VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Konserter
    11 Jan 2011

Stone Sour, 18 november 2010

Kategori: Konserter / 2011


Stone Sour. Fryshuset Stockholm. Efter världens knepigaste taxiresa med en taxi som höll på att ta oss till stureplan (?!) så kom vi fram tillslut. Till världens minsta "arena". Jag trodde Fryshuset var ett stort place men det var ju inte större än en gympasal. Fanns heller inget att dricka, förutom folköl och läsk haha.

Väntade utanför alldeles för länge så vi hamnade väldigt långt bak och det var jag väl lite tjurig för, men tack och lov så var det drag även längre bak så man får vara nöjd ändå. Har ju fått se Stone Sour. Man har ju hört att Corey ska vara bra live och det stämde ju! Grym upplevelse, gör jag lätt om om de kommer till Sverige igen!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?