VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    08 Jul 2011

Loopia.se

Kategori: Jag tävlar / 2011


Är min blogg värd en iPod Nano?

Loopia har en tävling just nu där alla som har webbhotell eller domännamn hos dem kan vinna en iPod Nano i snygg röd färg! Jag vill såklart ha den.

Domännamn har jag flera stycken hos Loopia, både till min blogg liie.se och till webshopen decoliie.se, och en hel hög med felstavningar på sistnämnda. Jag är hur nöjd som helst, är alltid trevligt folk på supporten. Det är bland det viktigaste. Dom har svarat på många frågor från okunniga jag, ibland är det rakt pinsamt vad lite man förstår av sånt här!


Har du också domän/webbhotell hos Loopia kan du vara med och tävla här om du vill http://blogg.loopia.se/2011/06/15/ar-din-blogg-vard-en-ipod/ :)


DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grodan
08 Jul 2011 - 21:28
............................................................................................................................................................................................................

Lycka till sötnos! :)

2
► Anonym
09 Jul 2011 - 12:18
............................................................................................................................................................................................................

Kul att du tävlar om en valfri vaRA :) allt bra annars?

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?