VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER
   F U C K

    Kategori: Tankar
    02 Jul 2011

F U C K

Kategori: Tankar / 2011
Att hosta tills man spyr, det är grejer det... Ikväll lyssnar jag på Chevelle, Metallica och Therapy's Diane i sånt där sköntäckligt melankoliskt förflutet tillstånd som jag sällan tillåter mig själv att gå in i, och funderar på hur livet skulle vara om man var ekonomiskt oberoende. Eller i alla fall halvt. Eller att kunna ta ut fyra veckors semester tillsammans med den man älskar. Eller ett halvår. Eller ha ett sommarlov som när man var liten. Helt utan bekymmer. Och helst utan hosta.

23 september 2005


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► emma härnqvist
02 Jul 2011 - 22:46
............................................................................................................................................................................................................

kram på dig vännen!

2
► Grodan
03 Jul 2011 - 06:19
............................................................................................................................................................................................................

sv: det ska jag göra vettu :) De bor tydligen i någon monsterkåk några mil från arbetsplatsen med utsikt över vattnet och grejer. Så, han lär inte ha det dåligt i alla fall ;)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?