tvärtom, inte ens jag skulle gjort det felet liksom. Så han fick komma och göra om och göra rätt!

ALLT KÄNNS SÅ BRA NU. Fatta vad lycklig jag var då jag fick börja inreda! För mer förebilder, spana in detta hemska inlägg om du törs ;) Hela renoveringen från grunden finns under kategorin Badrummet för den som är intresserad. Kommer mer info om grejerna i badrummet framöver!

2 st

ÅSIKTER
   Reklam

    Kategori: Sponsrat
    09 Jan 2011

Reklam

Kategori: Sponsrat / 2011
Har googlat runt lite om fallskärmshoppning och det verkar som att det är väldig många bloggare i Stockholm som testat på fallskärmshoppning på senaste tiden. Jag själv skulle nog aldrig få för mig att hoppa, samtidigt som jag innerst inne har en liten yttepyttelängtan. Fast det är ju lätt att säga när man sitter hemma framför datorn och inte i ett plan på 4000 meters höjd ;) Men tänk att klara av det, vilken känsla! Att dessutom göra det över Stockholm, istället för över ödemark som här hemma, lär ju vara ännu häftigare.

Klicka här för att komma till Fallskärmscenter, fallskärmshoppning i Stockholm!

9 st

ÅSIKTER
   Reklam

    Kategori: Sponsrat
    08 Jan 2011

Reklam

Kategori: Sponsrat / 2011
Kan hända att det börjar komma upp lite reklam här i bloggen, alltså inlägg om olika saker, men en sak ska ni veta att vad jag än skriver så menar jag det. Jag gör INTE reklam för något jag inte tycker verkar bra även om jag får betalt. Kommer inte heller att hitta på saker för att tjäna pengar. Vart jag än blir tillsagd att länka, så kollar jag alltid upp länkarna först, googlar runt litegrann och sen bestämmer jag mig för om jag vill skriva om saken eller inte, om jag tycker det verkar seriöst osv.

Jag har förresten redan skrivit ett sånt reklaminlägg, vet inte om det märktes att det var reklam då jag var helt ärlig och annonsören inte krävde så mycket av inlägget. Men det kan komma upp värre saker, där dom ber en skriva samma ord fyra gånger och då kommer det märkas att det är reklam. Sen lägger jag alla sånna inlägg i Rekamkategorin så ser ni där vad jag får betalt för och inte. Men i vilket fall så är det ändå inlägg jag kan stå för. 

Girigt eller helt okej?

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Jan 2011

Då var jag nog tillbaka

Kategori: Vardagen / 2011

GODMORGON!
Trots att vi har världens bästa badrum bostar jag tänderna i vardagsrummet?Haft en välbehövlig paus, minst sagt.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    08 Jan 2011

Nyårshelgen 10-11

Kategori: Party och mys / 2011


Våran nyårsfrukost med Renée och Rikard! Vi hade till och med ananasklyftor :D1. Nyårsutebelysning!
2. Nyårsmiddag med oxfilé (och lövbiff för min del) och klyftpotatis! Bålen står där med.
3. Mitt i maten eller vad? :)
4. En raketbild är standard på nyår.


Tolvslaget!Nyårsdagen, även den en riktig frukost tillsammans med värmlänningarna, Henke och Klas. Natten mot söndag bestod av film, godis och popcorn i väldigt osminkat tillstånd!

En helt lagom nyår. Så himla kul att Renée och Rikard kom upp, jag kommer så väldigt bra överens med den tjejen, vi är liksom på helt samma nivå och allt. Samma syn på hur en vän bör vara. Så glad att vi hittat varandra.

Inne hos Grodan finns mer bilder också! Bland annat på granen som Jimmy satt sig i seeent på nyårsnatten ;) Tack för en fin nyår alla som var med ♥

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    07 Jan 2011

So we didn't waste much

Kategori: Vardagen / 2011


Vet inte vart jag ska börja riktigt, så mycket att säga men kan som vanligt inte sätta ord på det. Snön vräker ner, inte just nu men för ett tag sedan. Islyktorna på bilden sen nyår är för länge sedan grovt översnöade. Jag som skulle ta in dom och lägga i frysen för att inte behöva göra nya. Kan passa på att säga att nyår var bra, men rätt lugnt för min del som vanligt. Men det var jäkligt roligt att ha Renée och Rikard här!

Nu ska jag gå in i mitt nya favoritrum, badrummet! Underbara golvvärmen och takdusch, here I come!